Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι κ εγω εχω κανει προβες με την βαφτηστηρα μου.Πιστευω καλα τα πηγα αφου δν εκλαιγε.Φυσικα ειχα κ την μαμα της απο διπλα σε περιπτωση που δυσκολευαν τα πραγματα.

Αντακι μου, εγω εχω μεγαλωσει και τον μικρο αδελφο μου, εχουμε 9 χρονια διαφορα και δυο θειες μου εχεουν μωρακια οποτε ψιλοειμαι κοντα στο αθλημα.

της φιλης μου το βλεπω πιο συχνα αλλα εχεις δικιο η μανουλα τους χρειαζεται να ειναι διπλα.

κοριτσια πηρα χτες το περιοδικο "Γονεις εν δραση" ειναι ενα μικρακι που κανει 0,50?, το ζητησα και μου το κρατησε η ψιλικατζου.

ειναι πολυ ενδιαφερον περιοδικο, να το παρετε και εσεις.

εχει διαφορες συμβουλες για την αναπτυξη του μωρου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ οι προβες ειναι τελειες !

Εγω ταισα κ το ενα απο τα μωρακια !!!! Τι καλα ! Βγαινει τοσο φυσικο ολο αυτο !!!

Μαρακι μου..ειδες ομορφες που ειναι οι κλωτσιτες ????? καμια φορα ειναι λες κ σκανε μπουρμπουληθρες μεσα σου ! χαχαχχαχ!!!!!

Οσο για τα μωρα μας ειναι πλεον σχηματισμενα πληρως.... ειναι οπως θα ηταν νεογεννητα αλλα σε πιο μινιατουρες !!!!!!!!!! Αντε να μεγαλωσουν λεμε !!!

Μαριλου μου σε καταλαβαινω απολυτα κ εγω απογορευτικο εχω.Μονο για τον γιατρο βγαινω απ'το σπιτι.Περιμενω πως κ πως το απογευμα να φυγω για Αθηνα.Εσυ γιατι;;;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλε να σας δώσω το ταλιμπανάκι μου για καμια ώρα να δείτε τι θα πεί παιδάκι??

χα χα!!!

ναι ναι ναι!!!!!

το θελουμε αυτο το ομορφο παιδακι!!!!

εμενα μου αρεσει να παιζω με αγορακια αγοριστικα παιχνιδια, βαριεμαι της κουκλες.....τι θα κανω με την κορη μου???

Διαφημίσεις

ναι ναι ναι!!!!!

το θελουμε αυτο το ομορφο παιδακι!!!!

εμενα μου αρεσει να παιζω με αγορακια αγοριστικα παιχνιδια, βαριεμαι της κουκλες.....τι θα κανω με την κορη μου???

χα χα χα!!!!!!!!!Ειναι ταλιμπαν, σας προειδοποιώ, έτσι;;;

Ναι μωρε και εγώ έγω ψυχωση μαζί του. Αφού ήθελα καιπάλι αγόρι..:oops:

Αλλά η μπεμπύλα μου δεν θα στερηθεί τιποτα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαρακι μου..ειδες ομορφες που ειναι οι κλωτσιτες ????? καμια φορα ειναι λες κ σκανε μπουρμπουληθρες μεσα σου ! χαχαχχαχ!!!!!

στο μυαλο μου εισαι ρε φιλεναδα!!!

αυτο ακριβως νιωθω, καλα εσυ εχεις κανει διατριβη στο θεμα κλοτσιες με την ζωηρη σου κορη!!!!

Μαρια μου κατι πρεπει να ψιλοξερεις τοτε.Αν κ πιστευω οτι με τα δικα μας θα τρεχουμε κ δν θα φτανουμε που λεμε.........

πιστευω πως σιγουρα θα τρεχουμε και θα εχουμε αγχος γιατι η ευθηνη θα ειναι ολη δικη μας, αλλα θα ειναι τα παιδακια μας και θα μας ξερουν και μολις τα παιρνουμε αγκαλιτσα θα ειναι ηρεμα σαν αγγελουδια!!

Διαφημίσεις

Κατερινα μου εχει κοντηνει αρκετα ο τραχηλος μου κ τη βγαζω ξαπλα.Θελω πολυ να παω μια βολτα αλλα προεχει ο μπομπιρακος μου

:oops: Κρίμα, αλλα΄δεν πειράζει!:) Αξίζει τον κόπο!!!!! ;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

:D:D

στο μυαλο μου εισαι ρε φιλεναδα!!!

αυτο ακριβως νιωθω, καλα εσυ εχεις κανει διατριβη στο θεμα κλοτσιες με την ζωηρη σου κορη!!!!!

χαχαχχα!!! Εγω νιωθω ετσι οταν ειναι γυρισμενη με τα ποδια προς τα μεσα !!! Οταν ειναι κανονικα τις νιωθω εντονα μιας κ παλεται κ η κοιλια μου !

Εχει πλακα ! Εχει διαφορα ειδη κλωτσιδιων ! χιχιχ!:tongue:

Σιγουρα αξιζει τον κοπο,θα το ξαναεκανα 1000 φορες.Κοριτσακια μου σας αφηνω για λιγο πρεπει να βαλω το φαγητο μου να γινετε.Τα ξαναλεμε σε λιγο.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κατερινα μου εχει κοντηνει αρκετα ο τραχηλος μου κ τη βγαζω ξαπλα.Θελω πολυ να παω μια βολτα αλλα προεχει ο μπομπιρακος μου

εννοειται οτι προεχει το μωρο αυτο να σκεφτεσαι εσυ !

Αλλα αν ειναι καπου κοντα μπορεις να ξεφευγεις κ να μην σαλταρεις !

Ωστοσο αυτο με τον τραχηλο εμενα δεν μου εχει αναφερει κατι αρα σημαινει πως ολα ειναι νορμαλ ε ???

Καλα που να δείτε...όταν θα το βλέπετε το μωράκι μέσα από την κοιλιά σας! Να πηγαίνει μαι από εδώ και μια από εκει! Κάθε στάδιο είναι υπέροχο!!!!!

ΝΑΙ VIRGI, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΚ?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...