Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινακι μην αγχωνεσε καθολου,σκεψου την ημερα που θα γυρισεις σπιτι σου με το μωρακι σου κ θα δεις πως θα ανυπομονεις να περασει ο καιρος πιο γρηγορα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα θα τα καταφερεις κι εσυ και ολες μας. Η μητροτητα ειναι κατι που βγαινει πολυ φυσικα πιστευω, ειναι λογικο οτι θα υπαρχει μια κουραση, αλλα θα ειναι γλυκια κουραση!!;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

εγω Κατερινακι μου, κοιταω τις μερες που απομενουν και θελω να τις βλεπω ολο να λιγοστευουν. θελω να κλεισω τα ματια μου και μολις τα ανοιξω να βρεθω αγκαλια με την καραμελιτσα μου....

τι τρωτε για πρωινο?

Αντουλα, νομιζω πως οι βασεις παντα πωλουνται χωριστα γιατι υπαρχουν δυο ειδων, αυτες που ταιριαζουν σε ολα τα καθισματα και αυτες που ταιριαζουν μονο στα καθισματα 0-9 κιλα.

τωρα μας πηρε τηλ η γειτονισσα και θα παμε για καφεδακι στην παραλια για καφε, εχει ωραιο ηλιο..

εσεις τι θα κανετε?

Εγω δν εχω αγχος προς το παρων τουλαχιστον για την γεννα μονο καποιες φορες για το μετα.Μονη μου με ενα νεογεννητο.....θα τα καταφερω;;;;

φυσικα και θα τα καταφερουμε!!!!

εγω απο την στιγμη που εμεινα εγκυος ολο σκεφτομαι το μωρακι και πως θα το φροντιζω και φυσικα δεν αγχωνομαι!!

ολα θα πανε καλα, αρκει να φτασει η μερα να ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!!!!!

θα πιω καλη μου!! σε καταλαβαινω, μην στεναχωριεσαι...

το καλοκαιρι ειναι κοντα και θα χορτασουμε βολτες τα μικρουλια μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Για πρωινο τρωω δημητριακα η φρυγανιες και γαλα.

Μαλλον κι εγω θα παω καμια βολτιτσα, εχει πολυ ωραιο καιρο. Αντυ, γιατι δεν μπορεις να βγεις;

Αχ, ο μπεμπης ειναι πολυ ησυχος και αγχωνομαι παλι..:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινα μου μην αγχωνεσαι ο μπεμπης τωρα που εφαγες θα κοιμηθει.Ο δικος μου αυτο κανει παντα,αφου ο γιατρος μου ειπε να πηγαινω νηστικη γιατι δν μπορει να τον ξυπνησει αν εχω φαει πριν παω.Δν βγαινω απο το σπιτι κ τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλωμενη γιατι εχει κοντηνει πολυ ο τραχηλος μου κ ο γιατρος λεει να προσεχω πολυ γιατι ειναι επικινδυνο για προωρο τοκετο.Παιρνω κ φαρμακα.Μονο για εξετασεις βγαινω.Να αυριο το πρωι θα παω μεχρι το μικροβιολογικο,φοβερη βολτα ε;;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...