Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ερωτικες επαφες με τους αντρες σας εχετε???

ρε κοριτσια αυτο ηθελα να σας ρωτησω και εγω,

απο οτι βλεπω δεν το πολυεξασκουμε το αθλημα..

εμας δεν μας εχει επι τιποτα ο γιατρος ουτε εχουμε ρωτησει.

ο αντρας μου δεν θελει καθολου, εγω θελω αλλα μονη μου δεν γινεται.......

βεβαια φοβαμαι και εγω λιγο, εχω και τοσο ιστορικο, δεν βαριεσαι τον 15Αυγουστο με το καλο;);)

Καλημερα σας κοριτσακια!! Διαβαζα ποση ωρα τα νεα σας, ολα πολυ ομορφα. Αρχισαμε την β΄επιπεδου, ολα καλα, αντε να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα!!!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για σκληρη κοιλια το πρωι, και γω το παθαινω, ειδικα οταν κοιμαμαι απο τη μια μερια(συνηθως την αριστερη), μετα οταν ξυπναω και βλεπω την κοιλια μου εχει ενα εξογκωματακι απο τα αριστερα, σημερα μαλιστα που το χαιδεψα, μου εκανε τοκ τοκ!!!:D Ακομη ομως δεν μπορει να το καταλαβει ο αντρας μου, νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις.

Πολυ ομορφες οι κοιλιτσες σας!!! Εμενα ειναι ακομη μικρη, ωρες ωρες απορω πως χωραει παιδι μεσα εκει :?:mrgreen:. (ελπιζω να μην παρει απο το σοι μου και βγει κοντο το μωρο χαχαχαχα)

Οσο για ερωτικες επαφες, ο γιατρος απο την αρχη ειχε δωσει το οκ, απλα στο πρωτο τριμηνο ενιωθα καπως αβολα, νομιζα οτι θα κανω κακο στο μωρο-ξερω πως δεν ισχυει κατι τετοιο- απλα ηταν καθαρα ψυχολογικο. Τωρα εχουμε παρει τα πανω μας, εχω διαβασει οτι κανει και καλο στο μπεμπε, οποτε ολα καλα:mrgreen::mrgreen:.

Μινουλα μου τι κανεις?

ουτε και εμενα δεν καταλαβαινει κατι ο αντρας μου, ακομα..

τι να κανουμε, υπομονη θα τα χορτασουμε σε λιγο καιρο τα χτυπηματακια τους..

Μέλλουσες μανούλες καλησπέρα:D

Κι εγώ μανούλα του Ιουνίου είμαι, άμα με θέλετε θα έρχομαι για καφέ και στο δικό σας θεματάκι;)

γεια σου, Βανιλιτσα, τι κανεις?

σε θελουμε στην παρεα μας....!!

τι παιδακι περιεμνεις? ποτε γεννας? γραψε μας ημερομηνιες..

Σας φιλώ, πάω να κοιμηθώ μιας που κοιμάται ο μικρός και τα λέμε! Α! Αυριο είναι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! Ευχομαι να πάνε ολα καλά!!!!:P

κατερινακι μου, περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!

καλα αποτελεσματα μεσα απο την ψυχη μου!!

Κορίτσια μου μια γρήγορη ερώτηση. Πως βάζουμε αυτό το ticker σαν υπογραφή??? Πείτε όμως βήμα-βήμα τι κάνω γιατί δεν κατέχω το άθλημα τοσο καλα οσο εσεις. Ευχαριστω

λοιπον θα προσπαθησω να σε βοηθησω..

-πατα πανω σε ενα αλλο τικερ απο καποια κοπελα

-θα σου ανοιξει μια καινουρια σελιδα με τικερ

-φτιαξε το δικο σου

-μαρκαρε το, κανε δεξι κλικ και πατα αντιγραφη

-ελα μετα εδω πηγαινε πανω δεξια στο πινακα ελεχγου

-πηγαινε στη επεξεργασια υπογραφης

-κανε εκει επικολληση

-πατα αποθηκευση και εισαι ετοιμη!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες

Έφαγα,κοιμήθηκα και επέστρεψα στη βάση μου.

Κοριτσάκια μου όσον αφορά το sex στο πρώτο ο αντρούλης μου δεν με ακούμπαγε από φόβο μήπως πάθει κάτι το μωρό!!!! Αφού την πρώτη νύχτα του γάμου μας (5,5 μηνών) τον παρακάλαγα όλο το βράδυ και πάλι τίποτα. Στο δεύτερο ήταν πιό έμπειρος και κάτι κάναμε αραιά και που, μέχρι την 16 εβδομάδα γιατί μετά ξεκίνησαν οι συσπάσεις και πάλι γιοκ!!! Τώρα πάλι κάτι γίνεται κάθε δύο με τρείς εβδομάδες και μετά από δική του πίεση(γιατί εγώ φοβάμαι πολύ λόγο του ιστορικού των συσπάσεων στη δεύτερη εγκυμοσύνη) και πολύ συμβατικά πράγματα.

Κατερινάκι καλή επιτυχία αύριο.Περιμένουμε νέα.

Virgi μου αυτό το παιδί είναι τόσο δεμένο μαζί μου που έχω πάθει πλάκα. Ίσως βέβαια γιατί όταν ήμουν έγκυος περνούσα μια έντονη περίοδο αμφισβήτησης και άνχους για τα επαγγελματικά από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους (σε σημείο να θέλω να δώσω τέλος στη ζωή μου) και το μόνο που μου έδινε δύμανη να συνεχίσω ήταν οι σκέψη του μωρού που κουβαλούσα.

Τέλος πάντων!!!! εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και όχι να μας παίρνει από κάτω!!!!!

Μόλις μου έφερε ο Νικόλας μου μια ζωγραφιά ένα δεντρόσπιτο και έχω λίωσει!!!!!!!!!!!!!

Σας αφήνω για απόψε. Τα λέμε το πρωί.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και όνειρα γλυκά με τα ζουζούνια σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Ελα μαματοπολινα μου τι ειναι αυτα που λες????

Παει ομως περασαν κ ποτε μα ποτε μην ξανακανεις τετοια σκεψη !

Ειδες το παιδακι σου, σου εδωσε κ σου δινει δυναμη !!!!!!!!

Ειναι φοβερο το δεσιμο που αποκτουν μαζι με τους γονεις......

Καληνυχτα κοριτσαρες μου !!!!

Φιλακια στις κοιλιτσες σας !

Γεια σας παλι, κοριτσια.

Κατερινα μου, καλη επιτυχια για αυριο, θα περιμενουμε με αγωνια τα καλα σου νεα!!

Κοριτσια, ξερει καμια που μπορω να παω στην αθηνα σε ποιο νοσοκομειο για να ακουσουν το μωρο να σιγουρευτω οτι ειναι καλα, εννοω εκτος απο το μητερα η καποιο αλλο ιδιωτικο; Με εχει πιασει πολυ αγχος τωρα, δεν ξερω γιατι.. Η μαμα μου λεει οτι ειμαι υπερβολικη και οτι δε γινεται ακομα να το νιωθω το μωρο συνεχεια..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας παλι, κοριτσια.

Κατερινα μου, καλη επιτυχια για αυριο, θα περιμενουμε με αγωνια τα καλα σου νεα!!

Κοριτσια, ξερει καμια που μπορω να παω στην αθηνα σε ποιο νοσοκομειο για να ακουσουν το μωρο να σιγουρευτω οτι ειναι καλα, εννοω εκτος απο το μητερα η καποιο αλλο ιδιωτικο; Με εχει πιασει πολυ αγχος τωρα, δεν ξερω γιατι.. Η μαμα μου λεει οτι ειμαι υπερβολικη και οτι δε γινεται ακομα να το νιωθω το μωρο συνεχεια..

Βρε Κατερίνα μου γιατί τετοιο άγχος τώρα ξαφνικά?? Έγινε κάτι? Πόση ώρα έχεις να το ακούσεις? Επίσης, αν δεν ηρεμήσεις το αγχώνεις και αυτό και που να κουνηθεί το καημένο. Φάε κάτι γλυκό, κάνε ένα ντους και ξάπλωσε. Σκέψου κάτι ευχάριστο και τσουπ .... θα δεις!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Γιατί βρε αγάπη μου? Αντιδρούσε πάντα στο γλυκό? Οπως και να έχει πάψε να αγχώνεσαι δεν βοηθάς καθόλου. Κάθησε ανάσκελα λίγο και ακούμπα την κοιλίτσα σου με το χέρακι σου. Που θα πάει, θα αντιδράσει. Αλλωστε, δεν είπε κανείς πως ΠΡΕΠΕΙ να κινείται όταν εμεις θέλουμε. Μπορεί όλη μέρα να ήσουν εσύ σε κίνηση και να μην τον κατάλαβες τον παίδαρό σου και τώρα να την έχει πέσει αυτός και να κοιμάται. Βάλε μουσική, σκέψου θετικά και αν..... αν ...... δεν έχεις ούτε μηνυμα, ούτε γράμμα.....

τότε πήγαινε αύριο στο γιατρό σου. Τι νόημα έχει γλυκιά μου να τρέχεις βραδιάτικα. Μόνο σε ιδιωτικό μαιευτήριο τέτοια ώρα. Πάντως θα σου πως μια δική μου εμπειρία προ 3 ημερων για να σε ησυχάσω λίγο. Οπως ξέρεις έχω δίδυμα (είναι η δεύτερη μου εγκυμοσύνη) ολη μέρα κάτι ψιλο εκανα και δεν είχα δώσει σημασία στις κινήσεις τους και ούτε αγχώθηκα. Κάποια στιγμή ήθελα να μου μιλήσουν και επειδή δεν ανταποκρινόντουσαν αγχώθηκα τρελά μέσα σε λίγα λεπτα. Τελικά πηρα το γιατρό μου και μου είπε να ηρεμήσω κυρίως γιατί ΑΝ πραγματικά κάτι κακο έγινε θα φαινόταν και με άλλα συμπτωματα. Εγω όμως όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Τελικά και τα δύο μου μίλησαν το επόμενο πρωι.

Ελπίζω όσο σου γράφω ο μικρός να έχει δώσει το παρόν.

Φιλιά & περιμένω να μου πεις

[sIGPIC]

Οχι, δεν εχει αντιδρασει ποτε σε γλυκο. Δεν ξερω τι με εχει πιασει τωρα. Ερχεται τωρα ο αντρας μου απο τη δουλεια μηπως παμε στο αλεξανδρας που διανυκτερευει.

Ρενα μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον.

IAL5p2.png

u83tp3.png

λοιπον θα προσπαθησω να σε βοηθησω..

-πατα πανω σε ενα αλλο τικερ απο καποια κοπελα

-θα σου ανοιξει μια καινουρια σελιδα με τικερ

-φτιαξε το δικο σου

-μαρκαρε το, κανε δεξι κλικ και πατα αντιγραφη

-ελα μετα εδω πηγαινε πανω δεξια στο πινακα ελεχγου

-πηγαινε στη επεξεργασια υπογραφης

-κανε εκει επικολληση

-πατα αποθηκευση και εισαι ετοιμη!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Τα κατάφερα με τα tickerακια!! Ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!!

[sIGPIC]

Bre Κατερινακι μου...τι αγχος σε επιασε κοριτσακι μου ! Ηρεμησε !!!!

Εσυ μπορει να λες οτι εισαι ηρεμη αλλα δεν εισαι κ φαινεται !!!!!!!!

Οντως στο Αλεξανδρας θα σας κανει καποιος υπερηχο....αλλα εχει οντως νοημ ανα τρεχεις βραδυατικα εκει μεσα ??????????

Αν δεν εχει αντιδρασει μεχρι τωρα στο γλυκο δε νομιζω οτι θα εκανε σημερα τη διαφορα !

Ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα το μικρακι σου θα κοιμαται κ αυτο θα ειναι ολο !

Συμφωνω κ γω να περιμενεις ως αυριο αλλα αν ειναι να ηρεμησεις πηγαινε καπου ! Ομως ηρεμησε ! Θα δεις που απλα θα κοιμαται το ψυχουλακι !!!!!

Εννοειται περιμενουμε νεα σου !

Διαφημίσεις

Οχι, δεν εχει αντιδρασει ποτε σε γλυκο. Δεν ξερω τι με εχει πιασει τωρα. Ερχεται τωρα ο αντρας μου απο τη δουλεια μηπως παμε στο αλεξανδρας που διανυκτερευει.

Ρενα μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον.

Το συζητάς??

Μπορεί μολις ακούσει τον μπαμπα του να κουνηθεί και να ηρεμήσετε. Δεν συμβαίνει τίποτα κακό. Μην ανησυχείς.

Οπως και να'χει στείλε μηνυμα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ είναι!!!

[sIGPIC]

κοριτσακια μου, τι διαβαζω?

τι αγωνια ειναι αυτη Κατερινακι μου??

γραψε μας τα νεα μολις γυρισεις, αντε βρε δεν θα ειναι τιποτα!!

το μωρουλι κομαται.

εμεις ειχαμε παει μαι βολτουλα εξω με την πεθερα μου και τον αντρα μου, βρεχει και ολη την ημερα εδω!

Ρενακι μου, ωραια τα τικερακια!!!

κατερινα μου γιατι τόση αγωνία;;Ολα καλά θα ειναι κοπέλα μου! Περιμένουμε νέα σου!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας! Θα σας ενημερώσω! Φιλάκια!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

:D:D:D

Κοριτσια, ολα καλα, πηγαμε στο ελενα τελικα που διανυκτερευε, οχι στο αλεξανδρας, και με το που ξαπλωσα για να μου βαλει το μηχανημα κλωτσησε ο ατιμος και μετα ακουσαμε και την καρδουλα του και ολα καλα. Συγγνωμη για την αναστατωση, αλλα με ειχε πιασει κριση, τωρα ειμαι μια χαρα. Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες, καληνυχτα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...