Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

[ATTACH]1203[/ATTACH]

για να δω εαν τα καταφερα

Καλε, τι καλή που είσαι????? Αχ τέλεια!

Βρε κορίτσια...η δικιά μου είναι πολύ μεγαλύτερη...:oops::oops: ωχ ωχ...

α ναι! Το βρήκα. Στα αγόρια είναι μικρότερη, αλλά στα κοτίτσια μεγαλυτερη:tongue::tongue::tongue: Βρε μπας και ξέφυγα?????:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω απο την αλλη σκεφτομουν κατι τετοιο οπου με καποιες παιδικες αλλαγες θα γινει κουκλιστικο...http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/

το κακό με τον κατάλογο αυτό είναι ότι σε βγάζει πάντα στην 1η σελίδα. Κι εγώ είχα δει μια πολυθρόνα για το θηλασμό και την έστειλα στον άντρα μου, αλλά πάλι στην πρώτη σελίδα τον πήγε.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Καλε, τι καλή που είσαι????? Αχ τέλεια!

Βρε κορίτσια...η δικιά μου είναι πολύ μεγαλύτερη...:oops::oops: ωχ ωχ...

α ναι! Το βρήκα. Στα αγόρια είναι μικρότερη, αλλά στα κοτίτσια μεγαλυτερη:tongue::tongue::tongue: Βρε μπας και ξέφυγα?????:rolleyes:

εισαι πιο μεγαλη βρε εσυ και ειναι και δευτερο!!

και ναι στα κοριτσια ειναι μεγαλυτερες οι κοιλιες!!:-D:-D

εγω ειχα αγορασει απο την προηγουμενη φορα μπανιερο με απο πανω αλαξιερα...

βλακεια ειναι αυτο??μηπως να παρα καθαυτου αλαξιερα?

εγω θα παρω αλλαξιερα επειδη χρειαζομαι και τον αποθηκευτικο χωρο για τα ρουχα του μωρου.

μπανιο θα την κανω στη μπανιερα, φανταζομαι δεν θα παιδευτω.

πειτε σελιδα... για το Ικεα

Ax Marilou τέλεια η κοιλίτσα σου.

Αν τα καταφέρω το βράδυ θα σας βάλω και εγώ φώτο, αλλά ρε κορίτσια νομίζω ότι είνια πολύ μεγάλη η δικιά μου.

Κατερινάκι μαζί πάμε, μάλλον επειδή είναι δευτερο. Απο κιλά κοντεύω τα 5, για να δούμε που θα φτάσουμε αυτή τη φορά.

dYU4p3.png

μπλουμπλου μου τα ιδια με το κατερινακι θα σου πω κ σενα...χιχιχι

εγω θα περιμενω να δω κοιλιτσες μεγαλες...εγω ανυπομονω να μεγαλωσει κ αλλο βρε..απο κιλα κ γω 5 τα εκανα τα καμαρια μου...χααχαχα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Ax Marilou τέλεια η κοιλίτσα σου.

Αν τα καταφέρω το βράδυ θα σας βάλω και εγώ φώτο, αλλά ρε κορίτσια νομίζω ότι είνια πολύ μεγάλη η δικιά μου.

Κατερινάκι μαζί πάμε, μάλλον επειδή είναι δευτερο. Απο κιλά κοντεύω τα 5, για να δούμε που θα φτάσουμε αυτή τη φορά.

Και εγώ στα 5 είμαι αλλά νομίζω οτι η κοιλιά μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Θα βγάλω και εγώ φωτο!!!!!!

Εχω μια μανια με γλυκα αυτή τη φορά που στον γιο μου δεν είχα...:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδιτσες μου κ μενα καπως ετσι ειναι η κοιλιτσα μου!!!Λετε επειδη εχοω κοριτσακι? Παντως σε μια εβδομαδα αρχισε να ξεπεταγετε!!!Θα κοιταξω να βαλω κ εγω φωτο!!!!Να κοιταμε τις κοιλιες μας καθε μηνα!!!χαχαχα!!!Τελειο!!!

Εγω δεν εχω κοιταξει καθολου για παιδικα ουτε εχω αγορασει τιποτα ακομα, πολλες φορες βεβαια συγκρατιθηκα!!!Το μονο που αποφασισαμε ειναι επειδη κανουμε την ανακαινιση πηραμε κ για το παιδικο δωματιο σχεδον λευκο χρωμα για να το βαψουμε κ ειπαμε οτι θα βαλουμε αυτοκολλητα τοιχου με νεραιδουλες μαλλον (εχω ρηξει μια ματια)!!!Γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει το επομενο μωρακι μας κ τι φυλο θα ειναι, εδω δεν εχουμε σιγουρευτει για αυτο το νινι μας ακομα!!!! Παντως κ τα επιπλα του μαλλον θα τα παρουμε χωρις πολλα πολλα, μας αρεσουν τα απλα, που συνηθως γμτ ειναι κ τα ακριβοτερα σ'αυτα που παει το ματι μας!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Και εγω την τελευταια φορα που ζυγιστηκα ειχα παρει 4 κιλα, σιγουρα τωρα θα εχω παει στα 5...και ανεβαινω....

Λενε πως απο εδω κ περα θα περνουμε (το φυσιολογικο) 300-500γρ. καθε βδομαδα, δλδ στην καλυτερη 2 κιλα τον μηνα!!!!

Μετα θα εχουμε τοσο τρεξιμο που πιστευω πως θα τα χασουμε τσακ μπαμ κ γρηγορα θα μπουμε στα παλια μας ρουχαλακια!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!εξαφανιστηκα παλι απλα με την μικρη δεν προλαβαινω να παρω ανασα.εχω την πεθερα μου τωρα για βοηθεια αλλα η μικρη εχει κολλησει πανω μου οποτε δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο.εγω θα παω την Δευτερα για β επιπεδου κ ενα αγχος φυσικα το εχω.κατα τ'αλλα το μωρο κλοτσαει συνεχεια και οι εμμετοι συνεχιζουν

διαβασα τα νεα σα.δεν ειναι υπεροχη αυτη η περιοδος που ψαχνουμε κρεβατια και καροτσια και ολα τα συναφη?εγω απο καροτσι εχω παρει το peg perego plico p3 modular το 3 σε 1.εμεινα πολυ ευχαριστημενη αν κ οσυζυγος που το κουβαλαει λεει οτι ειναι βαρυ!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλησπερούδια!! Η πρώτη κοιλίτσα έκανε την εμφάνιση της!!! Γλύκα..!!!Είναι η πρώτη τους φωτογραφία??

Μπλουμπλού τέλεια τα νεάκια σου!! Άντε ανοιξες τον κύκλο!! Επόμενηηηη...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...