Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ, ναι, το εχεις πει , βρε κοριτσακι μου, αλλα το ξεχασα, χιλια συγγνωμη..:oops:

Ε, υπομονη, θα περασει ο καιρος και θα σε ανταμειψει το μωρακι σου!!

Μαρακι, φιλια, καλη βολτουλα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα γλυκουλες μου !

Μπηκα μονο για να σας πω καλημερα !!!

Περιμενω τους γονεις μου για να ψησουμε στο μπαρμπεκιου !!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφη μερα εχει σημερα καλη θ αηταν και η βολτα αλλα παλευουμε να κανουμε λιγη οικονομια ! χιχιχι!!!!!!

Σας φιλω ολες !!! Μακια !!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! Καλη βολτα για οσες ξεπορτισανε!

Και μεις θα παμε για μια βολτα στο παρκο που εχει εδω κοντα με το σκυλακι μας (την 1η μου κορη!! ) γιατι το καημενο με τοση βροχη τις προηγουμενες μερες δεν εβγαινε απο το σπιτι. Δεν της αρεσει να παταει σε νερα χαχαχα

Τι κανετε κοριτσακια; εμενα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ ακουω το μικρο μου, εχει πολυ πλακα, ειδικα αν φαω κατι γλυκο, χορευει στην κοιλια μου !!!

wcBmp3.png

καλημερα κι απο μενα.μολις γυρισαμε απο την παιδικη χαρα.εχει μια υπεροχη μερα και βγαλαμε τη μικρη βολτα

η βαση για το καθισμαται ειναι πολυ βολικη κοριτσια.προτεινω να την παρετε γιατι το δεσε-λυσε τη ζωνη ειναι πολυ αβολο.εμεις δεν την πηραμε εξαρχης αλλα δε μας εξυπηρετουσε να βαζογαζουμε συνεχεια η ζωνη κα την αγορασαμε λιγο αργοτερα.οπως και για το πορτ μπεμπε προτεινω να παρετε και τη ζωνη γιατι αλλιως τα μικρακια πανε βαρκα γιαλο.

Μαρακι ο αντρας σου ειναι στην αεροπορια?εμενα στρατο ξηρας γι'αυτο κ ειμαστε Διδυμοτειχο οχι Θεσσαλονικη:mad:

καλο μεσημερι μανουλιτσες.το μενου μας σημερα εχει κοτοσουβλακα,κοτομπεικον και πατατουλες.οριστε να σας φιλεψουμε!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

κοριτσακια μου , τι μου κανετε?

καμια δεν ειναι μεσα? φαγατε και πεσατε για υπνακο??

εμεις γυρισαμε απο την βολτουλα, μαγειρεψα και τωρα βαλαμε να δουμε ποδοσφαιρο:lol:!! τι να κανουμε αυτα εχουμε καθε Κυριακη απογευμα, καταραμενη nova!!!!!

Tιτινακι, ειμαστε πλακα-πλακα εσυ στην μια ακρη και εγω στην αλλη!

ναι στην αεροπορια ειναι ο αντρουλης, ευτυχως δεν εχουμε τρελες μεταθεσεις..

αντυ1998, σε καταλαβαινω απολυτα για την κλεισουρα, περσι που ξαναειμουν εγκυος και ειχα ακομα την διαφραγματικη μητρα οσο ειμουν εγκυος δεν βγηκα απο το σπιτι, πικρα αλλα τι κανεις...

να σκεφτεσαι μονο τον λογο που καθεσαι σπιτι!

μινουλα, τι κανεις γλυκεια μου? εχεις σκυλακι? τι καλα!!!

καλα αυτο με την κοιλια ειναι τελειο, εμενα οταν κλοτσαει γελαω και ο αντρας μου με κοροιδευει οτι γελαω σα χαζο....

Εεεειιιιιι τι κάνετε?? Αυτές τις μέρες δεν πήγα δουλειά και δεν μπαίνω τόσο συχνά...!!!Καλέ τι εξελίξεις είναι αυτές??

Απίστευτες γλυκές κοιλίτσες!! Έγώ με λέω μπαμπούσκα και ο άντρας μου φωνάζει το μωρό φαφούτη (?!?!?!?!)..αυτά είναι της τελευταίας εβδομάδας..!!

Όλες μου φανήκατε τέλειες και καμία παχουλούλα όπως γράφατε!!

Κατερινάκι και Αγγελική σας έκανα request στο φατσοβιβλίο..είμαι Κατερίνα ..όχι Χριστίνα..μην μπερδευτείτε!!

Εμάς μας χάλασε η φωτογραφική αλλά εάν αποκατασταθεί η βλάβη θα σας στείλω..!!!

Επίσης τρελλαίνομαι με τα ψώνια που κάνατε!!! Απίστευτα απλά! Εγώ ενώ έλεγα πως θα ξεκινήσω από Μάρτη τα ψώνια, περιμένω να κάνω την Β' επιπέδου στις 21/02 και από 22/02 ξεκινάμε!!!!

Βιργινία μου θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες πως όλοι καταλάβαμε από που πήρες!! Ντάλε κουάλε η μανούλα σου!!!! Και που 'σαι ακόμα!!

Τιτινακι, τι κανεις?

στις 21/2 εχεις Β' επιπεδου? αυριο θα ξερω και εγω, θα παρω τηλ για ραντεβου.

μαλλον την ιδια ημερομηνια θα εχουμε περιπου, γιατι ειμαστε κοντα σε εβδομαδα.

που θα την κανεις?

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι μου!! Ναι 21/02 Δευτέρα 13,30!!! Όχι...δεν μετράω και τις ώρες ακόμα...!!;)

Εγώ την κάνω σε ιδιωτικό κέντρο κοντά στο γυναικολόγο μου και μετά στα καπάκια στο γυναικολόγο για να τα δείς και αυτός μια γρήγορη!! Οπότε από τότε και έπειτα ξαμολιέμαι και εγώ!!!

Λογικά κοντά θα είμαστε...δεν μπορεί...!

Γεια σας παλι, κοριτσακια. Τι κανετε;

Μινουλα, εχεις κι εσυ σκυλακι, το ειδα, ειναι κουκλι!! Κι εμεις εχουμε μια πρωτη κορη, την ειδες στις φωτογραφιες;

Τιτινα, κι εσυ Κατερινα εισαι, τι ωραια!!:D

Μαρακι, το ξερω πως θα μου φωναζεις, αλλα ο γαμπρος σου ειναι πολυ ησυχος και η μανουλα αγχωνεται..:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

εγω στο Εμβρυο στον Παπαπαναγιωτου θα την κανω και αφου θα ειμαστε και αθηνα θα περασουμε και απο τα μαγαζια για να ψωνισουμε στην καραμελιτσα..

και εγω θελω μετα την εξεταση θα ξεκινησω τα ψωνια.

εμεις θα παμε ξανα στον γιατρο την πρωτη εβδομαδα του Μαρτιου οποτε θα χορτασουμε την μπεμπα αυτον τον μηνα!

κατερινα ο συμπεθερος και αντρας μου λεει να πας να ξαπλωσεις στο κρεβατι και θα τον ακουσεις..

μην φοβασαι βρε χαζουλι, αυτα κουνιουνται εμεις δεν το καταλαβαινουμε ολη την ωρα...

και εγω δεν την ακουω καμια φορα αλλα κοριτσια προς θεου δεν θελω να αγχωνομαι....

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/06/11...ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.doratz…………………7/9/2010…….........12/6/11…..............................

7.kasi............................................ 13/6/11................................

8.Gina_cfu…...........ΜΗΤΕΡΑ..…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ.................

18.aobatsan............21/9/2010...........28/6/11....ΜΠΕΜΠΑ........24/2/11

19.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

21.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ......21/02/11

22.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

23.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...