Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

πολυ χαιρομαι αρχικα που η μικρη σου ειναι καλα μπλουμπλου μου,που επισης δεν αλλαξε φυλο κ τελος για τον γλυκο σου τον γιο...εχω λιωσει λεμε...

οι υπολοιπες τι μου κανετε??

σας βαζω την φωτο που σας υποσχεθηκα

μμμμ...πως θα το κανω ομως οεο?

Μαριλου μου, οταν πας στην απαντηση σου εχει επιλογη να βαλεις συννημενο αρχειο, πατας το συνδετηρακι κ μια λιστα με το τι αρχεια μπορεις να ανεβασεις κ μεχρι τι ογκο, επειτα κανεις browse, επιλεγεις το αρχειο σου κ κανεις ανεβασμα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

τι μου κανετε?

Μαριλου μου εγω δεν το ξερω τον τροπο που σου ειπε η Ευα, ξερω μονο απο ενα προγραμματακι που πρεπει να το κατεβασεις πρωτα.

κατα τα αλλα τι κανετε?

μπλουμπλου μου, τωρα νιωθεις πιο εγκυος απο πριν??

να σας πως κατι, χτες το βραδυ μου φαινεται οτι την καταλαβα την καραμελιτσα μου!!!!

καθομουν υσηχα στο κρεββατι και χωρις να εχω το χερι μου στην κοιλια μου, καταλαβα κατι να χτυπαει πολυ απαλα....

δεν το εχω ξανανοιωσει και δεν ηταν το εντερο μου γιατι αυτο το χτυπηματακι ηταν πλυ χαμηλα.

Αχ! μου φαινεται οτι ηταν η μπεμπουλα μου, ειμαι πολυ χαρουμενη, κοιμηθηκα σαν πουλακι!!

καλα τα αλλα, ολα ησυχα, εχει ερθει η πεθερα μου απο την Πατρα και τωρα κανει δουλιτσες στο σπιτι.

εχουμε εναν πολυ ωραιο ηλιο σημερα!

Αχ κοριτσια τωρα το προσεξα!!!

Αλλαξε η εικονα στο τικερακι μου!!!Αχ ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα νινακια μας!!!! Τελικα περναει γρηγορα ο καιρος!!!! Αντε την φαγαμε την μιση την διαδρομη κ λιγο παραπανω!!!! Σε λιγο καιρο θα τα κραταμε στις αγκαλιτσες μας τα αγγελουδια μας!!!!!

Ανυπομονω...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Γεια σου, Μαρακι!! Αχ, τι ωραια, ειδες, την εκανε την εμφανιση της η μικρουλα σου!! Ειναι υπεροχο συναισθημα, ετσι; Τωρα σιγα σιγα θα την καταλαβαινεις ολο και πιο πολυ!!

Εμενα χτες το βραδυ ο μπεμπης μου εριξε και μια πιο δυνατη κλωτσια απο τα συνηθισμενα και μετα εκλαιγα απο χαρα η χαζομαμα!!:tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, Μαρακι!! Αχ, τι ωραια, ειδες, την εκανε την εμφανιση της η μικρουλα σου!! Ειναι υπεροχο συναισθημα, ετσι; Τωρα σιγα σιγα θα την καταλαβαινεις ολο και πιο πολυ!!

Εμενα χτες το βραδυ ο μπεμπης μου εριξε και μια πιο δυνατη κλωτσια απο τα συνηθισμενα και μετα εκλαιγα απο χαρα η χαζομαμα!!:tongue:

θελω και εγω τετοια, να κλαιω απο χαρα!!!!!

εσενα θα σου βγει ποδοσφαιριστης γι'αυτο κλοτσαει δυνατα απο τωρα:D:D

Αχ κοριτσια τωρα το προσεξα!!!

Αλλαξε η εικονα στο τικερακι μου!!!Αχ ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα νινακια μας!!!! Τελικα περναει γρηγορα ο καιρος!!!! Αντε την φαγαμε την μιση την διαδρομη κ λιγο παραπανω!!!! Σε λιγο καιρο θα τα κραταμε στις αγκαλιτσες μας τα αγγελουδια μας!!!!!

Ανυπομονω...

ωρες ωρες Ευακι μου φαινεται σαν ψεμα οτι εχουμε φτασει εδω,

ειδικα εγω που εχω ταλαιπωρηθει δεν το πιστευω καμια φορα!!!

ωραιο το τικερακι σου, σαν κανονικο ανθρωπακι ειναι!!

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

τι μου κανετε?

Μαριλου μου εγω δεν το ξερω τον τροπο που σου ειπε η Ευα, ξερω μονο απο ενα προγραμματακι που πρεπει να το κατεβασεις πρωτα.

κατα τα αλλα τι κανετε?

μπλουμπλου μου, τωρα νιωθεις πιο εγκυος απο πριν??

να σας πως κατι, χτες το βραδυ μου φαινεται οτι την καταλαβα την καραμελιτσα μου!!!!

καθομουν υσηχα στο κρεββατι και χωρις να εχω το χερι μου στην κοιλια μου, καταλαβα κατι να χτυπαει πολυ απαλα....

δεν το εχω ξανανοιωσει και δεν ηταν το εντερο μου γιατι αυτο το χτυπηματακι ηταν πλυ χαμηλα.

Αχ! μου φαινεται οτι ηταν η μπεμπουλα μου, ειμαι πολυ χαρουμενη, κοιμηθηκα σαν πουλακι!!

καλα τα αλλα, ολα ησυχα, εχει ερθει η πεθερα μου απο την Πατρα και τωρα κανει δουλιτσες στο σπιτι.

εχουμε εναν πολυ ωραιο ηλιο σημερα!

Αχ τι ωραία!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!:D:D

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Τι μου κάνετε??? bloublou ευχάριστα τα νεα σου! Εγώ πάω το Σάββατο καιέχω αγωνία!

Προχθες κορίτσια δεν άντεξα. Πήρα το πρώτο προζ φορμάκι!!!!:tongue: Αχ τρελάθηκα. Και ο μικρός να φωνάζει "νινι" "φουφούλα(αδερφούλα)" και να αγκαλιάζει το φορμάκι. Τι ωραία εικόνα! Μόνο που ο καημενούλης δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα τον βρεί....

Και εγώ νιώθω κάποιες φορές ότι δεν ξέρω πως θα "μοιρασώ" την αγάπη μου και στα δύο. Βέβαια μια κοπέλα μου είπε ότι "η αγάπη δεν μοιράζεται. Πολλαπλασιάζεται" και το πιστεύω! Ειμαι όμως ακόμα τόσο χαζομαμά με τον Γιάννη μου που το σκέφτομαι.....

Από αναγούλες ειμαι καλυτερα. Απλά δεν μπορώ με τίποτα να πιώ γάλα, ούτε ασβέστιο σε συμπήρωμα..Αυτά κοριτσάκια μου!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα Κατερινακι, τι γλυκουλης ο μικρος σου!!

καλα σου ειπε η φιλη σου για την αγαπη, ετσι λεει και μια δικη μου φιλη οτι πως θα κανει δευτερο μιας και εχει πολυ αδυναμια και λατρεια στην κορουλα της.

αλλα σιγουρα η αγαπη πολλαπλασιαζεται!!!

ωραιο το φορμακι? εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα, πηγαμε βεβαια να κανουμε ερευνα για καροτσι και κουνια και κοιτουσα συνεχεια τα ρουχαλακια και τα καλσον!!!

Κατερινα μου, τι γλυκος και ο δικος σου ο μικρουλης!! Νομιζω πως θα θελησω κι εγω δευτερο παιδακι πιο μετα!!;)

Μόλις έγινε 6 μηνών ε΄πα στον άντρα μου "Θέλω και άλλο παιδί, τώρα"!!!! χα χα!

Θα δεις Κατερινα μου τι ωραία που θα είναι. Ο,τι δυσκολία και αν βρεις μπροστά σου, με ένα του "αγκου" θα τα ξεχνάς όλα. Μονο υα ωραία θα θυμάσαι. Να το ξερεις αυτό. Και όταν θα πελαγώνεις να το σκέφτεσαι!!!:):tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο μπλουμπλού μου, μας δίνεις θάρρος και κουράγιο να είμαστε κι εμείς αισιόδοξες. Δεν ξερω ρε κορίτσια γιατί, ενώ όλα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη μου, όλο αγχώνομαι για το πώς θα πάνε τα πράγματα και τι θα μου πει ο γιατρός κάθε φορά. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να γεννηθεί ο μπέμπης μας...Προς το παρόν αρκούμαι στα κλωτσιδάκια του, κάθε φορά που με κλωτσάει τρελαίνομαι από χαρά και αν έχει πολλές ώρες πάλι με πιάνει το άγχος! Αμάν πια! Είμαι από τη φύση μου έτσι, μου το κληρονόμησε η μαμά!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

καλημερα Κατερινακι, τι γλυκουλης ο μικρος σου!!

καλα σου ειπε η φιλη σου για την αγαπη, ετσι λεει και μια δικη μου φιλη οτι πως θα κανει δευτερο μιας και εχει πολυ αδυναμια και λατρεια στην κορουλα της.

αλλα σιγουρα η αγαπη πολλαπλασιαζεται!!!

ωραιο το φορμακι? εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα, πηγαμε βεβαια να κανουμε ερευνα για καροτσι και κουνια και κοιτουσα συνεχεια τα ρουχαλακια και τα καλσον!!!

ροζούλι, από τα marazil....Τρέλα!!!!! Ελιωσα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο μπλουμπλού μου, μας δίνεις θάρρος και κουράγιο να είμαστε κι εμείς αισιόδοξες. Δεν ξερω ρε κορίτσια γιατί, ενώ όλα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη μου, όλο αγχώνομαι για το πώς θα πάνε τα πράγματα και τι θα μου πει ο γιατρός κάθε φορά. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να γεννηθεί ο μπέμπης μας...Προς το παρόν αρκούμαι στα κλωτσιδάκια του, κάθε φορά που με κλωτσάει τρελαίνομαι από χαρά και αν έχει πολλές ώρες πάλι με πιάνει το άγχος! Αμάν πια! Είμαι από τη φύση μου έτσι, μου το κληρονόμησε η μαμά!!

καλημέρα!!!!

να έχεις στο μυαλό σου ότι το 99% των κυλησεων έχει τέλεια έκβαση! Οκ? Στη φάση που είμαστε ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

LisaH μου, ολες εχουμε αγχος, μην τρελενεσαι!

και αυτο μεσα στο προγραμμα ειναι, απλα πρεπει να σκεφτομαστε θετικα.

εχεις ταλαιπωρηθει για να μεινεις εγκυος?

όχι, καθόλου, ο μπέμπης μας ήρθε πολύ εύκολα και αβίαστα...αλλά κάποιες φορές με πιάνει άγχος, γενικά το παθαίνω για όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες, έχω γίνει τρομερά ευσυγκίνητη. Μη σας χαλάω τη διάθεση όμως, όλα θα πάνε καλά όντως και θα κρατάμε σύντομα τα μωράκια μας :)

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...