Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γυρισα!!!!!! Τι κανετε; Λοιπον, πηρα 3 μπλουζιτσες εγκυμοσυνης και ενα κολαν ετσι μεγαλο που να χωραει ανετα και την τεραστια κοιλια των τελευταιων μηνων και φορμακια και καλτσακια για τον μπεμπη!!!! Και επιτελους βρηκα καροτσι απο το premaman, ειναι καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου και με την εκπτωση βγαινει στα 260, οποτε ειναι μια χαρα. Ειναι πολυ καλο και σχετικα ελαφρυ και απο τα πιο ωραια σχεδια που εχω δει, θα παμε να το κλεισουμε την τεταρτη. Ευτυχως γιατι ειχα μπερδευτει πολυ με τα καροτσια!!

Μινουλα και Κατερινα, ειμαστε φιλες στο fb, τι ωραια!! Καλα, ειστε κουκλες και οι δυο και ο γιος σου, Κατερινακι, ειναι απιστευτη φατσα!! Να τον χαιρεσαι!!

Βιργινακι, ευχαριστω παρα πολυ για την διατροφη, ειμαστε στα ιδια κιλα σχεδον, οποτε μια χαρα θα μου ειναι. Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!!

Μαρακι μου, τι κανεις, η καραμελιτσα ειναι ησυχη σημερα, δεν πειραζει, μην αγχωθεις. Ειδες κι εγω χτες, απο εκει που ημουν ετοιμη να αρχισω να αγχωνομαι αρχισε ο μπεμπης τις τουμπες και ησυχασα!!!! Μαριλου μου, κι εσυ το ιδιο, μη φοβασαι, τα μπεμπακια ειναι μια χαρα!! Ειδατε ομως αγχος που εχουμε τωρα ε;:rolleyes:

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ και εσύ μια γλυκα είσαι!!! Και πολύ αδύνατη. Οπότε, αστα στην άκρη τα κιλάκια γλυκια μου!Μην σε ξαναακούσω να σε απασχολούν!

με γεια και τα καινούργια πραγατάκια που πήρες!!! Καλοφόρετα σε μαμά και γιο!!!:P:p:p

υγ: Νιώθω ότι ειμαι η μεγαλύτερη της παρέας....:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα πολυλογουδες μου....

τι μου κανετε σημερα?

καλα ειστε ολες πολυ γλυκες γαι τα καλα σας λογια για την κοιλια μου, με φτιαξετε πρωι πρωι!!!!! ευχαριστω πολυ!

Βιργινια, καλα εσυ ξεφυγες... ακου πρεπει να τρωω πιο πολυ.... θα με τρελανεις? εσυ εισαι μια χαρουλα, μαλιστα! επισης φιλεναδες το προσεξατε το φορμακι που κρεμεται στον τοιχο? ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

χαχαχαχ για το δικο μου λες που κρεμεται μαλλον ε ?

χαχαχαχα!

Ακου εχει κ ιστορια !

Αυτο λοιπον ηταν η πρωτη αγορα (απο τζαμπο) οταν ακουσαμε καρδουλα στο μπεμπε ! Κ επειδη δεν ξεραμε τι θα ειναι διαλεξαμε ασπρο με σχεδια !

Ο μπαμπας το διαλεξε !

Απο τοτε που το πηρε λοιπον το εχει διπλα στο προσκεφαλο του κρεμμασμενο γιατι λεει οτι ετσι το μπεμπε του κανει παρεα...οτι ξυπναει το πρωι κ το βλεπει κ του φτιαχνει η μερα κ μπλα μπλα μπλα !

Οσες φορες κ αν το εχω κρυψει...το εχει ξαναβγαλει !!! χαχαχααχχαχ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαι σημερα, δεν εχω ακουσει ακομα την μικρη αλλα δεν θελω να αγχωνομαι, ολο λω στο ευατο μου οτι ειναι μικρουλα δεν φτανουν τα ποδαρακια της...

αχ! δεν μπορω τωρα να φοβαμαι και γι'αυτο...

κατα τα αλλα τωρα θα βγουμε εξω να παω να παρω ενα παντελονι εγκυμοσυνης και καμια φορμα γιατι με στενευουν πια στην κοιλια τα παλια μου ρουχα..

αδυνατον να κουνιουνται ολη την ωρα ! Συνηθως νανουριζονται οταν περπατας η κανεις κατι !:P

μην αγχωνεσαι βρε ! ολα ειναι σουπερ κ η μικρη απολαμβανει εκει μεσα τα παντα !!!

Κ ναι λοιπον γυρισα !

Κ ναι ψωνισα !

Κ ναι ειμαι τρελλη..γιατι αλλαξα την κουνια !!!! χαχαχαχααχαχαχαχ!!!!!

Πηρα λοιπον μια πολυ πιο ωραια σε σχημα, η οποια κλασικα γινεται κρεββατι μεχρι 1.90 κ σου δινει κ εξτρα κομματι για να ειναι πιο χαμηλο κατω στα ποδαρακια το ξυλο ! (μου διαφευγει η λεξη).

Η ζωγραφια μας παραμενει baby looney tunes αλλα δεν γεμιζω ολο το ξυλο με χρωματα ! Νομιζω πως την αλλη φορα πανω στον ενθουσιασμο μου βιαστηκα κ τωρα ηταν ευκαιρια γιατι διορθωσα πολλα πολλα πραγματακια κ πιστευω ειναι ολα αψογα !

Πηραμε επισης.

-φορμακια -καλτσακια -σαλιαρες -μπιμπερο Nuk -θηκη πιπιλας -αυτο που πιανει την πιπιλα στα ρουχα -σελτεδακι για κουνια -σετ σεντονια -κουνουπιερα -παντα -πικε κουβερτα -βελουτε κουβερτα - ξεχναω κατι νομιζω ! χμ !

Αλλα εχουμε να παρουμε ακομα πολλα ! ! ! ! !

Ουφ ! Ειχα κ τη μανουλα μαζι η οποια δεν μας αφησε να πληρωσουμε τιποτα κ εσκασε 440 ευρωπουλακια για την εγγονα της κ μας ειπε οτι θελει πολλα ακομα να παρει ! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Τρελλη !!!!!!!!!!!

Ειμαστε ξετρελλαμενοι λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαματοπολινα καλη επιτυχια στην αμνιο σου ! Σε περιμενουμε πισω με τα καλυτερα αποτελεσματα !

Κοριτσια σημερα ειναι μερα για ψωνια ε ?

Πολυ μου αρεσει !

Με γεια σε οσες κανατε αγορες λοιπον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω γλυκουλα μου !

Ενταξει με τα ρουχα εχω βγαλει πολλες ! ! !

Εχω κ ενα θεμα .. μου αρεσει αλλα δεν εχω καλο φωτογραφο !!! χαχααχχ!

δεν με βγαζει ποτε ωραιες φωτο ο αντρας μου !!! χαχαχαχα!!!

Γεια σας κ απο μενα,αργησα να μπω γιατι ειχαμε ενα ατυχηματακι με coca cola πανω στην οθονη.Απροσεκτος μπαμπας.Κατερινα μου σ'ευχαριστω για τις οδηγιες για τη φωτο.Οταν το καταφερω θα το δεις.mamatopolina καλο ταξιδι να εχεις κ τα καλυτερα αποτελεσματα.Βιργινια μου καλοριζικα τα πραγματακια του μπεμπουλινιου σου.Δν ειναι φοβερα ολα αυτα τα μικρουλικα.Μονο που ακομα δν μπορουμε να βρουμε πολλα καλοκαιρινα.Η μια τρελη γιαγια μας μας πηρε τζιν.Ειναι τοσο γλυκο,κ ανοιγει με κοπιτσες απο κατω για να τον αλλαζω.ΛΙΩΝΩ.........

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...