Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

katerina_s, ειναι ειναι τελεια και η δικη σου η κοιλιτσα..

περιεμνω να φορτισει λιγο η μπαταρια της φωτογραφικης και θα σας βαλω και εγω αλλα εμενα ειναι μικρη...

ενταξει ειστε πιο πολλων εβδομαδων και οι δυο κατερινες αλλα τοση διαφορα πια??

μηπως εχει ο πωπος μου μεγαλωσει πιο πολυ απο την κοιλια μου????:cry::cry::cry:

katerinars, εγω δεν πολυθελω να βγαλω φωτο δικες μου στο ιντερνετ, αν θελετε να αλλαξουμε e-mail.

μωρε το ψιλοφοβαμαι το διαδυκτιο...

Χαχαχα, κι εγω αυτο νομιζω για τον ποπο μου..:oops: Ειδες τις ραγαδες μου; Τις εχω απο μικρη, ελπιζω να μην κανω αλλες..:cry:

Κι εγω εχω ακουσει διαφορα για το διαδικτυο για αυτο σας ρωτησα κιολας.

Παλι ο μπεμπης ειναι ησυχος, θα προσπαθησω να μη φρικαρω..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

κατερινα βαζεις κρεμουλα? εγω βαζω βαζελινη, ρωτησα και τον γιατρο και μου ειπε αν θελω να βαλω κρεμα αλλα σαν την βαζελινη δεν ειναι τιποτα.

στο ιδιο σημειο εχω και εγω αλλα ειναι μικρες, ας ελπισουμε να μην μεγαλωσουν..

μην φοβασαι για τον μπεμπη, εγω τωρα εκανα μπανιο και η μικρη τρελαθηκε, ολη την ημερα ηταν πολυ υσηχη...

Μινουλα, τι κανεις κοριτσακι μου?

αντε βγαλε και εσυ καμια φωτο!!!

Βρε τι γλυκες κοιλιτσες ειναι αυτες ? κ μικρες ! Αν βαλω τη δικια μου θα εκπλαγειτε ! Αληθεια !

Εμοιασα της μανουλας μου που ειχε κ κεινη τεραστια κοιλια κ την φωναζανε κινητο περιπτερο ! Αχ θα προσπαθησω.... σαβ/κο ομως ! χαχαχαχ!!!!! κ μην τρομαξετε εννοειται !

Λοιπον γλυκουλες μπηκα να σας πω καλυνυχτουλα αυριο θα εμφανιστω απο το μεσημερι και μετα....εχει ρεπο ο αντρουλης κ θα επισκεφτουμε παλι το μαγαζι που κλεισαμε τα επιπλα !!! Σας φιλω ολες να χετε ομορφο βραδυ !!!!!!!!!! Μακια !

Βαζω και κρεμα και βαζελινη. Ειναι πολυ ασχημες αυτες που εχω, αλλα τις εχω συνηθισει πια τοσα χρονια.. Τις εβγαλα επειδη ειχα ψηλωσει πολυ αποτομα οταν ημουν 10 χρονων, φαντασου οτι τοτε αδιαθετησα κιολας..:rolleyes: Δε θελω αλλες!!!!:evil:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σου Κατερινα!!!

Θα βαλω φωτο, απλα θελω να μεγαλωσει λιγο. Οσο για την φωτο γενικα, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, προς το παρον εχω βαλει στο facebook, οποια εχει κ θελει μου το λεει να της στειλω με πμ το μειλ μου.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα βαζελίνη. Μια χαρά είναι!

Όσο για την κιλιά μου, είναι μεγαλύτερη από την πρώτη φορά.΄..Και το νιώθω!!!

α! Sorry που μπαινωβγαίνω αλλά είναι και ο μικρός που θέλει παιχνιδια! Μόλις κοιμηθηκε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια πάω για ύπνο γιατί ειμαι από τις 5 στο πόδι!

Μια γλυκια καληνύχτα σε όλες!!!

Κατερινα ατό το σχόλιο που κάνανε στη β΄επιπέδου το θεωρώ πικρόχολο...Εισαι τόσο λεπτούλα! Αλλοιμονο!! Εχεις περιθώρια για κιλά! Φτού σου!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

εβγαλα μια φωτο αλλα δεν ειναι πολυ καλη, πρωτη φορα φωτογραφισαμε την κοιλια μου, δεν εχει ακομα στοργγυλεψει.

σας την βαζω και πειτε.

αντε οι δικες ειναι πιο στρογυλες.....dsc02528640x480.jpg

Aαααα, η νυφη μου ειναι εκει μεσα!! Χιχι!! :D:D:D Τελεια ειναι, πολυ αδυνατουλα εισαι!! Θα ξεπεταχτουν σε λιγο οι κοιλιτσες!!

Παω για υπνο, κλεινουν τα ματακια μου. Φιλακια πολλα, καληνυχτα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...