Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινια θα κατουρηθω απο τα γελια!!!!!!

σε καλο σου...

λοιπον ξανακανω μια προσπαθεια...

εγω ανεβασα την κοιλια μου με το ImageShack Uploader και τις φωτο του παιδικου δωματιου.

Αυτον τον τροπο ξερω, ειδα ομως οτι εσεις ανεβασατε τις κοιλιτσες σας με αλλο τροπο, αυτο που περιεγραψες, και βγαινουν πιο μικρες και πιο καλα.

αυτον τον τροπο ρωταω...

τα εκανα αυτα που ειπες αλλα δεν τα καταφερνω μεχρι τελος.

δηλαη παταω συνδετηρα, βρισκω φωτο, μετα?

καταλαβες τωρα ή παλι τα λεω πολυ μπερδεμενα και σε μπερδευω καλη μου?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον επειδη δεν σκαμπαζω κ πολλα

πατας συνδετηρα

βρισκεις φωτο

κανεις προσθηκη

πατας ανεβασμα περιμενεις λιγα δευτερολεπτα

κατεβαζεις το παραθυρακι αυτο κατω, κ ξαναπας στο συνδετηρα...

εκει σου βγαζει αυτο που εχεις διαλεξει κανεις επανω κλικ κ αυτοματα μπαινει εδω στο πεδιο της απαντησης..................

αυτο ειναι ολο.............

δεν ξερω γιατι δεν σου βγαινει !!!

Που να καταλαβω γλυκουλα μου τι ακριβως εννοουσες !!!:lol::lol::lol::lol:και τωρα εκφρασου ελευθερα !!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πατα το "απαντηση" και εκει θα δεις τον συνδετήρα(αν καταλαβα καλα τι ρωτας μαρια μου)

:lol::lol::lol:

χαχαχαχ αυτο το εκανε !!!!!!!!!!!

Καλε τι δυσκολια ηταν αυτη μεσημεριατικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ!!!!!

Ουφ !

Αστερι ειμαι !

Τα πιανω με την μια !!!!

:cool::cool::cool::cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

χαχαχαχ αυτο το εκανε !!!!!!!!!!!

Καλε τι δυσκολια ηταν αυτη μεσημεριατικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ!!!!!

Ουφ !

Αστερι ειμαι !

Τα πιανω με την μια !!!!

:cool::cool::cool::cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα.βγηκαμε μαι βολτα με τη μικρη μου στο ηλιολουστο Διδυμοτειχο,γυρισαμε καναμε μαμ και σε λιγο νανακια!!!

πολυ ομορφη η κουνια και η προικα επσης.εμεις ειχαμε παρει μια απλη της pali( το μοντελο krio) ασπρο με ασημι.τωρα ομως που μας προεκυψε η 2η εγκυμοσυνη συντομα,θα παρουμε καινουργια κουνια-προεφηβικο κρεββατι γαι τη μεγαλη και η μικρη θα βολευτει στην κουνια.ειδα ενα φανταστικο δωματιο στα ηρα και βγαινει στο συνολο περιπου 1900Ε,οποτε θα δουμε...

κοριτσια ο θηλασμος οντως αξιζει.ειναι πιο ζορικος απο το μπουκαλι αλλα δενεσα με το μωρακι σου κι αλλο,δεν εχεις να αγχωνεσαι με αποστειρωσεις,θηλαζεις οπου βρισκεσαι.

αυτα!!!καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε ολες!!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Μπα .... θα κατουρηθηκε και θα πηγε να αλλαξει ..........
καλε που ειναι η μαρια ? χαθηκε στο ψαξιμο ?????

γυρνα πισω καλε να μου λυσεις την απορια αν απαντησα ολοκληρωμενα σε αυτο που τελικα ρωτουσες ? !!!

ηρθε ο αντρουλης και πηγα να τελειωσω το φαγητο και μετα φαγαμε..

και δεν κατουρηθηκα αλλα στο τσακ ειμουν:D:D:D!!!!!!

ειδες τι ωραια που τα βρηκαμε τωρα? το καταλαβα και θα το δοκιμασω τωρα αμεσως...

ευτυχως που δεν ειμαστε στον ενατο, θα γεννουσαμε....

για κοιτα να με καμαρωσεις!!!!

post-27078-1482544067821_thumb.jpg

απο το κατεβαζεις το παραθυρακι κατω και μετα το εχανα..

Διαφημίσεις

το εχω δει και εγω, ωραιο, καπως ετσι το φανταζομουν οταν σου ελεγα το πρωι για διπλες ριγες..

σε παρακαλω οτιδηποτε αλλο δεις θελω μονο με το συνημενο να το ανεβασεις....

δεν θελω αλλο τροπο..

φιλακια τωρα... φωναζει ο πατερας του παιδιου μου απο μεσα...

το εχω δει και εγω, ωραιο, καπως ετσι το φανταζομουν οταν σου ελεγα το πρωι για διπλες ριγες..

σε παρακαλω οτιδηποτε αλλο δεις θελω μονο με το συνημενο να το ανεβασεις....

δεν θελω αλλο τροπο..

φιλακια τωρα... φωναζει ο πατερας του παιδιου μου απο μεσα...

:idea::idea:

διαταξτε !!!!!

Ενταξει λοιπον !

Φιλακια καλη ξεκουραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P

Καλησπερα κ απο μενα!Χαιρομαι που ειστε καλα!Και εμεις καλα ειμαστε!Σημερα το μωρο κλωτσαει συνεχεια-τι χαρα!Δυστυχως κοριτσια το οικονομικο ειναι ενα θεμα...εμεις εχουμε μαγαζι με οπτικα κ εχουν πεσει παρα πολυ οι δουλειες.Τι να κανουμε,υπομονη.Κατα τ'αλλα ολο δυσαρεστα γινονται στο οικογενειακο περιβαλλον.Ολοι λενε μη στεναχωριεσαι εσυ να κοιτας το παιδι σου.Και πως γινεται αυτο?Εννοειται ειναι προτεραιοτητα,αλλα κ το μυαλο δε σταματα να σκεφτεται τα ασχημα κ μετα που υπνος το βραδυ...σας κουρασα,αλλα μονο εσεις θεωρω οτι με καταλαβαινετε!Φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...