Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΩΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς συγκεκριμένα την κάνουμε στο Medimall...μην με ρωτήσεις όνομα γιατρού...δεν έχω ιδέα!!

Κατερινιώ και εγώ Κατερίνα!!Έχει πέρασει το όνομα μας εδώ πέρα!!

Μην αγχώνεσαι έτσι εύκολα..είναι παραπάνω από φυσιολογικό να μην τον νιώθεις συνέχεια..!! Φαντάσου την κοιμισμένη φατσούλα του..!!!

Κορίτσια και εγώ καταλαβαίνω τον μπέμπουρα πότε είναι ξύπνιος..κυρίως εάν έχω φάει γλυκό αλλά μέχρι εκεί..! Που θα πάει δεν θα μου ρίξει ένα γερό κροσέ???

Kαλησπερα κοριτσια!! Τι κανουν οι κοιλιτσες σας? ?

Εμεις σημερα καναμε βολτα με τη μικρη μου που ειναι 16 μηνων και την κυνηγουσα σε ολο το παρκο.. Αναρωτιεμαι πως θα ειναι οταν θα εχω και το αγορακι μου μαζι... Πωπω...

tLPhp3.png

Παλεύω τόση ώρα να σας βάλω τα έπιπλα που με έχουν τρελάνει, υπάρχουν κ στο λητώ,,,, μ'αρέσει πολύ πολύ η κούνια κ το φωτιστικό με το καμηλοπαρδαλάκι:D:D:D:D:D:D:D

http://www.matracfutar.hu/index.php?f0=babaagy&f1=40

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Αναρωτιεμαι πως θα ειναι οταν θα εχω και το αγορακι μου μαζι... Πωπω...

κασι, τι κανεις? μαζεψες ηλιο σημερα ε? και εγω μια απο τα ιδια αλλα δεν ειχαμε τρεξιμο...

Αγορακι περιμενεις?δεν το εχουμε ξαναπει? να βαλω χρωμα στο πινακακι..

Παλεύω τόση ώρα να σας βάλω τα έπιπλα που με έχουν τρελάνει, υπάρχουν κ στο λητώ,,,, μ'αρέσει πολύ πολύ η κούνια κ το φωτιστικό με το καμηλοπαρδαλάκι:D:D:D:D:D:D:D

http://www.matracfutar.hu/index.php?f0=babaagy&f1=40

παρα πολυ ωραια και ουδετερα!!!

Titina37, τι γλυκο αυτο που εγραψες γαι την κοιμισμενη φατσουλα, θα το σκεφτομαι και για την δικια μου..

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Ειστε όλες καλα;;; Εμεις πήγαμε εκδρομούλα σήμερα. Είχε υπέροχο καιρό! Ο μικρός ξεσάλωσε κυριολεκτικα! Δεν μπορούσα να τον σταματήσω πουθενα. Κάποια στιγμη τον πήγα μόνη μου βόλτα και τα είδα όλα. Αυτός κουράστηκε και ζήτησε "γκαλιά" κοινώς αγκαλια. Εκει ήταν που τα είδα όλα. Μέχρι και σε μια λακκούβα με νερά πήγε και έπεσε. Αχ, τι θα τον κάνω????

Εφαγα και παγωτό(είναι η τρελή μουα δυναμία)...Που θα φτάσω η γυνάικα;;;

Αυτά για την ώρα.

Όσες θέλετε να γίνουμε φίλες στο facebook στείλτε μου πμ. Θα περιμένω!:P:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινακι, παγωτο????

τα λενε τωρα αυτα τετοια ωρα???

μια χαρουλα περασατε, μπραβο!

ειδες μωρε τι χαρουμενα που ειναι τα παιδακια οταν παιζουν και τρεχουν?

το βλεπω και εγω με την μικρη μου ξαδελφουλα που τρελενεται οταν ειναι εξω..

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.doratz…………………7/9/2010…….........12/6/11…..............................

7.kasi............................................ 13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΜΗΤΕΡΑ..…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ.................

18.aobatsan............21/9/2010...........28/6/11....ΜΠΕΜΠΑ........24/2/11

19.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

21.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ......21/02/11

22.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

23.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

κατερινακι, παγωτο????

τα λενε τωρα αυτα τετοια ωρα???

μια χαρουλα περασατε, μπραβο!

ειδες μωρε τι χαρουμενα που ειναι τα παιδακια οταν παιζουν και τρεχουν?

το βλεπω και εγω με την μικρη μου ξαδελφουλα που τρελενεται οταν ειναι εξω..

Αστα Μαρια μου! Επιτέλους κατάφερα και έφαγα!!!!

Θα δείς και εσύ, ότι τα παιδία ειναι μια τρέλα.. εκει που σε εξοργίζουν, εκει τα λατρεύεις. ειχε τόση πλάκα σήμερα η βολτούλα που δεν μπορούσα να του θυμώσω για το ότι ήταν ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟ ατακτος! Και μιλάμε για ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΟΣ..!!! Αλλά είναι ζουζούνι (κου κου βαααα):P:p :tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου !

κ μεις μολις γυρισαμε ειχαμε παει μια βολτουλα κ σημερα ημουν στεναχωρημενη γιατι η μπεμπιτσα ηταν μονο με μια κλωτσια το πρωι κ αλλη μια το μεσημερι !

Κ επειδη ανυσηχησα ειπα να χτυπησω μια κρεπουλα -σοκολατα,μπανανα,μπισκοτο- αλλα και παλι τσιγκουνα ηταν γιατι εδωσε μονο 2 κλωτσιτσες !

Η ανησυχια μου ειναι η εξης....μπας κ εχει μπλεχτει με τον οφαλιο λωρο ?

Οχι δεν αγχωνομαι...θα το παρακολουθησω κ αναλογως θα πραξω !!!

Σας στελνω τα φιλια μου κ την καληνυχτα μου !

Α Επισης ! Βανιλιτσα μου τελεια τα επιπλακια, αλλα θα σου πω τη γνωμη μου ! Ειδα κ γω ενα τετοιο σχεδιο κουνιας με ενα στοργγυλο ανοιγμα εκει στο ξυλο κ η πρωτη μου σκεψη ηταν πως οταν μεγαλωσει λιγακι θα το βρει παιχνιδι κ θ απηγαινει να βγαζει το κεφαλι απ'εξω συνεχεια ! Μηπως ειναι λιγο επικυνδυνο??? Αυτο σκεφτηκα......

Εεεειιιιιι τι κάνετε?? Αυτές τις μέρες δεν πήγα δουλειά και δεν μπαίνω τόσο συχνά...!!!Καλέ τι εξελίξεις είναι αυτές??

Απίστευτες γλυκές κοιλίτσες!! Έγώ με λέω μπαμπούσκα και ο άντρας μου φωνάζει το μωρό φαφούτη (?!?!?!?!)..αυτά είναι της τελευταίας εβδομάδας..!!

Όλες μου φανήκατε τέλειες και καμία παχουλούλα όπως γράφατε!!

Κατερινάκι και Αγγελική σας έκανα request στο φατσοβιβλίο..είμαι Κατερίνα ..όχι Χριστίνα..μην μπερδευτείτε!!

Εμάς μας χάλασε η φωτογραφική αλλά εάν αποκατασταθεί η βλάβη θα σας στείλω..!!!

Επίσης τρελλαίνομαι με τα ψώνια που κάνατε!!! Απίστευτα απλά! Εγώ ενώ έλεγα πως θα ξεκινήσω από Μάρτη τα ψώνια, περιμένω να κάνω την Β' επιπέδου στις 21/02 και από 22/02 ξεκινάμε!!!!

Βιργινία μου θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες πως όλοι καταλάβαμε από που πήρες!! Ντάλε κουάλε η μανούλα σου!!!! Και που 'σαι ακόμα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βιργινακι, το ιδιο προβλημα εχω κι εγω σημερα!!!!!!! Τοσο που σκεφτομαι να παω παλι στο νοσοκομειο.. Αλλα μετα λεω οτι ειμαι παρανοικη.. Ειμαι και πολυ στεναχωρημενη σημερα, μηπως παιζει ρολο αυτο;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου !

κ μεις μολις γυρισαμε ειχαμε παει μια βολτουλα κ σημερα ημουν στεναχωρημενη γιατι η μπεμπιτσα ηταν μονο με μια κλωτσια το πρωι κ αλλη μια το μεσημερι !

Κ επειδη ανυσηχησα ειπα να χτυπησω μια κρεπουλα -σοκολατα,μπανανα,μπισκοτο- αλλα και παλι τσιγκουνα ηταν γιατι εδωσε μονο 2 κλωτσιτσες !

Η ανησυχια μου ειναι η εξης....μπας κ εχει μπλεχτει με τον οφαλιο λωρο ?

Οχι δεν αγχωνομαι...θα το παρακολουθησω κ αναλογως θα πραξω !!!

Σας στελνω τα φιλια μου κ την καληνυχτα μου !

Α Επισης ! Βανιλιτσα μου τελεια τα επιπλακια, αλλα θα σου πω τη γνωμη μου ! Ειδα κ γω ενα τετοιο σχεδιο κουνιας με ενα στοργγυλο ανοιγμα εκει στο ξυλο κ η πρωτη μου σκεψη ηταν πως οταν μεγαλωσει λιγακι θα το βρει παιχνιδι κ θ απηγαινει να βγαζει το κεφαλι απ'εξω συνεχεια ! Μηπως ειναι λιγο επικυνδυνο??? Αυτο σκεφτηκα......

Βιργινακι, το ιδιο προβλημα εχω κι εγω σημερα!!!!!!! Τοσο που σκεφτομαι να παω παλι στο νοσοκομειο.. Αλλα μετα λεω οτι ειμαι παρανοικη.. Ειμαι και πολυ στεναχωρημενη σημερα, μηπως παιζει ρολο αυτο;

Κοριτσάκια μου ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ!!! Απλα τα μπεμπακια σας είναι ησυχα μωράκια και δεν κλοτσάνε!!!!

Ξαπλώστε, ηρεμήστε και θα τα καταλάβετε!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Βιργινακι, δεν ειναι τρυπα αυτο στην κουνια εχει πλεξιγκλας, εχω δει μια παρομοια στα ΗΡΑ.

Κατερινακι μου, μην αγχωνεσαι βρε, χαλαρωσε και θα τον ακουσεις..

ισως να φταιει και η ψυχολογια σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...