Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια μου!!!!!

τι καλα βιργινακι μου πως την αισθανθηκατε τοσο εντονα...θελω κ γωωωωωωωω....

εντος των ημερων το ευχομαι...παντως κ μενα εχτες ηταν ανησυχα...

μπλουμπλου μου εχεις κ συ πολυυυυυ γλυκια κοιλιτσουλα...κ φαινεσαι κ αδυνατουλα

αντυ μου ποσο σου ειπε ογιατρος πως ειναι ο τραχηλος σου??πως κ δεν σου προτεινε να κανετε περιδεση??τι φαρμακα σου εδωσε??

οπως κ να εχει παντως να καθεσαι τελειως ξαπλα κ να μην κανεις καμια απολυτως δουλεια...γενικοτερα να μην κουραζεσαι καθολου κ να εισαι θετικη...

πολλες γυναικες ξεκινησαν με μικρο τραχηλο κ πηγαν μεχρι τελους...απλα να εισαι φρονιμη...

ρενα μου τι κσνεις??κ συ ενα κ ενα εεε??αντε με το καλο...

εγω εκανα λαπαροσκοπικη περιδεση λογω ανεπαρκειας τραχηλου που εχω κ στο παρελθον εχω χασει ενα παιδακι απο αυτο...

τωρα θελω την γνωμη σας για κατι,...την τελευταια φορα που πηγαμε στον γιατρο μας πεταξε κατι για αμνιοπαρακεντηση...

το λεει προοληπτικα ο γιατρος επειδη εχουμε περασει κ τραβηξει παρα πολλα...

το αφηνει πανω μας τελειως κ εμεις δεν ξερουμε τι να κανουμε...

οι αυχενικες βγηκαν μια χαρουλα κ ειμαι κ 25 χρ...εγω ελεγα να κανω κ την β' επιπεδου κ βλεπουμε...εσεις τι λετε?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, ομορφες κοιλιτσες!!

Μαρακι, συγγνωμη που βγηκα ετσι αποτομα χτες το βραδυ αλλα ειχε προβλημα το ιντερνετ.

Βιργινια μου, τι ωραια!!!!!!!!!!!!:D:D Εμενα ακομα δεν τον καταλαβαινει τον μπαμπα του..:rolleyes:

Μαριλου μου, θα σου ελεγα κι εγω να κανεις τη β επιπεδου πρωτα και μετα να αποφασισετε για αμνιοπαρακεντηση, αλλα σιγουρα ο γιατρος ξερει καλυτερα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημέρα σας κορίτσια! Τι ωραία παρέα!! Τέλειες οι κοιλίτσες σας, ελπίζω σήμερα να προλάβω να βάλω και τη δική μου φωτο.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, έχετε συσπάσεις; Κι αν ναι πώς είναι; Στο parents διάβαζα ότι σκληραίνει για λίγο η κοιλιά. Εγώ το πρωί όταν ξυπνάω και είμαι γυρισμένη στο ένα πλευρό και μετά γυρνώ ανάσκελα την νιώθω πιο σκληρή και κάποιες φορές είναι πιο φουσκωμένη στη μία πλευρά. Αυτό είναι σύσπαση ή είναι το μωράκι;;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζα, καλημερα. Κι εγω παθαινω ακριβως το ιδιο καθε πρωι, αλλα δε νομιζω οτι ειναι συσπαση. Ειναι μαλλον το μωρο και ισως να ειναι και η κυστη μας που ειναι γεματη. Εχω σκοπο να ρωτησω το γιατρο παντως την επομενη φορα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου καλες!!!!Και εμεις εδω σημερα μεσα στη βροχη ειμαστε!!!!Τουλαχιστον γλυκανε λιγακι ο καιρος κ πηγε στους 5 βαθμους Κελσιου!!!!

Μαματοπολινα τα μικρουλια σου ειναι απιθανα!!!Δεν μπορουν να σου τα κρατησουν τα μικρα σου γιαγιαδες-παπουδες?Δεν πειραζει ας λειψεις λιγες μερουλες!!!Και με την αμνιο, ολα θα πανε καλα!!!!

Αντυ μου, καλοριζικο το παιδικο δωματιο, με το καλο κ στην ωρα του να το χαρει ο γλυκο σου το μωρακι!!!Ολα θα πανε καλα!!!!Δεν το γνωριζω κατι γι'αυτο, αλλα νομιζω πως οσο μπορεις να κινησε λιγοτερο ειναι σωστη συμβουλη που σου δωσανε τα κοριτσια!!!!Περιμενουμε νεακια σου!!!

Ρενα μου, περαστηκα σας!!!Με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου τα δυο σου μωρα!!!!Να ειστε ολοι υγιεστατοι!!!

Βιργη μου, ειδες τι υπεροχο συναισθημα???Εμενα ο αντρας μου το καταλαβε το μωρακι μας εδω και 5 μερες για πρωτη φορα κ εκτοτε συνεχως η μπεμπα μου μολις ηρεμησω κλωτσαει συνεχεια...βεβαια εαν βαλεις κρυο χερι σταματαει...της αρεσει η ζεστουλα!!!!

Καση μου καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!!!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ με το καλο να υποδεχτητε κ τον μπεμπη σας!!!!

Μαριλου μου γλυκια!!! Συντομα θα αισθανθεις κ εσυ τις κλωτσιτσες εντονα!!! Η αποφαση για αμνιο ειναι καθαρα δικη σας, αλλα εαν μοπρειτε να περιμενετε να κανετε την Β επιπεδου κ μετα να αποφασισετε, παντως η πορεια σας (εσενα κ του μωρου) μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλη...και η αμνιο ειναι λιγο επικυνδηνη, εαν μπορεις να την αποφυγεις καλο θα ηταν!

Μπλουμπλου μου πολλα χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!Η δικια μου το ομολογω, ειναι λιγο μικροτερη!!!!!

Ολες οι κοιλιτσες παντως ειναι μια γλυκα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

καλε που πηγατε ολες??

καλημερα και απο μενα, επισης βρεχει εδω παρα πολυ και ειναι μαυρος ο ουρανος!

εγω σημερα δεν πολυκοιμηθηκα καλα αλλα ακουγα την μπεμπουλα οποτε ειναι σαν να κοιμηθηκα σαν πουλακι!

να σας πω σε εχετε στεναχωρησει με τις κοιλιες σας, εμενα ειναι μικρη:|:|

ποτε θα μεγαλωσει????

Λοιπον !!! Εχτες ηταν ενα σοκαριστικο βραδυ για εμενα με την καλη εννοια !

Απο τις 11 το βραδυ κ μεχρι τις 12 που με πηρε ο υπνος η μπεμπα εκανε απιστευτα πραγματα κ τοσο δυνατα...που ο μπαμπας την καταλαβεβε επι 45 λεπτα που ειχε τα χερια του στην κοιλια μου! Της μιλαγε κ αυτη επαιζε ! Ειναι δυνατον???? Ειχα ανατριχιασει ολοκληρη γιατι ναι μεν την ενιωθα αλλα οχι ετσι ! Ε κ χτες..... ΣΟΚ !!!!!! Χαχαχαχαχα!

Ηταν φοβερο.....ο μπαμπας επαθε πλακα.....χεστηκε πανω του....αλλα κ γω γιατι δεν φανταζομουν οτι τοσο νωρις μπορουσε να την καταλαβει !!!! Μα ηταν τοσο εντονα ολα.......

Αυτα τα δικα μου.........

καλα θα μας τρελανει η δικια σου!!!!

μυ φαινεται πως ειναι η πιο ζωηρη απο ολα τα μωρακια μας!!!

Kαλημερα σας κοριτσια!!!

Περιμενω κι εγω να γινω μανουλα τον Ιουνιο για δευτερη φορα!!! Εχω ηδη ενα κοριτσακι 16 μηνων και περιμενω αγορακι.

Κασι μου, καλως ηρθες, αντε να μεγαλωνει η παρεα, γραψε μας ημερομηνιες, ποτε γεννας? με το καλο κοπελα μου!

στο τελος θα κερδισουν τα αγορια μου φαινεται...:mrgreen::mrgreen:

Μαριλου μου, για πιο λογω σου ειπε ο γιατρος να κανεις αμνιο??

αφου εισαι μικρη..

καλυτερα να κανεις και την Β' επιπεδου πρωτα και μετα αποφασιζεις.

μην σε επηρρεασουμε εμεις.. καλυτερα.

καλημέρα σας κορίτσια! Τι ωραία παρέα!! Τέλειες οι κοιλίτσες σας, ελπίζω σήμερα να προλάβω να βάλω και τη δική μου φωτο.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, έχετε συσπάσεις; Κι αν ναι πώς είναι; Στο parents διάβαζα ότι σκληραίνει για λίγο η κοιλιά. Εγώ το πρωί όταν ξυπνάω και είμαι γυρισμένη στο ένα πλευρό και μετά γυρνώ ανάσκελα την νιώθω πιο σκληρή και κάποιες φορές είναι πιο φουσκωμένη στη μία πλευρά. Αυτό είναι σύσπαση ή είναι το μωράκι;;

Λιζακι, εγω δεν εχω καταλαβει καθολου συσπασεις..καποιες φορες οταν γυρναω στο πλαι μπορει να ειναι νιωθω κατι πιο σκληρο αλλα ειναι μεσα στην κοιλια μου οχι επιφανειακα, δεν ξερω αν το περιγραφω καλα...

Κοριτσια, εχω να νιωσω τον μπεμπη απο χτες το βραδυ και εχω αγχωθει τωρα..

ακουσε την μαμα του που στεναχωρηθηκε, γι'αυτο..

αυτο θα παθαινω και εγω τωρα μου φαινεται... να κι αλλο αγχος γμτ!

Διαφημίσεις

ζουζουνες μαλλον λογο του καιρου εχω μικρο θεματακι με το ιντερνετ...

τωρα οσο αναφορα για την αμνιο επειδη ο γιατρος μου εχει δει πολλα κουλα με μενα κ μου εχουν συμβει πραγματα που δεν το πιστευε σαν γιατρος μου ειπε ειναι υποχρεωμενος να μου αναφερει για την αμνιο...δεν μου το επεβαλλε...

σας το αφηνω στην ευχερεια σας μας ειπε...

κ μεις κλεινουμε προς την β' επιπεδου κ μετα βλεπουμε..

σας ευχαριστω για τις αποψεις σας..ειναι πολυτιμες για μενα..

κ δω γινεται χαλασμος κυριου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Κι εγώ αγχώνομαι όταν αργεί! Αλλά έχουν τους δικούς τους ρυθμούς. Μερικές φορές βοηθάει να φάτε λίγη σοκολάτα ή να πιείτε λίγο γάλα ή χυμό πορτοκάλι και να ξαπλώσετε. Αρχίζει τους χορούς τότε!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ναι ναι lisah το εχω παρατηρησει...τα δικα μου οταν τρωω σοκολατα μαλλον υπβος τους πιανει αλλα με το πορτοκαλακι κατι γινεται...χιχιχι

τωρα για τις συσπασεις που λετε ειναι εντονο πετρωμα στην κοιλια κ καποιες φορες συνδιαζεται κ με πονακια περιοδου κ μεσης...

παντως κ μενα καποιες φορες που ειμαι στο πλαι κ γυριζω ανασκελα τσιτωνει αρκετα αλλα νομιζω πως ειναι το ξεβολεμα που κανω στα μικρα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα σε ολες σας.Αχ βρε κοριτσια να ξερατε ποσο καλο μου κανει η κουβεντα μαζι σας.Σας ευχαριστω για τις ευχες κ τις πληροφοριες.mamatopolina k bloublou κοιταξα στο parents αλλα δν με βοηθησε κ πολυ.Βρηκα πολες κοπελες με ιδιο η παρομοιο προβλημα κ δν ηταν για ολες καλη η εξελιξη δυστηχως.Ανχωθηκα χειροτερα.Katerinars τελεια τα ονοματα του μπεμπη σου.Ο αντρας μου τρελαινεται για ονοματα με ιστορια,κ εχει δικιο.Maria-elpida δεν δουλευω,ειμαι ολη μερα απο το κρεβατι στον καναπε.Μονο φαι κ υπνο.Γι'αυτο κ εχω ηδη 9 κιλα επιπλεον.Marilou85 το μηκος του τραχηλου ειναι 2,2.Τοσο πρεπει να ειναι στον ογδοο κ μετα.Περνω τα utrogestan απο φαρμακα κ εχω κ συσπασεις.Οσον αφορα την αμνιοπαρακεντηση κανενας δν μπορει να σου πει να την κανεις η οχι.Η αποφαση ειναι δικη σου.Ειχα ρωτησει κ εγω τον γιατρο μου αλλα επειδη η αυχενικη ηταν μια χαρα μου ειπε οτι δν χρειαζεται.Το κανουν μονο σε αναγκαιες περιπτωσεις γιατι εχει ποσοστα επικηνδυνοτητας.LisaH εχω κ εγω συσπασεις.Σκληραινει η κοιλια μου συνηθως γυρω απο τον αφαλο κ μερικες φορες εχω πονακια σαν περιοδου.Ρωτα τον γιατρο σου γιατι εμενα οι γιαγιαδες μου ελεγαν οτι ειναι ο μπεμπης,αλλα δν ηταν τελικα.Ευακι σε ευχαριστω πολυ.Τα νεα μου τα βλεπεις.Δυστηχως δν μπορω να ευχαριστηθω τιποτα.Φοβαμαι πολυ.Πωπω λογοδιαροια.Σας κουρασα συγνωμη.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...