Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

σας εβαλα τωρα τις φωτο και μεγαλωσαν τα ποστ, γκρρρρρ!!!

συγνωμη κοριτσια!

Βανιλιτσα, και εγω σκεφτομαι πως αυτο τον μηνα θα χορτασουμε τα μπεμπακια μας...

θα κανουμε 2 υπερυχους!!!

Μινουλα, ασε μιλουσα χτες με δυο φιλες μου στην αθηνα και οι δυο πληρωνονται εδω και μηνες με το ζορι..

τι να πεις, ειναι δυσκολα τα πραγματα, υγεια και αγαπη να εχουμε και τα παιδακια μας δεν χρειαζονται τιποτα αλλο...

Βιργινια μονοι μας θα το βαψουμε οποτε θα κανουμε τεστ...

Αγχωθηκαμε πολυ με τον αντρα μου, γιατι δεν το περιμεναμε, και τωρα πρεπει να ζουμε με τον δικο μου μικρο μισθο μονο. Μονο το ενοικιο ειναι 500 ευρω, ο μισος μισθος μου....Τεσπα, ας ειναι καλα το μπεμπακι μου και ειλικρινα ας μην εχω να φαω(που λεει ο λογος).

Λιζα, αυτο πιστευω, οτι ειναι οι ορμονες. Ξυπνησα και μεχρι να συνελθω, εκλαιγα... Τεσπα, μια κακια νυχτα ηταν, παει περασε.

Καλη επιτυχια σε οποια κοπελα κανει β' επιπεδου σημερα ή αυριο.Αντε να παιρνουμε και μεις σειρα!!

Μαρακι μπορεις να βρεις απο χρωματοπωλειο ενα καφε που να ειναι απαλο και να το κανεις εναλλαξ με ροζ (ριγες) στο μισο του τοιχου. Εμενα θα μου αρεσε ενας τοιχος να ειναι ετσι, και οι υπολοιποι σε ενα ουδετερο χρωμα που να παει και με τα δυο αλλα χρωματα (σε μπερδεψα;; ) Καπως ετσι το σκεφτομαι για το δικο μου, αλλα δεν εχω ιδεα τι χρωματα να χρησιμοποιησω ακομη, θα δουμε ειναι νωρις.

Για καροτσι νιωθω σαν να κατασταλαξα, απο pramworld λεω να παρω το maclaren xlr 2011 ή 2010. οχι 3 σε 1 καροτσι, γιατι μπορει οι αδερδες μου να μου κανουν δωρο το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου. Θα δουμε, ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, μας βλεπω να παραγγελνουμε Μαϊο...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο αυτη ειναι προικα που εκλεισα !

http://www.fatsulesmoda.gr/proika19.html

I love tweety,,,,

Τι να ευχηθώ τώρα?? καλοφόρετα, να ξαπλώνει πάνω τους μια όμορφη κ υγιέστατη μπέμπα!!!!!!!!!!

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α

"cogito,ergo sum"

Σ ευχαριστω Βανιλιτσα μου!!!! Κ εδω ειναι τα looney που θα ζωγραφιστουν στην κουνια μας ! Αρεσαν του μπαμπα πολυ κ γω δεν εφερα αντιρρηση αλλα δυστυχως σε προικα δεν τα βρισκω οποτε θα γεμισω με οποιοδηποτε καρτουν λουνευ στο δωματιο !

Στην προικα ο τουιτι που ξετρελλαθηκα !!!!!

post-18005-14825440677619_thumb.jpg

Αγχωθηκαμε πολυ με τον αντρα μου, γιατι δεν το περιμεναμε, και τωρα πρεπει να ζουμε με τον δικο μου μικρο μισθο μονο. Μονο το ενοικιο ειναι 500 ευρω, ο μισος μισθος μου....Τεσπα, ας ειναι καλα το μπεμπακι μου και ειλικρινα ας μην εχω να φαω(που λεει ο λογος).

Λιζα, αυτο πιστευω, οτι ειναι οι ορμονες. Ξυπνησα και μεχρι να συνελθω, εκλαιγα... Τεσπα, μια κακια νυχτα ηταν, παει περασε.

Καλη επιτυχια σε οποια κοπελα κανει β' επιπεδου σημερα ή αυριο.Αντε να παιρνουμε και μεις σειρα!!

Μαρακι μπορεις να βρεις απο χρωματοπωλειο ενα καφε που να ειναι απαλο και να το κανεις εναλλαξ με ροζ (ριγες) στο μισο του τοιχου. Εμενα θα μου αρεσε ενας τοιχος να ειναι ετσι, και οι υπολοιποι σε ενα ουδετερο χρωμα που να παει και με τα δυο αλλα χρωματα (σε μπερδεψα;; ) Καπως ετσι το σκεφτομαι για το δικο μου, αλλα δεν εχω ιδεα τι χρωματα να χρησιμοποιησω ακομη, θα δουμε ειναι νωρις.

Για καροτσι νιωθω σαν να κατασταλαξα, απο pramworld λεω να παρω το maclaren xlr 2011 ή 2010. οχι 3 σε 1 καροτσι, γιατι μπορει οι αδερδες μου να μου κανουν δωρο το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου. Θα δουμε, ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, μας βλεπω να παραγγελνουμε Μαϊο...

εχεις δικιο κοριτσακι μου, τα οικονομικα ειναι πολυ δυσκολα αυτην την εποχη.

εμεις εχουμε χαλασει πολλα λεφτα με τα χειρουργεια και τις εξετασεις και δεν μας παιρνει για πολλα-πολλα εξοδα.

και εμεις αργοτερα θα παραγγειλουμε κατα τον Μαιο..

λατρευω maclaren, τι εχω ξαναγραψει....

ωραια η ιδεα σου για τις ριγεςμ θα την εχω υποψη μου....

το εχω δει αυτο το σαιτ, πολυ ωραια!!!!!!

κομψη και λιτη, οτι πρεπει για μια ομορφη κυρια σαν την κορη σου....

ποσα χρηματα? οσο λεει?

λεμε να παρουμε να ρωτησουμε για καροτσι απο κει..

ευχαριστημενη εισαι απο την παραγγελια?

Διαφημίσεις

Μαρακι μου οχι δεν τα παρηγγειλα απο κει ! Απο το μαγαζι που εκλεισα τα επιπλα απλα αυτο δεν ειχε φωτο κ αναγκαστικα ψαχνοντας για να σας τα δειξω τα αντεγραψα απο κει !

Οι τιμες ειναι φιξ μιας κ ειναι λουνει κ ναι οσο λεει αλλα με 15% εκπτωση !!! κλαψ ! χαααχαχαχαχα!!!

Βιργινια πως εβαλες φωτο ετσι?

μου αρεσουν τα καρτουν... αυτα ειναι και μωρακια... σαν τα δικα μας!

εννοεις πως τα ζωγραφιζω πανω στην κουνια ? παραγγελια σχεδιο με μη τοξικα χρωματα !

εννοεις πως τα ζωγραφιζω πανω στην κουνια ? παραγγελια σχεδιο με μη τοξικα χρωματα !

ετσι οπως το εγραψα φυσικο ειναι να καταλαβες αλλα ντα αλλων!:tongue:

εννοουσα πως εβαλες την φωτο εδω στο παρεντς και μετα ειπα οτι μυ αρεσουν τα καρτουν μωρακια..

Βανιλακι τι κανεις?

ξερεις κατι δεν εισαι στον πινακα, γραψε σε παρακαλω τις ημερομηνιες και το φυλο ν ασε βαλω τωρα...

κοριτσια σας αρεσει ο συνδιασμος για χρωμα στον τοιχο ροζ-καφε? (απαλο καφε ετσι?)

Mαράκι ωραίο μου ακούγεται το ροζ καφέ, μπορείς να συνδυάσεις από την μέση και κάτω τον τοίχο με ρίγες ροζ καφέ απαλό φαντάζομαι και τους υπόλοιπους τοίχους με ένα ροζ ίσως πιο απαλό, ή ένα τοίχο μόνο με ρίγες.

Πόλυ όμορφο Βιργινία μου και καλές τιμές.

Μινούλα από όνειρα να πω την αλήθεια δεν βλέπω, αλλά έχω συνεχώς μια ανυσηχία, κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι διάφορα, και άμα ξυπνήσω την νύχτα άντε να μου μπει ύπνος μετά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

ετσι οπως το εγραψα φυσικο ειναι να καταλαβες αλλα ντα αλλων!:tongue:

εννοουσα πως εβαλες την φωτο εδω στο παρεντς και μετα ειπα οτι μυ αρεσουν τα καρτουν μωρακια..

Μαλλον εγω ειμαι ξανθια κ δεν καταλαβαινω ! χαχαχαχ!!!

τη φωτο αυτη την ειχα τραβηξει απο το κινητο οταν εκλεισα τ αεπιπλα για να εχω τη ζωγραφια που θελω !!!!!!

Ε την εστειλα στο λαπιτοπι κ μετα την ανεβασα εδω...

Ουφ ! Αυτο ρωτας η παραειμαι ξανθια ?

οσο γι ατ αμωρα καρτουν ναι γι αυτο μας αρεσαν ! χαχαχαχα!!!!! ετσι θα κανουν παρεα στο δικο μας μωρακι ! χιχιχιχι

Μαλλον εγω ειμαι ξανθια κ δεν καταλαβαινω ! χαχαχαχ!!!

τη φωτο αυτη την ειχα τραβηξει απο το κινητο οταν εκλεισα τ αεπιπλα για να εχω τη ζωγραφια που θελω !!!!!!

Ε την εστειλα στο λαπιτοπι κ μετα την ανεβασα εδω...

Ουφ ! Αυτο ρωτας η παραειμαι ξανθια ?

οσο γι ατ αμωρα καρτουν ναι γι αυτο μας αρεσαν ! χαχαχαχα!!!!! ετσι θα κανουν παρεα στο δικο μας μωρακι ! χιχιχιχι

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και δεν συνενοουμαστε!

πως ανεβασες την φωτο ΕΔΩ?????

Ακου την περασες στο λαπιτοπι... αυτο το καταλαβαινω, μετα πως την περασες εδω μεσα που μιλαμε τωρα???:cool::cool::cool:

καλα και εμενα ξανθια-καστανη με λες και πειναω κιολας!!!!

καλε αφου εχεις ανεβασει φωτο με την κοιλιτσα σου !!!!!!!!!!

Που να φανταστω οτι ρωτας αυτο νομιζα ηξερες .....κλαψ κλαψ κλαψ.......

εδω στη γρηγορη απαντηση παω εχει το συνδετηρα...κανω κλικ πηγαινω στην προσθηκη...... βρισκω την εικονα που θελω κ αυτο ειναι ολο !

Αχ...σιγουρα δεν με ρωτας αυτο...παλι κατι λαθος καταλαβαιβω...κλαψκλαψ κλαψ

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, εβλεπα ολο εφιαλτες το βραδυ, σε καποια φαση φωναζα στον υπνο μου και με ξυπνησε ο αντρας μου...

Μαρια-Ελπιδα το ροζ καφε γενικα μαρεσει πολυ σαν συνδιασμος, τωρα σε δωματιο δεν μπορω να το φανταστω, ισως αν εβρισκες κατι απο το διαδικτυο ως παραδειγμα.. Γενικα παντως που το εχω δει και σε καροτσακι, μαρεσει πολυ!

Μπλουμπλου σε εκανα φιλη, δεν ηξερα βεβαια ποια εισαι, τωρα καταλαβα!! Και τη Βιργινια εκανα!!

Εμεις ειχαμε ασχημα νεα απο τη δουλεια του αντρα μου, δεν θα πληρωνεται για καποιο χρονικο διαστημα-και μετα βλεπουμε- και οτι σχεδια ειχα να αγορασουμε και να βαψουμε το δωματιο, πηγαν στραφι...:(

Ελπιζω να πανε ολα καλα και σε 2 μηνες να μπορουμε να κανουμε κατι για το μπεμπακι μας.

Λιζα καλη επιτυχια για τη β' επιπεδου, σε μια βδομαδα εχω και γω, ανυπομονω!!!

κοριτσάκι μου τα πράγματα είναι δύσκολα. Και εμας μας είπαν ότι λέφτα υπάρχουν μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλα!!!!

Καλα τι ωραίο δωμάτιο ήταν αυτό;; πω πω! Super!

Για να πώ την αληθεια σας χαίρομαιπου κάνετε τα σχέδια για τα δωμάτια των παιδιών. Εγώ για την ώρα θα τα έχω μαζί, οπότε δεν έχω να κάνω κάτι σπουδαίο. Και σας χαίρομαι που κάνετε τα πρώτα ψώνια. Τεέια!!!!!

Α! ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΤΕ κοριτσια. Να το προσπαθήσετε. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τιποτα ωραιότερο. ενα φοβερο συναίσθημα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Βιργινια θα κατουρηθω απο τα γελια!!!!!!

σε καλο σου...

λοιπον ξανακανω μια προσπαθεια...

εγω ανεβασα την κοιλια μου με το ImageShack Uploader και τις φωτο του παιδικου δωματιου.

Αυτον τον τροπο ξερω, ειδα ομως οτι εσεις ανεβασατε τις κοιλιτσες σας με αλλο τροπο, αυτο που περιεγραψες, και βγαινουν πιο μικρες και πιο καλα.

αυτον τον τροπο ρωταω...

τα εκανα αυτα που ειπες αλλα δεν τα καταφερνω μεχρι τελος.

δηλαη παταω συνδετηρα, βρισκω φωτο, μετα?

καταλαβες τωρα ή παλι τα λεω πολυ μπερδεμενα και σε μπερδευω καλη μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...