Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ! ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ? Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!Τι κανετε???

Εγω σημερα ειμαι πολυυυυ χαρουμενη για 2 λογους....πηγαμε εχθες κ ειδαμε τον μπεμπακο μας κ ηταν τελειος!!!Ειχε φτασει τα 500 γραμ απο 306 που ηταν πριν 2 εβδομαδες...ναιιιιιι!Κ συμφωνησε κ η γιατρος μας να γεννησουμε στο ΡΕΑ!!!!γιουπιιιιιιι...βλεπετε ειναι κ διπλα απο το σπιτι μου!!!Κ το 2ο σημαντικο ειναι οτι κ τα 2 μερη που ειχα παθει αποκολληση ειχαν κλεισει τελειως...ουτε που φαινοντουσαν!!Ολα μια χαρα...απλα προσεχουμε τωρα μεχρι να βγουν τα αγγελουδια μας!!!:tongue:

Παω αμεσως στο πινακακι να αλλαξω το μαιευτηριο!!Σας αγαπωωωω!!!

Πειτε μου κι εσεις τα νεακια σας..τις ανησυχιες σας....

Καλημερα σας κουκλες.Gina μου τελεια τα νεα σου,μπραβο.Θα ησυχασες τωρα ε;;Ειναι φοβερο συναισθημα να βλεπεις τον μπεμπακο σου μεσα απ'την κοιλια σου.Εγω αυριο θα δω τον δικο μου μπομπιρα.Θα κανονισω κ για την β'επιπεδου.Κικη μου τι επαθες,τι σε απασχολει.Μην αγχωνεσαι χωρις λογο.Επειρεαζεις κ το μωρουλινι σου.Ορμονικα ειναι ολα αυτα αλλα προσπαθησε να κανεις θετικες σκεψεις.Για να ξεχαστεις το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βγεις μια βολτα με καμια φιλη σου η τον αντρουλη σου.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερα Μανουλιτσες !!!!!

Μπραβο Τζινακι ! Τελεια !!! Πως μεγαλωσε ετσι η ψυχουλα ? Αντε λοιπον με το καλοοοοοοοο!!!!

Κοριτσια χτες περασα τελεια στη βολτιτσα βγηκα με αλλες 4 μανουλες+ τα μωρα τους κ ξετρελλαθηκα !!! Ειχα ολη την ωρα κ απο ενα στην αγκαλια !!!! Αχ πηρα μπολικη δοση μωρουδιλας κ επεστρεψα !!!

Η μπεμπιτσα κλασικα με κλωτσαει κ με ξυπναει !!! χιχιχιχι!!!! Την κοροιδεψα σημερα κ εβαλα σιγα σιγα το χερι του μπαμπα κ ετσι τον κλωτσησε κ παλι ! Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι μεσα στα τσαλιμακια τελευταια κ δεν ειχε νιωσει κλωτσιες της ! Την πατησε ομως τωρα !!!! αχαχαχαχχααχ!!!!!

Αντε ξυπνηστε να πιουμε καφεδακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ! ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ? Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Γλυκουλα μου σκεψου θετικα σκεψου το νινακι σου οτι σε λιγο θα το κρατας στην αγκαλια σου κ συντομα θα αλλαξει κ η διαθεση σου !

κ γω ξυπνησα απο εφιαλτη αλλα δεν δινω σημασια !:twisted:

καλημερα φιλεναδες!!!!!

πως μου ειστε???

εχει υπεροχο καιρο εξω...

σημερα αποφασισα να παω για ενα μινι καφεδακο μιας κ την κυριακη δε καταφερα να

παω επειδη ειχα τη μεση μου...

μπραβο στο τζινακι μου πηγαν ολα καλα...θρεφταρακια θα βγαλεις...χιχιχιιχ

αντε με το καλο κ σε ολες εμας που ακομα δεν την εχουμε κανει...

θα παω να μπανιαριστω...

φροντιστε πολυλογουδες να μην γραψετε σελιδες ολοκληρες παλι...

το καλυτερο ξυπνημα κανετε βιργινακι..

φιλακια πολλα σε σας κ κυριως στα ομορφα κοιλονια σας

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Τι σου συμβαίνει καλή μου? Μην αφήνεις πράγματα να σου χαλάνε τη διάθεση! Αν μπορείς πηγαινε και εσύ μια βόλτα που έχει τόσο ωραίο καιρό!!!

Τζίνα μου ΜΠΡΑΒΟ! Καλέ πως μεγάλωσε ο μπεμπάκος έτσι;; Ειδες, κακώς ειχες σταναχωρηθεί!

marillou καλα να περασεις!!! Πιες και για μας καμια γουλίτσα έτσι;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαριλου μου να πας εχει τελειες μερες αυτη τη βδομαδα ! Αλλαζει τη διαθεση μας βρε παιδι μου !!!!!!

Ολες οι εγκυουλες να παρετε τις κοιλιτσες κ να πατε βολτουλα !!!!!!

καλημερα!!!!!

τι κανετε ολες οι εγκυουλες?????

εγω ειμαι μια χαρουλα, χτες απο το απογευμα μεχρι το βραδυ η καραμελιτσα ειχε τρελα κεφια και με εκανε τρισευτιχισμενη!!!!!

μου εριξε κατι κλοτσιτσες ολο γλυκα....

καλε που ειναι οι μανουλες απο την Β'επιπεδου να μας που τα νεα τους?

Βιργινακι, και εγω περναω τελεια με μια φιλη μου που εχει μωρακι, κανουμε προβα!!!!!

Μαριλου, καλο καφεδακι!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!Τι κανετε???

Εγω σημερα ειμαι πολυυυυ χαρουμενη για 2 λογους....πηγαμε εχθες κ ειδαμε τον μπεμπακο μας κ ηταν τελειος!!!Ειχε φτασει τα 500 γραμ απο 306 που ηταν πριν 2 εβδομαδες...ναιιιιιι!Κ συμφωνησε κ η γιατρος μας να γεννησουμε στο ΡΕΑ!!!!γιουπιιιιιιι...βλεπετε ειναι κ διπλα απο το σπιτι μου!!!Κ το 2ο σημαντικο ειναι οτι κ τα 2 μερη που ειχα παθει αποκολληση ειχαν κλεισει τελειως...ουτε που φαινοντουσαν!!Ολα μια χαρα...απλα προσεχουμε τωρα μεχρι να βγουν τα αγγελουδια μας!!!:tongue:

Παω αμεσως στο πινακακι να αλλαξω το μαιευτηριο!!Σας αγαπωωωω!!!

Πειτε μου κι εσεις τα νεακια σας..τις ανησυχιες σας....

Τζινακι, τι ωραια τα νεα σου.. ναι βρε μεγαλωνουν πολυ τον 5ο μηνα τα ζουζουνια!!!!

ειχες καποιο θεμα με το μαιευτηριο? παντως πολυ ωραια που θα γεννησεις κοντα στο σπιτι σου...

Κικακι, δεν θα κοιμηθηκες καλα καλη μου, μην φοβασαι, ολα καλα, προσπαθησε να αλλαξεις το κεφι σου! ειμαστε και εμεις εδω!!

Διαφημίσεις

θα πιω θα πιω κοριτσακια μου ομορφα...

εχω να βγω απο το σπιτι τουλαχιστον 1.5 εβδομαδα...

τι να κανω??ολα για τα μικρουλια...

το ξερω πως θα μου κανει καλο...

σας φιλω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαρακι κ εγω εχω κανει προβες με την βαφτηστηρα μου.Πιστευω καλα τα πηγα αφου δν εκλαιγε.Φυσικα ειχα κ την μαμα της απο διπλα σε περιπτωση που δυσκολευαν τα πραγματα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

ετοιμαζομαι κ σας ριχνω κ μια ματια...

αχ βρε αντυ μου μου εχει απαγορεψει ο γιατρος να βγαινω γι'αυτο δεν λεει να περασει ο καιρος...διαφορετικα ολα θα μου εμοιαζαν αλλιως...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...