Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις κανω τη β στο γιατρο μου θα παω σε αλλο κεντρο στο μεντιμολ μια αλλη μερα για εναν απλο υπερηχο κ θα ζητησω να μου κανουν κ εγχρωμο κ να μου δωσουν τη φωτο !

Ειμαι τοσο μπροστα που εχω παρει τηλ εχω ρωτησει αν γινεται μου ειπαν ναι και κοστιζει 55 ευρακια !!

φανταστικη ιδεα, απο εσενα τα περιμενω ολα και καλα θα κανεις κιολας!!!!

εσενα θα σου κανει Β'επιπεδου ο γιατρος σου?

εδω στην Καλαματα δεν κανει κανεις..

:(:(:(

καλη μου, μην μου στεναχωριεσαι και με κανεις και εμενα να αισθανομαι ασχημα, τι ηθελα και ρωταγα η χαζη???:twisted:

Μαρία-Ελπίδα κι εγώ στον ίδιο θα κάνω τον υπέρηχο Β' Επιπέδου. Είχα κάνει και την αυχενική εκεί. Είχες μείνει ευχαριστημένη;;

εγω εκανα και τροφοβλαστη εκει, ειναι πολυ καλος και ηρεμος.

και αναλυτικος.

ναι εμεινα πολυ ευχαριστημενη και εχω ακουσει οτι ειναι και πολυ καλος!!

ποτε θα την κανεις?

Παντως ο γιατρος μου εχει τρισδιαστατο υπερηχο, ειχε προσπαθησει την προηγουμενη φορα να μου κανει πριν απο ενα μηνα, αλλα ηταν μικρος ο μπεμπης ακομα και δεν τον επιανε καλα, η απλως η μαμα ειναι χοντρη..:roll::roll::roll:Οποτε λογικα θα μου κανει εκεινος.

εισαι πολυ τυχερη που εχει εγχρωμο ο γιατρος σου, βγαλε εκει φωτο βρε, μια χαρουλα λοιπον!

μην στεναχωριεμαι αλλο ε?

Ναι ο γιατρος μου θα μου την κανει οπως μου εκανε κ την αυχενικη κ λεφτα δεν μου παιρνει επισης !!! Καλο ε ? ευτυχως γιατι αν επαιρνε κ λεφτα θα ετρωγα ψωμι κ ελιες μονο !!! χαχαχααχ!!!!

Κοριτσια ομως να ξερετε οι εγχρωμοι υπερηχοι δεν κανουν καθολου καλο στα μωρακια..... κ γι αυτο δεν πρεπει να ξεπερνα τα λιγα δευτερολεπτα σε εγχρωμο !!!

Διαφημίσεις

μαράκι, την άλλη Τρίτη είναι ο υπέρηχος. Ναι κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά, και όντως όλη την ώρα μας έλεγε μπράβο, συγχαρητήρια κλπ, αλλά δεν μας εξηγούσε τι βλέπαμε ή τι έκανε. Ελπίζω αυτή τη φορά να μας πει κάτι παραπάνω :rolleyes:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ασχετο !

αυγα κανει να τρωμε ???

γιατι νομιζεις οτι δεν κανει?

εγω τρωω, απο το χωριο βεβαια της γιαγιας μου.

εγω δεν τρωω καθολου τονο, φοβαμαι

μαράκι, την άλλη Τρίτη είναι ο υπέρηχος. Ναι κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά, και όντως όλη την ώρα μας έλεγε μπράβο, συγχαρητήρια κλπ, αλλά δεν μας εξηγούσε τι βλέπαμε ή τι έκανε. Ελπίζω αυτή τη φορά να μας πει κάτι παραπάνω :rolleyes:

αντε κοπελα μου, καλα αποτελεσματα!

εχουν κανει εκει μια φιλη μου και η ξαδελφη μου και ηταν πολυ αναλυτικος.

τους ειπε στην αρχη να τον αφησουν να κανει τις μετρησεις του και μετα του εξηγησε τα παντα αναλυτικα.

θα δουμε, εχω πολυ αγωνια....

και στον τροφοβλαστη δεν μου ειχε πει πολλα για το μωρακι, δεν ειχα παει γι'αυτο αλλωστε, αλλα μου εξηγηζε τα παντα αναλυτικα για τον τροφοβλαστη.

Διαφημίσεις

κατι μου ειχε πει καποιος οτι προκαλουν συσπασεις...κ τετοια δεν ξερω αν ισχυει...

κ το θυμηθηκα γιατι εφαγα στο πρωινο μου σημερα κ νομιζω θα ξαναφαω μεσα στο σ/κ !

Ξεκινησα διατροφη απο σημερα !

γιατι νομιζεις οτι δεν κανει?

εγω τρωω, απο το χωριο βεβαια της γιαγιας μου.

εγω δεν τρωω καθολου τονο, φοβαμαι

αντε κοπελα μου, καλα αποτελεσματα!

εχουν κανει εκει μια φιλη μου και η ξαδελφη μου και ηταν πολυ αναλυτικος.

τους ειπε στην αρχη να τον αφησουν να κανει τις μετρησεις του και μετα του εξηγησε τα παντα αναλυτικα.

θα δουμε, εχω πολυ αγωνια....

και στον τροφοβλαστη δεν μου ειχε πει πολλα για το μωρακι, δεν ειχα παει γι'αυτο αλλωστε, αλλα μου εξηγηζε τα παντα αναλυτικα για τον τροφοβλαστη.

σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλες οι κοπέλες να έχουμε τέλεια αποτελέσματα! τόνο ο γιατρός με αφήνει να τρώω πού και πού, 2 - 3 φορές το μήνα. Ο σολομός μου αρέσει πολύ, αλλά τον έχω κόψει. Εσείς ξέρετε αν επιτρέπεται;;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

τονο δεν τρωω ουτε κ γω Μαρακι μου αν και λιγουρευομαι μακαρονια βιδες με τονο μαγιονεζα κ κρεμμυδι !

Το τρωγαμε συνεχεια με τον αντρα μου ! Τωρα το τρωει μονος του !

σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλες οι κοπέλες να έχουμε τέλεια αποτελέσματα! τόνο ο γιατρός με αφήνει να τρώω πού και πού, 2 - 3 φορές το μήνα. Ο σολομός μου αρέσει πολύ, αλλά τον έχω κόψει. Εσείς ξέρετε αν επιτρέπεται;;

να σου πω την αληθεια επειδη δεν μου αρεσει δεν το εχω ψαξει κιολας !

ειναι και αυτο το αγχος τι πρεπει κ τι δεν πρεπει ρε παιδι μου !

τονο δεν τρωω ουτε κ γω Μαρακι μου αν και λιγουρευομαι μακαρονια βιδες με τονο μαγιονεζα κ κρεμμυδι !

Το τρωγαμε συνεχεια με τον αντρα μου ! Τωρα το τρωει μονος του !

πωπω μου άνοιξες την όρεξη και είμαι στο γραφείο και την βγαζω με γιαουρτάκι και μπανάνα. :roll:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...