Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κορίτσια, ήμουν εκτός Ελλάδος, δεν προλαβα να δω τα νέα σας, το απόγευμα με το καλό. Μου έλειψε η παρέα σας.Ελπίζω να ειστε όλες καλά και με το καλό στα καινούργια κορίτσια της παρέας. Τα δικά μου νέα είναι οτι αρχίσαμε την κλωτσιές, με το καλό έχουμε την επόμενη εβδομάδα εξέταση για να δουμε οτι όλα είναι καλα. Αλήθεια κορίτσια έχετε πονοκεφάλους; Ανα δύο μέρες έχω και με έχουνε τρελάνει. Διάβασα παραπάνω για τα βλαστοκύτταρα και σκέφτομαι κι εγώ για δημόσια τράπεζα. Ειναι καμιά σας απο Θεσσαλονίκη, γνωρίζει αν υπάρχει παράρτημα της δημόσιας τράπεζας στην πόλη.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Καλησπέρα κορίστια!

Χαίρομαι που είστε καλά! Όσο για τα πονάκια που λέτε, νομίζω κι εγώ ότι είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει, όπως λέει και η bloublou σε δεύτερη ή τρίτη εγκυμοσύνη δεν τα πολυνιώθεις καθώς η μήτρα είναι, προφανώς, ακόμα χαλαρωμένη. Οι ζαλάδες εύχομαι να είναι περαστικές....

Mammyblue καλώς ήρθες από εξωτερικό!

ΚιKki2011 καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας! Κι εγώ κάθε φορά που βάζω τικεράκι, να σου είμαι ειλικρινής, μπερδεύομαι και τελικά μου βγαίνει κάπως στην τύχη:confused:

Katerinars περαστικά, θα περάσει με γιατροσοφάκια!

Maria-elpida χρόνια πολλά στην Καλαμάτα! Η Υπαπαντή, η ανάμνηση της προϋπάντησης του Χριστού στο ναό, ως βρέφους σαράντα ημερών, θεωρώ ότι είναι μέρα αφιερωμένη σε όλα τα βρεφάκια του κόσμου. Ο Θεούλης να τα έχει καλά!

Marilou 85 υπομονή, τί άλλο μπορείς να κάνεις! ΤV, latptop ξεκουράσου όσο έχεις ακόμα καιρό! Ξέρω ότι μπορεί να είναι βαρετό, το νιώθω, αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Μήπως να αλλάξεις το βιβλίο που έχεις αρχίσει, αν βρεις κανένα με πιο πολύ αγωνία??!;)

Κοριτσάκια εγώ ακόμα δεν ξέρω το φύλλο...:oops: Αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα της Αλφα Τεστ να δω, αν θα κάνω τελικά αμνιοκέντηση. Αχ, έχω αγωνία...όχι για το φύλλο, αλλά για τα αποτελέσματα.

Να είστε καλά....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Κορίτσια συγγνώμη για τα ορθογραφικά... αλλά γράφω βιαστικά, γιατί ο μικρός τριγυρνάει και πρέπει να τον προσέχω, λοιπόν κορίτσια και φύλο με ένα λάμδα, αυτά πρόλαβα να δω:cool:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

εγω μια χαρα, πηγαμε για καφεδακι και μετα σε σπιτι φιλων για φαγητο.

τωρα καθομαστε με τον αντρουλη και χαζευουμε.

ηταν πολυ ωραια σημερα, σαν Κυριακη, ειχε και πολυ κοσμο η πλατεια..

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?

Κικη μου ουτε εγω κοιμαμαι καλα, αλλα ευτυχως δεν δουλευω και ετσι καθομαι χαλαρη στον καναπε και παινω κανα υπνακο το πρωι.

για τα πονακια που λες, τα ενιωθα και εγω χαμηλα σαν πονους περιοδου και το ειπα στον γιατρο χτες και μου ειπε να μην ανυσηχω και πως μεγαλωνει η μητρα και δεν ειναι τιποτα.

για το τικερακι σου εχω να σου μια αλλη λυση.

-πατας πανω σε ενα τικερ για να σου ανοιξει η σελιδα

-φτιαχνεις τι τικερακι σου

-μαρκαρεις το τικερ και κανεις δεξι κλικ και αντιγραφη

-ερχεσαι εδω, πας στο πινακα ελεχγου

-μετα επεξαργασια υπογραφης

-κανεις επικολληση και μετα αποθηκευση

και εισαι ετοιμη.

Θα με συγχωρέσετε για την πολυήμερη απουσία, ελπίζω;

αντε βρε χαζο:tongue::tongue:

καλα περασες?

αρχισε το μωρακι να κουνιεται ε?? ετσι μπραβο!!!

Maria-elpida χρόνια πολλά στην Καλαμάτα! Η Υπαπαντή, η ανάμνηση της προϋπάντησης του Χριστού στο ναό, ως βρέφους σαράντα ημερών, θεωρώ ότι είναι μέρα αφιερωμένη σε όλα τα βρεφάκια του κόσμου. Ο Θεούλης να τα έχει καλά!

Βερολινακι, καλα αποτελεσματα αυριο, αντε το δικο σου το μωρακι θελει να μας κανει εντυπωση γι'αυτο αργει να δειξει τα καλη του!!!!

πηγαμε το μεσημερι στη εκκλησια και αναψα κερακι για ολα τα μωρακια μας και ειλικρινα ευχομαι να ειμαστε ολες καλα και παμε και εμεις τα μωρακια μας για 40ντισμο στην εκκλησια.

Γεια σας κοριτσια.Τι βλεπω,εχουμε αρρωστουληδες.Περαστικα Κατερινακι κ εσυ μπλουμλου μου στον πιτσιρικο σου.Απ'τις υπολοιπες βλεπω βολτιτσες.Ζηλευω...Καλα κανετε κοριτσια οσο μπορειτε βγειτε.Αλλα προσεκτικα κανει πολυ κρυο.Αργησα να μπω σημερα αλλα ολο το πρωι ειχα τον μαστορα κ μετα ειχα επισκεψεις μεχρι αργα.Κουραστικη μερα σημερα.Ποναει η μεση μου γιατι την εβγαλα καθηστη.Χαλαλι ομως το δωματιο του μπεμπη ειναι ετοιμο κ ειναι φοβερο.Τωρα περιμενω τελος του μηνα τα επιπλα.Μετα ηρθε μια φιλη για καφεδακι[ευτηχως].Θα αρχισω να δαγκωνω απ'την κλησουρα.Τα λεμε το πρωι,καληνυχτα στις κοιλιτσες μας......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

καλημερα απο την πολυ βροχερη και κρυα Καλαματα..

εριξα εναν υπνο σημερα παρεα με την βροχη, το ευχαριστηθηκα...

εσεις τι κανετε?

Κατερινακι μου, πως εισαι? ευχομαι καλυτερα!!

αχ! κοριτσια μου φαινεται οτι ακουω την καραμελιτσα μου ολο και πιο πολυ και μαλλον χτες μου εριξε την πιο δυνατη κλοτσιτσα της μεχρι τωρα!!!

αντυ1998 μου, ωραιο το δωματιο???

θα ειναι φανταστικο, ειμαι σιγουρη.

μου φαινεται οτι εισαι η πρωτη που ετοιμαζει δωματιο, περιτο να σου πω οτι θελουμε φωτο!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ , ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ , ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

καλημερα κ σε σενα Μαρακι μου ! Ειδες τι τελεια που ειναι τωρα που την ακους? Αχ αυτες οι κλωτσιτσες !!!!! Λιωνω οταν ριχνει !!!!!!Κ ριχνει συνεχεια !!! Αμε !!!!

Βρε ειδες που δεν ειμαι η μονη που τα εκανα νωρις ? χαχαχαχ! Τσαμπα κατηγορηθηκα κ τσαμπα τιτλο πηρα ! αχαχαχαχ!!!!

Αλλα δεν σας ειπα ομως ! Χτες η μαμα μου πηγε κ της πηρε κ αλλα φορμακια κ σελτεδακι αμε ! Κ τι αλλο? καλα αυτο ηταν τραβηγμενο...η γιαγια χαζεψε !

Της πηρε κ ενα μπουφαν της disney ! Για ενος χρονων βεβαια δλδ απο χριστουγεννα κ βαλε ! Αν ειναι δυνατον !!! χαχααχαχαχ!!!!!

Το Σαββατο θα παμε να κλεισουμε την προικα κ καποια αλλα πραγματακια !!!

ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΣΤΙΣ 19 ΕΒΔ. 301 ΓΡ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΓΧΩΘΕΙ ΗΤΑΝ 325ΓΡ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...