Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,χαθηκα σημερα.Το πρωι πηγα για αιματολογικες.Αυριο τα αποτελεσματα.Την πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου.Θα δουμε επιτελους το αντρακι μας.Απο εσας τι βλεπω,πολυ ωραια πραγματα.virgi μου πολυ ωραια η προικα,καλολερωμενη απ'τη μπεμπουλα σου.Και το δωματιο το ριγε τελειο.Αλλα το καφε νομιζω ειναι λιγο σκουρο για εμβρυο.Κατι ασχετο,πως να περασω τις φωτο απ'την ψηφιακη στο λαπτοπ,για να σας τις στειλω κιολας δηλαδη.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κ απο μενα!Χαιρομαι που ειστε καλα!Και εμεις καλα ειμαστε!Σημερα το μωρο κλωτσαει συνεχεια-τι χαρα!Δυστυχως κοριτσια το οικονομικο ειναι ενα θεμα...εμεις εχουμε μαγαζι με οπτικα κ εχουν πεσει παρα πολυ οι δουλειες.Τι να κανουμε,υπομονη.Κατα τ'αλλα ολο δυσαρεστα γινονται στο οικογενειακο περιβαλλον.Ολοι λενε μη στεναχωριεσαι εσυ να κοιτας το παιδι σου.Και πως γινεται αυτο?Εννοειται ειναι προτεραιοτητα,αλλα κ το μυαλο δε σταματα να σκεφτεται τα ασχημα κ μετα που υπνος το βραδυ...σας κουρασα,αλλα μονο εσεις θεωρω οτι με καταλαβαινετε!Φιλακια!!!

τι κανεις Αγγελικουλα?

ωραια που κουνιεται το μωρο... και εγω τρελαινομαι..

αστα τα λεφτα ειναι ενα μεγαλοοοο προβλημα.. και χρειαζονται και πολλα ρε γμτ...

προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι...

Γεια σας κοριτσια,χαθηκα σημερα.Το πρωι πηγα για αιματολογικες.Αυριο τα αποτελεσματα.Την πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου.Θα δουμε επιτελους το αντρακι μας.Απο εσας τι βλεπω,πολυ ωραια πραγματα.virgi μου πολυ ωραια η προικα,καλολερωμενη απ'τη μπεμπουλα σου.Και το δωματιο το ριγε τελειο.Αλλα το καφε νομιζω ειναι λιγο σκουρο για εμβρυο.Κατι ασχετο,πως να περασω τις φωτο απ'την ψηφιακη στο λαπτοπ,για να σας τις στειλω κιολας δηλαδη.

τι κανεις Αντυ μου?

αντε καλα αποτελεσματα..

δεν ξερω ακριβως πως περνας φωτο, εμενα τις περναει παντα ο αντρουλης..

θα σου πει καμια αλλη κοπελα, φανταζομαι..

Αν θυμαμαι καλα, η Βιργινια ανεβασε ενα δωματιο ριγε, μαρεσε πολυ και ο συνδιασμος των χρωματων, δεν το βρηκα καθολου κουραστικο.

Αγχωνομαι πολυ με το οικονομικο θεμα, αλλα κακως, απτη στιγμη που δεν μπορω να κανω τπτ εγω, και κανω και κακο στο μπεμπε μου. Ο αντρας μου απο τωρα αρχισε να βλεπει για αλλες δουλειες, αν παει κατι στραβα με την τωρινη για να μην ανησυχω.

Σημερα γενικα δεν ειμαι πολυ καλα, τρομερες αναγουλες, εκανα και εμετο το μεσημεριανο και τωρα εχω αυτην την απαισια γευση στο στομα μου....μπλιαχ!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ανεβασε προικα μωρου, ειναι παρα πολυ ομορφη!!Αυτο το σαιτ εχει γενικα πολυ ομορφες προικες, περιμενω πως και πως να ακουσω σε μια βδομαδα το μπεμπε και να δουμε το φυλο του.

wcBmp3.png

αααααααααχχχχχχχχχχχχ και παλι ααααααααααααχχχχχχχχχ, επιτέλους στέκομαι στα ποδαράκια μου μετά απο μια εβδομάδα ξάπλα, μπουχτισα με τις σούπες και τα τσάγια. Τέτοιο κρύωμα είχε να με πιάσει κάτι χρόνια. Ελπίζω όλες σας να είστε καλά. Ποιές αγχώνονται για ομφάλιους λώρους;;;;Κορίτσια μην αγχώνεστε, απολαύστε κάθε λέπτο της εγκυμοσύνης σας. Εμείς εχουμε ραντεβού με τον γιατρό μας αύριο, να μάθουμε τα νέα. Έχω πολλές απορίες, αφήστε που χωρια το κρύωμα έπεσα και 3 φορές κάτω απο ζαλάδα. Καμία σχέση αυτή η εγκυμοσύνη με την προηγούμενη, η κόρη μ'εχει ξετινάξει. Και πάνω από όλα ήρθε και σήμερα ο εργοδότης μου να μας πει οτι θα απολύσει άτομα τον Απρίλιο ή θα κάνει περικοπές μισθών. Όλα τέλεια. Φτιάξτε μου λίγο το κέφι γιατί δεν με βλέπω καλά. Αλήθεια διάβασα για facebook, όσες έχουνε ας μου στείλουμε pm. Ελπίζω να προλαβαίνω να μπαίνω βρε κορίτσια αλλά ο ανάποδος μας έκοψε και το ιντερνετ στη δουλειά.....Συγνώμη αν σας κούρασα

SWJ3p3.png80Fjp3.png

μινουλα, μου μην στεναχωριεσαι..

ολα θα πανε καλα, δεν θα σε αφησει ο αντρουλης σου να στεναχωριεσαι...

το δωματιο που εβαλε η βιργινια ειναι ωραιο, μαλλον και εμεις ριγες θα κανουμε.. εχουμε καιρο, θα δουμε!

Mammyblue, αντε κοριτσακι, περαστικα σου τωρα! σιεδερενια..

χαλια στην δουλεια ε? τι να κανεις και εγω που μιλαω με τα κοριτσια στο μαγαζι απο το κακο στο χειροτερο παμε...

αλλα κουραγιο, θα αντεξουμε.....

Διαφημίσεις

αααααααααχχχχχχχχχχχχ και παλι ααααααααααααχχχχχχχχχ, επιτέλους στέκομαι στα ποδαράκια μου μετά απο μια εβδομάδα ξάπλα, μπουχτισα με τις σούπες και τα τσάγια. Τέτοιο κρύωμα είχε να με πιάσει κάτι χρόνια. Ελπίζω όλες σας να είστε καλά. Ποιές αγχώνονται για ομφάλιους λώρους;;;;Κορίτσια μην αγχώνεστε, απολαύστε κάθε λέπτο της εγκυμοσύνης σας. Εμείς εχουμε ραντεβού με τον γιατρό μας αύριο, να μάθουμε τα νέα. Έχω πολλές απορίες, αφήστε που χωρια το κρύωμα έπεσα και 3 φορές κάτω απο ζαλάδα. Καμία σχέση αυτή η εγκυμοσύνη με την προηγούμενη, η κόρη μ'εχει ξετινάξει. Και πάνω από όλα ήρθε και σήμερα ο εργοδότης μου να μας πει οτι θα απολύσει άτομα τον Απρίλιο ή θα κάνει περικοπές μισθών. Όλα τέλεια. Φτιάξτε μου λίγο το κέφι γιατί δεν με βλέπω καλά. Αλήθεια διάβασα για facebook, όσες έχουνε ας μου στείλουμε pm. Ελπίζω να προλαβαίνω να μπαίνω βρε κορίτσια αλλά ο ανάποδος μας έκοψε και το ιντερνετ στη δουλειά.....Συγνώμη αν σας κούρασα

δεν μας κουρασες καθόλου!!! ΄Και εμένα η κόρη με "πέθανε". ¨οσο καλά ήμουν στον μικρό, τέτοια χάλια έχω τώρα με την κόρη. βέβαια έχω συνέλθει αρκετα!

όσο για τις δουλεις, τι να πώ. Υπομονή και αισιοδοξία. ευχομαι όλα να πάνε καλα. θα σου στείλω πμ για το facebook!

Μαρακια εσύ τι κάνεις;; Εισαι καλα;;;:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσια, γεια σας παλι!! Συγγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι σημερα, αλλα ημουν πολυ αγχωμενη, αλλα τωρα ειμαι μια χαρα, ημουν ετοιμη να παω στο γιατρο αλλα αρχισε ο μπεμπης ενα παρτυ και ηρεμησα, τον καταλαβα πιο πολυ απο ποτε!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη τωρα!!!!!!!!:D:D:D

Παλι γεμισατε σελιδες, κοριτσακια ομορφα. Διαβασα τα νεα σας, δυστυχως τα πραγματα με τις δουλειες ειναι πολυ ασχημα παντου. Ευχομαι τα καλυτερα για ολες και οσο μπορουμε να μην αγχωνομαστε..

Επισης ευχομαι καλη επιτυχια στις κοπελες που πανε για β επιπεδου και περιμενουμε να ακουσουμε τα ωραια νεα απο τα μπεμπακια τους!!

Ειδα και δωματια και προικες και μου αρεσουν ολα παρα πολυ!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι πως οτιδηποτε μωρουδιακο μου αρεσει!!!!!!!:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσια, γεια σας παλι!! Συγγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι σημερα, αλλα ημουν πολυ αγχωμενη, αλλα τωρα ειμαι μια χαρα, ημουν ετοιμη να παω στο γιατρο αλλα αρχισε ο μπεμπης ενα παρτυ και ηρεμησα, τον καταλαβα πιο πολυ απο ποτε!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη τωρα!!!!!!!!:D:D:D

Παλι γεμισατε σελιδες, κοριτσακια ομορφα. Διαβασα τα νεα σας, δυστυχως τα πραγματα με τις δουλειες ειναι πολυ ασχημα παντου. Ευχομαι τα καλυτερα για ολες και οσο μπορουμε να μην αγχωνομαστε..

Επισης ευχομαι καλη επιτυχια στις κοπελες που πανε για β επιπεδου και περιμενουμε να ακουσουμε τα ωραια νεα απο τα μπεμπακια τους!!

Ειδα και δωματια και προικες και μου αρεσουν ολα παρα πολυ!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι πως οτιδηποτε μωρουδιακο μου αρεσει!!!!!!!:D:D:D

Ax Κατερινάκι και σε είχα στο μυαλο μου σήμερα... Αντε κορίτσι μου να ηρεμήσεις. Αλλα μην το ξενακάνεις αυτό στον εαυτό σου. Αν ξανανιώσεςι έτσι ανασφάλεια, να πηγαινεις στο γιατρό σου! Απλά να ξέρεις οτι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ευχαριστω, Κατερινα μου!! Μωρε, ξερεις, προσπαθω να μην ειμαι υπερβολικη και τοσο αγχωδης αλλα προφανως δε μου βγαινει..:rolleyes: Θα προσπαθησω κι αλλο, με μαλωνει και ο αντρουλης μου, καλοπροαιρετα βεβαια, μου λεει συνεχεια οτι ο μπεμπιτος ειναι μια χαρα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια γλυκουλες μου !!!!

Ξυπνησα παλι νωρις ! Απο τις 7!

Η μπεμπα απο χτες κανει παρτυ παλι !!! Κ σημερα το πρωι ! Τι ομορφα ! Ετσι να μην ανησυχει κ η χαζομαμα !

Κατερινακι....εμεις παμε πακετο στο αγχος οταν δεν τ ακουμε !!!!!!

Σημερα θα παω για καφε με φιλες μου οποτε θα εξαφανιστω παλι !!! χιχιχιχι!!!!

KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΕΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Καλημερα και απο μενα.virgi μου πρωινη πρωινη βλεπω.Καλα να περασεις με τις φιλες σου.Κικι μου υπαρχουν τιμες για ολα τα βαλαντια.Θελει ψαξιμο ομως.Τωρα μεχρι τελος του μηνα που εχει κ εκπτωσεις καλα ειναι να παρεις τα πιο πολλα.Κοριτσια εγω το βραδυ ειχα λιγη πιεση.Δν εννοιωθα κ πολυ καλα,τωρα ευτηχως ειμαι καλυτερα,θα παρω κ τον γιατρο να δω τι θα μου πει.Σας αφηνω για λιγο

CEebp2.png?9T0iAOMn

καλημερααααααααααα ομορφογκαστρουλες μου!!!!

πως ξυπνησαμε σημερα???

αχ βιργινακι κ γω απο τις 7 ξυπνησα...απο τις υπνηλιες καταληξαμε στις αυπνιες...ππφφφ

τα δωματιακια σουπερ..πολυ μου αρεσαν...

με εχει πιασει κ μενα ενα αγχος ωρες ωρες αλλο πραγμα...

δεν μπορει να σταματησει καποια στιγμη αυτο??

ξερω ποτε...τον ιουνιου...χιχιχιχι

αχ μαρακι μου εγινε πεπονακι σημερα???

παντως εγω κοριτσια τα καταλαβαινω μια χαρα πια...μου δινουν ωρες ωρες κατι καλες που ανατριχιαζω ολοκληρη

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα δε θα προλάβω να σας γράψω πολλά, έχει πέσει δουλειά στο γραφείο και το μεσημέρι έχω την εξέταση! Θα σας πω τα νέα το βραδάκι! Φιλάκια

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...