Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τι μαγικη διατροφη εκανε η φιλη σου;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock:

Κριμα για τα λεφτα, μωρε ολοι για κοροιδα ψαχνουν, καλα κανατε που τους κανατε εφεση.. Ελπιζω να βρειτε το δικιο σας.

Κι εμενα προχτες η μερα μου ξεκινησε με μια αγωγη απο μια παλια δουλεια.. Κοντευουν να κλεισουν και τωρα θυμηθηκαν να μαζεψουν λεφτα απο οποιον καταφερουν να πιασουν κοροιδο..:evil: Για αυτο εγω θελω να μετακομισουμε στο εξωτερικο..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι υποθετω πως επειδη ειμαι απο εξωσωματικη οι ορμονες που εχω παρει εππηρεαζουν.... γιατι εχω 5 βαθμους μυωπια που ναι μεν το γιατρο δν το νοιαζει αλλα πρεπει να ρωτησω κ οφθαλμιατρο....κ γιατι πιθανον να ανεβασω ζαχαρο κ να κανω ινσουλινες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχ! Πως σου φαινεται η απαντηση μου? σε καλυψα φανταζομαι ε ?

βασικα δεν εχω μιλησιε με το γιατρο για τιποτα τωρα στις 24 θα τα αναλυσω ολα ομως !!

Στο μεταξυ η μπεμπα με εχει ταρααααααααξει !!!!!!!!!!!

τι καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μαγικη διατροφη εκανε η φιλη σου;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock:

Κριμα για τα λεφτα, μωρε ολοι για κοροιδα ψαχνουν, καλα κανατε που τους κανατε εφεση.. Ελπιζω να βρειτε το δικιο σας.

Κι εμενα προχτες η μερα μου ξεκινησε με μια αγωγη απο μια παλια δουλεια.. Κοντευουν να κλεισουν και τωρα θυμηθηκαν να μαζεψουν λεφτα απο οποιον καταφερουν να πιασουν κοροιδο..:evil: Για αυτο εγω θελω να μετακομισουμε στο εξωτερικο..

αστα να πανε πικρα μεγαλη ! Δεν βαριεσαι θα το ταβηξω κ οπου βγαλει !

Οσο για τη φιλη μου , της την εδωσε διαιοτολογος κ στο περιπου ειναι σαν αυτη που εγραψα εγω ! Κοινως 6 γευματα ημερισιως !

Μικρες ποσοτητες κ το βασικο ανα 3ωρο !

Αν θες εχω κ μια τετοια να στη στειλω μεσα στο Σ/Β ευχαριστως, αλλα πιστευω οτι καλο θα ειναι να σου προσαρμοσουν κατι ειδικα για εσενα κ τις αναγκες σου !!!!!! Κ παντα βαση το τι σου αρεσει !

ελπίζω να έρθουν όλα όπως τα θες και να μπορέσεις να γεννήσεις φυσιολογικά...αλλά και οι γιατροί ξέρουν καλύτερα και δεν πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα θα πάνε κάποια σε καισαρική για να τελειώνουν...εξάλλου και στον φυσιολογικό από ό,τι ξέρω την περισσότερη δουλειά την κάνει και η μαία και προς το τέλος σκάει μύτη και ο γιατρός

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

αστα να πανε πικρα μεγαλη ! Δεν βαριεσαι θα το ταβηξω κ οπου βγαλει !

Οσο για τη φιλη μου , της την εδωσε διαιοτολογος κ στο περιπου ειναι σαν αυτη που εγραψα εγω ! Κοινως 6 γευματα ημερισιως !

Μικρες ποσοτητες κ το βασικο ανα 3ωρο !

Αν θες εχω κ μια τετοια να στη στειλω μεσα στο Σ/Β ευχαριστως, αλλα πιστευω οτι καλο θα ειναι να σου προσαρμοσουν κατι ειδικα για εσενα κ τις αναγκες σου !!!!!! Κ παντα βαση το τι σου αρεσει !

6 γεύματα εεε;;; μπορείς να την στείλεις και σε μένα;;;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Βιργινια μου, σου εστειλα ενα μηνυμα.

Ετσι οπως τα περιγραφεις οντως μαλλον για καισαρικη πας, αλλα δεν πειραζει. Σκεψου οτι πολυ πιο γρηγορα θα μπορειτε με τον αντρουλη σου να επανελθετε στο σπορ.. Εχω ακουσει οτι οσες κανουν καισαρικη μπορουν πιο γρηγορα να κανουν σεξ απο οσες γεννουν με φυσιολογικο τοκετο. ;);)

IAL5p2.png

u83tp3.png

χαχαχαχ Κατερινακι μου αρεσε η αιτιολογια σου !!! Λοιπον ! Ο γιατρος μου γενικα δεν ειναι της καισαρικης !

Αλλα ολα αυτα που εγραψα δεν σημαινουν οτι θα οδηγηθω στην καισαρικη εκτος απο τις ορμονες της εξωσωματικης ! Μονο αυτος απ οσο εχω ψαξει ειναι λιγο πολυ παραγοντας !!!!

Παντως κ για τη μυωπια κ για την ινσουλινη υπαρχουν πολλες κοπελες με φυσιολογικο !

Κ σιγουρα θ ατο παλεψω !!!!!!!!!!

Lisah μου σ ευχαριστω αναταποδιδω εννοειται, κ οσο για τη διαιτα ναι αμε θα στην στειλω και σενα αλλα μεσα στο Σ/Κ !!!!!!!

Μακαρι να τα καταφερεις με κανονικο εφοσον θελεις!!!!

Μηπως κι εγω για καισαρικη παω λογω εξωσωματικης; Δεν πειραζει, ο,τι ειναι καλυτερο για τα μπεμπακια!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημεροκαλησπερες στις κοιλιτσες σας!

Σας διαβασα ολες, αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :rolleyes:.

Μαρια Ελπιδα και γω ακομη εμετο κανω 1-2 σιγουρα την ημερα, και αν ζοριστω μπορει και περισσοτερο. ΚΑνω υπομονη, εχω δεχτει πια οτι ετσι θα με παει μεχρι την γεννα, απλα ειναι στιγμες που με νευριαζει παρα πολυ, δεν μπορω να βγω απο το σπιτι για πανω απο 1 ωρα και πρεπει συνεχεια να μασουλαω κατι για να μην μου ερθει αναγουλα...:twisted::twisted:

Αρχισα και γω να παιρνω κιλακια!!!:D Μπορει να κανω εμετο, αλλα τρωω κανονικα τωρα, οποτε ειμαι ηδη +2 κιλα... δεν με πειραζει καθολου, το μπεμπε να ειναι καλα και ας παρω και 20!

Εγω θα γεννησω στο Αττικον, ειναι καμια κοπελα για εκει;; Θα εχω παρειτσα;;;:D:D

Τωρα για αγορες... περιμενω την β΄επιπεδου, και με την επομενη θα αγορασω κατι μωρουδιακα που εχω δει στο αγγλικο mothercare. Αποφασισαμε να βαψουμε και το δωματιο του μπεμπε, στην αρχη ειπα να το κανω εγω (πιανουν τα χερια μου) αλλα μετα ειπα μην με πειραξει η μυρωδια και θα φωναξουμε ανθρωπο.

Α! και μενα εχει αρχισει και μεγαλωνει η κοιλια, χτες μαλιστα κλωτσισε το μικρο και εβαλε το χερι του ο μπαμπας και το ενιωσε!!! Χαρηκα παρα πολυ, μετα συνεχεια χαιδευα την κοιλια μου...:oops:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να τα καταφερεις με κανονικο εφοσον θελεις!!!!

Μηπως κι εγω για καισαρικη παω λογω εξωσωματικης; Δεν πειραζει, ο,τι ειναι καλυτερο για τα μπεμπακια!!

Αχ τι να πω μακαρι οχι !

Αλλα στις μανουλες εξωσωματικης ολες γεννησαν με καισαρικη ! Καμια μα καμια φυσιολογικο.......... κλαψ κλαψ....ας κανουμε εμεις τη διαφορα !!!

Καλημεροκαλησπερες στις κοιλιτσες σας!

Σας διαβασα ολες, αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :rolleyes:.

Μαρια Ελπιδα και γω ακομη εμετο κανω 1-2 σιγουρα την ημερα, και αν ζοριστω μπορει και περισσοτερο. ΚΑνω υπομονη, εχω δεχτει πια οτι ετσι θα με παει μεχρι την γεννα, απλα ειναι στιγμες που με νευριαζει παρα πολυ, δεν μπορω να βγω απο το σπιτι για πανω απο 1 ωρα και πρεπει συνεχεια να μασουλαω κατι για να μην μου ερθει αναγουλα...:twisted::twisted:

Αρχισα και γω να παιρνω κιλακια!!!:D Μπορει να κανω εμετο, αλλα τρωω κανονικα τωρα, οποτε ειμαι ηδη +2 κιλα... δεν με πειραζει καθολου, το μπεμπε να ειναι καλα και ας παρω και 20!

Εγω θα γεννησω στο Αττικον, ειναι καμια κοπελα για εκει;; Θα εχω παρειτσα;;;:D:D

Τωρα για αγορες... περιμενω την β΄επιπεδου, και με την επομενη θα αγορασω κατι μωρουδιακα που εχω δει στο αγγλικο mothercare. Αποφασισαμε να βαψουμε και το δωματιο του μπεμπε, στην αρχη ειπα να το κανω εγω (πιανουν τα χερια μου) αλλα μετα ειπα μην με πειραξει η μυρωδια και θα φωναξουμε ανθρωπο.

Α! και μενα εχει αρχισει και μεγαλωνει η κοιλια, χτες μαλιστα κλωτσισε το μικρο και εβαλε το χερι του ο μπαμπας και το ενιωσε!!! Χαρηκα παρα πολυ, μετα συνεχεια χαιδευα την κοιλια μου...:oops:

τι γλυκουλι !!! δεν ειναι τελεια που κλωτσαει κ οι μπαμπαδες χαζευουν ? πολυ χαιρομαι !

υπομονη με τους εμετουληδες !!!!

τι γλυκουλι !!! δεν ειναι τελεια που κλωτσαει κ οι μπαμπαδες χαζευουν ? πολυ χαιρομαι !

υπομονη με τους εμετουληδες !!!!

εγω χαζευω πιο πολυ! Ο μπαμπας μας ειναι λιγο στον κοσμο του...αυτο με στενοχωρει λιγο, νιωθω οτι δεν χαιρεται το ιδιο με μενα.

wcBmp3.png

ελα βρε ισως δεν το εχει σηνειδητοποιησει τοσο οσο εσυ... γι αυτο !

Μην τον παρεξηγεις κ σαφως θελει το χρονο του !

Κ σε καμια περιπτωση δεν παιζει να μην το χαιρεται ! μη το ξαναπεις αυτο !

Εμενα παλι το αντιθετο ! Αυτος εχει καταλαβει πιο πολυ απο μενα τι γινεται κ τι θα ακολουθησει κ μου βαζει κ χερι οταν του λεω οτι η μπεμπα κλωτσαει κ δεν με βλεπει να τη χαιδευω ! χαχαχαχ!!!!

Ασχετο αλλα.....ξεκινησαμε το θεμα αυτο οταν ημασταν 5-6 βδομαδες η καθε μια κ ειχαμε τις φοβιες της αυχενικης κ λεγαμε ποτε θα ερθει η στιγμη να το ακουσουμε κ καναμε τετοια ονειρα.... να που ηρθε αυτη η στιγμη νιωθουμε τα μωρα μας κλωτσανε....σχεδιαζουμε τα δωματιακια τους...... κ αλλα τοσα/.....

συγκινουμαι που τα σκεφτομαι..................... εχουμε φτασει αισιως στο μισο ταξιδι...............................................αυτης της διαδρομης......... απο την β κ μετα ολα θα ειναι διαφορετικα,....θα εχουμε ηρεμησει.....θα χαλαρωσουμε κ θα απολαυσουμε το υπολοιπο ταξιδακι που μας μενει....παρεα με τα νινια μας που θ ακανουν μονιμα αισθητη την παρουσια τους................... αχχχχχχχχ.........................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...