Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Α Μαρακι οχι ! Καλα λεω εγω τσαμπα τιτλος !!! Ε οχι κ το Λητω που ειναι πανακριβο ! Να μου ελεγες κανενα μικρο με πολλα παιδικα μεσα να σου πω εχεις δικιο !!!!!! χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι που ειμαι χαιβανι .......μην παραγινω κιολας !!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Κρύο και βροχή και εδώ κορίτσια.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και χαρούμενες. Γιατί όχι άλλωστε? Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας και μόνο έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε!

Εγώ είμαι αρκετά καλά απλά πλησιάζει η Κυριακή που θα φύγω για Αθήνα για την αμνιο και στη σκέψη μόνο κάτι με πιάνει.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Α Μαρακι οχι ! Καλα λεω εγω τσαμπα τιτλος !!! Ε οχι κ το Λητω που ειναι πανακριβο ! Να μου ελεγες κανενα μικρο με πολλα παιδικα μεσα να σου πω εχεις δικιο !!!!!! χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι που ειμαι χαιβανι .......μην παραγινω κιολας !!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

σε λατρευω!!! δεν παιζεσαι......:tongue::tongue:

να σου πω ειναι πανακριβο το λητω?

ελεγα οταν ανεβω γαι την Β'επιπεδου να περασω απο εκει γαι προικα και διαφορα μωρουδιακα.

επισης ελεγα να παω και σε αυτο http://www.motherbaby.gr/shop.php?lang=1

και σιγουρα θα παω στο Empoli στο περιστερι που εχει στοκ παιδικα ρουχα λαπεν και τετοια.

εσεις τι λετε?

το διαβαζα και εγω, αυτη η κοπελα πηγαινει συχνα στο λιαγκα-σκορδα και ειναι η γυναικα του Αντωναρου του βουλευτη.

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Κρύο και βροχή και εδώ κορίτσια.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και χαρούμενες. Γιατί όχι άλλωστε? Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας και μόνο έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε!

Εγώ είμαι αρκετά καλά απλά πλησιάζει η Κυριακή που θα φύγω για Αθήνα για την αμνιο και στη σκέψη μόνο κάτι με πιάνει.

Ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη κ να σκεφτεσαι μονο Θετικα !!!!

Διαφημίσεις

mamatopolina ολα θα πανε καλα..

που θα την κανεις? αργουν τα αποτελεσματα?

να πας με θετικη σκεψη!!!

και φυσικα θα εχεις και απο μας ολη την θετικη ενεργεια που εχουμε εμεις και τα μωρακια μας!!

ελεγα οταν ανεβω γαι την Β'επιπεδου να περασω απο εκει γαι προικα και διαφορα μωρουδιακα.

και σιγουρα θα παω στο Empoli στο περιστερι που εχει στοκ παιδικα ρουχα λαπεν και τετοια.

εσεις τι λετε?

το διαβαζα και εγω, αυτη η κοπελα πηγαινει συχνα στο λιαγκα-σκορδα και ειναι η γυναικα του Αντωναρου του βουλευτη.

χαχαχαχαχ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι καλε αληθεια ειναι ακριβα κ πιστευω δεν συμφερει.....

στο motherbaby θελω κ γω να ριξω μια ματια εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλες τιμες αλλα στο parents υπαρχει τοπικ με αυτο το καταστημα κ δεν εχω διαβασει κ καλα σχολια.....

Οσο για το site ναι αυτη η κοπελα πηγαινε στο λιαγκα συχνα πυκνα ! Μα καλα το ιδιο καναλι βλεπουμε ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το empoli που λες δεν το ξερω αλλα οπου υπαρχουν στοκ εταιριες σιγουρα θα βρειτε τελειες τιμες !

Καλημερααααα.Τι υπεροχο πρωινο βρε κοριτσια.Βροχερο αλλα χουχουλιαρικο.Κατερινακι πως εισαι σημερα,ελπιζω καλυτερα.Μαρακι μου τελειες οι κλωτσιτσες ε;;Φανταζομαι θα γελας μονη σου οταν τις νοιωθεις.Το δωματιο μου αρεσει τρελα αλλα πως μπορω να σας στειλω φωτο,δν εχω ιδεα.Κικη μου μπραβο πολυ καλο το τικερακι σου.Τα πραγματα για το δωματιο τα πηρα στο Λητω.Εχουν 25 τις εκατο εκπτωση στα περισσοτερα.Εμενα η κουνια,στρωμα,ντουλαπα,συρταριερα-αλλαξιερα,παντα,λικνο,καροτσι 3 σε 1 κ καποια μικροπραγματα ολα μαζι 3.600.Δεν εμεινα ικανοποιημενη ομως γιατι με τετοιο λογαριασμο το δωρο τους ηταν ενα μπιμπερο της πλακας.Κ μετα απο ενα μηνα θα παω να τα παρω μονη μου γιατι δν κανουν λεει παραδοσεις εκτος Αθηνων.Ηθελα να κοιταξω κ αλλου αλλα αφου ο γιατρος μου ειπε να μεινω ξαπλα πηγαν οι τρελες γιαγιαδες κ εδωσαν την παραγγελεια να τελειωνουμε.

CEebp2.png?9T0iAOMn

στο Εmpoli πηγαμε με τον αντρα μου οταν ανεβηκαμε για τον τροφοβλαστη και πηραμε παπουτσια και εσωρουχα και ρουχα επωνυμα και με μεγαλη διαφορα στις τιμες απο Καλαματα, να σου πω οτι πηραμε παπουτσια Τimbeland του αντρα μου 99? και εδω εκαναν 169?.

Ανεβηκαμε και στον τριτο και χαζεψαμε τα παιδικα και ειχε πολυ ωραια ρουχαλακια επωνυμα και ακριβα φυσικα αλλα και προηγουμενων ετων σχεδια με 10-20?.

ειχα τρελαθει!!!!

εσεις τι λετε?

Κοριτσακι μου το motherbaby εγω το εχω ηδη επισκεφτει...βεβαια δεν πηρα τπτ απλα πηγα να δω την κουνια που θα παρω απο κει ποσο καιρο πριν πρεπει να την παραγγειλουμε ( http://www.motherbaby.gr/products1.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&page=2 ) κ κατι αλλα πραγματακια κ μου εδωσαν δωρο κ το μαξιλαρι εγκυμοσυνησ υπνου-θηλασμου.

Δεν τρελαθηκα ομως με τα καροτσια τους....κατα 99% εγω θα παραγγειλω καροτσι μεσω ιντερνετ κ πολυ καλυτερες τιμες κ καλυτερη ποιοτητα.K απο κει εμαθα οτι chicco k peg-perego ειναι κινεζικα κ πολυυυ βαρυα!! Για μενα τα καλυτερα ειναι inglesina, cam k neonato. Απο τα πιο ελαφρυα κ καλα καροτσια.

Διαφημίσεις

αντυ μου καλα μου φαινεται οτι τα πηρες..

αντε καλοριζικα!!!!

εμεις καριτσι θα παρουμε απο το internet και κουνια αν βρουμε μεχρι 350? εδω θα την παρουμε απο εδω, να σας δειξω μια που μου αρεσει?

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=54&theid=54&open1=11&open2=54&thepid=441&page=1

αλλα οχι με το πρασινο ουτε με τα δεντρακια, μαλλον σε καποιο απαλο ζαχαρι θα την παρουμε.

μπορουμε να την κανουμε με το ιδιο σχεδιο που θα εχει και η παντα, το κανουν στα ΗΡΑ αυτο αν παρεις και παντα απο εκει φυσικα.

Κοριτσακι μου το motherbaby εγω το εχω ηδη επισκεφτει...βεβαια δεν πηρα τπτ απλα πηγα να δω την κουνια που θα παρω απο κει ποσο καιρο πριν πρεπει να την παραγγειλουμε ( http://www.motherbaby.gr/products1.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&page=2 ) κ κατι αλλα πραγματακια κ μου εδωσαν δωρο κ το μαξιλαρι εγκυμοσυνησ υπνου-θηλασμου.

Δεν τρελαθηκα ομως με τα καροτσια τους....κατα 99% εγω θα παραγγειλω καροτσι μεσω ιντερνετ κ πολυ καλυτερες τιμες κ καλυτερη ποιοτητα.K απο κει εμαθα οτι chicco k peg-perego ειναι κινεζικα κ πολυυυ βαρυα!! Για μενα τα καλυτερα ειναι inglesina, cam k neonato. Απο τα πιο ελαφρυα κ καλα καροτσια.

Τζινακι μου τι κανεις?

και εμεις καροτσια απο το νετ, δεν συμφερει απο μαγαζι, ενω κουνια βρισκεις πιο ευκολα σε καλη τιμη.

κοιτα να δεις τα perego δεν ειναι κινεζικα, πηραν κατι φιλοι μας απο το e-baby και το εχω δει, ειναι απο ιταλια, το γραφει κιολας.

εμενα με εχει τρελανει ενα inglesina

αυτο:http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/trio-zippy-system-free-iaa-oeaaeaaou-ardesia-inglesina.html.

το εχω ξαναβαλει εδω.

Μαρακι μου ωραιο το καροτσι μοιαζει πολυ με τα περεγκο ε?

και η κουνια μου αρεσει ! Να προσεξετε κοριτσια να ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα ! Ειναι θεμα σος για τη μεση μας !!!!

Εγω εχω παρει κουνια που μετατρεπεται κ σε προεφηβικο κρεββατακι !

Τζινακι μου τα περεγκο ειναι ιταλικα ! Ειναι οντως βαρια σαν 10 κιλα που ειναι,αλλα επειδη εγω τα τσουλησα δεν μου φαινεται τοσο τρελλο το βαρος τους ! Βεβαια αυτο θ ααλλαξει μολις μπει το μωρο κ οι τσαντες επανω !

Αντιακι μου λιγο τσιμπημενα ειναι.... αλλα χαλαλι στα μωρα μας !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...