Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ναι οντως ! Εχω ασχημες εμειριες με θεμα τ ακιλα που πηρα στις προσπαθειες αλλα πλεον δεν με νοιαζει ! Δεν ειμαι κ χαλια δλδ ενταξει απλα στρογγυλεψα παντου !!! Ομως οταν γεννησω κ γω τα ιδια γυμναστηριο κ διαιτα !

Ετσι κ αλλιως εχω το Σεπτεμβρη το γαμο της κουνιαδας μου οποτε θελοντας κ μη θα τα χασω !

Μαρακι μη σκας κ συ ! Ολα θα γινουν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και να σου και κατι αλλο για τα κιλα?

σκασιλα μου!!!!

εχω περασει τοσα για να εχω αυτην την ευτυχια στην κοιλια μου που τωρα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τα κιλα..

εδω αλλες παχαινουν επειδη τρωνε εμεις θα εχουμε τυψεις που εχουμε και τοσα προβληματα?

αντε ρε, τα πηρα τωρα, ας μου πει κανεις οτι παχυνα θα τον παρει ο εξω αποδω!!!!

ε βεβαια τι λες αγαπη μου τοσο σοι θα ειναι εκει !!!! χαχαχα! ετσι θα εμφανιστω ? απαπαπαπα!!!

ναι το μπεμπιδιο θα κανει την δημοσια εμφανιση τοτε αλλα μονο στην εκκλησια ! Μετα θα την κρατησουν οι γονεις μου γιατι 10 σεπτεμβρη που ειναι ο γαμος θα ειναι πολυ μπεμπεκι ακομα για να ειναι σε αιθουσα με τοση φασαρια κτλ κτλ !

α καλα κ γω δεν δινω σημασια αλλα ξερεις ..ειναι για το πως θα νοωθω εγω...γιατι κομπλεξικη ημουν με αυτα τα κιλα ποσο μαλλον αν μεινουν κ αλλα απο τη γεννα !

Δεν το κανω για τους αλλους ! Για μενα μονο !

Διαφημίσεις

ε βεβαια τι λες αγαπη μου τοσο σοι θα ειναι εκει !!!! χαχαχα! ετσι θα εμφανιστω ? απαπαπαπα!!!

ναι το μπεμπιδιο θα κανει την δημοσια εμφανιση τοτε αλλα μονο στην εκκλησια ! Μετα θα την κρατησουν οι γονεις μου γιατι 10 σεπτεμβρη που ειναι ο γαμος θα ειναι πολυ μπεμπεκι ακομα για να ειναι σε αιθουσα με τοση φασαρια κτλ κτλ !

σε καταλαβαινω απολυτα για το σοι!!!

ασε που πρεπει να σκεφτεις τι θα φορεσει και το μπεμπιδιο!!!

εμεις θα εχουμε βαπτιση μεσα στο καλοκαιρι, την κορη του πρωτου μου ξαδελφου μου.

δεν ξερω ποτε θα ειναι αλλα μακαρι να ειναι νωρις και να ειμαι ακομα εγκυος γιατι αν ειναι τον ιουλιο για π.χ θα εχω προλαβει να χασω για να κανω εμφανιση σωστη????

α καλα κ γω δεν δινω σημασια αλλα ξερεις ..ειναι για το πως θα νοωθω εγω...γιατι κομπλεξικη ημουν με αυτα τα κιλα ποσο μαλλον αν μεινουν κ αλλα απο τη γεννα !

Δεν το κανω για τους αλλους ! Για μενα μονο !

ενταξει και εγω για μενα θελω να ειμαι οκ στα κιλα, ενταξει δεν παρατρωω κιολας αλλα αν παρω και καποια κιλα, τι να κανουμε?

αν εισαι πολυ φρεσκια δε νομιζω οτι θ απαρεξηγησει κανεις ! χαχαχαχα!

Κ στην τελικη πολυ ασχοληθηκαμε με τα κιλα !

Οσα θελουμε θα παρουμε κ οπως θελουμε θα γινουμε !!!

Διαφημίσεις

Να΄μαι κι εγω παλι!!

Λοιπον, εγω πρωι τρωω δημητριακα η φρυγανιες και γαλα και αν θελω γλυκο το τρωω μονο το πρωι, μετα μεσημερι φαγητο σε μικρη ποσοτητα, μονο μαυρο ψωμι και βραδυ φρουτο η γιαουρτι και στο ενδιαμεσο παλι φρουτο η αμυγδαλα. Το σκεφτομαι για το διατροφολογο.

Κι εμεις τελος ιουλιου παντρευουμε ενα ζευγαρι, να δω πως θα ειμαι.. Θα εχω τον μπεμπη μου ομως!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Katerinaki μου μηπως επειδη εχεις μονο αυτα τα γευματα κανεις κακο ?

Για προσπαθησε να κανεις 6 γευματα δοκιμασε ενα μηνα να δεις πως πας !

Ωστοσο θα σου πω οτι κ γω εχω δημητριακα στο μενου μου κ μεχρι τωρα μονο σοκολατενια κ φουλ το μπολακι γεματο..... δεν κανουν ομως καλο καθολου ουτε τα φιτνες ! Αυτο μου το εχει πει κ διαιτολογος κ ενδοκρινολογος κ γυναικολογος ! χαχαχα!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Καλά δεν έχετε το Θεό σας από τις 11 που έγραψα το πρωί γεμίσατε δυο σελίδες!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές την άμνιο θα την κάνω στο Αλεξάνδρα και δυστυχώς θα περιμένω ένα μήνα για τα αποτελέσματα.

Όσο για τις αγορές που λέτε το motherbaby έχει καλά πραγματάκια και σε καλές τιμές. Επίσης στο Περιστέρι πίσω από το λητώ και το mothercare είναι το πρατήριο της marasil το οποίο έχει φανταστικές τιμές.

Κατερινάκι τέλειο το ζουζούνι μην ανχώνεσαι για τα κιλά και τι γράφουν στις εξετάσεις γιατί και εμένα πριν δύο εβδομάδες μου είπε ότι δεν μπορούσε να δεί το φύλλο γιατί τον ενοχλούσε το λίπος στην κοιλιά μου......γκργκργκργκργκρ. Πάντως το έχω ξαναπεί ούτε που θα καταλάβεις πώς θα τα χάσεις μετά τη γέννα.

Καλά Μαράκι πλάκα κάνεις ολόκληρη Καλαμάτα και δεν έχει τρισδιάστατο υπέρηχο? Εδώ πάντως ένας γυναικολόγος είναι και έχει 4D !!!!!!!!!

Μπράβο στα κοριτσάκια που έκαναν αγορές. Να σας πώ την αλήθεια και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κούνια γιατί αυτή που έχω κοιμάται ακόμη ο μικρός (έχω βγάλει το κάγκελο και κατεβαίνει μόνος του ) και επιπλέον γίνεται κρεβατάκι οπότε ή κούνια ή κρεβάτι κάποια χρήματα θα δώσω. Αφήστε που είναι λευκή με γαλάζιο και ένα τρενάκι ζωγραφιά οπότε αν το μικρό είναι κορίτσι θα μου φαίνεται κάπως!!!!!!

Πάντως εγώ έχω ήδη πάρει ένα κρεμαστό για το καρότσι, ένα σκυλάκι της fisher price και μια κουδουνίστρα!!! Είναι που δεν ξέρω το φύλλο αλλιώς θα είχα ήδη παραγγείλει προίκα από το babysupermall που κατ'εμέ έχει τις καλύτερες που έχω δει.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...