Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Με πέταξε έξω πριν,, είστε κ πολλές, γεμίσατε την σελίδα στο πι και φι...

Βloublou περαστικά στον μικρό σου..

Maria elpida κι εγώ το πρώτο του "δωράκι" θέλω να είναι από τη μανούλα κ τον μπαμπούλη του,,, το δεύτερο ας είναι από την γιαγιά του..

Virgi o Mάρτιος είναι καλός μήνας για βαψίματα,, όμως βρε κοριτσάκι μου μη διαβάζεις ιστορίες που σε τρομάζουν. Δεν έχει νόημα. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική..

Manoula του Ιονίου όλα καλά θα πάνε στην άμνιο, σου στέλνω κι εγώ όλη τη θετική μου ενέργεια για καλά αποτελέσματα..

Άντυ το λίκνο που πήρες είναι η μικρή κούνια έτσι? Δηλαδή κορίτσια τα μωράκια σας όλες θα τα κοιμίζετε σε λίκνο στην αρχή? ή σε καλαθούνα??

Gina αν τελικά πάρεις από το internet καρότσι να μας γράψεις εντυπώσεις..

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω βανιλιτσα μου θα την κοιμιζω στην καλαθουνα (επανω σε βαση εννοειται) μεχρι 3 μηνων κ μετα θα την παω στο δωματιο της !

Ασε κ τωρα διαβαζω μια ιστορια κ κλαιω με λυγμους...απο συγκινηση...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ gOOGLE ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αχ κορίτσια μου αρέσει η κούνια gigi k lele με την καμηλοπάρδαλη,,, την έχει κ στο site του λητώ νομίζω:D:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Εγω βανιλιτσα μου θα την κοιμιζω στην καλαθουνα (επανω σε βαση εννοειται) μεχρι 3 μηνων κ μετα θα την παω στο δωματιο της !

Ασε κ τωρα διαβαζω μια ιστορια κ κλαιω με λυγμους...απο συγκινηση...

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι,,,,, α σε καλό σου,, με έπεισες πάω να διαβάσω κι εγώ κ επιστρέφω,,, μεσημεριάτικα με βάζεις να συγκινηθώ..

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Κοριτσια, γεια σας και απο μενα, σας διαβασα αλλα ηταν τοσα πολλα που δε θυμαμαι..:(

Μαματοπολινα, ευχομαι καλα αποτελεσματα, μη φοβασαι, ολα θα πανε καλα!!

Καλοριζικα τα πραγματα στις μανουλες που ψωνισαν.:)

Εμεις καναμε τη β επιπεδου σημερα, ειναι ολα μια χαρα, το αγορακι μας ζυγιζει 538γρ. Μονο που ειμαι στεναχωρημενη με τα κιλα, εχω ηδη παρει 11, απο 61 ειμαι 72 ηδη με υψος 1.68 και στην εξεταση μου εγραψε οτι η εξεταση ηταν δυσχερης λογω αυξημενου δεικτη σωματικης μαζας της μητερας. Οχι οτι αυτο επηρεαζει τα αποτελεσματα, μια χαρα ηταν ολα, απλα εγω εχω στεναχωρηθει πολυ με τα κιλα γιατι οπως ξερετε προσεχω οσο μπορω και δεν ξερω τι αλλο να κανω..:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

χαχαχαχ βανιλιτσα προσεχε τι θα διαβασεις ε ??? χιχιχι!!

Κατερινακι μου τελεια τα νεα σου κ σταματα να ασχολεισαι με τα κιλα σου γλυκεια μου !

Ειναι ο αργανισμος σου τετοιος.... κ θα τα χασεις ! Επικεντρωσου στο μπεμπε σου και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΓΡ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ 325 ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΨΟΣ 1,62 ΞΕΚΙΝΗΣΑ 54 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 67

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Απαπά βρε κορίτσι μου, μια ιστορία διάβασα κ πλάνταξα..γενναίες μανούλες όμως, μπράβο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι το μπεμπάκι σου είναι μια χαρά-υγιέστατο κι αυτό είναι το ζητούμενο!!!!! Τα κιλά θα τα χάσεις κι εσύ κι όλες μας,,, μακάρι όλες μας να έχουμε τα δικά σου ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας γλυκοφιλώ, ήρθε η ώρα να φύγω..;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Τζινακι μου τι κανεις?

και εμεις καροτσια απο το νετ, δεν συμφερει απο μαγαζι, ενω κουνια βρισκεις πιο ευκολα σε καλη τιμη.

κοιτα να δεις τα perego δεν ειναι κινεζικα, πηραν κατι φιλοι μας απο το e-baby και το εχω δει, ειναι απο ιταλια, το γραφει κιολας.

εμενα με εχει τρελανει ενα inglesina

αυτο:http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/trio-zippy-system-free-iaa-oeaaeaaou-ardesia-inglesina.html.

το εχω ξαναβαλει εδω.

Μαρακι μου...το χω βαλει κι εγω στο ματι αυτο το καροτσι.

Οσο για τα perego...τι να πω?αυτος ο ιδιος μας το ειπε αλλα για μενα απο τα βασικα μειονεκτηματα του ειναι οτι ειναι απο τα πιο βαρυα καροτσια, το κλεισιμο του κ οι διαστασεις του κλεισμενο. Εκλεισα μονη μου ενα perego k 1 inglesina και η διαφορα πραγματικα ηταν ολοφανερη αλλα κ ο χωρος που πιανουν. Τελοσπαντων...θα δουμε..κ το bimbomarket ειναι πολυ καλο για παραγγελιες κ το girotondobaby (ιταλικο site) k το e-baby.

H διαφορες που εχω βρει στις τιμες απο μαγαζια της Ελλαδας ειναι απο 150-300 ευρω!Επαθα σοκ!Γτ μας περνανε για κοροιδα αραγε??:roll:

Απαπά βρε κορίτσι μου, μια ιστορία διάβασα κ πλάνταξα..γενναίες μανούλες όμως, μπράβο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι το μπεμπάκι σου είναι μια χαρά-υγιέστατο κι αυτό είναι το ζητούμενο!!!!! Τα κιλά θα τα χάσεις κι εσύ κι όλες μας,,, μακάρι όλες μας να έχουμε τα δικά σου ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας γλυκοφιλώ, ήρθε η ώρα να φύγω..;)

και σου ειπα προσεχε τι θα διαβασεις ! Δεν με ακουσες !:tongue::tongue::tongue:

Φιλακια !!!!!!!!!!

Άντυ το λίκνο που πήρες είναι η μικρή κούνια έτσι? Δηλαδή κορίτσια τα μωράκια σας όλες θα τα κοιμίζετε σε λίκνο στην αρχή? ή σε καλαθούνα??

Gina αν τελικά πάρεις από το internet καρότσι να μας γράψεις εντυπώσεις..

και εγω Βανιλιτσα μου θα την βαζω στην καλαθουνα τον πρωτο καιρο και θελω συντομα να την παω στο δωματιο της, αν θα θελει και εκεινη φυσικα!!!!

θα σας γραψω και εγω για την παραγγελια μου μεσω internet, οταν την κανω.

Εμεις καναμε τη β επιπεδου σημερα, ειναι ολα μια χαρα, το αγορακι μας ζυγιζει 538γρ. Μονο που ειμαι στεναχωρημενη με τα κιλα, εχω ηδη παρει 11, απο 61 ειμαι 72 ηδη με υψος 1.68 και στην εξεταση μου εγραψε οτι η εξεταση ηταν δυσχερης λογω αυξημενου δεικτη σωματικης μαζας της μητερας. Οχι οτι αυτο επηρεαζει τα αποτελεσματα, μια χαρα ηταν ολα, απλα εγω εχω στεναχωρηθει πολυ με τα κιλα γιατι οπως ξερετε προσεχω οσο μπορω και δεν ξερω τι αλλο να κανω..:(

Κατερινακι μου, τα νεα σου εισαι φανταστικα!!!!!!

μπραβο του μπεμπη μας, να μας γραψεις και αλλα θελουμε λεπτομερειες!

ειναι ομορφος? σε ποιον μοιαζει? το τσουτσουνακι ειναι καλο????

καλα τα κιλακια σου δεν τα σχολιαζω.. ενταξει σε καταλαβαινω και εγω ξεκινησα με 66 και τα θεωρω πολλα αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας, τα μπεμπακια να ειναι καλα.

αφου δεν τρως, αρα ειναι θεμα οργανισμου, θα τα ξαναχασεις συντομα και πρωτη απο ολες μας!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΓΡ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ 325 ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΨΟΣ 1,62 ΞΕΚΙΝΗΣΑ 54 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 67

θα παει καλη μου, θα το δεις του επομενους δυο μηνες θα μεγαλωσουν τοσο που δεν θα το πιστευουμε!!!

εσυ εισουν πολυ αδυνατουλα καλε...

Κατερινακι μου, τα νεα σου εισαι φανταστικα!!!!!!

μπραβο του μπεμπη μας, να μας γραψεις και αλλα θελουμε λεπτομερειες!

ειναι ομορφος? σε ποιον μοιαζει? το τσουτσουνακι ειναι καλο????

.

:roll::shock::shock::shock::shock:

Μαρη...ψαχνεις αντρα ντουρο απο τωρα για την κορη σου ???? αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Σε βλεπω να βγαινεις στη γυρα κ να ρωτας ποιος μπεμπης εχει μεγαλο τσουτσουνι !!!! αχαχαχαχ!!!:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:

Χαχα, Μαρακι, με εκανες να γελασω!!;)

Λοιπον, μοιαζει σε εμενα λεει ο αντρας μου:rolleyes:, εγω δεν καταλαβα, παντως ειναι κουκλος, εχει ενα προσωπακι ολοστρογγυλο και κατι χερακια και ποδαρακια ζουμπουρλουδικα και φυσικα ενα τσουτσουνι μεγαλο!!:tongue: Με εστειλε να φαω γλυκο για να κουνηθει πιο πολυ για να τον δει και προφιλ και οντως μετα το γλυκο κουνιοταν πιο πολυ. Μια ωρα και μας κρατησε και ηταν πολυ αναλυτικη και γενικα τον ευχαριστηθηκαμε πολυ τον μπεμπη μας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...