Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και νομιζω ηρθε η ωρα να παω να ξαπλωσω λιγακι.....

Βρε lisah μου ειλικρινα συγνωμη....κ σημερα ειναι του Α.Συμεων κ λενε οτι η εγγυος δεν πρεπει να ζηλεψει κατι κ να ξυστει ! ουφ !

Μαρακι μου πολυ ωραια η κουνια σου.Πολυ ρομαντικη.Ειχα δει κ εγω μια παρομοια αλλα τελικα επελεξα μια που αργοτερα γινετε κ κρεβατακι.Virgi μου οντως ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα δν μπορουσα να συνεχισω την ερευνα αγορας.Ευχαριστω για τα καλοριζικα.Vanilla το λικνο ειναι το μικρο κουνακι μεχρι 4-5 μηνων.Εχει κ ροδες κ το πας σε οποιο δωματιο θες.Αντι για καλαθουνα το πηρα αυτο.Αντε κοριτσια με το καλο τα ψωνια σας.Ευχαριστηθειτε το γιατι ειναι τα καλυτερα ψωνια που καναμε ποτε.Εμενα ο γιατρος μου εχει 3D υπερυχο κ στην προηγουμενη φωτο ο μπεμπης ηταν ιδιος ο μπαμπας μας.Πως μπορω να στειλω φωτο δν εχω ιδεα.Μπορει καμια σας να με καθοδηγησει;;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

τονο δεν τρωω ουτε κ γω Μαρακι μου αν και λιγουρευομαι μακαρονια βιδες με τονο μαγιονεζα κ κρεμμυδι !

Το τρωγαμε συνεχεια με τον αντρα μου ! Τωρα το τρωει μονος του !

δεν επρεπε να το πεις αυτο τωρα, με τι καρδια να παω να φαω κοτοσουπα τωρα??

εγω επειδη ειχα πολυ προβλημα με το στομαχι μου, ποτε δεν μου απαγορευσε κατι, μου ειπε να τρωω οτι με ευχαριστουσε και δεν ενοχλουσε το στομαχι μου.

Διαφημίσεις

Βιργινια να προσεξουμε να μην ξυστουμε σημερα?

α! δεν το ηξερα αυτο...

εκανα ενα διαλλειματακι, ηρθε ο αντρουλης και τωρα φαγαμε..

θα παμε για υπνακι σε λιγο..

Ναι Μαρακι μου ετσι λενε ! Κ μενα δλδ η φιλη μου με πηρε τηλεφωνο για να προσεξω ! χαχα!!Οσο για το μαμ τυχερη εισαι ! τρως οτι κ οσο θες ?

Αντιακι μου καταλαβαινω....μια χαρα λοιπον χαλαρα θα παμε μεχρι το τελος εμεις !

Κατερινακι μου μου εδωσε μια διατροφη με απόλα μεσα δεν στερει τιποτα ουτε ψωμι ουτε τιποτα η ουσια ειναι οτι δεν ειναι διαιτα αλλα μια διατροφη που μου τονισε πως θα επρεπε να ακολουθουν ολες οι γυναικες στην εγκυμοσυνη γιατι ειναι σημαντικο για την αναπτυξη του μωρου !

Ειναι πολλες σελιδες, με 6 γευματα ημερησιως απαραιτητα οπως πχ

πρωι- 2 φετες ψωμι, αυγο και φρουτο

δεκατιανο- γιαουρτι με φρουτο

μεσημερι-φαγακι (τα παντα σε επιλογη) με ψωμακι τυρακι κ σαλατα

απογευματινο-6 κρακερ η κριτσινια με γιαουρτι η χυμο η γλυκακι (ελαφρυ κ οχι παντα)

δειπνο- φαγητακι σε μικρη ποσοτητα

προ υπνου- μιση φετα ψωμακι με 2 φετες ζαμπον κ αν θελω κ λιγο γιαουρτι!

Οπως ειδες ειναι εξι γευματα κ μου τονισε να μην παραλειπω το προ υπνου γιατι οι ωρες που κοιμομαστε μπορει να ειναι ωρες που τρεφεται το μωρακι κ πρεπει εν ολιγης να υπαρχει αποθεμα !

Αν για παραδειγμα ειναι μερα με μακαρονια σαν ποσοτητα ειναι 2 μεριδες μακαρονια(2 κουπες γεματες δλδ η ενα γεματο μπολ για να καταλαβεις) κ δυο μεριδες κιμα κ τυρακι κ ψωμακι ολικης !

Εχει μια βαση του να γεμιζεις το στομαχακι απο νωρις το πρωι στις 8 εως αργα το βραδυ ετσι ωστε να μην πειναμε.... κ να τρεφεται σωστσ κ το μπεμπε !

Καλη μου ακουγεται την ξεκινησα κ μαλιστα μου ειπε πως στην αρχη πιθανον να χασω κ 2-3 κιλακια !

Πολυ καλο μου φαινεται αλλα εμενα ολα αυτα σιγουρα θα με παχυνουν.. Ασε, καταλαβες τι μεταβολισμο εχω.. Αυτο για μενα ειναι πολυ φαι ακομα και σε μικρες ποσοτητες οπως λες..:-( Μαλλον να πειναω πρεπει..:(:(:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Οχι Κατερινακι μου ειναι οντως υπεραρκετο αλλα ειναι οτι χρειαζεται ενα μωρο κ μια εγκυος !

Μην βαζεις τον εαυτο σου σε διαιτα με λιγα γευματα ! Απαγορευεται! Μου το τονισε ο γιατρος !

Αλλωστε εσυ ησουν ατομο με καθημερινη ασκηση στο σωμα σου κ τωρα ειναι λογικο να αντιδρασει ετσι.... βρες ενα ρυθμο στα φαγητα κ στις ωρες κ ισως σου κανει καλο !

Πως ειναι η μερα σου με τη διατροφη εσενα ?

γεια σας κοριτσακι μου και παλι!!!

βιργινακι, καλη ακουγεται η διατροφη, αντε καλη αρχη.

εννοειτε οτι δεν με αφηνει να τρωω οσο θελω αλλα και προχτες που πηγα μου ειπε οτι ειμαι ενταξει.

2κιλα εχω παρει αν σκεφτεις οτι ξεκινησα 66 και τωρα ειμαι 68.

απλα αναμεσα στους μηνες απο 66 πηγα 64 και τωρα ξαναπηγα 68.

αρα δυο δεν εχω παρει?

Πολυ καλο μου φαινεται αλλα εμενα ολα αυτα σιγουρα θα με παχυνουν.. Ασε, καταλαβες τι μεταβολισμο εχω.. Αυτο για μενα ειναι πολυ φαι ακομα και σε μικρες ποσοτητες οπως λες..:-( Μαλλον να πειναω πρεπει..:(:(:(

Βρε Κατερινακι, δεν συμβουλευεσαι εναν διατροφολογο?

Ναι Μαρακι μου 2 εχεις παρει...ποσο ξεκινησες μετραει !

Μια χαρα ! Κ γω μεχρι προχτες ειχα παρει 2 ξαφνικα χτες ξυπνησα με + 1 αλλα ειχα μερες να επισκεφτω την τουαλετα !

Ο ενδοκρινολογος με εβγαλε + 4 αλλα θα περιμενω να παω στον γυναικολογο που βαση αυτης υπολογιζω ! Κ της δικιας μου !

γιατι με ρωτησε ποσα ξεκινησα κ υπολογιζε !

κ φυσικα ξεκινησα με 74 γκρρρρρρ !!!! ειχα παρει κ 5 απο την εξωσωματικη και αλλα 15 απο περσινες ορμονες σπερματεγχυσης !!!

Ενταξει αφρατουλα ειμαι....κλαψ κλαψ αλλα δεν πειραζει ! Θα τα χασω μετα το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου !

ελα βρε κοριτσακι, εγω στην περσινη εγκυμοσυνη επειδη επαιρνα ουτροτζεσταν ειχα πρηστει παντου και ειμουν και λιγοτερα κιλα.

οταν απεβαλα και μετα απο ενα μηνα ολοι ρωτουσαν αν ειμαι εγκυος..

μετα θα τα χασουμε ολες, εχω υποσχεθει στον ευατο μου γυμναστηριο και διαιτα σε διαιτολογο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...