Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ONOMA………..ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ. . .......ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ[/b]

1.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010........MΠΕΜΠΑ.......31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ....5/6/2011.........................ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/02/11

3.bloublou…………….30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010........ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………....ΓΑΙΑ......……8/6/2011...1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ......29/1/2011

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ..... 08/02/11

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010...................................

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010...................................

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010..................................

9.kasi.....................................13/06/2011................................

9.Gina_cfu…............ΜΗΤΕΡΑ..……14/6/2011….30/11/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/01/11

10.LisaH..................ΙΑΣΩ..........14/6/2011...30/11/2010.......ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/2011

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

12.kiki......................................20/06/2011.....................ΜΠΕΜΠΗΣ......17/02/2011

12.virgi…………………....ΜΗΤΕΡΑ....22/6/2011....11/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα……………...16/9/2010... 23/6/2011.... 07/12/20210.....ΜΠΕΜΠΑ.......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα...15/9/2010...24/06/2011.....................ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83..........ΓΑΙΑ....24/6/2011....1/12/2010................ΜΠΕΜΠΗΣ........16/2/11

16.liana………………....19/9/2010....26/6/2011.............................................. .........

17.αντυ1998..........19/09/2010....26/06/2011...08/12/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

18.maria-elpida......ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)...28/6/2011.....14/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ............

19.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010.....ΜΠΕΜΠΑ.....24/02/11

20.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

21.Marilou85-Διδυμα....ΙΑΣΩ.........30/06/2011....9/12/2010.........ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

23.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ.........21/02/11

24.Mamatopolina......ΕΛΕΝΑ...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

25.Mammyblue..........01/10/2010....30/06/2011.....????????.......ΜΠΕΜΠΑ................

26.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010..............................

Νομιζω πως καταφερα να την κανω κ τη δικη μου αλλαγη !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινακι, τι κανεις? γυρισε η μπεμπα και τωρα καθεται υσηχη???

πες της να ξαναγυρισει να μιλαει στην μαμα της!!!!!

Καλημερα Μαρακι μου ! γυρισε η ατιμουλα... γι αυτο κ ενιωσα ολο αυτο χτες το πρωι, αλλα στη μαμα της μιλαει συνεχεια ! ο μπαμπας εχει παραπονο τωρα !!!! χααχαχχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω πλεον τα καταλαβαινω απλα πιο ελαφρυα αυτα που κανει !

Κ μαλιστα ωρες ωρες νομιζω οτι κατι μου πιανει κ μου τραβαει εκει μεσα ! Κ ανατριχιαζω ! χαχαχχα!!!

Εσυ χαλια εισαι παλι ε ? Αχ μωρε..τι περιπτωση κ σενα ! Μεχρι τελους θα σε παει ????? Οσο για την κοιλιτσα σου μην αγχωνεσαι τωρα θα τα εχουμε κ αυτα..εγω δλδ τα εχω παρεα παντα !! Μεγαλωνει η μητρα κ γι αυτο !

Α !!! Μολις ηρθε το δεματακι μου !!!

Ναι ναι !

Ειχα παραγγειλει ενα μαρσιπο απο το site κ μολις ηρθε ! 55 ευρακια !!!

Ωραιος κ σταθερος...αλλα δεν ξερω αν θα τον καταφερω ! χαχαχαχα!!!

μεγια ο μαρσιμος!!

ελπιζω να ειναι η μητρα οπως ειπες και να μεγαλωνει και να μην ειναι συσπασεις..

θα σας πω το απογευμα.

και εγω την ακουω πολυ συχνα τωρα, ειναι φανταστικα!!!!!

Αυριο γιορταζει η Καλαματα, ειναι της Υπαπαντης, θα παω και θα αναψω κερακι για την υγεια μας και τα μωρακια μας...

Καλημερα, ομορφες μανουλες. Διαβασα τα νεα σας!!

Μαρακι μου, περαστικα σου παλι, κοπελα μου. Αντε να πας στο γιατρο να δεις τη μπεμπουλα σου και να τα ξεχασεις ολα αμεσως.

Εγω ειμαι κρυωμενη χαλια παλι και ειμαι σπιτι. Δε με χαλαει, καθομαι στον καναπε. Σημερα το πρωι ο μπεμπης κλωτσαγε πολυ, ειναι τελεια!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Μαματοπολινα μου ναι εχω θυροειδη απο 15 χρονων..και τωρα το παρακολουθω στενα ειναι μια χαρα ρυθμισμενος... απλα πρεπει να το τσεκαρω καθε 15 - 20 μερες !

Τωρα το αμελησα 1 μηνα !

Αχ Βιργινάκι μου πονεμένη ιστορία αυτός ο θυροειδής. Και εγώ δέκα χρόνια παιδευόμουν να τον ρυθμίσω θυροειδή, προλακτίνη, κορτιζόλη και οτιδήποε ορμόνη υπάρχει στον οργανισμό μας, και στο τέλος εκεί που τα παράτησα ρυθμίστηκαν μόνες τους! Άτιμες ορμόνες! Μου άφησε βέβαια 23 ολόκληρα κιλά τα οποία δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω. Τέλος πάντων μετά τις 10 Αυγούστου που θα έχω σαραντήσει θα μπω σε πρόγραμμα με υποκατάστατα γεύματος από ενδοκρινολόγο τα οποία είναι τα μόνα που με πιάνουν.

Βέβαια να μην είμαι και αχάριστη τουλάχιστον ως προς τις εγκυμοσύνες με το που μυρίσω τον αντρούλη μου τσουπ μωράκι.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

χαχαχαχαχα Μαματοπολινα αυτο το τελευταιο μου αρεσε !!!! χχαχαχαχαχα!!!!!

ΕΝταξει κ γω στεναχωριεμαι με το θυροειδη αλλα δεν θα σκασω κιολας !!! αφου ρυθμιζεται ολα καλα ! Το μονο που με στεναχωρει ειναι που πιθανον θα το κληρονομησει κ το παιδι.... τιποτάλλο !

Μαρακι μου δεν πιστευω να ειναι συσπασεις αλλα ρωτα κ το γιατρο σου !

Κατερινακι ομορφα ειναι οταν κλωτσανε ε ? αχ λιωνω....εμενα γμτ που εχει γυρισει μπρουμητα οτι κανει το νιωθω λες κ κουνιουνται ολα τα αντερακια μαζι ! ατιμο μπεμπε γυρνα αλλιως ! χαχαχαχ!!

Αυριο γιορταζει η Καλαματα, ειναι της Υπαπαντης, θα παω και θα αναψω κερακι για την υγεια μας και τα μωρακια μας...

να σαι καλα κοριτσακι μου..σ'ευχαριστουμε !!!:P

Μαράκι μου καλημέρα

Μην ανυσυχείς για την κοιλίτσα σου αφού παίρνεις μαγνήσιο είσαι καλυμένη από το θέμα των συσπάσεων (σου μιλάει η ειδικός). Όσο για τις αναγούλες και τους εμετούς υπομονή κουκλίτσα μου δεν πιστεύω να είσαι από τις τυχερές που θα σε πάνε μέχρι τη γέννα? Όσο για τα Ιταλικά να σου μιλάω όσο θές μιας και έζησα Ιταλία από το 1991 έως και το 2001 για σπουδές και δουλειά οπότε καταλαβαίνεις. Πάντως και στα ζουζούνια τις περισσότερες φορές μιλάω στα Ιταλικά και το διασκεδάζω με τον καλό μου ο οποίος ούτε Αγγλικά!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια κ στις κοιλιτσες τους,κ καλο μηνα.Αντε ντε ολο κ πιο κοντα στο ονειρο.virgi ειδες τη μπεμπουλα σου,τι καλα.Εγω περιμενω μεχρι τις 10\2.Κικι μου καλως μας ηρθες,με το καλο ο μπομπιρακος σου.Λιζακι αν καταλαβα καλα το αρθρο λεει οτι ειναι καλυτερη η δημοσια τραπεζα.Εσεις τι θα κανετε;;Κοριτσια ξερετε τι σκεφτομουν.Φανταζεστε να γενναγαμε ολες στο ιδιο νοσοκομειο περιπου τις ιδιες μερες χαχαχαχαχα.Μια πτερυγα μονο για μας.Αν δν μας πεταγαν εξω απ'τη φασαρια χαχαχα....

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Κορίτσια διάβασα ένα θέμα στο parents για την πρόβλεψη για το φύλο του επόμενου μωρού βάση πλακούντα!!!!!!!!!!! Διαβάστε το μιλάμε για πολύ γέλιο. Βρίσκεται στο τοκετός και μαιευτήριο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Εγω ειμαι κρυωμενη χαλια παλι και ειμαι σπιτι. Δε με χαλαει, καθομαι στον καναπε. Σημερα το πρωι ο μπεμπης κλωτσαγε πολυ, ειναι τελεια!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!

τελικα αρρωστησες ε?

περαστικα σου, Κατερινακι, παιρνεις τιποτα?

ο μπομπιρας ομως δεν καθεται υσηχα ε? καλυτερα να σου κανει και παρειτσα!!!

Μαράκι μου καλημέρα

Μην ανυσυχείς για την κοιλίτσα σου αφού παίρνεις μαγνήσιο είσαι καλυμένη από το θέμα των συσπάσεων (σου μιλάει η ειδικός). Όσο για τις αναγούλες και τους εμετούς υπομονή κουκλίτσα μου δεν πιστεύω να είσαι από τις τυχερές που θα σε πάνε μέχρι τη γέννα? Όσο για τα Ιταλικά να σου μιλάω όσο θές μιας και έζησα Ιταλία από το 1991 έως και το 2001 για σπουδές και δουλειά οπότε καταλαβαίνεις. Πάντως και στα ζουζούνια τις περισσότερες φορές μιλάω στα Ιταλικά και το διασκεδάζω με τον καλό μου ο οποίος ούτε Αγγλικά!!!!!

μακαρι να μην ειναι τιποτα, την φοβαμαι αυτη την μητρα μου οσο τιποτα αλλο, την εχω ταλαιπωρησει και πολυ!!!!:mrgreen:

Κοριτσια ξερετε τι σκεφτομουν.Φανταζεστε να γενναγαμε ολες στο ιδιο νοσοκομειο περιπου τις ιδιες μερες χαχαχαχαχα.Μια πτερυγα μονο για μας.Αν δν μας πεταγαν εξω απ'τη φασαρια χαχαχα....

καλα αυτο θα ειχε τρομερο γελιο!!!!

άντυ μου, αν και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα μάλλον θεωρούμε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερο νόημα είναι η Δημόσια Τράπεζα, αλλιώς όπως λέει και κάπου στο άρθρο είναι σαν δίνουμε αίμα μια φορά, να το κρατάμε στο ψυγείο μας μόνο για εμάς κι αν - χτύπα ξύλο συμβεί κάτι - να περιμένουμε να σωθούμε από αυτό. Οι ποσότητες δε φτάνουν. Θα πάμε πάντως να τα συζητήσουμε και από κοντά και θα συζητήσουμε φυσικά και με τον γιατρό μου. Αυτό προτείνω να κάνουμε όλες μας, πριν πάρουμε δηλ. μια απόφαση να το έχουμε ψάξει αρκετά.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Έχω να μπω μέρες και μου λέιψατε!!!

Να καλως ορίσω τα καινούρια κοριτσάκια μας!! Να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Κορίτσια εγώ μαιευτήριο, όπως έχω ξαναπεί, είναι το Γαία!! Όπου είναι ο γιατρός!!

Για βλαστοκύτταρα, χωρίς να το έχουμε ψάξει πάρα πολύ, λέμε για δημόσια τράπεζα καθώς σε ιδιωτική δεν βλέπουμε το όφελος κάπου...! Αναλυτικά θα σας γράψω αργότερα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Βέβαια ο θείος μου είναι καθηγητής μοριακής βιολογίας - όπου σίγουρα θα πάρω τη γνώμη του - και θα σας ενημερώσω!

Επίσης (ανοίξατε και πολλά θέματα, τι να κάνω??) το νινί δεν νομίζω να το έχω νιώσει ακόμα..εκτός του ότι μπορεί να είναι νωρίς..έχω και πρόσθιο πλακούντα που διάβασα πως σε αυτή την περίπτωση ο πλακούντας είναι ανάμεσα στην κοιλιά και το μωρό και ίσως αργήσω λίγο να το νιώσω..! Θα δείξει...!:cry: Θέλω και εγώ!!!

Καλώς το Χριστινάκι!!! Που χάθηκες κοπελιά? Όλα καλά με το bebe? Είχες β επιπέδου χθές? Πως πήγε?

Που είναι οι υπόλοιπες μανούλες σήμερα? Θα βάλω απουσίες!!!!!!

Μαράκι περιμένουμε νέα!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...