Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρια μου, καλα να περασετε.

Ναι, παιρνω καραμελες για το λαιμο και πινω ζεστο γαλα με μελι.:rolleyes:

Ευτυχως κουνιεται ο μπεμπης μου και με κανει πολυ χαρουμενη!! Δε με νοιαζει τιποτα οσο ειναι αυτος καλα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια φιλενάδες μου, τι κάνετε.

Κατερινάκι μου ακόμα αρρωστούλα, υπομονή θα περάσει, είμαι με μία φαρυγγίτιδα απο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά που θα πάει θα περάσει, μόνο πόνο στην μία αμυγδαλή έχω, τίποτε άλλο.

Μαριλού μου τα ζουζουνάκια έχουν ζωηρέψει για τα καλά. Πάντως συμφωνώ και εγώ για το πινακάκι να συμμαζευτεί, όντως λίγα κορίτσια, έχουν εξαφανιστεί.

Μαράκι γιορτάζει η Καλαμάτα σήμερα, ομολογώ ότι δεν το ήμερα. Και η μαμά μου πήγε στάρι και αρτοπλασία χθες το απόγευμα στην εκκλησία, γιατί είχε τάξει τον αδελφό μου όταν ήταν μικρός και είχε αρρωστήσει απο ιογενή μηνιγγίτιδα, και από τότε κάθε χρόνο το έχει τάμα, να πηγαίνουν στην Υπαπαντή, αλλά αυτά τα δυο χρόνια λόγο που μου κρατάει το μικρό πάνε στον εσπερινό.

Διαβάζω τα νέα σας και δεν σας προλαβαίνω.

Χθες πήγαμε το μικρό στο γιατρό είναι κόκκινο το αυτάκι του και έχει και κερί μέσα και μάλλον αυτό τον ενοχλεί και είναι λίγο γκρινιρούλης. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε σαν πουλάκι.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, δε με νοιαζει καθολου αφου ο μπεμπης ειναι μια χαρα. Τωρα που το λες κι εγω εχω ζαλαδες αλλα ειναι μαλλον απο το κρυωμα γιατι γενικα δεν ειχα καθολου.:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Γεια σου, μπλουμπλου μου!! Περαστικα στον μικρο σου και σε εσενα!! Τι κανει η μπεμπουλα στη κοιλιτσα;

Η μικρούλα καλά είναι ζωηρή θα έλεγα, την ακούω πλέον συνέχεια, οπότε φαντάζομαι όλα καλά. Τώρα ραντεβού πάλι στις 22/2 και μετά έχω καμπύλη ζαχάρου, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, και μόνο που το σκέφτομαι ανακατεύομαι.

Κατά τα άλλα έχουμε ένα συνεφιασμένο καιρό εδώ, έτοιμο για βροχή και με έχει χαλάσει, άντε και περάσει και ο Φλεβάρης να ανοίξει λίγο ο καιρός να βγαίνουμε και με το μικρό καμιά βόλτα, ο καημένος βαριέται τα απογεύματα και δεν είμαι και για πολλά χοροπηδητά όπως παλιά. Άντε ρίχνουμε κανά χορό με τα ζουζούνια αλλά στο 5λεπτο θέλω να κάτσω. Όσο περνάει ο καιρός η κοιλίτσα θα μεγαλώνει και θα γίνεται πιο δύσκολο το πράγμα. Ευτυχώς όμως που μπαίνουμε στο καλοκαιράκι, το λατρεύω.

dYU4p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?

Κική μου καλώς ήρθες στη παρεούλα μας, μην αγχώνεσαι όντως είναι φυσιολογικά τα πονάκια, μεγαλώνει η μήτρα, και θα έχεις τέτοιες ενοχλησούλες. Σε ποια εβδομάδα είσαι, βάλε τικεράκι να βλέπουμε. Να σου πω στο γιο μου τα ένιωθα και εγώ αυτά,΄τώρα όχι , 1ον δεν προλαβαίνω και πολύ να τα σκεφτώ, 2ον το σώμα και η μήτρα πλέον δεν έχουν την ελαστικότητα που είχαν στην πρώτη εγκυμοσύνη, οπότε ανοίγουν και ποιο έύκολα, αν δεις σε πιο πίσω ποστ φαίνομαι σαν να είμαι στον 7ο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να πατήσεις πάνω σε ένα απο τα δικά μας για να σε πάει στο σαιτ όπου θα φτιάξεις το δικό σου, μετά θα σου βγάλει ένα κωδικό στο τέλος που θα αναφέρεται και σε forum θα κάνεις κόπι και μετά θα ανοίξεις εδώ Πίνακα ελέγχου, μετά υπογραφή και θα κάνεις επικόληση εκεί, μετά πατάς αποθήκευση και έτοιμο το τικεράκι. Για κάνε μια δοκιμούλα.

dYU4p3.png

Κατερινάκι χαλάρωσε και ξεκουράσου μέχρι να νιώσεις καλύτερα!

Κική μου καλωςήρθες!! Προσπάθησε το λίγο ακόμα..θα τα καταφέρεις! Βεβαίωσε πως βάζεις το link από το τικεράκι σου το βάζεις στο παραθυράκι της υπογραφής σου! Κάνε και μια προεπισκόπηση πρώτα να σιγουρευτείς ότι έχει μπεί!!

Μπλουμπλου μου ναι να ανοίξει λίγο ο καιρός γιατί τώρα δεν περπατάω και καθόλου...εγώ και το κρύο έχουμε τσακωθεί εδώ και πολλά χρόνια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...