Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

πράγματι, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, πότε έκανα το τεστ, πότε φτάσαμε ως εδώ, πότε θα τα κρατάμε αγκαλίτσα! Μόλις τώρα έβλεπα στο youtube βιντεάκια για το πώς να του κάνετε το πρώτο του μπάνιο και αγχώθηκα :(

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ

Μια χαρά κοιλίτσα έχεις! super!!!

κορίτσια, σχετικά με το είδος τοκετού, έχετε συζητήσει με το γιατρό σας ή είναι πολύ νωρίς; έχετε κάποια προτίμηση;;

εγώ θέλω και πάλι φυσιολογικά! Μακαρι να τα καταφέρω:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

χιχιχιχι εφτασες στο πρωτο του μπανακι ε ? τελεια θα ειναι ομως !

αχ....εγω παλι καθομαι με τον αντρουλη μου τα βραδυα κ οπως χαζευουμε μας ερχεται εικονα στο μυαλο εδω μπροστα στο τζακακι να μπουσουλαει η μπεμπουλα κ να μας κουναει το κωλαρακι...... χαχαχαχα κ να πηγαινει το μπεμπιλινο περα δωθε ! Κ μας πιανουν τα γελια..αλλα κ τα ζουμια ομως !!!!

Πω πω μηνυματα,δν σας προλαβαινω.Κικη μου τελεια η κοιλιτσα σου,κουκλα.Αν τα καταφερω θα βαλω κ εγω φωτο.Κοριτσια τα διαβασα ολα αλλα δν θυμαμε τι ειπε η καθεμια σας.sorry.Εμενα μου εδωσε ο γιατρος μου διατροφη γιατι στον τεταρτο πηρα 4 κιλα μαζεμενα κ μου ειχε βρει λιγο πιεση.Ειναι 6 γευματων κ 1800 θερμιδων.Αν το τηρησω κατα γραμμα δν περνω ουτε γραμμαριο.Τωρα για τον τοκετο θελω φυσιολογικα γιατι εχω κ χαμηλο αιματοκριτη αλλα θελω να βλεπω κιολας.Εκτος απροοπτου βεβαια.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες κοιλίτσες μου!!! Τι μου κάνετε?? Πωπω πόσο προχώρησε η κουβέντα πάλι??

Οι περισσότερες έχετε νιώσει τα νινάκια σας ε???Εγώ όχι ακόμα..!Άντε....τόσο ήρεμο είναι πια???

τι κανετε φιλεναδιτσες?

σας επιασε πολυλογια το μεσημερι ε?

εγω εφαγα λιγα μακαρονια και ξεραθηκα στον υπνο, το στομαχι μου ηταν χαλια....

τωρα ειμαι καλυτερα..

για τον τοκετο που λετε δεν με πολυπειραζει, ας φτασω γερη εγω και το μωρο μεχρι τον ενατο και ας βγει οπως θελει η καραμελιτσα μου..

ενταξει θελω φυσιολογικο και ο γιατρος μου δεν τις πολυθελει τις καισαρικες αλλα θα δουμε...

Μαρια Ελπιδα και γω ακομη εμετο κανω 1-2 σιγουρα την ημερα, και αν ζοριστω μπορει και περισσοτερο. ΚΑνω υπομονη, εχω δεχτει πια οτι ετσι θα με παει μεχρι την γεννα, απλα ειναι στιγμες που με νευριαζει παρα πολυ, δεν μπορω να βγω απο το σπιτι για πανω απο 1 ωρα και πρεπει συνεχεια να μασουλαω κατι για να μην μου ερθει αναγουλα...:twisted::twisted:

Μινουλα μου, και εγω πιστευα οτι μου περασαν αλλα σημερα:twisted::twisted:

τι να κανουμε?

εγω χαζευω πιο πολυ! Ο μπαμπας μας ειναι λιγο στον κοσμο του...αυτο με στενοχωρει λιγο, νιωθω οτι δεν χαιρεται το ιδιο με μενα.

δεν ειναι στον κοσμο του απλα δεν μπορουν να το καταλαβουν οπως εμεις...

μην τον παρεξηγεις, αργοτερα που θα κουνιεται πιο πολυ θα τρελαθει...

Γεια σας όμορφες κοιλίτσες μου!!! Τι μου κάνετε?? Πωπω πόσο προχώρησε η κουβέντα πάλι??

Οι περισσότερες έχετε νιώσει τα νινάκια σας ε???Εγώ όχι ακόμα..!Άντε....τόσο ήρεμο είναι πια???

Τιτινακι μου που εισαι εσυ?

και εμενα ειναι αρκετα ησυχη, δεν την ακουω ολη την ημερα και δεν αγχωνομαι, ειναι μικρουλια ακομα τα μωρακια μας!!!!!

ONOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/06/11...ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.doratz…………………7/9/2010…….........12/6/11…..............................

7.kasi............................................ 13/6/11................................

8.Gina_cfu…...........ΜΗΤΕΡΑ..……........14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/06/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ.................

17.aobatsan............21/9/2010...........28/6/11....ΜΠΕΜΠΑ........24/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37………........ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ......21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

τι θα γινει κοπελιες??????

ολες εχετε μεγαλυτερη κοιλια απο μενα?

θα σας βαλω και εγω, μολις μου βγαλει ο αντρουλης!!

κατερινακι, ειναι τελεια!!!!!

καλα συγνωμη, εσυ εχεις παρει 11 κιλα? δηλαδη ΠΡΙΝ πως εισουν? ειχες νερικη ανορεξια??

εισαι μια χαρα κουκλα μου..

Διαφημίσεις

Θα προσπαθησω να βαλω την κοιλουμπιτσα μου..

καλα θα με τρελάνεις;; Ετσι ήμουν πριν μείνω έγκυος. Απίστευτη. Για 5ο μήνα? Τι 5ο;; Στον 6ο πια. Τέλεια!!!! Μπραβο.

Πως βάζουμε φωτο να σας βάλω και εγώ μια;;;;(αν προλάβω τώρα)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ε τα χρειαζοσουν μάλλον τα κιλά βρε Κατερινακι! Τιτινα μην αγχωνεσαι γρήγορα θα κάνει αισθητή την παρουσία της η μπεμπουλα! Εμένα πάντως μου έχει ανοίξει η όρεξη! Χρειάζομαι επειγόντως τη διατροφή των 6 γευμάτων χιχι!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κατερινα μου, τι ωραια κοιλιτσα!!!!!!!!!

Μαλλον τα κιλα μου εχουν μοιραστει παντου σε αλλα σημεια..:oops::oops:

Κοριτσια, αν βαλουμε και τα προσωπα μας υπαρχει προβλημα, εννοω υπαρχει καποιος κινδυνος; Ελεγα να σας βαλω και καμια αλλη φωτογραφια. Χαχα, τωρα που εμαθα πως.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...