Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρες!! πώς είστε σήμερα;; εμένα ο μπέμπης μου σήμερα από το πρωί μου έχει δώσει μόνο μία κλωτσιά! :confused: είναι μάλλον πιο απογευματινός τύπος, χτες το απόγευμα δεν έκατσε δευτερόλεπτο και είχα ανησυχήσει γιατί πάλι όλη μέρα ήταν κάπως νωχελικός!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ενταξει καλη μου, περιμενα να δεις το μην. μου και τωρα ειμαι οκ!

θα το κοιταξουμε για το κεικ, δεν εισαι μακρια... καλη θα ειναι μια εκδρομουλα...

οι υπολοιπες κοπελιτσες που ειναι?

Κατερινακι καλημερα! πως εισαι σημερα?

Λιζακι, και εγω δεν την καταλαβαινω συνεχεια την μπεμπα αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι συνεχεια γιατι θα αγχωνομαι.

λεω οτι απλα ειναι μικρουλα ακομα και δεν εχει πολυ δυναμη...

σας ειπα οτι αγορασα μανγκο και καθομαι και το κοιταω για να δω πως ειναι το μωρο?

Καλημερα, Λιζα!! Μην αγχωνεσαι, μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου, ειναι ακομη μικρουλια οπως λεει και η Μαρια.

Μαρακι, καλα ειμαι, με τα χαρτομαντηλα ακομα. Ειδες ποσο μεγαλωσε η μικρη σου;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου απότο συνάχι!!!!!!

maria και εγώ είμαι καλύτερα. Κάποια φαγητά λιγάκι με πειράζουν αλλά νομίζω οτι επιτέλους είμαστε οκ!

Ολα καλα;; Μα τι ακιρός ειναι αυτός;;; Κάθε πρωι οδηγώ 1,5 ώρα για τη δουλεια σε επαρχιακό δρόμο και είναι η πρώτη φορά που φοβήθηκα. Μέχρι και καταπτώσεις βράχων είχα..Ουφ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

thank you κοριτσάκια μου, απλά όταν έχει να κάνει την εμφάνισή του πολλές ώρες ψιλοαγχώνομαι! Αλλά ναι είναι μικρούλι ακόμα γι' αυτό!

Διάβαζα και χτες για τις διατροφές σας κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα που τρώει λίγο αλλά παίρνει! Εντάξει μερικές φορές μπορεί να ξεφύγω λίγο, αλλά γενικά προσέχω αρκετά, παρόλα αυτά έχω βάλει 6. Το κακό είναι ότι δεν κάνω γυμναστική ενώ πριν έκανα πολύ και ίσως γι΄αυτό. Δεν πειράζει όμως, είπαμε τα μωράκια μας να είναι καλά και θα τα χάσουμε μετά!!;)

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

καλημέρα!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου απότο συνάχι!!!!!!

maria και εγώ είμαι καλύτερα. Κάποια φαγητά λιγάκι με πειράζουν αλλά νομίζω οτι επιτέλους είμαστε οκ!

Ολα καλα;; Μα τι ακιρός ειναι αυτός;;; Κάθε πρωι οδηγώ 1,5 ώρα για τη δουλεια σε επαρχιακό δρόμο και είναι η πρώτη φορά που φοβήθηκα. Μέχρι και καταπτώσεις βράχων είχα..Ουφ!

κι εγώ Κατερινάκι χτες φοβήθηκα, οδηγώ καθημερινά στην Αττική Οδό αλλά χτες με όλο αυτό το νερό, εκτός του ότι δεν έβλεπα καθαρά, περνούσαν κάθε τρεις και λίγο κάτι έξυπνοι που γκαζώνανε λες και ήταν σε φόρμουλα, μου έριχνα όλο το νερό στο τζάμι και παραλίγο να βγάλουν και από τη λωρίδα μου! :evil: Τι άγχος μέχρι να φτάσω!!! Θα τρόμαξε και ο μπεμπάκος!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

katerinars, ναι μεγαλωνουν πολυ τα μπεμπακια μας!!!!

καλα το συναχι σου κρατησε πολυ μου φαινεται..

katerina_s πιστευω και εγω πως καλα ειμαστε για την ωρα, εμενα με ενοχλουσε το ασβεστιο και στην γευση και δεν μπορουσα να το χωνεψω..

το αλλαξα σημερα και μου φαινεται καλυτερα τα μασωμενα.

βρε κοριτσακια, να προσεχετε στην οδηγηση... εινια και αυτος ο καιρος παραχαλασε αυτες τις μερες..

Διαφημίσεις

κι εγώ Κατερινάκι χτες φοβήθηκα, οδηγώ καθημερινά στην Αττική Οδό αλλά χτες με όλο αυτό το νερό, εκτός του ότι δεν έβλεπα καθαρά, περνούσαν κάθε τρεις και λίγο κάτι έξυπνοι που γκαζώνανε λες και ήταν σε φόρμουλα, μου έριχνα όλο το νερό στο τζάμι και παραλίγο να βγάλουν και από τη λωρίδα μου! :evil: Τι άγχος μέχρι να φτάσω!!! Θα τρόμαξε και ο μπεμπάκος!

Αστα. Εγώ οδηγώ σε επαρχιακό δρόμο. :( Μονός, με νταλίκες, χάλια. Και αυτό που δεν σας είπα είναι ότι ξεκινάω 6 παρα...Κλαψ.Πόσο σκέφτομαι το μπεμπάκι μου...

Καλημέρα κικη! Καλά΄είσαι???

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινα δεν μελεταγαμε κατι αλλο?

τωρα ειχα μια ανακατοσουρα και τελικα εκανα εμετο, ρε γμτ 4 κρακερακια εχω φαει, τα εβγαλα και αυτα..

τωρα ειμαι χαλια..

εχω κανει μακαρονια για σημερα, θα φαω λιγα με τυρακι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

κικακι, τι κανεις? ολα καλα με την κοιλιτσα μου? το μωρακι?

Μαρια μου, περαστικα και παλι.. Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα γρηγορα.

Λιζα, μια χαρα ειναι τα 6 κιλακια σου. Εγω ελεγα οτι τρωω λιγο αλλα παχαινω, εχω παρει ηδη 11.:shock:

Γεια σου, Κικη!! Τι κανει το μωρακι;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...