Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ναι Κατερινα. η νυφη σου ειναι κατω-κατω στην κοιλια μου, το υπολοιπο δεν ξερω τι ειναι..

αυτο το αδυνατουλα θα το κρατησω για να κοιμηθω καλα αποψε...!!!

σε ευχαριστω..

παντως με ρουχα εγκυμοσυνης οι κοιλια μου φαινεται πιο στρογγυλη.

που θα παει θα στρογγυλεψει..

Καλη σου νυχτα γλυκεια μου σε εσενα και την ομορφη κοιλιτσα σου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι φοβερες κοιλιτσες ειναι αυτες,φτου σας.Θελω κ εγω .Πως μπορω να το κανω ας μου πει καποια.Μαρακι μου πολυ γλυκια η κοιλιτσα σου.Λυπαμαι, ομως τα κεικ θα πρεπει να γινουν δυο,στο τελευταιο πινακακι παλι δν ειμαι χαχαχαχα κ θα βαλω κ τοκο.Σας καληνυχτιζω κοπελιες μου.Τα λεμε το πρωι.......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερα καλα λιωνω με τις κοιλιτσες σας ! Βρε Μαρακι..νομιζω πως πρεπει να τρως λιγο περισσοτερο ! χαχαχαχχα!!!!

Αχ θελω να σας βαλω τη δικια μου αλλα φοβαμαι μην τρομαξετε ..κλαψ κλαψ !

κ θα σημειωσω οτι πριν την εγκυμοσυνη ειχα κοιλιτσα αλλα ελαχιστη.... δεν φαινοταν κ τοσο γιατι τα κιλακια τα ειχα ομοιομορφα !!!!

Οποτε νομιζω οτι σα τρωω ολες...χαχαχαχαχαχαχα! Αχ κ δεν ειναι καλη ! αυτοφωτογραφιστηκα !

Επισης ειναι της προηγουμενης εβδομαδας.... αν βγαλω τωρα αλλη εχει μεγαλωσει κι αλλο...αχαχαχαχαχαχχα!!!!!!

Τρομαξατε ?????????????????

Διαφημίσεις

εβγαλα μια φωτο αλλα δεν ειναι πολυ καλη, πρωτη φορα φωτογραφισαμε την κοιλια μου, δεν εχει ακομα στοργγυλεψει.

σας την βαζω και πειτε.

αντε οι δικες ειναι πιο στρογυλες.....

Super!!!!!!!!!!!!! Καλέ που είναι η κοιλια;;;; Αχ γλυκα εισαι!!!

τα σημαδια στο πλαι της κοιλιτσας ειναι απο τη πυζαμουλα μου !:P

Επίσης τέλεια κοιλιά! Και καθόλου μεγάλη!!!!!!!!!!!

[ATTACH]1217[/ATTACH]

Καλημέρα!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλε τι φοβερες κοιλιτσες ειναι αυτες,φτου σας.Θελω κ εγω .Πως μπορω να το κανω ας μου πει καποια.Μαρακι μου πολυ γλυκια η κοιλιτσα σου.Λυπαμαι, ομως τα κεικ θα πρεπει να γινουν δυο,στο τελευταιο πινακακι παλι δν ειμαι χαχαχαχα κ θα βαλω κ τοκο.Σας καληνυχτιζω κοπελιες μου.Τα λεμε το πρωι.......

λοιπόν πατάς "Απάντηση" και σε βγάζει στο πλαισιο κειμένου, δηλ εκει που γράφεις μια απάντηση για το forum. Eκει πατάς τον συνδετήρα και στο "browse" διαλέγεις απο τα αρχεια σου τη φωτο που θελεις να ανεβάσεις. Καλή επιτυχία!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε;;; :D:D:D

Βιργινακι, τι ωραια κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!! Γιατι να τρομαξουμε καλε; Πολυ αδυνατη εισαι κι εσυ!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χτες το βραδυ που ξαπλωσα ο μπεμπης ξεσαλωσε μεσα στην κοιλιτσα μου και τον ενιωθε και ο μπαμπας του και ηταν πολυ χαρουμενος!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα ομορφο κοιλιτσες!! Ζηλεψα τωρα, θελω και γω να βαλω φωτο με την κοιλουμπα μου!! Ελπιζω μεχρι το βραδυ να τα εχω καταφερει!!

Πως ειστε κοριτσακια; Μαρια, με τον εμετο πως εισαι; Εμενα με επισκεφθηκε και σημερα, παραπονο δεν εχω!:rolleyes:

wcBmp3.png

καλημερα στις πιο ομορφες γκαστρουλιτσες!!!

ευχομαι να εχουμε ενα υπεροχο σαβ/κο...

εχω λιωσει με τις υπεροχες κοιλιτσες σας....ειστε τοσο γλυκες...μαρακι μου φαινεται καλο μου η κοιλιτσα...απλα η πολυυυυυ στρογγυλαδα τωρα αρχιζει να γινεται...

εγω εδω καναπεδατο κ τηλεορασατο...ο καλος μου θα λειπει το πρωι οποτε θα ειμαι μοναχουλα μου...αχ κοριτσια εχω αρχισει κ δεν μπορω να κοιμαμαι καλα χωρις μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια...πρεπει επειγοντως να παραγγειλω το μαξιλαρι θηλασμου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Ααα, οσες εχετε facebook και θελετε να γινουμε φιλες κι εκει θα με βρειτε αν πατησετε Katerina Roussou Stefanou στο search. Μονο εγω ειμαι με αυτο το ονομα!! :D:D Εχω πολλα κεφια σημερα!!!!! Αντε, που ειστε;;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα, Μινουλα και Μαριλου!! Μινουλα, περαστικα σου!! Μαριλου μου, μαλλον επειδη εχεις διδυμακια φουσκωνει η κοιλιτσα πιο πολυ και για αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις χωρις μαξιλαρι, να παρεις αυτα τα μεγαλα τα μακροστενα, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ανετα. Εγω ακομα δεν εχω προβλημα, μονο που μου λειπει το μπρουμητα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...