Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερουδια κοριτσακια!!!

πρωτον να ευχηθω στην Mamatopolina, Εua_, LisaH, να εχουν καλα αποτελεσματα!!!

εσεις τι κανετε? εγω καλα ειμαι ξυπνησα και η μπεμπα ειναι πολυ υσηχη αλλα δεν θελω να τρομαξω, θα κανω υπομονη.. αν και μου φαινεται οτι την ακουσα αλλα δεν ειμαι σιγουρη, θα δουμε.

σημερα θα παω κομμωτηριο, θα ερθει η θεια μου και θα παω να κοψω λιγακι τα μαλλια μου..

katerina_s, καλα εισαι? εχτες εβλεπα νησι και δεν μπηκα το βραδακι..

katerinars, σε βλεπω καλυτερα καλη μου.. χαρομαι να ξερεις!

και μην ξεχνας: Ο ΜΠΕΜΠΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

virgi, τι κανεις εσυ βρε νυχτοπουλι και ξυπνας καθε μερα χαραματα..

σε λιγους μηνες θα παρακαλας για υπνο, χορτασε τον τωρα που μπορεις!!

εγω αυτο κανω...

kiki2011, ποτε θα παρεις αδεια, θα δουλευεις μεχρι τελος?

τα δωματια εχουν διαφορες τιμες, εμεις θα το διακοσμησουμε μονοι μας και λιτα και απο επιπλα θα κινηθουμε σε οικονομικες επιλογες..

αντυ1998, καλημερα, πηρες τον γιατρο? ποση πιεση εχεις? εγω εχω περιπου 11 με 6.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλου μου καλημερα!!! καλα εισαι? που χαθηκες????

δεν ηξερα τι ειναι και το εβαλα στο google και ειδα οτι ειναι πεπονακι μικρο... και διαβασα οτι ειναι και πολυ γλυκια αυτη η ποικιλια σαν την καραμελιτσα, που δεν λεει να ξυπνησει και να μου μιλησει λιγο......

Καλημερα, κοριτσακια ομορφα!!

Μαρακι μου, τι ωραιο και γλυκο πεπονακι!!:D Καλα εισαι γενικα;

Αντυ, περαστικα, ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Λιζα, καλα αποτελεσματα!! Και σε οσες αλλες κοπελες εχουν εξετασεις.

Μαριλου μου, τι κανεις; Τα διδυμακια τα ομορφα;

Βιργινακι, καλα να περασεις σημερα!!

Εμεις το απογευμα θα παμε για το καροτσακι και ανυπομονω!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερουδια κοριτσακια!!!

πρωτον να ευχηθω στην Mamatopolina, Εua_, LisaH, να εχουν καλα αποτελεσματα!!!

εσεις τι κανετε? εγω καλα ειμαι ξυπνησα και η μπεμπα ειναι πολυ υσηχη αλλα δεν θελω να τρομαξω, θα κανω υπομονη.. αν και μου φαινεται οτι την ακουσα αλλα δεν ειμαι σιγουρη, θα δουμε.

σημερα θα παω κομμωτηριο, θα ερθει η θεια μου και θα παω να κοψω λιγακι τα μαλλια μου..

katerina_s, καλα εισαι? εχτες εβλεπα νησι και δεν μπηκα το βραδακι..

katerinars, σε βλεπω καλυτερα καλη μου.. χαρομαι να ξερεις!

και μην ξεχνας: Ο ΜΠΕΜΠΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

virgi, τι κανεις εσυ βρε νυχτοπουλι και ξυπνας καθε μερα χαραματα..

σε λιγους μηνες θα παρακαλας για υπνο, χορτασε τον τωρα που μπορεις!!

εγω αυτο κανω...

kiki2011, ποτε θα παρεις αδεια, θα δουλευεις μεχρι τελος?

τα δωματια εχουν διαφορες τιμες, εμεις θα το διακοσμησουμε μονοι μας και λιτα και απο επιπλα θα κινηθουμε σε οικονομικες επιλογες..

αντυ1998, καλημερα, πηρες τον γιατρο? ποση πιεση εχεις? εγω εχω περιπου 11 με 6.

xm !!!!! Οταν θα σε ξυπναει η καραμελιτσα σου με κλωτσιες σε λιγες μερες ανυποπτες ωρες......βλεπε ξημερωματα !!! Ελα πες μου !!! χαχαχαχχαχα!!!!!

Τι να κανω καλε αφου ξυπναω απο τα κλωτσιδια ! Πιεζεται κ η κυστη μου θελω πιπι κ τετοια !!!! χχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Στο μεταξυ ολοι λενε τις ωρες που ειναι ξυπνια τωρα θα ειναι κ οταν γεννηθει !

Χμ! Καηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα σας φιλω !Εφυγα !!!!!!!!

Στο μεταξυ ολοι λενε τις ωρες που ειναι ξυπνια τωρα θα ειναι κ οταν γεννηθει !

Χμ! Καηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ρε παιζει αυτο??

εγω δεν ξερω τι ωρες ειναι ξυπνια... δεν καταλαβαινω ακομα , η χαζη....!

Καλημερα, κοριτσακια ομορφα!!

Μαρακι μου, τι ωραιο και γλυκο πεπονακι!!:D Καλα εισαι γενικα;

Αντυ, περαστικα, ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Λιζα, καλα αποτελεσματα!! Και σε οσες αλλες κοπελες εχουν εξετασεις.

Μαριλου μου, τι κανεις; Τα διδυμακια τα ομορφα;

Βιργινακι, καλα να περασεις σημερα!!

Εμεις το απογευμα θα παμε για το καροτσακι και ανυπομονω!!

εσυ πως εισαι σημερα?

αντε καλα ψωνακια το απογευμα!!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι, μια χαρα ειμαι εγω, πολυ ανακουφισμενη και πολυ καλυτερα!! Παραδειγματισου απο μενα και μην αγχωνεσαι αν ειναι η καραμελιτσα για αρκετες ωρες ησυχη. Ειλικρινα πιστευω πως αν συμβει κατι κακο θα το καταλαβουμε, δεν μπορει, μανουλες ειμαστε!!;) Αλλα δε θα συμβει τιποτα, ολα θα ειναι μια χαρα!!:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ααα, εμενα χτες ο μπεμπης αρχισε το παρτυ αφου με μαλωσε ο αντρουλης μου οτι κακως αγχωνομαι και οτι το μωρο ειναι μια χαρα και μην τρεχουμε στα νοσοκομεια χωρις λογο. Πες λιγο στον δικο σου αντρα να σου τα ψαλλει και θα ξυπνησει η καραμελιτσα να σε υπερασπιστει, χιχι!! Πλακα κανω εννοειται!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλε δεν το λεω στον αντρουλη.... μολις του πω κατι τετοιο με στραβοκοιταει... και μου λεει να αφησω τις χαζομαρες και οτι δεν θα με τρεχει στην Λητω (κλινικη) βραδιατικα.

μου φαινεται ομως οτι τωρα κουνιοταν.. οποτε μια χαρα..

τωρα που θα παω για κουρεμα θα την βολταρω και θα ειναι μια χαρουλα...!

τι θα φατε σημερα? εγω θελω να φαω σαρδελες..

Μου εχει μαγειρεψει ο καλος μου σημερα μακαρονια σαλατα με μπροκολο και καροτα και σογια. Μου ειπε οτι ειναι για τον μπεμπη.. :D

Σαρδελες, ε; Δε μου αρεσουν εμενα.. Η πεθερα μου μου ειχε πει παντως οτι στις εγκυμοσυνες ηθελε συνεχεια σαρδελες και παστά..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν πολυθελω παστα και αλμυρα ουτε και γλυκα ομως, αλλα εχω πολυ καιρο να φαμε ψαρακι.

αν βρω θα παρω και θα τις κανω στο φουρνο με σαλτσουλα και κρεμυδακι.

ωραιο φαγητο θα φας! μαγειρευει ο αντρουλης σου ε?

εμενα ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν κανει.

Μαρακι μου κ εμενα η κανονικη μου πιεση ειναι 11 με 5 η 6,το βραδυ ομως ειχα 14 με 7,5:shock:.Ο γιατρος μου εχει πει να μην εχω πανω απο 13,δν κανει.Ψιλοφοβηθηκα να σας πω την αληθεια γιατι εννιωθα την καρδια μου να χτυπαει δυνατα κ γρηγορα.Ελπιζω να μην το ξαναπαθω.Κοριτσια εσεις πως πατε απο πιεση;;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Ναι, τρελαινεται για μαγειρικη και ειναι και πολυ καλος. Αν ειχε πιο πολυ χρονο πιστευω οτι θα μαγειρευε καθε μερα, τι ωραια που θα ηταν..:rolleyes:

Βρήκα 2 λεπτά και μπήκα!

Κατερινάκι και ο δικός μου άντρας είναι άσσος στη μαγειρική!!!

Λοιπόν, όλη αυτή η ανυσηχια που νιώθετε ειναι δικαιολογημένη. Την είχα εγώ στην αρχή, αλλά είχα τους λόγους μου(είχα μια παλλινδρομη κύηση). Την πρώτη μέρα που δεν είχα αναγούλες, κόντεψα να πεθάνω. "Παει, λεω, το έχασα". Κλάμα, κακο. Αστα. Πήρα το γιατρό και μου λέει αν σε 3 μέρες δεν σου ξαναέρθει αναγούλα, έλα να σε δώ...

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με τη γνωστή μου παρεούλα! Τις αναγουλίτσες μου!

Απλά να ξέρετε ότι τα μωράκια μας ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!!!!!!:tongue::D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...