Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας!!

Βλεπω ολες χαρηκαμε τον ηλιο σημερα!! Ειχε πολυ ομορφη μερα. Εβγαλα βολτα και τη μικρη μου (σκυλιτσα) καταχαρηκε το καημενο τον κοσμο, χωρις εμενα δεν παει πουθενα, και οταν δεν ειμαι καλα δεν μπορω να τη βγαλω βολτα, ετσι μενει μεσα στο σπιτι...

Μετα πηγαμε στα πεθερικα για μαμ. Καλα ηταν που δεν μαγειρεψα σημερα!! Μας εδωσε και ταπερακια για αυριο! (εχω πολυ καλη πεθερα :D)

Μην αγχωνεστε αν δεν το ακουτε συνεχεια. Διαβασα καπου οτι οταν τρωμε μετα αυτα κοιμουνται. Ή μπορει να κανουν τη φασαρια τους εκει μεσα, αλλα ειναι ακομη πολυ μικρα για να τα καταλαβαινουμε συνεχεια.

Επειδη διαβασα πολλα, αλλα δεν θυμαμαι τιποτα :rolleyes:, αν θελετε το facebook μου ειναι Mina Pappa, οποια θελει με κανει φιλη!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινακι, το ιδιο προβλημα εχω κι εγω σημερα!!!!!!! Τοσο που σκεφτομαι να παω παλι στο νοσοκομειο.. Αλλα μετα λεω οτι ειμαι παρανοικη.. Ειμαι και πολυ στεναχωρημενη σημερα, μηπως παιζει ρολο αυτο;

Σιγουρα παιζει ρολο....κ γω οταν ειμαι στα κατω μου..ειναι αφαντη.....

μωρε υστερικες θα γινουμε μεχρι να γεννησουμε !:mad::-(

Βιργινακι, δεν ειναι τρυπα αυτο στην κουνια εχει πλεξιγκλας, εχω δει μια παρομοια στα ΗΡΑ.

Κατερινακι μου, μην αγχωνεσαι βρε, χαλαρωσε και θα τον ακουσεις..

ισως να φταιει και η ψυχολογια σου..

Αληθεια? Δεν ηξερα...εγω που το ειδα παντως στο μαγαζι που εκλεισα τ αεπιπλα δεν ειχε τιποτα ηταν κενο τωρα αν προσθετουν μετα αυτο αλλαζει !

Βεβαια κ αλλη μια κοπελα απο το φορουμ που εχει φωτο με τετοια κουνια δεν φαινεται να εχει κατι εκει αναμεσα !

Αλλα ισως να βαζει το Ηρα !

Αν οντως βαζει ...πραγματι σαν σχεδιο ειναι κουκλιστικο !!!!!

Βρε Κατερινακι μου...απλα την ειχα συνηθισει μωρε που δεν σταματουσε δευτερολεπτο οταν αρχιζε κ τωρα μου κακοφαινεται.....

Δεν θα αγχωνομουνα αν δεν ειχα σαν σκεψη οτι μπορει κ να τυλιγεται στον ομφαλιο λωρο...ειλικρινα !

Διαφημίσεις

λοιπον εχω κατσει πολυ ωρα στον υπολογιστη και ο αντρουλης με μαλωνει....

μπηκα μονο να πω στην Κατερινουλα οτι τωρα διαβαζα το θεμα στο parents απο κει και οτι εχεις δικιο κουκλιτσα να εισαι ετσι χαλια...

προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι, ο μπεμπιτος ειναι καλα! τι νομιζεις οτι τα δικα μας χορευουν ολη μερα???

το πρωι θα εισαι καλυτερα το χρειαζεσαι και εσυ και ο μπεμπης και ο μπαμπας!!!!!!

Βιργινακι δεν θελω χαζομαρες!

καλα σας λεει η μεγαλη Κατερινα, μην αγχωνεστε!!!!

λοιπον φιλακια και καληνυχτα!

Ενταξει λοιπον σταματαω τα χαζα μου για να καταφερω να κοιμηθω κιολας !!!!!

Λοιπον τωρα βγαινω κ γω γιατι ο αντρουλης θελει παρειτσα !

Οποτε θα τα πουμε το πρωι !

Φιλακια ξανα σε ολες !!!

Μακια !

Διαφημίσεις

Βρε Κατερινακι μου...απλα την ειχα συνηθισει μωρε που δεν σταματουσε δευτερολεπτο οταν αρχιζε κ τωρα μου κακοφαινεται.....

Δεν θα αγχωνομουνα αν δεν ειχα σαν σκεψη οτι μπορει κ να τυλιγεται στον ομφαλιο λωρο...ειλικρινα !

Ειναι μικρά τα μωράκια ακόμα και έχουν χώρο. Ακόμα και αν τυληχτουν για παράδειγμα, για την ώρα δεν κινδυνεύουν! ενα όμως θα σας πώ γλυκιές μου: Η φύση το έχει προβλέψει και αυτό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα το καταλάβετε..!

Ο ανηψιος μου που τυλίχτηκε(στον 9ο μήνα),και μιλάμε για ΚΑΛΟ τύλιγμα, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. στον καθιερωμένο έλεγχο το εντόπισαν και προχώρησαν σε γέννα. Όλα πήγαν καλα!

Αντε, μακρια οι κακιές σκέψεις αγαπούλες! ΟΚ????:P

Κατα τα άλλα να ευχηθώ ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ σε όλες μας!!!!!!!:P:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα λοιπον και καλη μας εβδομαδα !

Αντε μια ακομα εφυγε απο πανω μας ! χιχιχιχ!!!!

Κατερινακι υποθετω πως ο μονος τροπος που θα το καταλαβουμε θα ειναι που δεν θα το ακουμε σωστα ? Δεν ξερω ειλικρινα..κ καμια φορα με τα πονακια δεν ξερω να τα ξεχωρισω αν ειναι τα επικυνδυνα μιας κ δεν ξερω πως ειναι τα επικυνδυνα η αν ειναι τα φυσιολογικα που μεγαλωνει κ η μητρα κτλ !

Οπως κ να χει ευχομαι να ξεχωρισουμε αν γινει κατι (μακρυα απ'ολες μας)

Σημερα ξυπνησα νωρις νωρις με ωραια διαθεση γιατι με ξυπνησε η μπεμπιτσα με κλωτσιες κ επιτελους ενα βαρος εφυγε απο πανω μου !

Αν κ νυσταζα δεν ξανακοιμηθηκα, εκατσα κ την απολαυσα γιατι μου ειχε λειψει αυτη η υπερκινητικοτητα της !!!!

Εριχνε κ παλι για τα καλα !

Τωρα ηρεμησε........

Κ γω πεινασα...θα φτιαξω κατι να φαω.....κ θα ξαναξαπλωσω !!!

Κοριτσακια γεια σας!!

Βλεπω ολες χαρηκαμε τον ηλιο σημερα!! Ειχε πολυ ομορφη μερα. Εβγαλα βολτα και τη μικρη μου (σκυλιτσα) καταχαρηκε το καημενο τον κοσμο, χωρις εμενα δεν παει πουθενα, και οταν δεν ειμαι καλα δεν μπορω να τη βγαλω βολτα, ετσι μενει μεσα στο σπιτι...

Μετα πηγαμε στα πεθερικα για μαμ. Καλα ηταν που δεν μαγειρεψα σημερα!! Μας εδωσε και ταπερακια για αυριο! (εχω πολυ καλη πεθερα :D)

Μην αγχωνεστε αν δεν το ακουτε συνεχεια. Διαβασα καπου οτι οταν τρωμε μετα αυτα κοιμουνται. Ή μπορει να κανουν τη φασαρια τους εκει μεσα, αλλα ειναι ακομη πολυ μικρα για να τα καταλαβαινουμε συνεχεια.

Επειδη διαβασα πολλα, αλλα δεν θυμαμαι τιποτα :rolleyes:, αν θελετε το facebook μου ειναι Mina Pappa, οποια θελει με κανει φιλη!!

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες τι κάνετε; Καλά δεν σας προλαβαίνω.

Να πω στην Μινούλα ότι την έκανα αντ στο φεσιμπουκ.

Διαβάζω για τυλίγματα και ομφάλιους λώρους, μην φοβάστε, ο δικός μου γεννήθηκε με διπλή περίδεση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, τον άκουγα μέχρι και το τέλος που πήγα να γεννήσω.

Όσο για τις ανυσηχίες σας ότι δεν τα πολυακούτε, το ΣΚ που πέρασε ήταν πολύ ησυχούλα, ίσως επειδή άκουγε την γκρίνια του αδελφού της. Περάσαμε ένα χάλια ΣΚ και ειδικά χθες, ο μικρός ήταν κρυώμένος και τον γύρισε σε δύσπνοια, ευτυχώς με τα ομοιοπαθητικά, είναι πολύ καλύτερα σήμερα και κοιμήθηκε και καλά το βράδυ. Αλλα ο σκατούλης δεν παίζεται, όταν είναι αρρωστούλης δεν συνεργάζεται με τίποτα, τι να του τάξουμε, τι να το απειλήσουμε, μωρέ τίποτα αυτός, κεφάλι αγύριστο που λέμε.

Σήμερα όμως είναι καλά όποτε το ξεπεράσαμε και αυτό.

dYU4p3.png

Καλημερα λοιπον και καλη μας εβδομαδα !

Αντε μια ακομα εφυγε απο πανω μας ! χιχιχιχ!!!!

Κατερινακι υποθετω πως ο μονος τροπος που θα το καταλαβουμε θα ειναι που δεν θα το ακουμε σωστα ? Δεν ξερω ειλικρινα..κ καμια φορα με τα πονακια δεν ξερω να τα ξεχωρισω αν ειναι τα επικυνδυνα μιας κ δεν ξερω πως ειναι τα επικυνδυνα η αν ειναι τα φυσιολογικα που μεγαλωνει κ η μητρα κτλ !

Οπως κ να χει ευχομαι να ξεχωρισουμε αν γινει κατι (μακρυα απ'ολες μας)

Ας το πούμε και έτσι. Απλά θα έχεις το νου σου στον 9ο. ΟΚ??? :P

Οσο για τα πονάκια σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρο. Σοβαρά είναι εαν σου πετρώνει η κοιλιά και ταυτόχροναι πονας με κάποιο ρυθμο, πχ καθε 10 λεπτα. Πονος όμως έτσι? Οχι "πονάκι". Τότε τηλ στο γιατρό!!!

Καλημέρα bloublou! Στείλε μου αν θέλεις και σε εμενα με πλ το ονομά σου να σε κάνω add στο facebook. Και οποια άλλη θέλει!

Περαστικά στο ζουζούνι σου! Ασε και εμένα χθες με τρέλανε. Να σε ρωτήσω. Αγκαλιά τον παιρνεις???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα, μανουλιτσες!! Τι κανετε;

Εμενα ο μπεμπης ειναι ακομα πολυ ησυχος, τον εχω ακουσει βεβαια μερικες φορες αλλα με εχει συνηθισει σε πιο πολλες κινησεις.:(:( Θα δω πως θα παει.

Μπλουμπλου, περαστικα στον μικρο σου!! Κανε με κι εμενα add, ειμαι Katerina Roussou Stefanou.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...