Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

:D:D:D

Κοριτσια, ολα καλα, πηγαμε στο ελενα τελικα που διανυκτερευε, οχι στο αλεξανδρας, και με το που ξαπλωσα για να μου βαλει το μηχανημα κλωτσησε ο ατιμος και μετα ακουσαμε και την καρδουλα του και ολα καλα. Συγγνωμη για την αναστατωση, αλλα με ειχε πιασει κριση, τωρα ειμαι μια χαρα. Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες, καληνυχτα!!

:P:p:p:p:p:p:p:p

Ante βρε αδικα ανυσηχησες !!!!

καλημερα κοριτσακια μου !!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Αχ βρε Κατερινακι μου τι άγχος περασες! Σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ αγχωνομαι αλλά κ ο πανικός δεν κάνει καλό. Σε αυτό το μήνα που είμαστε είναι λίγο πολύ τυχαίο ποτέ θα το ακούσουμε γιατί είναι ακόμα μικρουλι κ μπορεί να κλωτσαει προς τα μέσα κ εμείς χαμπάρι! Στον έβδομο είναι που πρέπει να παρακολουθούμε τη συχνότητα! Απλά καταλαβαίνω κ απο τον δικό μου επειδή με έχει καλομαθει με τις συχνές κινήσεις ανησυχώ αν αργεί πολύ, αλλά ηρεμια!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κοριτσάκια μου που είστε όλες σήμερα? Ξενυχτήσατε εχθές και σήμερα ξεκουράζεστε?

Καλό Σ/Κ τα λέμε Δευτέρα.

Φιλιά πολλά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

:D:D:D

Κοριτσια, ολα καλα, πηγαμε στο ελενα τελικα που διανυκτερευε, οχι στο αλεξανδρας, και με το που ξαπλωσα για να μου βαλει το μηχανημα κλωτσησε ο ατιμος και μετα ακουσαμε και την καρδουλα του και ολα καλα. Συγγνωμη για την αναστατωση, αλλα με ειχε πιασει κριση, τωρα ειμαι μια χαρα. Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες, καληνυχτα!!

αντε βρε χαζουλι... αδικα τρομαξες!

κοιτα να εισαι ηρεμη και μια χαρα θα ειναι ο μπεμπουλης!

Βιργινακι, δεν κοιμασαι στις 8 πρωι????

Λιζακι, καλα λες οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα ακουμε καθε φορα, τωρα δεν το καταλαβαινουμε καλα-καλα ολες τις φορες..

mamatopolina, τι μου κανεις? βρεχει στην Λευκαδα? εδω εχει συννεφια αλλα δεν πολυβρεχει, τωρα ειχαμε παει εξω γαι καφεδακι και γυρισαμε σπιτακι στο τζακι μας και την ζεστασουλα μας!!!

Γεια σας, κοριτσακια, τι κανετε; Εγω καλα ειμαι τωρα.:D

Κανει πολυ κρυο!! Ο αντρουλης μου δουλευει και εγω θα την βγαλω στον καναπε με κουβερτες πολλες!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Πως ειναι οι κοιλιτσες σημερα.Τι νυχτα κ αυτη.Βρε Κατερινακι τι αγωνια περασες.Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.Δεν κανει.Στον μηνα που ειμαστε δν καταλαβαινουμε ακομα ολες τις κινησεις τους.Ειδες που απλα ειχε πεσει για υπνο το μωρακι σου.Χαλαρωσε κ απολαυσε το...Εγω ειμαι λιγο καλυτερα σημερα.Θα ακολουθησω την συμβουλη της marilou.Προσπαθω να μην κανω ασχημες σκεψεις κ να ειμαι ηρεμη.Σημερα η μεση μου δν πονουσε οπως εχθες κ γενικοτερα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.Το πρωι ηρθε στο σπιτι κ ο ελαιοχρωματιστης.Αυριο ξεκιναει το βαψιμο για το δωματιο του μικρου μου πριγκηπα.Απο τη μεση κ κατω θα ειναι ριγε,βεραμαν με κρεμ κ απο τη μεση κ πανω κρεμ.Εχω παρει μπορντουρα με ολα τα καρτουν.Πως σας φαινεται.Φανταστειτε το με λευκα επιπλα.Δν κρατιεμαι βρε κοριτσια.Θελω να ερθει ο Ιουνιος πιο γρηγορα,Νοιωθετε κ εσεις ετσι.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Τσα ! Μαρακι με ειχε ξυπνησει η μπεμπιτσα με τις κλωτσιες της !!!!

Μετα εφυγα κ γω για καφε κ τωρα γυρισαμε αναψαμε κ μεις τζακακι κ καθομαστε να ζεσταθουμε !

κατερινακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα !

Κ αντιακι ! Αντε λοιπον καλο ξεκινημα στο βαψιμο κανε την αρχη να συνεχισουμε κ μεις αν κ γω θα το βαψω την ανοιξη αρχες Απριλη δλδ μπας κ καταφερω να αεριζω περισσοτερο το σπιτι κ δεν μυρισει τοσο η μπογια !

Φιλια σε ολες !!!

Καλησπέρα γλυκιές μανούλες του Ιουνίου

Τώρα μπήκα σπίτι, δεν έβαλα κ@λο σήμερα κάτω... βγήκα για ψώνια, καφέ , φαγητό... Κουράστηκα:|:neutral:

Κατερινάκι αυτό που έπαθες, το πέρασα κι εγώ χτες,,, την τελευταία εβδομάδα το μπεμπάκι με έχει συνηθίσει μέσα στην μέρα να δίνει το παρών σαν μπουρμπουλήθρα στον αφαλό μου,,, χτες τίποτα,, ανησύχησα, έκανα τρελές σκέψεις αλλά σήμερα το πρωί τσουπ η μπουρμπουλήθρα...

Υποθέτω δεν είναι απαραίτητο κάθε μέρα να αισθανόμαστε την παρουσία τους...

Να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα κ να σας πω ότι είναι το πρώτο μου μπεμπάκι,,, προσπαθούσαμε πολλά χρόνια, πέρασα πολλά πολλά, βιοχημικές, παλίνδρομη, εξετάσεις... Τώρα τα έχω αφήσει όλααααα πίσω και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη ....

Το φύλο δεν το ξέρουμε ακόμα:mrgreen:, θα το δούμε μάλλον στη Β' επιπέδου ...

Σας φιλώ

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Τσα ! Μαρακι με ειχε ξυπνησει η μπεμπιτσα με τις κλωτσιες της !!!!

Μετα εφυγα κ γω για καφε κ τωρα γυρισαμε αναψαμε κ μεις τζακακι κ καθομαστε να ζεσταθουμε !

κατερινακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα !

Κ αντιακι ! Αντε λοιπον καλο ξεκινημα στο βαψιμο κανε την αρχη να συνεχισουμε κ μεις αν κ γω θα το βαψω την ανοιξη αρχες Απριλη δλδ μπας κ καταφερω να αεριζω περισσοτερο το σπιτι κ δεν μυρισει τοσο η μπογια !

Φιλια σε ολες !!!

Κι εμείς κι εμείς...τζάκι κ χουζούρεμα

"cogito,ergo sum"

Βανιλα, ειδες τι μας κανουν τα μπεμπακια μας;; Σημερα παντως με αποζημιωσε ο μπεμπης μου.

Με το καλο το μωρακι σου, κοριτσι μου, κι εσενα. Απο ο,τι βλεπω ολες λιγο πολυ εχουμε ταλαιπωρηθει, τωρα ομως πανε αυτα, ολα καλα θα πανε!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Να'μαι παλι.Εχασα τιποτα;;Τι κανετε κοπελιες μου;virgi μου τα χρωματα τα εχω παραγγειλει οικολογικα.Δν υπαρχει κινδυνος,ειναι αοσμα.Αναγκαστηκα θα το κανω τωρα γιατι τελος φλεβαρη θα ερθουν τα επιπλα.Οχι πως δν ηθελα βεβαια....Οταν το τελειωσω θα βαλω φωτο.Αν τα καταφερω δηλαδη γιατι ειμαι ασχετη με Η/Υ.:?Το μεσημερι με χιλια ζορια εκανα το τικερακι.Οση ωρα σας γραφω το ζουζουνι μου χορευει στην κοιλιτσα μου.ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.....:-D:-D:-DΤα ξαναλεμε σε λιγο...

CEebp2.png?9T0iAOMn

Να'μαι παλι.Εχασα τιποτα;;Τι κανετε κοπελιες μου;virgi μου τα χρωματα τα εχω παραγγειλει οικολογικα.Δν υπαρχει κινδυνος,ειναι αοσμα.Αναγκαστηκα θα το κανω τωρα γιατι τελος φλεβαρη θα ερθουν τα επιπλα.Οχι πως δν ηθελα βεβαια....Οταν το τελειωσω θα βαλω φωτο.Αν τα καταφερω δηλαδη γιατι ειμαι ασχετη με Η/Υ.:?Το μεσημερι με χιλια ζορια εκανα το τικερακι.Οση ωρα σας γραφω το ζουζουνι μου χορευει στην κοιλιτσα μου.ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.....:-D:-D:-DΤα ξαναλεμε σε λιγο...

ανυπομονώ κι εγώ να φτιάξω το δωμάτιο του μπέμπη! Εμείς το είχαμε βάψει και βάλαμε κουρτίνες και φωτιστικό πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι, κι επειδή φυσικά δεν ξέραμε φύλο, βάλαμε σχετικά ουδέτερα χρώματα, οι τοίχοι είναι πράσινοι-φυστικί και οι κουρτίνες πορτοκαλί! Τώρα βέβαια που μας βγήκε μπέμπης κάπως μου κάθεται το πορτοκαλί, αλλά τι να γίνει!!

Βάλε μας φωτογραφία από τα χρώματα όταν ετοιμαστούν! Καλές ετοιμασίες!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...