Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εμενα η μεση μου κ η πλατη μου γενικως με πονανε παρα πολυ, μερικες φορες δεν μπορω να βρω με τιποτα θεση που να βολευομαι, ουτε καν ξαπλωμενη...

Για την κοιλια που πετρωνει, εγω αυτο το εχω απο τις αρχες σχεδον κ την παρατηρω πως καμια φορα ειναι πιο φουσκωμενη απο την μια πλευρα...ειχα ρωτησει τον γιατρο μου κ μου ειπε πως ολα αυτα ειναι φυσιολογηκοτατα κ να μην με ανησυχουν καθολου!!!

Καλου κακου παντως ρωτηστε κ τον δικο σας τον γιατρο...

Κοριτσια να σας ρωτησω!!!!

Ερωτικες επαφες με τους αντρες σας εχετε???

Εμας μας εχει δωσει το οκ ο γιατρος αλλα φοβομαστε παρα πολυ...κ οσες φορες το επιχειρησαμε ηταν αστα να πανε, μεσα στο αγχος μην κανουμε καμια ζημια στην εγκυμοσυνη!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντυ μου, ευχομαι να πανε ολα καλα ειλικρινα!! Απολαυσε την ξαπλα και μη σε νοιαζουν τα κιλα. Ασχετο, κι εγω 10 εχω παρει ηδη και δεν ειμαι και ξαπλα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευα, για τις ερωτικες επαφες που λες, κι εμας μας εχει δωσει το οκ ο γιατρος. Στο πρωτο τριμηνο δεν καναμε καθολου και μετα κανουμε που και που ετσι πολυ σιγα και ηρεμα και πραγματικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εφοσον ο γιατρος σου λεει οκ τοτε δοκιμαστε να κανετε λιγακι, το μπεμπακι δεν παθαινει τιποτα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινα μου το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τα κιλα.Και 30 να παρω καρφακι δν μου καιγεται.Φτανει να ειναι καλα ο πριγκηπας μου.Βλεπω λετε για επαφες.Πιστευω αν δν επρεπε θα σου το ελεγε ο γιατρος σου.Οποτε μην φοβασε.Εχω ακουσει οτι κανει κ καλο μαλιστα στον τοκετο.Εκτος αν δν θελεις.Μην το κανεις μονο για τον αντρα σου.Πανω απ'ολα να νοιωθεις εσυ ομορφα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Ειμαι σιγουρη οτι το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι τα κιλα, ετσι για να γελασουμε και λιγο το ειπα.:D Εχε πιστη στο μικρο σου πλασματακι, ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου και ολα θα πανε καλα.:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα σας κοριτσακια!! Διαβαζα ποση ωρα τα νεα σας, ολα πολυ ομορφα. Αρχισαμε την β΄επιπεδου, ολα καλα, αντε να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα!!!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για σκληρη κοιλια το πρωι, και γω το παθαινω, ειδικα οταν κοιμαμαι απο τη μια μερια(συνηθως την αριστερη), μετα οταν ξυπναω και βλεπω την κοιλια μου εχει ενα εξογκωματακι απο τα αριστερα, σημερα μαλιστα που το χαιδεψα, μου εκανε τοκ τοκ!!!:D Ακομη ομως δεν μπορει να το καταλαβει ο αντρας μου, νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις.

Πολυ ομορφες οι κοιλιτσες σας!!! Εμενα ειναι ακομη μικρη, ωρες ωρες απορω πως χωραει παιδι μεσα εκει :?:mrgreen:. (ελπιζω να μην παρει απο το σοι μου και βγει κοντο το μωρο χαχαχαχα)

Οσο για ερωτικες επαφες, ο γιατρος απο την αρχη ειχε δωσει το οκ, απλα στο πρωτο τριμηνο ενιωθα καπως αβολα, νομιζα οτι θα κανω κακο στο μωρο-ξερω πως δεν ισχυει κατι τετοιο- απλα ηταν καθαρα ψυχολογικο. Τωρα εχουμε παρει τα πανω μας, εχω διαβασει οτι κανει και καλο στο μπεμπε, οποτε ολα καλα:mrgreen::mrgreen:.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μαματοπολινα απιστευτο ε ? Αχ αυτοι οι μπαμπαδες ! Αδυναμιες !!!!!!

Μαρακι μου...ετσι λεω κ γω πως ειναι δυνατον να ειναι απο τη μια μερα στην αλλη τοσο αισθητη η παρουσια της κ μαλιστα τοσο ωστε να την καταλαβαινει ο μπαμπας ....??? Κ βρε παιδια την καταλαβαινε πολυ εντονα ! ΕΙχε παθει πλακα !!!!!

Σας λεω δεν ξεκολαγε το χερι του απο την κοιλια μου !!!!!!

Αλλα κ σημερα ολη μερα η μπεμπα κλωτσαει κουνιεται ! Δεν σταματαει ! Καλε τι ενεργεια ειναι αυτη ? Γι αυτο λιποθυμησα χτες κ ξαναζαλιστηκα σημερα????? χαχαχαχαχ!!!!

Χαλαλι της !!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου μην κανεις ακομα αμνιο ! Ασε να ερθει η β κ μετα ! Αλλωστε εχει βγει καλη η αυχενικη οποτε δεν βρισκω το λογο ειλικρινα !

Καλημερα σας κοριτσακια!! Διαβαζα ποση ωρα τα νεα σας, ολα πολυ ομορφα. Αρχισαμε την β΄επιπεδου, ολα καλα, αντε να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα!!!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για σκληρη κοιλια το πρωι, και γω το παθαινω, ειδικα οταν κοιμαμαι απο τη μια μερια(συνηθως την αριστερη), μετα οταν ξυπναω και βλεπω την κοιλια μου εχει ενα εξογκωματακι απο τα αριστερα, σημερα μαλιστα που το χαιδεψα, μου εκανε τοκ τοκ!!!:DΑκομη ομως δεν μπορει να το καταλαβει ο αντρας μου, νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις. Πολυ ομορφες οι κοιλιτσες σας!!! Εμενα ειναι ακομη μικρη, ωρες ωρες απορω πως χωραει παιδι μεσα εκει :?:mrgreen:. (ελπιζω να μην παρει απο το σοι μου και βγει κοντο το μωρο χαχαχαχα)

Οσο για ερωτικες επαφες, ο γιατρος απο την αρχη ειχε δωσει το οκ, απλα στο πρωτο τριμηνο ενιωθα καπως αβολα, νομιζα οτι θα κανω κακο στο μωρο-ξερω πως δεν ισχυει κατι τετοιο- απλα ηταν καθαρα ψυχολογικο. Τωρα εχουμε παρει τα πανω μας, εχω διαβασει οτι κανει και καλο στο μπεμπε, οποτε ολα καλα:mrgreen::mrgreen:.

Μινουλα μου μη το λες ! Κ γω 19 βδ. ειμαι αλλα το καταλαβε μια χαρα ο αντρας μου κ οχι μονο ενα της χτυπημα ! Αλλα ολο το βραδυνο της παιχνιδι που ειχε επι μια ωρα !!!!!! Ισως αναλογα κ τη θεση που εχει το μωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο γι ατις επαφες εμενα δεν με αφηνε απο την αρχη κ μετα ετσι κ αλλιως λογο αποκολλησης !

Αλλα να πω την αμαρτια μου τον κυνηγουσα τοσους μηνες τον αντρα μου κ δεν ηθελε ! Φοβοταν ελεγε ! Τς τς τς ξενερωτος !!!! χχαχαχαχα!!!!!

Τωρα που η μπεμπα κλωτσησε νομιζω...δεν μου βγαινει ουτε κ μενα.....

φανταζομαι την ωρα εκεινη εμεις να.......... κ η μπεμπα να κλωτσαει !!! χαχααχαχ!!!! Απαππαπαπααπ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ πόσες ζουζούνες μαζεύτηκαν σήμερα για καφεδάκι?????

Ευα μου δεν είναι το θέμα να μου τα κρατήσουν οι γονείς μου (ούτος ή άλλως μένουν από πάνω μου και βοήθεια υπάρχει) απλά ο μικρός έχει κοιμηθεί μόνο δύο φορές στη μαμά μου και όλο το βράδυ νιαούριζε μαμά μου (τόσο που την πρώτη φορά τον κατέβασε η γιαγιά στις 4,30 τα ξημερώματα).

Ήδη εδώ και ένα μήνα ξυπνάει κατά τις 3,00 και έρχεται σφαίρα στο κρεβάτι μου.

Σας αφήνω προς το παρών πάω σπιτάκι με τα μικρά να φάω τη σουπίτσα μου και να ξαπλώσω για τη καθιερωμένη siesta που λέει και η νύφη μου.

Τα λέμε το απόγευμα!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πως μου κλεινουν ετσι τα ματια με το που φαω το μεσημερι???

πωωωωπωωω...αφου προλαβαινω κ δεν μου πεφτει το κεφαλι μεσα στο πιατο παλι καλα...χαχαχαχαχαχαχα

αντυ μου ηθελα να σου το πω απο την αρχη..να μην καθεσαι κ διαβαζεις πραγματα στο ιντερνετ γιατι θα απογοητευτεις...

να ξερεις πως στις συσπασεις μεγαλο ρολο παιζει κ το αγχος...οσο γινεται κ μπορεις να το ελεγξεις να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη...

ουτροτζεσταν δεν εχω σταματησει να παιρνω απο την 15η μερα του κυκλου μου τοτε κ μεχρι σημερα κ τουλαχιστο την 32η εβδομαδα μου εχει πει ο γιατρος...κραταει μαλακια την μητρα...

οσο για το σεξ εμας ειναι απαγορευτικο δυστυχως απο τη μια...

το σεξ βοηθαει προς το τελος της εγκυμοσυνης κ αυτο γιατι το σπερμα προκαλει συσπασεις στη μητρα...

καλως μας ηρθες βανιλα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Κατερινα μου το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τα κιλα.Και 30 να παρω καρφακι δν μου καιγεται.Φτανει να ειναι καλα ο πριγκηπας μου.Βλεπω λετε για επαφες.Πιστευω αν δν επρεπε θα σου το ελεγε ο γιατρος σου.Οποτε μην φοβασε.Εχω ακουσει οτι κανει κ καλο μαλιστα στον τοκετο.Εκτος αν δν θελεις.Μην το κανεις μονο για τον αντρα σου.Πανω απ'ολα να νοιωθεις εσυ ομορφα.

Πω πω σας έχασε σήμερα και πολύ στεναχωριέμαι...

Να πώ ότι στον 8ο μήνα καλό είναι να μην έχουμε επαφές. Μέχρι τότε ειναι οκ. Και ξανά στον 9ο!!!

bloublou ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ! SUPER!!!!!!:tongue::D

Σας φιλώ, πάω να κοιμηθώ μιας που κοιμάται ο μικρός και τα λέμε! Α! Αυριο είναι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! Ευχομαι να πάνε ολα καλά!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια μου μια γρήγορη ερώτηση. Πως βάζουμε αυτό το ticker σαν υπογραφή??? Πείτε όμως βήμα-βήμα τι κάνω γιατί δεν κατέχω το άθλημα τοσο καλα οσο εσεις. Ευχαριστω

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...