Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βανιλακι τι κανεις?

ξερεις κατι δεν εισαι στον πινακα, γραψε σε παρακαλω τις ημερομηνιες και το φυλο ν ασε βαλω τωρα...

κοριτσια σας αρεσει ο συνδιασμος για χρωμα στον τοιχο ροζ-καφε? (απαλο καφε ετσι?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βανιλιτσα μου τι σου εκανα η κακουργα ? σε αγχωσα με δυο δικες μου βλακειες? ζου ζηταω συγνωμη.... για την τρυπα στην κουνια οπως ειπε κ το μαρακι θα βρεις με πλεξι και αν δεν εχει καντο παραγγελια παιχνιδακι θα ειναι γι αυτους !!!

Μαρακι μου πολυ ωραιος συνδυασμος γενικα αλλα γιατι να βαλεις καφε στον τοιχο ?

Ειχε βαλει ο αδερφος μου καποια στιγμη ενα πολυ απαλο αλλα δεν ειχε πετυχει καλο χρωμα στο καφε κ φαινοταν ασχημο !

Γι αυτο αν επιλεξεις καλο θα ειναι να παρεις λιγο δειγμα κ να το δεις σε τοιχο κατευθειαν γιατι πολλες φορες διαλεγουμε κατι κ αλλιως δειχνουν στους τοιχους !!!

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, εβλεπα ολο εφιαλτες το βραδυ, σε καποια φαση φωναζα στον υπνο μου και με ξυπνησε ο αντρας μου...

Μαρια-Ελπιδα το ροζ καφε γενικα μαρεσει πολυ σαν συνδιασμος, τωρα σε δωματιο δεν μπορω να το φανταστω, ισως αν εβρισκες κατι απο το διαδικτυο ως παραδειγμα.. Γενικα παντως που το εχω δει και σε καροτσακι, μαρεσει πολυ!

Μπλουμπλου σε εκανα φιλη, δεν ηξερα βεβαια ποια εισαι, τωρα καταλαβα!! Και τη Βιργινια εκανα!!

Εμεις ειχαμε ασχημα νεα απο τη δουλεια του αντρα μου, δεν θα πληρωνεται για καποιο χρονικο διαστημα-και μετα βλεπουμε- και οτι σχεδια ειχα να αγορασουμε και να βαψουμε το δωματιο, πηγαν στραφι...:(

Ελπιζω να πανε ολα καλα και σε 2 μηνες να μπορουμε να κανουμε κατι για το μπεμπακι μας.

Λιζα καλη επιτυχια για τη β' επιπεδου, σε μια βδομαδα εχω και γω, ανυπομονω!!!

wcBmp3.png

βανιλακι, δεν γινεται να μην εχουν πλεξι, στο ΗΡΑ ειδα καποιες και ειχαν ολες..

θα το βρεις σιγουρα..

Βιργινακι, ακομα ιδεες ψαχνω, μου αρεσει το καφε-μπεζ πολυ.

λεγαμε χτες με τον αντρα μου ή να κανουμε σε ενα τοιχο ριγες ροζ ή φουξια με ζαχαρι ή μισο-μισο τοιχο με ροζ-μπεζ καφε.

απλα δεν θελω να εχω θεμα στο δωματιο, θελω μινιμαλ χρωματα και το ενα χρωμα του τοιχου να ταιριαζει με τα επιπλα.

δηλαδη θα βαλουμε ζαχαρι- μπεζ κουνια...

αν βαλω ριγες σου αρεσουν απο την μεση του τοιχου και κατω ή ενας ολοκληρος τοιχος απο πανω εως κατω?

Virgi δεν με άγχωσες γλυκούλα μου,,, με προβλημάτισες για την κούνια,,προέχει η ασφάλεια κ έπονται τα καμηλοπαρδαλάκια!!

Maria-elpida θα σου γράψω τα πάντα την Τετάρτη που ΕΠΙΤΕΛΟΥς θα πάω στον doc, ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν έχει ιατρείο,,,,άντε 2 μέρες μείναμε,, να δω το μπεμπάκι να μάθω κ πότε θα κάνω την Β' επιπέδου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Μινουλα μου οι εφιαλτες ειναι απο τις ορμονες μας! Μη δινεις σημασια !!!!

Οσο για τη δουλεια του αντρα σου ..ελπιζω να αλλαξει αμεσα αυτο ε κ να μην τους αφηνουν απληρωτους !

Μα τι βλ@κες που ειναι οι εργοδοτες ! Τεσπα ! Ευχομαι να φτιαξουν ολα !

Μαρακι μου ναι αν κανεις απο τη μεση κ κατω ριγες κ αφησεις το πανω ζαχαρι θα ειναι καλυτερο κ δεν θα γινει κ τοσο μουντο...!

Αλλα μπες κ ψαξτο κ στο site να εχεις μια αποψη πως μπορει να ειναι σαν χρωματα !!!

μινουλα, κοιτα να ξαπλωσεις και να ηρεμησεις το μεσημερακι....

και εγω κοιμηθηκα χαλια σημερα, οι ορμονες καλη μου....

και εγω απο καροτσι ειδα το χρωμα και μου αρεσε...

θα δουμε, αν βρω κατι θα σας το βαλω να δειτε..

δειτε αυτο σας αρεσει?

το βρηκα στο παρεντς και ειναι κατι γυρω απο τα γουστα μου..

απλα για να δειτε και το μπεζ-καφε..

Βανιλακι, αυτη εχει πλεξι για παραδειγμα...

161vo.jpg

159h.jpg

Virgi δεν με άγχωσες γλυκούλα μου,,, με προβλημάτισες για την κούνια,,προέχει η ασφάλεια κ έπονται τα καμηλοπαρδαλάκια!!

Maria-elpida θα σου γράψω τα πάντα την Τετάρτη που ΕΠΙΤΕΛΟΥς θα πάω στον doc, ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν έχει ιατρείο,,,,άντε 2 μέρες μείναμε,, να δω το μπεμπάκι να μάθω κ πότε θα κάνω την Β' επιπέδου

Σιγουρα προεχει η ασφαλεια τους !

Εγω σου λεω...εκει που πηγα δεν ειχε πλεξιγκλας ! 1000%.

Αλλα αφου στο Ηρα εχει κοιταξε κ εκει διαφορετικα απλα το παραγγελνεις ! Εμενα δεν μου πηγε καν στο μυαλο μου οτι ντυνεται με πλεξι !!!!!!!!

Αλλιως κ γω τετοιο σχεδιο θα διαλεγα ! ειναι πολυ ομορφα !

Αντε τυχερουλα σε μερες θα δεις το θαυματακι σου !

Μαρακι μου η δικη μου η γνωμη εχει ως εξης !

Το συγκεκριμενο καφε ειναι σκουρο....θα ηταν πιο ωραιο σε πιο ανοιχτο ακομα κ με ριγες οπως ειπες καφε ροζ θα γινει ομορφο ! Αλλα απο τη μεση κ κατω γιατι αν το κανεις ολο θα σκουρινει πολυ ο χωρος !

κ να αφησεις ετσι κρεμ το πανω !

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές σας :D Καλή επιτυχία και στην Εύα που έχει αύριο και τη mamatopolina με την άμνιο. Άντε να αρχίσουμε να γράφουμε τις εμπειρίες μας και από την β' επιπέδου.

Μινούλα οι εφιάλτες είναι συνηθισμένοι στην εγκυμοσύνη, είναι από το άγχος. Εγώ κρατάω μόνο ένα όνειρο που είχα δει λίγο πριν μείνω έγκυος, ότι είχα γεννήσει και ήμουν πολύ ωραία, χωρίς περιττά κιλά και είχα το μωρό μου στο σπίτι και ένιωθα απίστευτη ευτυχία και ηρεμία και έλεγα στον εαυτό μου "τόσο εύκολα ήταν τελικά όλα;;;" Μακάρι να βγει αληθινό και να μην ταλαιπωρηθούμε ούτε εμείς ούτε τα μπεμπάκια μας!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

σας εβαλα τωρα τις φωτο και μεγαλωσαν τα ποστ, γκρρρρρ!!!

συγνωμη κοριτσια!

Βανιλιτσα, και εγω σκεφτομαι πως αυτο τον μηνα θα χορτασουμε τα μπεμπακια μας...

θα κανουμε 2 υπερυχους!!!

Μινουλα, ασε μιλουσα χτες με δυο φιλες μου στην αθηνα και οι δυο πληρωνονται εδω και μηνες με το ζορι..

τι να πεις, ειναι δυσκολα τα πραγματα, υγεια και αγαπη να εχουμε και τα παιδακια μας δεν χρειαζονται τιποτα αλλο...

Βιργινια μονοι μας θα το βαψουμε οποτε θα κανουμε τεστ...

Ωχ και φαίνεται σαν να έχει κενό,,,,

Αλήθεια πάνω από την κούνια έχει καθρέπτη????? ή είναι ζωγραφική??

Maria elpida δεν σου γράφω σήμερα για το πινακάκι γιατί ούτε φύλο ξέρουμε-ούτε πότε θα κάνω την Β επιπέδου,, το μόνο που ξέρω είναι ότι θα γεννηθούμε στο Ιασώ,,, ΄΄ομως την Τετάρτη ίσως ίσως δούμε κ το πουλάκι μας:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Εγώ κρατάω μόνο ένα όνειρο που είχα δει λίγο πριν μείνω έγκυος, ότι είχα γεννήσει και ήμουν πολύ ωραία, χωρίς περιττά κιλά και είχα το μωρό μου στο σπίτι και ένιωθα απίστευτη ευτυχία και ηρεμία και έλεγα στον εαυτό μου "τόσο εύκολα ήταν τελικά όλα;;;" Μακάρι να βγει αληθινό και να μην ταλαιπωρηθούμε ούτε εμείς ούτε τα μπεμπάκια μας!!

τι γλυκο ονειρο!!!!!!

μακαρι να βγει αληθινο..

εγω ειχα δει ενα πολυ ωραιο πριν καιρο, οτι ειχαμε γυρισει σπιτακι και θηλαζα την μπεμπα και ειμουν πολυ ευτυχισμενη...

το ευχομαι σε ολες σας...

Βανιλακι περιμενουμε την τεταρτη λοιπον...

η κοπελα ειχε γραψει οτι την σχεδιασε μονη της και την εφτιαξε ο αδελφος της, και η κορνιζα ειναι τυπωμενη ζωγραφια πανω σε ξυλο.

την ξερω αυτην την τεχνικη γιατι ειναι και εμενα ο αδελφος μου ξυλουργος και γινεται αυτο αλλα στοιχιζει.

εγω απλα σας εβαλα τη φωτο για να δειτε ποσο μινιμαλ δωματια μου αρεσουν...

τι γλυκο ονειρο!!!!!!

μακαρι να βγει αληθινο..

εγω ειχα δει ενα πολυ ωραιο πριν καιρο, οτι ειχαμε γυρισει σπιτακι και θηλαζα την μπεμπα και ειμουν πολυ ευτυχισμενη...

το ευχομαι σε ολες σας...

καλα αυτο το ονειρο το ειχα δει κ γω οτι θηλαζα.......... Χριστε μου τι εικονα ηταν αυτη..μακαρι να την εβλεπα καθε βραδυ....ποπο τι μου θυμισες τωρα !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...