Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα και είστε όλες καλά! Σόρρυ που χάθηκα, αλλά περάσαμε οικογενειακώς ιωσούλα, ευτυχώς εγώ και ο μικρούλης μας πιο ελαφρά, και δεν χρειάστηκε να πάρουμε φάρμακα. Οι υπόλοιποι, όμως, είχαν ανάγκη μία χείρα βοηθείας...

Κατά τα άλλα, ήσυχα, περιμένω σε μία εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης Α τεστ για να αποφασίσω αν θα κάνω αμνιοκέντηση.

Αχ, βρε LisaH έτσι κι εγώ, έχω μια αγωνία όταν πρόκειται για εξετάσεις, που δεν την είχα στο πρώτο. Γενικά, όμως, στην καθημερινή ζωή, επειδή κάνω διάφορα, με τις δουλειές και τον μικρό, δεν το πολυσκέφτομαι, αλλά σαν πάω στο γιατρό, η καρδιά μου πάει να σπάσει....!

Βloublou, πολύ χαίρομαι πραγματικά για τα καλά σου νέα! Αχ, με συγκίνησες, γιατί μου θύμισες τη β΄επιπέδου που είχα κάνει στην Πάτρα... Με το καλό η κορούλα σου! Τί γλυκός ο μικρούλης, σου με αυτά που σου λέει! Εμένα, δεν με αγχώνει τόσο πως θα το πάρει. Θεωρώ φυσιολογική τη ζήλια, το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να μην τα παραμελούμε, και να τα βάζουμε κι αυτά στη διαδικασία της βοήθειας προς το μικρό αδερφάκι. Η πράξη, βέβαια, θα δείξει...

Κοριτσάκια μου, να είστε όλες καλά, να νιώθετε καλά και αισιόδοξα, σας αφήνω τώρα, θα τα ξαναπούμε, φιλία!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κοιταμε τις κοιλιες μας καθε μηνα!!!χαχαχα!!!Τελειο!!!

Παντως κ τα επιπλα του μαλλον θα τα παρουμε χωρις πολλα πολλα, μας αρεσουν τα απλα, που συνηθως γμτ ειναι κ τα ακριβοτερα σ'αυτα που παει το ματι μας!!!

Ευακι, καλο αυτο με το να κοιταμε την κοιλια μας καθε μηνα!!!! μου αρεσει!!

και εμεις ψαχνουμε για ουδετερα αλλα ειναι τα πιο ακριβα,

εχω βρει μαι κουνια απο τα ΗΡΑ, θα ρωτησω τιμη και θα βαλω λινκ.

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!εξαφανιστηκα παλι απλα με την μικρη δεν προλαβαινω να παρω ανασα.εχω την πεθερα μου τωρα για βοηθεια αλλα η μικρη εχει κολλησει πανω μου οποτε δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο.εγω θα παω την Δευτερα για β επιπεδου κ ενα αγχος φυσικα το εχω.κατα τ'αλλα το μωρο κλοτσαει συνεχεια και οι εμμετοι συνεχιζουν

διαβασα τα νεα σα.δεν ειναι υπεροχη αυτη η περιοδος που ψαχνουμε κρεβατια και καροτσια και ολα τα συναφη?εγω απο καροτσι εχω παρει το peg perego plico p3 modular το 3 σε 1.εμεινα πολυ ευχαριστημενη αν κ οσυζυγος που το κουβαλαει λεει οτι ειναι βαρυ!!!

Τιτινακι μου, σε χασαμε!!!

ολα καλα? σε τρελαινει η μπουμπου??

και εμεις αυτο το καροτσι λεμε να παρουμε! βαρυ ε? δεν πειραζει θα ειναι και πιο στιβαρο (ετσι γραφεται?)

Καλησπέρα μανούλες!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα και είστε όλες καλά! Σόρρυ που χάθηκα, αλλά περάσαμε οικογενειακώς ιωσούλα, ευτυχώς εγώ και ο μικρούλης μας πιο ελαφρά, και δεν χρειάστηκε να πάρουμε φάρμακα. Οι υπόλοιποι, όμως, είχαν ανάγκη μία χείρα βοηθείας...

Κατά τα άλλα, ήσυχα, περιμένω σε μία εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης Α τεστ για να αποφασίσω αν θα κάνω αμνιοκέντηση.

Βεριλινακι, (ολο βερονικα μου ερχεται να σε λεω:D), περαστικα σας, μην αγχωνεσαι γαι τις εξετασεις, θα πανε ολα καλα, γραψε μας τα νεα σου!!

Γεια σας παλι, κοριτσακια, τι κανετε;

Βερολινα, περαστικα σας και ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα, που θα εχετε!!

Με εχει φαει το αγχος, μια βδομαδα μενει για τη β επιπεδου και αγχωνομαι πολυ..:(

Μακαρι και ο μπεμπουλης να με κλωτσαγε συνεχεια να ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα

bloublou μου τέλεια τα νέα σου άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες. Εγώ έχω την αμνιο στις 08/02 και αρχίζω να ανγχώνομαι για τα πρακτικά θέματα κυρίως πως θα κάνω με τα μικρά μια και θα πρέπει να μείνω Αθήνα τουλάχιστον για 4-5 ημέρες.

Όσον αφορά τις ανυσηχίες σου για το μικρό σου να σου πώ ότι ο Νικόλας μου ένα μήνα πριν γεννήσω το μικρό μου λέει ένα βράδυ " μαμά εγώ θα το αγαπάω το μωράκι μας αλλά θέλω να μου κάνεις και μία μπέμπα" . Όταν λοιπόν γεννήθηκε ο μικρός ο Νικόλας όχι μόνο δεν το πείραζε αλλά από 40 ημερών τον άφηνα μόνο μαζί του για να κάνω δουλειές σε άλλο δωμάτιο ή ένα ντουζάκι. Απλά τη ζήλεια (γιατί αυτό δεν το γλυτώνεις με τίποτα) ο Νικόλας την έβγαλε στον εαυτό του με την έννοια ότι έγινε ανυπάκουος και ατίθασος (ευτυχώς μόνο μέσα στο σπίτι γιατί έξω είναι ΚΥΡΙΟΣ). Βέβαια πιστεύω ότι είναι και στον χαρακτήρα του κάθε παιδιού γιατί όπως λες και για τον δικό σου ο Νικόλας ουδέποτε έχει πειράξει άλλο παιδάκι και γενικότερα είναι πολύ τρυφερός με μωράκια(τυπικό καρκινάκι)!!!!

Μια πρώτη μου ξαδέρφη η οποία γέννησε το δεύτερό της κοριτσάκι τον Οκτώβριο έχει μαρτυρήσει η καημένη γιατί η μεγάλη της κόρη η οποία κλείνει τα 3 την Κυριακή έχει προσπαθήσει 4-5 φορές να πνίξει τη μικρή με το μαξιλάρι, την έχει πετάξει από το ρηλάξ και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές. Βέβαια από όταν ήταν έγκυος η ξαδέρφη μου της έδινε μπουνιές στην κοιλιά και τέτοια τρελά, οπότε μην ανησυχείς γιατί ο μικρός σου δεν δείνει τέτοια δείγματα.

Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι παρουσία του μεγάλου μην ασχολείσε πολύ με την μπουμπού και επίσης καθιέρωσε ένα απόγευμα την εβδομάδα όπου θα το αφιερώνεις στο γιό σου μόνο για τους δύο σας και κάτι αντίστοιχο να κάνει και ο καλός σου.

Όσο για την επίσκεψη στο γυναικολόγο που λές εμένα μου το είχε ζητήσει ο Νικόλας από την αρχή και από το τρίτο ραντεβού τον έπαιρνα μαζί.

Να σας πω και ένα άλλο περιστατικό πού έγινε με το μικρό πρίν ανακαλύψω ότι είμαι έγκυος. Παρασκευή 5/11 γυρίζουμε το μεσημέρι σπίτι και όπως έβγαλα το παντελόνι μου έρχεται τρέχοντας ο μικρός με αγκαλιάζει μου φιλάει την κοιλία φωνάζοντας " μπέέέμπα μπέέμπα". Παθαίνω το πρώτο σοκ γιατί ουτε καν καθυστέρηση δεν είχα ακόμη και σκέφτομαι " θα λέει μπαμπά".

Δύο μέρες μετά βράδυ των εκλογών καθισμένοι στον καναπέ βλέπουμε τα αποτελέσματα ο μικρός είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του και από το πουθενά σηκώνεται μου κατεβάζει το παντελόνι της πυτζάμας ίσα να φανεί η κοιλία και άρχισε να μου τη φιλάει φωνάζοντας πάλι μπέμπα μπέμπα...

Την επόμενη το απόγευμα πήγα για τη β-χωριακή η οποία στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης ήταν 1149 μονάδες.

Εμπιστέψου το ένστικτο του μικρού σου και όλα καλά θα πάνε.

Συγνώμη αν σε ζάλισα με τις φλυαρίες μου!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΜΑΝ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.BLOUBLOU ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ.ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.MARILOYΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ, ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΟΥ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΕΧΩ Κ ΚΑΛΑ Κ ΨΙΛΟΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΕΧΘΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ.ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ 25 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ,ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 8/12/2010 Κ ΤΗΝ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 10/2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Κορίτσια βάζω φώτο, τεράστια έτσι.

http://i690.photobucket.com/albums/vv266/bloublou/DSC03637.jpg

Μαμά τοπολίνα ο γιος μου νομίζω μοίαζει με το Νικόλα σου, κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι και ο δικός μου, με την κοιλιά μου και εμένα έχει μια αδυναμία, έρχεται μου τη χαιδεύει κια την φιλάει, απλά το θέμα είναι πως θα επεξεργαστούμε καλύτερα το χρόνο μας ώστε να μην νιώσει εκτός. Σίγουρα θα τον βάλω βοηθό, θα ΄νιώσει πολύ χρήσιμος.

Αντι1998 δεν ξέρω και πολλά γι' αυτό να σε βοηθήσω, το μόνο όταν θα έρθει η ώρα να γεννήσεις εύχομαι το αργότερο δυνατό, θα γεννήσεις εύκολα. Κατά τα άλλα ξεκουραση, ότι οδηγίες σου έχει δώσει ο γιατρός σου και τα φάρμακα σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ρίξε μια ματιά στο παρέντσ πολύ πιθανό να βρεις αντίστοιχο θέμα με άλλα κορίτσια που έχουν περάσει το ίδιο.

dYU4p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Χάθηκα, το ξέρω αλλά ταλαιπωρήθηκα με μια ψύξη για 1 εβδομάδα, μετά έκανα και την άμνιο και είχα τρελό άγχος, η μικρή μου κόρη αρρώστησε και τώρα είμαι ΠΑΛΙ άρρωστη και εγώ. Κατά τα άλλα, τα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο είναι καλά, έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, η μικρή μου είναι ενθουσιασμένη με τα νέα και εγώ προσπαθώ να παλέψω την κλεισούρα και τις απανωτές μου αρρώστιες.

Διάβασα γρήγορα-γρήγορα πολλά μηνύματά σας και δεν σας κρύβω πως επειδή δεν είμαι και πολύ καλή στο ιντερνετ δεν μπαίνω σύχνα. Εγω πάντως έχω ήδη πάρει 8 κιλά (είμαι 19 εβδομάδων και κάτι).

Τέλος θα ήθελα να πω στη Μαριλού (την έταιρη διδυμομανούλα) πως ξετρελάθηκα με την κοιλίτσα σου. Εύχομαι σε όλες με το καλό και ελπίζω αν και είμαι αραιή επισκέπτης να με αποδεχθήτε και να με βάλετε σε εκείνο το πινακάκι με την εγκυμονούσες του Ιουνίου.

Φιλιά σε όλες!!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΜΑΝ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.BLOUBLOU ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ.ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.MARILOYΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ, ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΟΥ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΕΧΩ Κ ΚΑΛΑ Κ ΨΙΛΟΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΕΧΘΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ.ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ 25 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ,ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 8/12/2010 Κ ΤΗΝ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 10/2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ......

Aντυ μου, τι κανεις καλη μου??

καλοριζικα και με το καλο τα επιπλακια του μωρου σου!!!

Η Μαριλου εχει κανει περιδεση τραχηλου λογω ανεπαρκειας, θα σου απαντησει οταν δει το μυν. σου.

μην στεναχωριεσαι για τον τραχηλο να προσεχεις και να μην κανεις τιποτα, δουλευεις? αν ναι να παρεις αδεια!

φιλια κοπελα μου, μην στεναχωρεις τον πριγκηπα!!!

καλε τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη και μια χαρουλα σωματακι εχεις και εσυ και η Μαριλου μας!!!

εμενα δεν φαινεται καθολου ετσι, ειναι πολυ πιο μικρη:|:|

θα σας βαλω σε κανα μηνα:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. .......ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010........MΠΕΜΠΑ.......31/1/11

2.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.........................ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/02/11

3.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010........ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ......29/1/2011

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ..... 08/02/11

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010...................................

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010...................................

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010..................................

9.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ...............

10.LisaH.................7/9/2010.....14/6/2011...30/11/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ......8/2/2011

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

12.Rena2010-Διδυμα........................................................ΜΠΕΜΠΗΣ+ΜΠΕΜΠΑ

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

13.μινουλα…………….16/9/2010... 23/6/2011.... 07/12/20210.....ΜΠΕΜΠΑ.......15/2/11

14.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....1/12/2010...... ΜΠΕΜΠΗΣ........16/2/11

15.liana………………....19/9/2010....26/6/2011.............................................. .........

16.αντυ1998..........19/09/2010....26/06/2011...08/12/2010... ΜΠΕΜΠΗΣ.................

17.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

18.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010.....ΜΠΕΜΠΑ.....24/02/11

19.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

20.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010...... ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

22.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ.........21/02/11

23.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

24.Mammyblue..........01/10/2010....30/06/2011.....????????.......ΜΠΕΜΠΑ................

25.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010...............................

Κορίτσια καλησπέρα!

Χάθηκα, το ξέρω αλλά ταλαιπωρήθηκα με μια ψύξη για 1 εβδομάδα, μετά έκανα και την άμνιο και είχα τρελό άγχος, η μικρή μου κόρη αρρώστησε και τώρα είμαι ΠΑΛΙ άρρωστη και εγώ. Κατά τα άλλα, τα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο είναι καλά, έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, η μικρή μου είναι ενθουσιασμένη με τα νέα και εγώ προσπαθώ να παλέψω την κλεισούρα και τις απανωτές μου αρρώστιες.

Διάβασα γρήγορα-γρήγορα πολλά μηνύματά σας και δεν σας κρύβω πως επειδή δεν είμαι και πολύ καλή στο ιντερνετ δεν μπαίνω σύχνα. Εγω πάντως έχω ήδη πάρει 8 κιλά (είμαι 19 εβδομάδων και κάτι).

Τέλος θα ήθελα να πω στη Μαριλού (την έταιρη διδυμομανούλα) πως ξετρελάθηκα με την κοιλίτσα σου. Εύχομαι σε όλες με το καλό και ελπίζω αν και είμαι αραιή επισκέπτης να με αποδεχθήτε και να με βάλετε σε εκείνο το πινακάκι με την εγκυμονούσες του Ιουνίου.

Φιλιά σε όλες!!!

καλη μου Ρενα, τι κανεις?

που ειχες χαθει εσυ? ολα πανε καλα απο οτι διαβαζω, τωρα μολις ειδα οτι δεν σε εχουμε στο πινακακι, δεν ξερω πως μας ξεφυγες:-D:-D απο λαθος σιγουρα!!

γραψε σε παρακαλω, ΤΗΠ και ΠΗΤ για να στο φτιαξω αμεσως!!!!!

καλα ειμαι, Κατερινακι, το διαβασες???

μου μιλησε η καραμελιτσα χτες το βραδυ!!!! πολυ απαλα και χαμηλα στην κοιλια μου!!

εσυ τι κανεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...