Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Καλο μηνα να εχουμε και καλα αποτελεσματα στις β επιπεδου μας!!!!!!Λοιπον, ΠΗΤ εχω 20/6. Κικη μου, ιδια μερα ΠΗΤ, ιδιο φυλο μωρου, πιθανον ιδιο το ονομα μας... καλε ε, φοβερο!!!!! Καλωσηρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!!!! Εχτες, οπως σας ειχα πει πηγαμε να κανουμε μια ερευνα αγορας. Πηγαμε στα Λητω που τα εχουν μαζεμενα και ειδαμε κουνιες πολλες! Εμεις θελουμε να παρουμε σκετη κουνια και μου αρεσαν 2, η μια ειχε 190? και επρεπε να ειναι η καφε ή μπεζ και η αλλη ειχε 280? και μπορουσες να την κανεις οτι χρωμα θες και διχρωμη αν ηθελες. Και οι δυο ειχαν συρταρι απο κατω, μπορουσες να διαλεξεις για ζωγραφια οτι ηθελες απο ενα φυλλαδιο που ειχαν χωρις επιπλεον χρεωση, τα καγκελα ανεβοκατεβαιναν και πανω στο καγκελο ειχαν και προστατευτικο πλαστικο. Οταν ρωτησα γιατι εχουν 100? διαφορα (γιατι σαν σχεδια μοιαζαν πολυ) μου ειπαν οτι η πιο ακριβη ειναι πιο καλη κατασκευη, πιο στιβαρη...! Ενα καλο στρωματακι ειχε 100 ? και η προικα της κουνιας ειχε απο 40? εως 300?! Ειδαμε και τα καροτσακια και τελικα λεω να παρουμε το 3 σε 1 τις Peg perego. Γιατι, και το καθισματακι ειναι απαραιτητο και το πορτ-μπεμπε για μενα θα ειναι απαραιτητο που το καλοκαιρι που θα γεννησω και σαραντισω με το καλο θα παμε στο εξοχικο και αν βαλεις ενα μικρο στρωματακι που κοστιζει 25ε-30?, κοιμαται ανετα μας ειπαν τον πρωτο καιρο. Αν τα παρεις ξεχωριστα βγαινει πιο πανω σαν τιμη. Μαλλον απο το E-BABY θα το παραγγειλουμε,γιατι εκει ηταν λιγο φαρμακι! Κοιταξα και το αντιστοιχο της chicco, αλλα το αλλο μου φανηκε πιο καλο, αν και λιγο πιο βαρυ. Γενικα, ειχαν 25% εκπτωση. Παντως, απ'οτι ειδα σε αλλα ειδη δε συμφερουν τα λητω, μπανακι κ.α. Tα jumbo ειναι πιο φθηνα στα αντιστοιχα. Πηραμε και το πρωτο φορμακι του παιδιου μας!!!!! Ειμαι ηδη χαζομαμα!!!!!!! Και μας εκαναν δωρο και ενα μπιμπερο. Αυτα απο εχθες, θα παμε να δουμε και αλλου και βλεπουμε!

Οσον αφορα τα βλαστοκυτταρα τωρα και εγω κλεινω προς την δημοσια τραπεζα, μετα απο μια ερευνα που εκανα.

Προβλημα στο θυρεοειδη εχω και εγω! Εχω θυρεοειδιτιδα και παιρνω θυρορμονη 0,1 mg. Ευτυχως εως τωρα οι εξετασεις βγαινουν καλες και δεν εχει χρειαστει να αυξησουμε τη δοση. Ο ενδοκρινολογος που πηγα πριν καμμια εβδομαδα μου ειπε αρχες Μαρτη να ξανακανω αιματολογικες!

Και τελος, η δυσκοιλιοτητα με παιδευει και εμενα πολυ, παρα πολυ.

Σας κουρασα πολυ........sorry!!!!!!!!! Φιλάκιαααααααααα!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κοριτσια.mamatopolina σε μπρδεψαμε.η titina δεν ειναι Χριστινα!!!εγω ειμαι η Χριστινα;)

καλως ηρθαν οι νεες μανουλιτσες και καλως σας βρηκα τις παλιες!1

χθες καναμε οντως το β επιπεδου.φανταστικο.παρολο που το ειχα ξαναζησει!η μικρη μας ειναι 500γραμ κ περιπου 20 εκ.η εξεταση κρατησε 50 λεπτα κ ο γιατρος ηταν αναυτικοτατος στην περιγραφη.απλα η κυρια ειχε το χερακι μπροστα στο προσωπο κ δεν μπορουσαμε να βγαλουμε καλες τρισδιαστατες φωτο.κ το ονομα αυτης Αλεξανδρα(το ονομα της μανουλας μου)

αυριο παω στη δολεια για 3 μερες κ τερμα μετα.να δω σε ποια τοαλετα θα τρεχω παλι με τους εμμετους.

αγχωνομαι βρε κοριτσακια πως θα τα καταφερω με τα δυο μωρα.η μεγαλη ειναι πολυ απαιτητικη και τσαμπουκαλου!!!ουφ,θα δειξει.ελπιζω η δευτερη να ενα πιο ησυχη!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Τουπριτσες εγω μπηκα για να σας πω καληνυχτα.... οχι γιατι παω τωρα για υπνο....μιας κ μολις ενα μισαωρακι εχω που ξυπνησα αλλα γιατι δεν εχω κουραγιο να κατσω στο κομπιουτερ ..με τσουζουν τα ματακια μου πολυ !!!!!

Κατερινακι μου περαστικουλια σου κοπελα μου !

Αγγελικουλα αντε καλη αρχη στην ερευνα λοιπον ! το λητω ειναι οντως πανακριβο ! Περασα κ γω απο κει .....

Με γεια το ρουχαλακι κ το μπιμπερακι σας !! χιχιχι!!!!! Αντε λεμε να ξεκινανε τα ψωνιαααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!

Θα σας ξεσηκωσω ολες ΕΓΩ ! αχαχαχα !!!!

Φιλακια κοριτσαρες θα τα πουμε το πρωι ! Μακια !

Καλησπέρα girls

είμαι στενοχωρημένη:cry::cry::cry:,,, αύριο θα πηγαίναμε στον doc και θα βλέπαμε το μπεμπάκι μας κ επιπλέον θα μαθαίναμε κ πότε ακριβώς θα κάνουμε την Β' επιπέδου

Όμως ο doc έχει σεμινάριο κ ακυρώθηκε το ραντεβού μας, έχουμε να δούμε το μωράκι πάνω από 3 βδομάδες:cry::cry:,,, τώρα την Δευτέρα θα πάμε...

Πως θα περάσουν οι 6 μέρες?????

Έχω όμως κ ένα ευχάριστο να μοιραστώ μαζί σας, πλέον τις innohep τις χτυπάω στο πόδι κι έτσι η κοιλίτσα μου θα ηρεμήσει λιγάκι:|

Χαίρομαι που διαβάζω ότι ξεκινήσατε τα πρώτα ψώνια, εμείς είμαστε διστακτικοί,, λέμε να γίνει και η Β' κι έπειτα δειλά δειλά να κάνουμε τις πρώτες αγορές,,,

Απίστευτο συναίσθημα,, όμως η ανασφάλεια κι ο φόβος δεν με αφήνουν στην ησυχία μου:mad:,,,,, για χρόνια παρακαλούσα να ζήσω το θαύμα της μητρότητας, να μεγαλώνει μια ψυχούλα μέσα στο σώμα μου κ τώρα που εγένετο το θαύμα μερικές φορές φοβάμαι να το απολαύσω,,,, γι'αυτό κ ακόμα δεν έχω ψωνίσει τίποτα,,,

Με έπιασε πολυλογία,,, σας φιλώ μανούλες κ μπεμπάκια,,,καλό βράδυ

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Αγγελική μου καλή αρχή με τα ψώνια!!! Έτσι κάνε μια έρευνα αγοράς για να ακολουθήσουμε και εμείς!! Αν και έχουμε και τη Βιργινία που δεν τη φοβάμαι..ξέρει τα πάντα για όλα τα μαγαζιά!

Βανίλλα μου πολύ σημαντικό αυτό με τις ενέσεις!! Το ξέρω από τη μητέρα μου που τις κάνει επί πολλά χρόνια και μπορώ να καταλάβω κάπως πως είναι! Και η ίδια όταν μπόρεσε να τις κάνει και αλλού πέρα από την κοιλιά ξαλάφρωσε πολύ!!!

Koριτσάκια μου τι κάνετε; Γράψατε τόσα που δεν σας προλαβαίνω.

Να ευχηθώ στα καινούργια κορίτσια του καφέ με το καλό τα μωράκια τους.

Έπεσε δουλειά δυο μέρες τώρα και δεν προλάβαινα να μπω το πρωί, εν τω μεταξύ ο μικρός είνια με λίγο γκρίνα απο την κυριακή, κάτι τον απασχολεί θα δείξει η πορεία.

Η μπουμπού συνεχίζει τις κλοτσίτσες τις κανονικά.

Βλέπω ότι αλλάξατε το πινακάκι, εμείς θα είμαστε το ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Πάτρα, ήμουν και με το γιο μου πολύ ευχαριστημένη.

Καλές αγορές σε όσες έχετε ήδη ξεκινήσει και με το καλό να υποδεχτούμε τα νινάκια μας.

Χριστινουλα μου τα ίδια άγχοι με εσένα και εγώ πως θα είνια και μετα δύο. Η Παναγιά μαζίμας.

Σας φιλώ γλυκιά και να έχετε ένα ήσυχο βράδυ.

Ελπίζω να καταφέρω αύριο το πρωί να μπω.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

dYU4p3.png

Καλησπέρα girls

είμαι στενοχωρημένη:cry::cry::cry:,,, αύριο θα πηγαίναμε στον doc και θα βλέπαμε το μπεμπάκι μας κ επιπλέον θα μαθαίναμε κ πότε ακριβώς θα κάνουμε την Β' επιπέδου

Όμως ο doc έχει σεμινάριο κ ακυρώθηκε το ραντεβού μας, έχουμε να δούμε το μωράκι πάνω από 3 βδομάδες:cry::cry:,,, τώρα την Δευτέρα θα πάμε...

Έχω όμως κ ένα ευχάριστο να μοιραστώ μαζί σας, πλέον τις innohep τις χτυπάω στο πόδι κι έτσι η κοιλίτσα μου θα ηρεμήσει λιγάκι:|

Χαίρομαι που διαβάζω ότι ξεκινήσατε τα πρώτα ψώνια, εμείς είμαστε διστακτικοί,, λέμε να γίνει και η Β' κι έπειτα δειλά δειλά να κάνουμε τις πρώτες αγορές,,,

Απίστευτο συναίσθημα,, όμως η ανασφάλεια κι ο φόβος δεν με αφήνουν στην ησυχία μου:mad:,,,,, για χρόνια παρακαλούσα να ζήσω το θαύμα της μητρότητας, να μεγαλώνει μια ψυχούλα μέσα στο σώμα μου κ τώρα που εγένετο το θαύμα μερικές φορές φοβάμαι να το απολαύσω,,,, γι'αυτό κ ακόμα δεν έχω ψωνίσει τίποτα,,,Με έπιασε πολυλογία,,, σας φιλώ μανούλες κ μπεμπάκια,,,καλό βράδυ

Κοριτσακι μου γλυκο...εγω βλεπω το τικερακι σου να δειχνει οτι εισαι στη μεση ακριβως.... σκεψου οτι ολα τα δυσκολα εχουν περασει..... εφυγε το τριμηνο που ηταν βασανιστικο...ηδη αρχιζουμε κ νιωθουμε τα μωρα μας.........αδυνατον αυτη τη στιγμη να βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου !

Κανε ονειρα....εχει φτασει πλεον αυτη η στιγμη........ ειναι μεσα το νινι σου....εμπιστευσου το, και θα δεις που ολα θα πανε καλα !

Εγω παλι αρνουμαι να κανω κακες σκεψεις ιδιως τωρα που καθε μερα καθε ωρα κλωτσαει...... δεν σκεφτομαι (για την ωρα) ουτε τη β επιπεδου..... θα την σκεφτω μονο τη μερα που θα ειμαι στο ιατρειο ....μεχρι τοτε προσευχομαι να ειναι ολα καλα... δεν τολμω να κανω αλλη σκεψη αλλα παραλληλα..κανω τα ψωνια με τοση μεγαλη ευχαριστηση που τιποτα δεν μπορει να μου στερησει οσα νιωθω !!!!!

Απολαυσε το αγαπη , γιατι απο δω κ μπρος οι μερες κυλανε τοσο γρηγορα που δεν θα καταλαβουμε ποτε θ αμπουμε στο μηνα μας.....και το κυριοτερο...δεν θα εχουμε ευχαριστηθει την εγκυμοσυνη μας κ το θαυμα που εχουμε μεσα μας κ κανει τα παντα για να μας τραβαει την προσοχη..................

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλημερα σας ομορφογκαστρουλες!!!!!

οντως εχει βαλει πολυ κρυακι εξω..να προσεχετε πολυ μην κρυωσετε...

εγω πηγα στην αιματολογο κ μου αυξησε την δοση...προσωρινα στενοχωρεθηκα αλλα

να ειναι καλα τα μικρουλια...

στο θεμα ψυχολογιας κ συναισθηματων ειμαι ακριβως οπως η βανιλλα...

εχω περασει τοσα πολλα κ δυστυχως σε προχωρημενους μηνες που ειμαι τοσο συγκρατημενη που δεν μπορω να απολαυσω οπως θα ηθελα την εγκυμοσυνη μου..

απλα περιμενω καρτερικα να περασουν οι κρισιμοι ΓΙΑ ΜΕΝΑ μηνες απο 22η εως 26 εβδομαδα...

παρακαλαω προσευχομαι καθημερινα τον χριστουλη κ την παναγιτσα να μας πανε καλα σε ολες τις κοπελες..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

σημερα ζυγιστηκα κ πηγα 6 κιλακια...

με την δικη μου ζυγαρια βεβαιως βεβαιως γιατι με του γιατρου αφηστε καλυτερα..

μου ανεβαζει την πιεση καθε φορα που παω...αλλα ντ'αλλα της παναγιας το γαλα το βγαζει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!

εγω και η ζωηρη μου κορη σας χαιρεταμε!!!!!

λοιπον ολα καλα με την καραμελιτσα μου,

χτες το βραδυ πηγαμε μετα τον γιατρο σε κατι φιλους και γυρισαμε αργα.

ζυγιζουμε 290gr, ολοκληρα γραμμαρια και ο γιατρος μας βρισκει πολυ φυσιολογικα.

κουνιοταν παρα πολυ τοσο που δεν μπορουσε να κανει μετρησεις!!!

ηταν καταπληκτικη, τα χερακια της φαινοταν ολοκαθαρα και τα κουνουσε και φαινοταν και τελεια και τα ποδαρακια το ιδιο!!!!

τον ρωτησα για τα πονακια, που ειπε οτι δεν ειναι συσπασεις και να μην φοβαμαι, μου ξαναμετρησε και τον τραχηλο και ειναι μια χαρα.

εχω παρει και 2 κιλακια, ενταξει ειπε!

μου αλλαξε και το ασβεστιο γιατι με χαλουσε σε γευση το αναβραζον και μυ εδωσε μασωμενο.

για Β' επιπεδου θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου την Δευτερα.

αχ! μια χαρα ειναι ολα, ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Έχω να μπω μέρες και μου λέιψατε!!!

Βέβαια ο θείος μου είναι καθηγητής μοριακής βιολογίας - όπου σίγουρα θα πάρω τη γνώμη του - και θα σας ενημερώσω!

αργήσω λίγο να το νιώσω..! Θα δείξει...!:cry: Θέλω και εγώ!!!

Τιτινακι μου, σε χασαμε, καλα εισαι?

να μας γραψεις τα νεα απο τον θειο σου...

μην ανυσηχεις για τον μπεμπακο, θα κανει την εμφανιση του και θα σε τρελλανει!!!!!!

αυριο παω στη δολεια για 3 μερες κ τερμα μετα.να δω σε ποια τοαλετα θα τρεχω παλι με τους εμμετους.

αγχωνομαι βρε κοριτσακια πως θα τα καταφερω με τα δυο μωρα.η μεγαλη ειναι πολυ απαιτητικη και τσαμπουκαλου!!!ουφ,θα δειξει.ελπιζω η δευτερη να ενα πιο ησυχη!!!

Χριστινακι ακομα εχεις εμετους? και εγω ακομα αλλα οχι πολυ συχνα..

μην αγχωνεσαι για τα μωρα, θα τα καταφερεις, θελει ψυχραιμια φανταζομαι το θεμα!!

τώρα την Δευτέρα θα πάμε...

Απίστευτο συναίσθημα,, όμως η ανασφάλεια κι ο φόβος δεν με αφήνουν στην ησυχία μου:mad:,,,,, για χρόνια παρακαλούσα να ζήσω το θαύμα της μητρότητας, να μεγαλώνει μια ψυχούλα μέσα στο σώμα μου κ τώρα που εγένετο το θαύμα μερικές φορές φοβάμαι να το απολαύσω,,,, γι'αυτό κ ακόμα δεν έχω ψωνίσει τίποτα,,,

Με έπιασε πολυλογία,,, σας φιλώ μανούλες κ μπεμπάκια,,,καλό βράδυ

Βανιλακι μου, μην στεναχωριεσαι που θα πας την Δευτερα, θα δεις το μπεμπακι και πιο μεγαλο!!!

ειναι ωραιο συναισθημα οντως η εγκυμοσυνη αλλα και ο φοβος που λες δεν ειναι ευκολο να φυγει.. σε καταλαβαινω..

και εμενα ολοι μου λενε τι ωραια απολαυσε το αλλα αν ηξεραν τι εχω τραβηξει θα καταλαβαιναν...

και εμεις θα ψωνισουμε μετα την Β' επιπεδου.

bloublou, μου φιλακια πολλα!!!!

ONOMA………..ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ. . .......ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ[/b]

1.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010........MΠΕΜΠΑ.......31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ....5/6/2011.........................ΜΠΕΜΠΗΣ........3/02/11

3.bloublou… ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ) ...5/6/2011..29/11/2010........ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………....ΓΑΙΑ......……8/6/2011...1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ......29/1/2011

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ..... 08/02/11

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010...................................

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010...................................

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010..................................

9.kasi.....................................13/06/2011................................

9.Gina_cfu…............ΜΗΤΕΡΑ..……14/6/2011….30/11/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/01/11

10.LisaH..................ΙΑΣΩ..........14/6/2011...30/11/2010.......ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/2011

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

12.kiki......................................20/06/2011.....................ΜΠΕΜΠΗΣ......17/02/2011

12.virgi…………………....ΜΗΤΕΡΑ....22/6/2011....11/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………...16/9/2010... 23/6/2011.... 07/12/20210.....ΜΠΕΜΠΑ.......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα...15/9/2010...24/06/2011.....................ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83.............ΓΑΙΑ....24/6/2011....1/12/2010................ΜΠΕΜΠΗΣ........16/2/11

16.liana………………....19/9/2010....26/6/2011.............................................. .........

17.αντυ1998..........19/09/2010....26/06/2011...08/12/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

18.maria-elpida......ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)...28/6/2011.....14/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ............

19.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010.....ΜΠΕΜΠΑ.....24/02/11

20.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

21.Marilou85-Διδυμα....ΙΑΣΩ.........30/06/2011....9/12/2010.........ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

23.titina37……….........ΓΑΙΑ.......30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ.........21/02/11

24.Mamatopolina......ΕΛΕΝΑ...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

25.Mammyblue..........01/10/2010....30/06/2011.....????????.......ΜΠΕΜΠΑ................

26.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010..............................

χωρις να θελω να φανω καπως αλλα βλεπωντας το πινακακι παρατηρω πως καποιες κοπελες ευτυχως λιγες εχουν να κανουν την εμφανιση τους παρα πολυ καιρο..

θα θελατε να συμαζαψουμε το πινακακι μας??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ναι βρε κοριτσακι μου, να σας βαλω αλλα πρεπει να σκαναρω την φωτο και αυτο θα το κανει ο αντρουλης!!!

ασε που σας χρωσταω και μια φωτο απο την κοιλια μου, οταν βγαλω και να φαινεται και εκεινη καλα-καλα να τις βαλω.

να σου πω με βεβαια πως με το ζορι καταφερα να βγαλει φωτο ο γιατρος, κουνιοταν σαν τρελλο καλε!!!!

να βαλεις και εσυ οταν θα εχεις μια καλη απο τα διδυμακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...