Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα ειμαι ΧΑΛΙΑ, εχω ενα στομαχι χαλια οτι και να φαω ή να κανω δεν με κανει καλα... Αυτο το παιδι με ταλαιπωρει πριν ακομη γεννηθει!!

Σημερα για μαμ εχουμε βακαλαο με πατατουλες στη γαστρα. Κανονικα θα ειχαμε μπακαλιαρο σουπα - που λατρευω - αλλα ο αντρουλης μου του ειπα να παρει μπακαλιαρο προχτες και οταν πηγε στο ιχθυοπωλειο μου στελνει μνμ οτι "23 ευρω ο βακαλαος", σκεφτομαι εγω, γιατι μου το λεει και μετα καταλαβα οτι το αστερι μου μπερδεψε τα ψαρια!!! οκ, μια χαρα, αν και δεν εχω ξανακανει αυτο το ψαρι, βρηκα μια συνταγη μεσω νετ ομως, ελπιζω να τρωγεται!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα ειμαι ΧΑΛΙΑ, εχω ενα στομαχι χαλια οτι και να φαω ή να κανω δεν με κανει καλα... Αυτο το παιδι με ταλαιπωρει πριν ακομη γεννηθει!!

Σημερα για μαμ εχουμε βακαλαο με πατατουλες στη γαστρα. Κανονικα θα ειχαμε μπακαλιαρο σουπα - που λατρευω - αλλα ο αντρουλης μου του ειπα να παρει μπακαλιαρο προχτες και οταν πηγε στο ιχθυοπωλειο μου στελνει μνμ οτι "23 ευρω ο βακαλαος", σκεφτομαι εγω, γιατι μου το λεει και μετα καταλαβα οτι το αστερι μου μπερδεψε τα ψαρια!!! οκ, μια χαρα, αν και δεν εχω ξανακανει αυτο το ψαρι, βρηκα μια συνταγη μεσω νετ ομως, ελπιζω να τρωγεται!!!

Να έρθω να φάω παρεούλα σας? Μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ βρε κοριτσια με τα φαγητα σας,μου ανοιξατε την ορεξη κ το φαγητο μου δν ειναι ετοιμο ακομα.Εμεις σημερα εχουμε μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε,κ μετα σου λεει πηρες κιλα.Πως να μην παχυνω....

CEebp2.png?9T0iAOMn

αγαπακια μου ειχα τη μανουλα εδω κ εκανε δουλιτσες...

ηρθε κ ο καλος μου κ καθομουν στην κουζινα μαζι του γιατι μαγειρευει για αυριο κοτοσουπουλα κ κοτοπουλακι με πατατες στον φουρνο...εγω απλα εκοψα τις πατατες να πω πως κατι εκανα...χιχιχι

κατερινακι μου κ μενα μαγειρευει..μαλακια του που δεν εγινε σεφ...πολλες φορες καλυτερα κ απο μενα κ μου σπαει τα νευρα..

μαρακι μου γελασα πολυυυυ...κ γω το εβαλα για μεταφραση γιατι δεν καταλαβαινα τι ειναι αυτο...οποτε ειστε μια γλυκια σοδια πεπονιου...χιχιχι...η σκατουλιτσα μας..

καλο μποτε φιλεναδα...

αντυ μου το φαγητο αυτο το προοριζουμε για σαβ/κο....καλε ας φαμε τωρα που μπορουμε γιατι μετα δεν θα εχουμε δικαιολογια..χιχιχι

οσο για την πιεση που λετε οποτε παω στον γιατρο μου την παιρνει ορθν τον υπερηχο κ ειναι στα υψη...μετα τον υπερηχο που χαλαρωνω ειναι 11.5 με 7.5 περιπου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια , τι μου κάνετε;

Βλέπω ωραία συζήτηση ανοίξατε, φαγητό, μιαμ, η μανούλα μου σήμερα θα φτιάξει κολοκυθόπιτα με κίτρινο κολοκύθι, περιμένω να σχολάω και δεν κρατιέμαι, γι' αυτό πήρα και μία σοκολατίτσα, σας είπα ότι σε λίγο τα κιλά θα έιναι πλέον 6. Τα σύγκρινα και με το γιο μου οπότε καλά βαδίζουμε.

Τι καλά που μαγειρεύουν οι άντρες, ο δικός μου τίποτα, άντε κανά μακαρόνι. Δεν το έχει. Αρέσει όμως στο γιο μου η μαγειρική.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που σήμερα έχουν β' επιπέδου και αμνιοπαρακέντηση, να έχετε καλά αποτελέσματα και περιμένουμε νέα σας.

Σήμερα έχει μια υπέροχη μέρα με ωραίο ζεστό ήλιο, αν τα καταφέρουμε για καφεδάκι το μεσημέρι, θα είναι ιδανικά, για να δούμε.

Μαράκι έγινε πεπονάκι, πέρνάει ο καιρός.

dYU4p3.png

Μαριλού μου τι κάνουνε τα μικρουλάκια σου;

Αχ και σένα ο αντρούλη σου μαγειρεύει, τέλεια.

Αναφέρεται για πίεση εγώ τίποτα, υποτασική εντελώς, αναισθησία λέω στο γιατρό κάθε φορά, τσάμπα μου την παίρνει, 10 με 6 ζήτημα.

dYU4p3.png

Αχ βρε κοριτσια με τα φαγητα σας,μου ανοιξατε την ορεξη κ το φαγητο μου δν ειναι ετοιμο ακομα.Εμεις σημερα εχουμε μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε,κ μετα σου λεει πηρες κιλα.Πως να μην παχυνω....

xa xa xa!!!!:P:p

Κορίτσια εγώ έχω στο δωμάτιο του μικρού γαλάζιο, ανοιχτο πορτοκαλί και γαλαζιο. Ειναι χρώματα που "ηρεμούν" τα παιδια! Μου αρέσει πολύ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τι καλα που ειναι να μαγειρευουν οι αντρουληδες.Εγω δν εχω αυτη την πολυτελεια[δυστυχως].Και σε κουζινα εστιατοριου να τον αφησω μονο του,κ παλι θα πεινασει.Οπως λεει κ ο ιδιος'ξερω να φτιαχνω τοστ'.χαχαχα Α,συγνωμη ξεχασα ξερει κ γαλα με κορν φλεικς.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue:

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας κοριτσακια μου.Που ειστε.Εγω πηρα τις εξετασεις μου κ ευτυχως για τοξοπλασμα κ cmv ειναι ολα αρνητικα.Κοι οι υπολοιπες καλουτσικες ειναι.Αυριο φευγω για Αθηνα.Πεμπτη μεσημερι θα δουμε τον μπομπιρακο μας.Ειμαι πολυ χαρουμενη....φιλακια:D:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Kαλημερούδια , τι μου κάνετε;

Βλέπω ωραία συζήτηση ανοίξατε, φαγητό, μιαμ, η μανούλα μου σήμερα θα φτιάξει κολοκυθόπιτα με κίτρινο κολοκύθι, περιμένω να σχολάω και δεν κρατιέμαι, γι' αυτό πήρα και μία σοκολατίτσα, σας είπα ότι σε λίγο τα κιλά θα έιναι πλέον 6. Τα σύγκρινα και με το γιο μου οπότε καλά βαδίζουμε.

Μαράκι έγινε πεπονάκι, πέρνάει ο καιρός.

Koλοκυθόπιτα με κίτρινο κολοκύθι:shock::shock: αχ τι μου κάνεις βραδιάτικα βρε κοριτσάκι μου???? ΄μιαμ μιαμ, να είχα ένα κομματάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

xa xa xa!!!!:P:p

Κορίτσια εγώ έχω στο δωμάτιο του μικρού γαλάζιο, ανοιχτο πορτοκαλί και γαλαζιο. Ειναι χρώματα που "ηρεμούν" τα παιδια! Μου αρέσει πολύ!!!!

Κι εμένα μου αρέσει το πορτοκαλί, ζεστό, ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει κ για αγοράκια και για κοριτσάκια,,

Γεια σας κοριτσακια μου.Που ειστε.Εγω πηρα τις εξετασεις μου κ ευτυχως για τοξοπλασμα κ cmv ειναι ολα αρνητικα.Κοι οι υπολοιπες καλουτσικες ειναι.Αυριο φευγω για Αθηνα.Πεμπτη μεσημερι θα δουμε τον μπομπιρακο μας.Ειμαι πολυ χαρουμενη....φιλακια:D:D

Ωραία τα νέα σου, μπράβο κουκλίτσα,,, με το καλό να δείτε κ τον μικρούλη σας;)

KALHSPERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟΨΕ ?

Εγώ είμαι εδώ:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...