Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια-Ελπιδα μου, καλα ειναι το μωρακι μου-κλωτσαει!

Κατερινα μου, τωρα και στο facebook φιλες!!!!!! Αυτη η εταιρεια ειναι καλη για το καροτσι, γιατι δεν την εχω ξανακουσει και εχει και πολυ καλη τιμη!

Κικουλα περαστικα στον αντρα σου και μακρια να τον εχεις!!!!

Ωρα να δουμε καμμια ταινιουλα....σας φιλω! Καλό βραδυ!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κι απο μενα μανυλιτσες.η μικρη μου μπηκε για μπανακι και εγω βρηκα ευκαιρια να σας πω ενα γεια!!με γεια τα ψωνια σας κοριτσια.να ειναι καλοφορετα.κατεριναrs ωραιο φαινεται το καροτσι και αν ειναι και ελαφρυ θα σας βολεψει πολυ.σημερα ειχαμε ηλιο και βγηκαμε μια βολτιτσα με τη μικρη για λιγο,γιατι ο μπαμπας μας εχει υπηρεσια και δρν ειμαι για πολα πολλα

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

βλεπαμε μια ταινια με τον αντρουλη και τωρα μπηκα να δω τα νεα απο τα πολλαααα ψωνια που καναμε ολες μας!!!!

μεγια σε ολες μας!!!!!

εγω πηγα στα beneton και πηρα δυο παντελονακια, ενα τζην και ενα μαυρο με φαρδυ λαστιχο στην κοιλια, πολυ ανετα και τα ειχε ολα στην μιση τιμη.

απο μπλουζες δεν χρειαζομαι ακομα γαιτι μου κανουν αυτες που εχω.

φορμες δεν βρηκα.

σουτιεν εχω παρει απο αρχες δεκεμβρη γιατι το στηθος μου εχει μεγαλωσει με τρελους ρυθμους!!

Βιργινακι, καλοριζικα τα καινουρια πραγματακια και με το καλο να τα χαρει η μπεμπα, καταλαβα απο που πηρες, απο την γιαγια!!!!

μπααα.... ιδεα σου θα ναι !!! χαχχαχα!!!

Ευχαριστουμε γλυκουλα μου με γεια κ σε σενα οι αγορες !!!!:P:p

Κατερινακι μου τελειο το καροτσακι !

Μου αρεσει !

Κοριτσακια μου ηρθα να σας πω καληνυχτα κ εξαφανιζομαι γιατι αφριζει ο αντρας μου !

Θα δουμε καμια ταινιουλα...αν δεν με παρει ο υπνος... και ας ξυπνησα στις 7 !!! ΟΥΦ !

Φιλακια !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου συγνωμη αλλα εχω κ ενα θεμα με τη συνδεση.Μετα πηρε το λαπτοπ ο αντρας μου κ τωρα το ξαναπηρα αλλα για λιγο.Εγω εχω παραγγειλει το 3 σε 1 της περεγκο σε πουα.Δν ξερω αν ειναι καλο αλλα μου αρεσε.Δν ξερω με τι κριτηρια διαλεγει κανεις καροτσι.Ελπιζω να μην το μετανιωσω.Σας αφηνω προς το παρων.Ηρθε η παραγγελεια.Θα γουρουνιασω παλι........

CEebp2.png?9T0iAOMn

κοριτσακια μου σας αφησα, εκανα κατι προχειρο να φαει ο αντρουλης και τωρα χαζευουμε tv.

Aντυ μου, το ξερω αυτο το καροτσι το ειδαμε στο premaman, ποσο σου βγηκε? γιατι και εμεις αυτο σκεφτομαστε αλλα απο ιντερνετ γιατι στο μαγαζι το ειχε 800? με την εκπτωση και απο το νετ το βρισκουμε 630?.

αλλα σκεφτομαστε και το inglesina, οποτε θα δουμε ακομα..

ωραιο παντως...

μπαμπας μας εχει υπηρεσια και δρν ειμαι για πολα πολλα

γεια σου Τιτινακι, τι κανεις? η κοιλιτσα καλα?

ο αντρουλης σου ειναι στρατιωτικος? και ο δικος μου ειναι..

Βιργινακι, εμεις ειδαμε ταινια νωριτερα για να μην με παρει ο υπνος:-D:grin::lol::lol:

Μαρακι μου εγω το βρηκα στο Λητω με αρχικη τιμη 810 ευρω αλλα ειχε 25 τις εκατο εκπτωση κ το πηρα τελικα 645.Δν το εψαξα καθολου απο ιντερνετ γιατι δν εχω ιδεα πως γινετε.Σε αυτο το ποσο μου εδωσαν κ μια δωροεπιταγη των 100 ευρω που αναγκαστικα θα παρω τη βαση[τιμη 65 ευρω] για το καθισματακι αυτοκινητου γιατι οπως λενε δν συμπεριλαμβανετε στο 3 σε 1.Στην ουσια δλδ δεν σου δινουν δωρο.Ρωτα στο ιντερνετ τη βαση αυτη τη δινουν με τα υπολοιπα γιατι ειναι πολυ μεγαλη κλεψια.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!

Αντυ κακαο για μενα παρακαλω...!

μολις εκατσα στην παρεα μας για κουβεντουλα, εγω ξυπνησα μια χαρα, πηρα το πρωινο μου και τωρα πινω το κακαο μου..

Κατερινακι πεινασε ο παιδαρος και γαμπρος μου????

αντε να φας γρηγορα σε παρακαλω!!!!

Αντακι, κανενα μαγαζι δεν δινει την βαση, απλα κοιτα τι μπορεις να κανεις,

-να μην παρεις βαση και να δενεις το καθισματακι με την ζωνη γυρω-γυρω

-να παρεις βαση και απλα να κουπμωνεις και να ξεκουμπωνεις το καθισμα.

για το περεγκο το βρισκουμε στο νετ 35? στο μαγαζι δεν ξερω.

παντως το πηρες σε πολυ καλη τιμη..

Γεια σου, Μαρακι μου. Ναι, αυτος πειναει και η μαμα παχαινει.. :tongue:

Ειδα στο τικερακι μου οτι σε 17 βδομαδες γενναω και αγχωθηκα λιγο.. Πως περναει ο καιρος!!:D

Τελεια που εισαι καλα σημερα, να δεις οτι θα εισαι μια χαρα απο εδω και περα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Εφτασεεεεε....ετοιμαζω την παραγγελεια κ καθομε για κουβεντουλα.Μαρακι με τη δωροεπιταγη θα παρω την βαση αλλα ειναι πολυ μεγαλη απατεωνια να πουλανε καθισμα αυτοκινητου χωρις βαση

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...