Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ναι ουτε εμενα τα εξωγκοματακια συνδιαζονται με πονο...

εμεις 14/2 εχουμε ραντεβου οπου θα μας πει για την β' επιπεδου..κανα 10ημερο το πολυ αργοτερα υπολογιζω..

εμενα ειναι η μικρη κατω στον αφαλο κ απο κατω της ειναι ο μικρος,,,κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι σαν τα δικα σου??να ανησυχησω??

εμεινες εγκυος με εξωσωματικη?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ουτε εμενα τα εξωγκοματακια συνδιαζονται με πονο...

εμεις 14/2 εχουμε ραντεβου οπου θα μας πει για την β' επιπεδου..κανα 10ημερο το πολυ αργοτερα υπολογιζω..

εμενα ειναι η μικρη κατω στον αφαλο κ απο κατω της ειναι ο μικρος,,,κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι σαν τα δικα σου??να ανησυχησω??

εμεινες εγκυος με εξωσωματικη?

Νομιζω ειμαι σχεδον μια εβδομαδα πιο πολυ απο εσενα και εμενα πριν απο 15 ημερες περιπου ηταν οπως και σε σενα. Η μικρη ξαπλωτη κατω απο τον αφαλο και ο μικρος απο κατω της. Υποθετω πως τυχαια αλλαξαν θεση. Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας σου παντως.

Ναι, εμεινα με εξωσωματικη. Εσυ??

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

αχ βρε ρενακι μου πολλες συμπτωσεις...κ γω με εξω εμεινα...

μακαρι να αλλαξουν θεση γιατι εχω κ ανεπαρκεια τραχηλου κ φοβαμαι..

συν της αλλης εχω κ θρομβιφιλια κ κανω καθημερινα ενεσεις..

εσεις ειστε πιο μεγαλοι απο μας...χιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Ρενα μου εχω να επιλεξω αναμεσα στο αλεξανδρας κ το μητερα.Μαριλου μου εμενα παλι σε ολη την ταλαιπωρια ολων αυτων των χρονων μου τα εχει παρει χοντρα.Πολυ χοντρα ομως κ το ιδιο φοβαμε θα κανει κ στον τοκετο.Γι'αυτο το σκεφτομαι για το αλεξανδρας.Εχω ακουσει κ για μια καινουρια πτερυγα Κονσολα λεγετε που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απ'τα ιδιωτικα,λενε.Αλλα πιστευω κ στο δημοσιο παλι χοντρα θα μου τα παρει.Αλλα τον εμπιστευομαι,ειναι πολυ καλος.Χαλαλι του αλλα για το νοσοκομειο δν θελω να δωσω τοσα λεφτα.Ειδικα τωρα που ειναι ολα τα εξοδα μαζεμενα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

ναι βρε αντυ μου δικιο εχεις κοπελα μου...ψαξτο οσο γινεται...γερα παιδακια να φερουμε στον κοσμο κ θα τα βολεψουμε ολα...

ειναι κ τα βλαστοκυτταρα που δεν εχουμε ασχοληθει ακομα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Bλαστοκυτταρα αλλο κι αυτο το μπερδεμα Θα μου στρηψει στο τελος.Και νομιζα πως η εγκυμοσυνη ειναι ξενοιαστη.Ετσι εισαι κ εσυ μαριλου.Εχω πιο πολλες εννοιες απο ποτε...

CEebp2.png?9T0iAOMn

γεια σας διδυμομανουλες!!!

τι κανετε? μολις ξυπνησα και μπηκα να δω τα νεα σας!

Χάθηκα το ΣΚ γιατί είχα πάλι αρρωστη τη μικρή μου πριγκιπισσα και τον αντρα μου. Τέλος έχω και ενα τρελο μπουκωμα στη μυτή.. μονιμως. Τρελα!!!

Και μια γενική ερωτηση ... Εχετε ή ειχατε ποτε πονάκια σαν περιοδου? Να ανησυχώ?? και ....

Με τη δυσκιλιοτητα?? Πως το παλευετε??

Ρενακι μου, περαστικα στην κοπελιτσα σου και στον αντρουλη...

και εγω εχω πονακια περιοδου χαμηλα, λες να ειναι συσπασεις?

θα ρωτησω αυριο τον γιατρο.

Εγω ακομα δεν ξερω που θα γεννησω αλλα οι περισσοτερες βλεπω επιλεγετε ιδιωτικα.Για τι λεφτα μιλαμε κοριτσια.Για να ξερω περιπου τι θα μου πει κ ο δικος μου.

Αντυ μου, εδω στην Καλαματα εχουμε δυο ιδιωτικες κλινικες και το νοσοκομειο.

εγω θα γεννησω εκει που ξεγενναει ο γιατρος μου, αλλα ξερω και περιπτωσεις γυναικων που πανε στον γιατρο 9 μηνες και προς το τελος παρακολουθουνται και απο γιατρο του νοσοκομειου και γεννανε εκει.

με την δυσκιλιοτητα ειμαι απο τις τυχερες που παρολο που παιρνω 2 χαπακια σιδηρου καθημερινα παω καθε μερα ...

γιατι ο σιδηρος κανει δυσκιλιοτητα?

εγω πιστευα ο αντιθετο, και εγω δυο την ημερα παιρνω μαι πηγαινω καθημερινα.

μαρια-ελπιδα εγω μενω στην Νεμεα.Χωριο αναμεσα στην κορινθο κ στο αργος[αν ξερεις].Αλλα δυστυχως καθε φορα παω αθηνα γιατι εδω γυρω δεν ειχα βρει γιατρο για εξωσωματικη κ ετσι συνεχιζω εκει.

CEebp2.png?9T0iAOMn

μαρια-ελπιδα εγω μενω στην Νεμεα.Χωριο αναμεσα στην κορινθο κ στο αργος[αν ξερεις].Αλλα δυστυχως καθε φορα παω αθηνα γιατι εδω γυρω δεν ειχα βρει γιατρο για εξωσωματικη κ ετσι συνεχιζω εκει.

Αντυ μου φυσικα και την ξερω την Νεμεα, ωραια ε?

ποση ωρα κανεις για Αθηνα? δεν ειναι και πολυ μακρια ε?

με την πρωτη φορα εμεινες εγκυος ή εχεις ταλαιπωρηθει?

ειχα σκεφτει και εγω την εξωσωματικη μιας και εχουμε στιγμα με τον αντρα μου και λεγαμε να κανουμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο ελεγχο ωστε να ειναι το εμβρυο υγειες.

αλλα τελικα προτιμησα να μεινω φυσιολογικα μιας και ηταν και πολλα τα χρηματα.

Ηδη βεβαια εχουμε χαλασει παρα πολλα γιατι ειχα διαφραγματικη μητρα και εχω κανει 2 χειρουργεια και 2 αποβολες και τωρα αυτην την φορα εμεινα εγκυος σε διδυμα αλλα παλλινδρομησε το ενα και μετα καναμε τροφοβλαστη για το στιγμα.

σε κουρασα συγνωμη αλλα εχω μεγαλη ιστορια..

Διαφημίσεις

Ωραια ειναι οπως λες.Εχω ζησει κ στην αθηνα παλαιοτερα αλλα το χωριο δν το αλλαζω με τιποτα.Οσο για ταλαιπωρια μπολικη.Πριν απο 4 περιπου χρονια ανακαλυψα οτι εχω το συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων[8 μηνες θεραπεια] εκανα υστεροσαλπιγγογραφια κ μια λαπαροσκοπηση οπου βρηκαμε συμφησεις[αλλοι 6 μηνες θεραπεια].Μετα ακολουθει διαστολη τραχηλου[χειρουργειο κανονικο] κ προχωραμε σε εξωσωματικη.Τζιφος κ τοτε.Συνεχισα με αλλες δυο εξωσωματικες καπακι αλλα παλι τα ιδια.Αφου παραιτηθηκα τελικα εμεινα εγγυος φυσιολογικα κ ενω εκανα μετακομηση[πολυ το βαρος που σηκωνα].Αλλοι λενε θαυμα αλλοι παιχνιδια του μυαλου,οτι κ να ειναι το αποτελεσμα μετραει.Εσυ τα καταφερες πιο ευκολα φανταζομαι.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Sorry μπερδεψα τα μνμτ.Εχεις κ εσυ μεγαλη κ δυσκολη ιστορια.Τωρα ομως ολα ειναι καλα κ προχωραμε.Σε λιγο καιρο δν θα θυμομαστε καθολου τα ασχημα.Θα εχουμε στην αγκαλια μας τα μπεμπακια μας κ ποιος μας πιανει

CEebp2.png?9T0iAOMn

τωρα τελειωσε το νησι και μπηκα να δω τα νεα μας.

ευτυχως αντυ μου δεν ειχα προβλημα να συλλαβω, εχω μεινει και τις 4 φορες πολυ ευκολα, δυο αποβολες, μια βιοχημικη και τωρα η καλη!!!!

αλλα το προβλημα ηταν το διαφραγμα που με ταλαιπωρησε και τα χειρουργια.

και εσυ βρε κοριτσακι εχεις τραβηξει πολλα...:-(

αλλα οπως ειπες, τελος καλο και σε λιγους μηνες θα τα εχουμε ξεχασει, συμφωνω μαζι σου καλη μου..

α! για τα βλαστοκυτταρα που ειπες πριν, εμεις δεν θα κρατησουμε, δεν μας εχουν πολυπεισει οτι οντως ειναι σημαντικα..

Πως καταφερνεις κ βλεπεις το νησι .Μια φορα προσπαθησα τοτε που πηγαιναν τηνΕλενη απεναντι.Πολυ κλαμα ομως.Δν το ξαναειδα απο τοτε.Ασχετο αλλα τι ειναι το διαφραγμα.Παντως ειναι κριμα,ταλαιπωρειτε πολυς κοσμος κ ολοι πολυ νεοι.Εχω κ μια φιλη που ειχε μια παλλινδρομη πριν λιγους μηνες κ την εχει παρει απο κατω.Κ στο ινστιτουτο που παω ολο κοπελιτσες ρε γα@@το.Ο μπεμπακος μου εχει ορεξουλα αποψε.Με γαργαλαει συνεχεια,αλλα το απολαμβανω τρελα......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερα Καλημερα και καλο μηνα !!!!!!

Αλλος ενας μηνας μπαινει κ ολο κ πιο κοντα πλησιαζουμε στο μεγαλο μας ονειρο !!!!!!!!

Αχ τι ομορφα !!!

Αν και διαβασα χτες βραδυ τα νεακια σας δεν ειχα κουραγιο να γραψω οποτε τωρα δεν θυμαμαι τιποτα ..κλαψ κλαψ !!!

Θυμαμαι ομως τη συζητηση για τα μαιευτηρια και γω γενναω στο ΜΗΤΕΡΑ !!!

Αντιακι μου....ειδες τελικα....ειμαι κ γω απο εξωσωματικη επιασα με τη δευτερη προσπαθεια κ στην ουσια δεν μας εβρισκαν τιποτα οι γιατροι..... ισως αν χαλαρωνα πραγματικα να ειχε ερθει μονο του.... Εγω κατα την ολη προσπαθεια των 2,5 χρονων ειχα απιστευτο αγχος κ το μυαλο μου ηταν κολλημενο μονο εκει........ Χαιρομαι ομως παρα πολυ οταν ακουω περιπτωσεις σαν τη δικη σου να τα καταφερνουν μονα τους τα ζευγαρια...... και ναι το πιστευω οτι το αγχος σκοτωνει..........

Αυτα.....

Οσο για μενα πηγαμε χτες στο γιατρο (τυπικα) ηθελα μονο τη γνωματευση για την αδεια, αλλα καναμε κ υπερηχο αφου τον παρακαλεσα χαχαχαχα!!!

Μια χαρα η μπεμπιτσα του εξηγησα τι επαθα το πρωι κ μου ειπε δεν ηταν συσπαση ηταν οι κινησεις της μπεμπας !

Μαλλον γυρισε μπρουμητα εκεινη την ωρα (ετσι ηταν κ στον υπερηχο) κ γι αυτο ενιωθα την κοιλια μου να μαζευει !

Οποτε τωρα που το ζουζουνακι ειναι μπρουμητα οι κλωτσιες της ειναι πολυ ελαφριες κ ο μπαμπας δεν μπορει να τις ξεχωρισει ! Κλαψ !

Το ατιμο το νινι...παλι κολαρακι ειχε στημενο χτες και ορθανοιχτα τα ποδια !

Κ λεω του γιατρου αμαν παλι ανοιχτα εχει τα ποδια της???? - ελα βρε αυστηρη μαμα απο τωρα μου λεει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Αυτα κ με μενα αρκετα σας ζαλισα πιστευω........... ειμαι πρωινη γιατι σηκωθηκα να παω να κανω εξετασεις αιματος ! Φιλακια τα λεμε αργοτερα !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...