Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ωστοσο αυτο με τον τραχηλο εμενα δεν μου εχει αναφερει κατι αρα σημαινει πως ολα ειναι νορμαλ ε ???

αυτο μας ελειπε τωρα να αρχισεις να ανυσηχεις για τον τραχηλο!!!!!

το νου σου!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΚ?????

δειτε αυτο:

http://www.babyspace.gr/Article/baby-room/230-550.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα που να δείτε...όταν θα το βλέπετε το μωράκι μέσα από την κοιλιά σας! Να πηγαίνει μαι από εδώ και μια από εκει! Κάθε στάδιο είναι υπέροχο!!!!!

ΝΑΙ VIRGI, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΚ?

μαλιστα ! χιχι!:tongue:

αυτο μας ελειπε τωρα να αρχισεις να ανυσηχεις για τον τραχηλο!!!!!

το νου σου!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΚ?????

δειτε αυτο:

http://www.babyspace.gr/Article/baby-room/230-550.html

ενταξει καλε μη βαρας κ συ ! χαχαχα!!!!

Ωραιο αυτο το σιτε το διαβαζω συνεχεια !

Σωστες κ οι συμβουλες αλλα εγω την αλλαξιερα την πηρα !!! χιχιχιι!!!

Διαφημίσεις

ενταξει καλε μη βαρας κ συ ! χαχαχα!!!!

Ωραιο αυτο το σιτε το διαβαζω συνεχεια !

Σωστες κ οι συμβουλες αλλα εγω την αλλαξιερα την πηρα !!! χιχιχιι!!!

να ξερες ποια σου δινει συμβουλες!!!!!

η miss αγωνια!!!!!!!

και εμενα θα μου κανει αλλαξιερα ο καλος μου αδελφουλης! χιχιχι!!

λοιπον, σας αφηνω ξαφνικα, με πηρα τηλ μια φιλη μου και ερχεται να με περει για καφε!

ciao! κουκλες!

Καλημερα, κοιλιτσες ομορφες!! Βλεπω ειστε ολες καλα και χαιρομαι πολυ.

Τζινα, τελεια τα νεα για τον μπεμπακο σου!! Μπραβο, με το καλο!!

Κικη, ελπιζω να νιωθεις λιγο καλυτερα τωρα, ειναι ορμονικο πιστευω το θεμα της διαθεσης..

Εγω ειμαι μια χαρα, αν εξαιρεσετε οτι νιωθω σαν ντουλαπα..:oops::oops::oops:

Χτες κλεισαμε και το καροτσακι του μπεμπη, σε ενα μηνα θα το εχουμε.:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Εγώ αλλαξιέρα δεν είχα γιατι δεν ήθελα. Τον έβαζα στο κρεβατι και τον άλλαζα!!! Το θεωρώ ασφαλέστερο!!!

Κατερινάκι καλημέρα. Και εγώ στη δουλεια είμαι αλλά...λειπει η "γάτα" και χορεύει υο ποντίκι, χα χα!

Τι καροτσάκι πήρες;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κια απο μενα!!! Στο μαγαζι σημερα...ειδα ηλιο και βγηκα! Χαιρομαι που κανετε σιγα σιγα πρακτικη! Και εγω κανω στις κουμπαρουλας μου, αλλα οσο σκεφτομαι το δικο μου μονη στο σπιτι αγχωνομαι...! Θα τα μαθω, καμμια μανουλα δεν ηξερε και εμαθε!!!!Αντε μια εβδομαδα μου εμεινε και εχω τοοοοοοοση αγωνια για να ειναι ολα καλα!!!! Φιλακια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χτες κάναμε τη β' επιπέδου, όλα καλά τα έβρισκε ο γιατρός, ο μπέμπης είναι 520 γρ, έχει μια τέλεια φατσούλα, μακριά άκρα...το μόνο που μας ανησύχησε είναι ότι ήταν λίγο πρησμένο το εντεράκι του, όπως μας είπε είναι λίγο τεμπέλικο. Από μόνο του δεν είναι ανησυχητικό, μάλιστα μπορεί τον άλλο μήνα να έχει υποχωρήσει, πρέπει όμως να κάνω μία εξέταση αίματος για το γονίδιο κυστικής ίνωσης. Αν είναι αρνητικό όλα καλά, αλλιώς θα πρέπει να την κάνει και ο άντρας μου. Το πρόβλημα υπάρχει αν είμαστε και οι δύο θετικοί και αυτό δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 βδομάδες, πώς θα αντέξω μέχρι τότε;;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημερα, Λιζα!! Κουκλος ο μπεμπακος σας, ε; Για την κυστικη ινωση που λες, νομιζα οτι ηταν μια παθηση που εμφανιζεται μονο στους αντρες. Αν την εχετε και οι δυο τι σημαινει;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...