Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες! Χάθηκα το ΣΚ, απείχα λίγο από τον υπολογιστή μιας και είμαι 8 ώρες τη μέρα κάθε μέρα στο γραφείο. Κατερινάκι, μην ανησυχείς τόσο, και ο δικός μου κάποιες μέρες είναι πιο ήσυχος, άλλες τον πιάνει και κουνιέται συνέχεια...Στο βιβλίο που διαβάζω γράφει ότι από την 28η και μετά πρέπει να παρακολουθούμε τη συχνότητα, τώρα μπορεί ο μπέμπης σου να έχει γυρίσει τα ποδαράκια του προς τα μέσα και να μην καταλαβαίνεις τις κινήσεις του! Αν θες πάντως πάρε ένα τηλ το γιατρό σου να σε ηρεμήσει!

Εγώ αύριο έχω τη β' επιπέδου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά! Ανυπομονώ να δω τον μπεμπάκο μου!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Χάθηκα το ΣΚ, απείχα λίγο από τον υπολογιστή μιας και είμαι 8 ώρες τη μέρα κάθε μέρα στο γραφείο. Κατερινάκι, μην ανησυχείς τόσο, και ο δικός μου κάποιες μέρες είναι πιο ήσυχος, άλλες τον πιάνει και κουνιέται συνέχεια...Στο βιβλίο που διαβάζω γράφει ότι από την 28η και μετά πρέπει να παρακολουθούμε τη συχνότητα, τώρα μπορεί ο μπέμπης σου να έχει γυρίσει τα ποδαράκια του προς τα μέσα και να μην καταλαβαίνεις τις κινήσεις του! Αν θες πάντως πάρε ένα τηλ το γιατρό σου να σε ηρεμήσει!

Εγώ αύριο έχω τη β' επιπέδου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά! Ανυπομονώ να δω τον μπεμπάκο μου!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσοπουλα!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

τι μου κανετε? εγω εχω ξυπνησει απο τις 5 το πρωι, εμεινα μεχρι τις 8 και μετα ξανακοιμηθηκα, εκανα και καφεδακι στον αντρουλη εβλεπα και τηλεμαρκετινκ και βερα στο δεξι, πολυ ωραια πρωι-πρωι:rolleyes:

εκλεισα ραντεβου για την Β'επιπεδου, στις 22/02.

bloublou μου, δεν σε πετυχαινω ποτε μεσα.. καλα εισαι κοπελα μου?

ο μικρουλης σου παλι χαλια ειναι? περαστικα του, μωρε... κανε υπομονη

katerinars μου τι κανεις σημερα? ο μπεμπης? εσυ πως εισαι?

Βιργινακι για τα πονακια που λες, ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε πως αν νιωθεις χαμηλα πονακια σαν πονους περιοδου ειναι απο το μεγαλωμα της μητρα.

οι συσπασεις ειναι αλλο πραγμα σαν αυτο που ειπε η Κατερινα, πιο συχνοι και η κοιλια να σκληραινει.

Διαφημίσεις

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.doratz…………………7/9/2010…….........12/6/11…..............................

7.kasi............................................ 13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΜΗΤΕΡΑ..…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.aobatsan............21/9/2010...........28/6/11....ΜΠΕΜΠΑ........24/2/11

19.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

21.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ......21/02/11

22.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

23.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Ας το πούμε και έτσι. Απλά θα έχεις το νου σου στον 9ο. ΟΚ??? :P

Οσο για τα πονάκια σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρο. Σοβαρά είναι εαν σου πετρώνει η κοιλιά και ταυτόχροναι πονας με κάποιο ρυθμο, πχ καθε 10 λεπτα. Πονος όμως έτσι? Οχι "πονάκι". Τότε τηλ στο γιατρό!!!

κ

Καλημέρα bloublou! Στείλε μου αν θέλεις και σε εμενα με πλ το ονομά σου να σε κάνω add στο facebook. Και οποια άλλη θέλει!

Περαστικά στο ζουζούνι σου! Ασε και εμένα χθες με τρέλανε. Να σε ρωτήσω. Αγκαλιά τον παιρνεις???

Κατερίνα μου δεν το παίρνω αγκαλιά, είναι και 15 κιλά, το πολύ από το κρεβάτι του μέχρι τον καναπέ. Εσένα ο δικός μου μωρέ έχει την ανάγκη ακόμα, κουράζεται και πιο εύκολα. Σου στέλνω π.μ.

Καλη επιτυχία Lisah όλα μια χαρά θα πάμε μην αγχώνεσαι καθόλου.

Μαράκι ευτυχώς ο μικρός σήμερα είνια πολύ καλύτερα, αλλά ο σκατούλης περισσότερο είναι η γκρίνια του παρά το ότι είνια άρρωστος. Γιατί οι αρρώστιες του μέχρι τώρα είναι στο πόδι, τίποτε το σπουδαίο, αλλά είνια ο γνήσιος άντρας που θέλει χάδια, αγκαλιά και προδέρμ.

dYU4p3.png

Ενταξει λοιπον τα καταλαβα ολα ! χιχιχιχι!!!!

μπλουμπλου μου περαστικα σας μωλε μου !!!!!

Lisah καλη επιτυχια αυριο !

Κ καλη επιτυχια σε ολες μας που απο δω κ περα αρχιζει ο πανικος των β επιπεδου οπως κ στις αυχενικες !!! χιχιχιχι!!!!

Καλά είδα φώτο και τρελάθηκε, λοιπόν έχουμε και λέμε Katerinars η κοιλίτσα τέλεια που είναι ρε κοπελιά τα 11 κιλά τα κατάπιες, είσάι τέλεια,

Katerina_s νομίζω ότι έχουμε ίδιες κοιλίτσες, δεύτερη εγκυμοσύνη μωρέ γι' αυτό, παρηγοριά στον άρρωστο.

Μαράκι, η δικιά σου μικρούλα είναι καταπληκτική και μην αγχωθεί και συ σαν μια φίλη μου είναι δύο μήνες περισσότερο απο μένα και η κοιλιά της είναι σαν την δικά μου, το μωράκι μεγαλώνει τέλεια, ξέρουν αυτά.

Βιργινιά μου και εσένα μεγάλή η κοιλίτσα σου. Ξέχασα καμία; δεν νομίζω πείτε, γιατί είμαι και γραφείο.

Μίνα σου με έκανες αντ στο φεισ είμαι η charitini Moschopoulou, να σου πω ότι είσαι μια κουκλίτσα. Όποια θέλει μπορεί να με κάνει φίλη.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Βιργινία μου τι κάνεις; Η μπεμπούλα κλωστάει, ζουζουνίτσα σκέτη. Διαβάζω ότι έχεις κάνει αρκετά ψώνια, καλορίζικα να είναι και να έρθει με το καλό το μωράκι σάς.

Και εγώ έχω σχεδόν έτοιμη την παραγγελία για την πάντα του κρεβατιού, σεντονάκι, κουρτίνες, αυτοκόλλητα και κάτι τέλευταία που θέλω να κοιτάξω. Λέμε απο Μάρτη να βάψουμε και το δωμάτιο. Ανυπομονώ, περνάει ο καιρός, μόλις μπήκα στο 6ο μετράω ήδη 4 μήνες και κάτι λιγότερο ελπίζω, βάσει της πρώτης εγκυμοσύνης που γέννησα 15 μέρες νωρίτερα.

dYU4p3.png

Στο βιβλίο που διαβάζω γράφει ότι από την 28η και μετά πρέπει να παρακολουθούμε τη συχνότητα, τώρα μπορεί ο μπέμπης σου να έχει γυρίσει τα ποδαράκια του προς τα μέσα και να μην καταλαβαίνεις τις κινήσεις του! Αν θες πάντως πάρε ένα τηλ το γιατρό σου να σε ηρεμήσει!

γεια σου λιζακι!

καλη επιτυχια κοπελα και καλα αποτελεσματα!!

αυτο που λες για το μωρακι το εχω διαβαζει και εγω και ετσι δεν αγχωνομαι, μου το εχει πει και ο γιατρος..

ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ... Ειμαι η "μεγάλη Κατερινα ε;;":sad:..Α!!!!! Ναι καλε "μεγάλη" δηλ σπουδαία ε;;;χαχα:P;):tongue:

εισαι φυσικα σπουδαια αλλα εισαι και ηδη ΜΑΝΟΥΛΑ......

αλλά είνια ο γνήσιος άντρας που θέλει χάδια, αγκαλιά και προδέρμ.

ο γλυκουλης μου, λιωνω με κατι τετοια.....

Μαράκι, η δικιά σου μικρούλα είναι καταπληκτική και μην αγχωθεί και συ σαν μια φίλη μου είναι δύο μήνες περισσότερο απο μένα και η κοιλιά της είναι σαν την δικά μου, το μωράκι μεγαλώνει τέλεια, ξέρουν αυτά.

charitini Moschopoulou

ναι η κοιλιτσα ειναι μικρη αλλα δεν με πειραζει, ο πωπος μου δεν θελω να μεγαλωνει περισσοτερο....

σε λενε Χαριτινη? καλα τελειο!!!!!!

καλα ειμαι μπλουμπλουκα μου !

η μπεμπουλα καταλαβε την ανησυχια της μανουλας κ ξεκινησε τα ωραια της κ παλι !!!

Ναι καναμε πολλα ψωνακια !

Κ μεις απο Μαρτη ξεκιναμε βαψιμο.....το φανταζομαι φαντασμαγορικο !!!!! χαχαχαχαχα!!!!

Ροζ λαχανι θα το κανω ! Κουρτινες δυστυχως δεν βρισκω ιδιες με το θεμα της ζωγαφιας δεν πειραζει κατι σε ροζ κ λαχανι θ ακανω κ βλεπουμε !

Καλη αρχη στα ψωνια σας γλυκουλα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βιργινακι, δεν ειναι τρυπα αυτο στην κουνια εχει πλεξιγκλας, εχω δει μια παρομοια στα ΗΡΑ.

Κατερινακι μου, μην αγχωνεσαι βρε, χαλαρωσε και θα τον ακουσεις..

ισως να φταιει και η ψυχολογια σου..

Αγχώθηκα λιγάκι με την κούνια κ το ενδεχόμενο να έχει τρύπα κ να βάζει το κεφαλάκι του, θα προσέξω για να έχει πλέξι,,

Αχ.. Εχω αρχισει να φρικαρω..

Βιργινακι, ακομα ειναι πολυ μικρα, μονο στο τελος υπαρχει ο κινδυνος να τυλιχτουν στον ομφαλιο λωρο νομιζω.

Αυτό με τον ομφάλιο λώρο πάλι???? μήπως προς το τέλος να κάνουμε κάθε βδομάδα υπέρηχο???

Καλημερα λοιπον και καλη μας εβδομαδα !

Αντε μια ακομα εφυγε απο πανω μας ! χιχιχιχ!!!!

Σημερα ξυπνησα νωρις νωρις με ωραια διαθεση γιατι με ξυπνησε η μπεμπιτσα με κλωτσιες κ επιτελους ενα βαρος εφυγε απο πανω μου !

Αν κ νυσταζα δεν ξανακοιμηθηκα, εκατσα κ την απολαυσα γιατι μου ειχε λειψει αυτη η υπερκινητικοτητα της !!!!

Εριχνε κ παλι για τα καλα !

!!!

Άντε μπράβο η μικρή έκανε αισθητή την παρουσία της,,, εμένα το βράδυ μεταξύ 3-5 είχε πάρτυ:D:D

Καλημέρα εγκυούλες!

Καλή επιτυχία αύριο,,, όλα θα είναι τέλεια!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...