Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κική μου, νομίζω ότι εκεί που γράφεις την απάντηση λίγο πιο κάτω έχει Πρόσθετες Επιλογές - Διαχείριση Συνημμένων Αρχείων. Από εκεί βρίσκεις τη φωτο στον υπολογιστή σου και πατάς ανέβασμα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραια κοιλιτσα!! :D:D

Θα προσπαθησω κι εγω να βαλω αυριο που θα καθομαι, γιατι πρεπει να το επεξεργαστω το θεμα, δεν το εχω πολυ ευκολα με την τεχνολογια..:?

IAL5p2.png

u83tp3.png

Τι δημητριακα να τρωμε;; Δεν ξερω, οποτε κανω παραπανω γευματα παχαινω.. Αχ, συγγνωμη, σε ζαλισα..

Συγνωμη Κατερινακι μου την ωρα που εγραψα χτες σε ειδα οφλαιν κ βγηκα κ γω οποτε μολις το ειδα το μνμ !

Λοιπον ναι μεν εχει η διατροφη μου δημητριακα σαν επιλογη αλλα παντα μου ελεγαν οι γιατροι οτι δεν ειναι κ οτι καλυτερο κ οτι ειναι παχυντικα αρκετα + οτι ανεβαζουν κ το ζαχαρο !

Μπορεις να τρως αλλα καλυτερα οχι 7 μερες τη βδομαδα κ παλι λιγη ποσοτητα ! εγω αν δεν γεμισω μεχρι πανω το μπολ δεν χορταινω !!! χαχαχαχα!!!

Κ φυσικα δεν με ζαλισες εδω ειμαστε για να συζηταμε οτι μας απασχολει !:P

Διαφημίσεις

Βιργινια μου, ευχαριστω για την απαντηση.. Ασε, δεν το ηξερα και να φανταστεις οτι εχουν περασει και μερες που εχω φαει πρωι μεσημερι βραδυ μονο δημητριακα με γαλα για να κανω διαιτα.. Πολυ εξυπνο..:cry:

Τι κανεις κατα τα αλλα;

Λιζα, για τον τοκετο που λες εγω εχω τονισει στο γιατρο μου οτι θελω κανονικα και οχι καισαρικη.. Τωρα τι θα προκυψει δεν εχω ιδεα.. Ελπιζω αν ολα ειναι καλα να σεβαστει αυτο που θελω και να μη με βαλει για καισαρικη γιατι εχω ακουσει οτι πολλοι το κανουν για να τελειωνουν. Τον εμπιστευομαι πολυ βεβαια, ας ελπισουμε να το πετυχουμε.. Εσεις;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Εγώ δεν ξέρω, η μητέρα μου γέννησε κι εμένα και τον αδερφό μου με καισαρική, οπότε δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο. Θα τον αφήσω να αποφασίσει μάλλον όταν πλησιάζει η ώρα, ό,τι είναι καλύτερο για το μωρό.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Βιργινια μου, ευχαριστω για την απαντηση.. Ασε, δεν το ηξερα και να φανταστεις οτι εχουν περασει και μερες που εχω φαει πρωι μεσημερι βραδυ μονο δημητριακα με γαλα για να κανω διαιτα.. Πολυ εξυπνο..:cry: Τι κανεις κατα τα αλλα;

Λιζα, για τον τοκετο που λες εγω εχω τονισει στο γιατρο μου οτι θελω κανονικα και οχι καισαρικη.. Τωρα τι θα προκυψει δεν εχω ιδεα.. Ελπιζω αν ολα ειναι καλα να σεβαστει αυτο που θελω και να μη με βαλει για καισαρικη γιατι εχω ακουσει οτι πολλοι το κανουν για να τελειωνουν. Τον εμπιστευομαι πολυ βεβαια, ας ελπισουμε να το πετυχουμε.. Εσεις;

Γλυκουλα μου νομιζω πως αυτο μαλλον ευθυνεται για τα γρηγορα κιλακια σου.... προσπαθησε να τα κοψεις η εστω ελαττωσε τα κ θα δεις γρηγορα διαφορα ! Δεν σου λεω οτι θα χασεις..... αλλα δεν θα παρεις με τους ιδιους ρυθμους !!! Αν κ εχω φιλη που εκανε διατροφη στην εγκυμοσυνη στον 7ο μηνα κ εχασε 10 ολοκληρα κιλα !!! :shock::shock:

Εγω ειμαι καλα, ημασταν γι ακαφε με τον αντρουλη μου το πρωι, κ τωρα οπου να ναι θα κανω μαμ !

Εγινε κ κατι που με αγχωσε πολυ !

Περιμεναμε χρηματα 1400 ευρω απο την επιδοτηση ενοικιου του 2009 κ οταν εκανα τα χαρτια μου, ημουν νιοπαντρη κ ειχα δικαιωμα να παρω χρηματα ετσι μου ειχαν πει τοτε στα γραφεια !

Εγω λοιπον σε αυτα τα λεφτα ειχα βασιστει παρα πολυ για τα εξοδα... κ σημερα μου ηρθε η απορριψη...ταχα μου οτι εχω υπερβει το ποσο ! Ενω τοτε στο πινακακι αντιστοιχουσε το ποσο μου..... Τεσπα ...σκασαμε...αλλα θα κανουμε ενσταση γιατι κοιτανε ποιοι ειναι τα κοροιδα που θα το χαψουν πιστευω !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...