Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Να'μαι παλι.Τι μου κανετε;;Virgi μου τι ειναι παλι αυτο.Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,μην αγχωνεσαι τσαμπα.Αν εβλεπε κατι ο γιατρος σου θα σου το ελεγε να'σαι σιγουρη.Πρωτων εχει ευθυνη απεναντι σας αλλα για οτι αντιμετωπιζουμε χρειαζεται κ η βοηθεια μας.Θα στο ελεγε χυμα,οπως εμενα.Μην αρχισεις τα τηλ.:mad:Κατερινακι καλοριζικα τα πραγματακια σας.Καλες βολτιτσες να εχετε, το καλοκαιρακι δν θα μαζευομαστε καθολου ομως.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, Λιζα!! Κουκλος ο μπεμπακος σας, ε; Για την κυστικη ινωση που λες, νομιζα οτι ηταν μια παθηση που εμφανιζεται μονο στους αντρες. Αν την εχετε και οι δυο τι σημαινει;

Η εξέταση είναι για το γονίδιο κυστικής ίνωσης, αν ένα ζευγάρι έχουν και οι δύο αυτό το γονίδιο το μωρό έχει 25% πιθανότητες να έχει κυστική ίνωση, και όπως είπα και πριν δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Ο γιατρός μου δεν έδειξε καθόλου να ανησυχεί γιατί όπως είπε βλέπει συχνά μωρά με πρησμένο έντερο, χωρίς ποτέ να έχουν κυστική ίνωση. Ωστόσο καλό είναι για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο να την κάνουμε.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Χτες κάναμε τη β' επιπέδου, όλα καλά τα έβρισκε ο γιατρός, ο μπέμπης είναι 520 γρ, έχει μια τέλεια φατσούλα, μακριά άκρα...το μόνο που μας ανησύχησε είναι ότι ήταν λίγο πρησμένο το εντεράκι του, όπως μας είπε είναι λίγο τεμπέλικο. Από μόνο του δεν είναι ανησυχητικό, μάλιστα μπορεί τον άλλο μήνα να έχει υποχωρήσει, πρέπει όμως να κάνω μία εξέταση αίματος για το γονίδιο κυστικής ίνωσης. Αν είναι αρνητικό όλα καλά, αλλιώς θα πρέπει να την κάνει και ο άντρας μου. Το πρόβλημα υπάρχει αν είμαστε και οι δύο θετικοί και αυτό δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 βδομάδες, πώς θα αντέξω μέχρι τότε;;

Μην μου αγχώνεσαι καλή μου. Όλα καλα θα πάνε!Να εισαι αισιόδοξη!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Λιζακι μου ειδες το μικρουλι σου,τι ευτυχια.Δν ξερω τι ειναι το γονιδιο που λες αλλα πιστευω κ ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι super.Μεχρι τωρα οτι εξεταση κ να εχουμε ολες,στην αρχη αγχωνομαστε αλλα στο τελος ολα πανε καλα.Το ξερω οτι δν ειναι ευκολο μεχρι να παρεις τα αποτελεσματα αλλα εγω πιστευω πολυ κ στην δυναμη του μυαλου.Γι'αυτο σου προτεινω ηρεμια,θετικη σκεψη κ το μωρακι σου στον επομενο υπερηχο θα ειναι πιο καλα απο ποτε.:DΟ γιατρος μου,μου εχει πει οτι απο τον πεμπτο μηνα κ μετα σε οτι ψυχολογικη κατασταση ειμαι εγω,το ιδιο νιωθει κ ο μπεμπης.Γι'αυτο χαλαρα:)

CEebp2.png?9T0iAOMn

Δεν την ήξερα την ασθένεια. Μόλις διάβασα κάποια πράγματα. Ευχομαι ολόψυχα να μην είναι υπάρχει το γονίδιο αυτό. Αλλα μην σε παιρνει από κάτω. Κανε τις εξετάσεις σου και μετα βλέπεις. Οκ κοριτσάκι μου?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας ημέρα

Κατάφερα και μπήκα από τα ξαδέρφια μου να δω τι μου κάνετε και να σας πώ τα νέα μου. Όλα πήγαν καλά με την εξέταση, τα αποτελέσματα θα τα έχω σε περίπου 1 μήνα, προς το παρών είμαι ξάπλα προληπτικά για 3 ημέρες, αύριο το βράδυ θα πάω να κάνω ένα υπέρηχο και Παρασκευή πρωί θα πάω να με δει ο γιατρός μου. Είμαι λίγο κακοδιάθετη γιατί από εχθές τσακώνομαι με τον καλό μου τηλεφωνικώς γιατί επειμένει να γυρίσω αύριο το βράδυ για να πάω στο μαγαζί την Παρασκευή γιατί λέει χάνουμε χρήματα και από το μαγαζί αλλά και από την δουλειά του.

Αχ ρε κορίτσια καμία μου εγκυμοσύνη δεν έχω ευχαριστηθεί.

Αυτά προς το παρών σας αφήνω να πάω να ξαπλώσω. Αν τα καταφέρω θα ξαναμπώ το απόγευμα.

Φιλακια πολλά σε όλες σας και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.doratz…………………7/9/2010…….........12/6/11…..............................

7.kasi............................................ 13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.aobatsan............21/9/2010...........28/6/11....ΜΠΕΜΠΑ........24/2/11

19.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

21.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ......21/02/11

22.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

23.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΛΑΓΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΑ!! :tongue:

Κοριτσάκια μου καλή σας ημέρα

Κατάφερα και μπήκα από τα ξαδέρφια μου να δω τι μου κάνετε και να σας πώ τα νέα μου. Όλα πήγαν καλά με την εξέταση, τα αποτελέσματα θα τα έχω σε περίπου 1 μήνα, προς το παρών είμαι ξάπλα προληπτικά για 3 ημέρες, αύριο το βράδυ θα πάω να κάνω ένα υπέρηχο και Παρασκευή πρωί θα πάω να με δει ο γιατρός μου. Είμαι λίγο κακοδιάθετη γιατί από εχθές τσακώνομαι με τον καλό μου τηλεφωνικώς γιατί επειμένει να γυρίσω αύριο το βράδυ για να πάω στο μαγαζί την Παρασκευή γιατί λέει χάνουμε χρήματα και από το μαγαζί αλλά και από την δουλειά του.

Αχ ρε κορίτσια καμία μου εγκυμοσύνη δεν έχω ευχαριστηθεί.

Αυτά προς το παρών σας αφήνω να πάω να ξαπλώσω. Αν τα καταφέρω θα ξαναμπώ το απόγευμα.

Φιλακια πολλά σε όλες σας και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ..... ΜΗΝ ΣΚΑΣ!!!!! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ! (ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ)?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

mamatopolina μου μπραβο καλη μου τελειωσες με την εξεταση.Υπομονη για τα αποτελεσματα,χωρις αγχος κ θα ειναι ολα καλα.Κατσε οσο χρειαστει οχι μονο ξαπλα αλλα κ στην Αθηνα.Κ ασε τον καλο σου να λεει.Τα μωρακια μας ειναι πιο σημαντικα απο ολα τα λεφτα του κοσμου.Κανε οτι σου πει ο γιατρος σου μονο κ προσπαθησε τουλαχιστον απο'δω κ περα να ευχαριστηθεις το καθε λεπτο.φιλακια:D:D:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, απλά με έχει πάρει από κάτω και συνέχεια κλαίω. Είναι και αυτή η αναμονή...Ο άντρας μου μου δίνει κουράγιο, αλλά συχνά με πιάνει ο φόβος. mamatopolina καλά αποτελέσματα και σε σένα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Αντυ, σε ευχαριστω!! Οντως το καλοκαιρι ποιος μας πιανει!! Ολο βολτουλες θα ειμαστε!!

Λιζα μου, προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα. Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και ειναι φυσικο να στεναχωριεσαι, σκεψου ομως οτι οι πιθανοτητες να συμβαινει κατι κακο ειναι σχεδον μηδαμινες και εφοσον ολα εχουν παει τοσο καλα μεχρι τωρα γιατι να συμβει κατι; Ολα καλα θα πανε, θα το δεις, προσπαθησε να το πιστεψεις!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερούδια κοιλουμπίτσες, mamatopolina καλά αποτελέσματα, που σίγουρα θα είναι όλα τέλεια, κάτσε να χαλαρώσεις και όταν σου επιτρέψει ο γιατρός σου φεύγεις, ο αντρούλης σου δίκίο έχει, αλλά τώρα έχεις προτεραιότητα εσύ και το μωράκι. Φύλο μάθαμε;

Lisah όλα μια χαρά, μην ανυσηχείς καθόλου, να την κάνεις την εξέταση και τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια, εντελώς προληπτικά σε βάζει ο γιατρός να το κάνεις.

Κaterinars καλορίζικο το καροτσάκι και καλές βόλτες, όσο το σκέφτομαι καλοκαίρι και βολτούλες τρελαίνομαι,και όχι μόνο και μπάνια θα κάνουμε, το χειμώνα δεν την παλεύω με τίποτα.

Τζινάκι μου ο μπέμπαρος μεγαλώνει τέλεια, θα γεννήσεις και κοντά στο σπίτι σου καλύτερα δεν γίνεται. Εμείς θα ξενιτευτούμε οικογενειακώς αλλά δεν με χαλάει το βλέπω διακοπές.

Αντυ μου υπομονή είναι ένα θέμα ο τράχηλος , οπότε καλύτερα ξάπλα, τι σου έχει πει ο γιατρός;

Μαράκι καλή βόλτα , αχ ζηλεύω και έχει ένα ήλιο τέλεια.

Αγγελική83 μην αγχώνεσαι καθόλου, όλα θα σου βγουν τόσο φυσικά, το ένστικτο της μάνας.

Βιργινία μου αν υπήρχε θέμα θα σου έλεγε ο γιατρός, οπότε τι το σκέφεται, αχ αχ, το κοριτσούδι σου σε έχει τρελάνει στις κλωτσιές, τι τέλεια.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...