Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω βιργινακι μου δεν θελω να με κοιτανε τα μικρα...θελω μπροστα να κοιτουν σαν τα κλασικα καροτσια

marillou στην αρχή,όσο θα ειναι μικρά, καλα είναι να σε κοιτάνε και να τα κοιτά;! Από 5-6 μηνών και πάνω τότε να τα βάλεις να κοιτάνε τον κόσμο!!!! ;)

Α δεν το ηξερα αυτο για τα μακλαρεν οτι δεν γυρνανε !

Οικονομικα ε ? εγω γιατι πιστευα οτι θα ειναι πιο ακριβα ?

Μαρακι κ τα περεγκο τα απλα κ αυτα πεφτουν ξαπλωτα τελειως ομως..... εχουν 4 θεσεις αν θυμαμαι καλα !

το περεγκο uno Που έχω εγώ, είναι απο 0+. Ξαπλώνει τελειως. Ειναι ενα καλο καροτσάκι, απλά ειναι βαρύ και έχει τα μειονεκτήματα που σας έχω πει. Τα maclaren δεν θα έλεγα ότι είναι οικονομικά. Το καλοκαιρινό που πήρα έκανε περιπου 200€ όταν μπορείς να βρεις και με 100€

cEyXp3.png

q61sp3.png

να σου πω κατι καταλαβα για την αδυναμια σου στα μακλαρεν...χιχιχιχιχ

εσυ πως κ δεν κοιτας αυτη τη μαρκα?

γιατι εχω και εναν αντρα που δεν του αρεσουν καθολου!

να σου πω ομως οτι εκτος οτι τα βρισκω εξαιρετικα γουστοζικα και ευκολοχρηστα μαλλον προτιμω τα 3σε1 λογω πρακτικοτητας, ολα μαζι σε ενα σκελετο το βρισκω πιο βολικο.

αλλα απο ομορφια θα πριτιμουσα ενα ροζ-καφε μακλαρεν για την καραμελιτσα!!!

Ναι Μαρακι μου σκετο θα παρω για να γλυτωσω καποια λεφτα γιατι καλαθουνα κ καθισματακια αυτοκινητου θα μου τα δωσει η κουνιαδα μου !

και καλα θα κανεις!!!!

Α δεν το ηξερα αυτο για τα μακλαρεν οτι δεν γυρνανε !

Οικονομικα ε ? εγω γιατι πιστευα οτι θα ειναι πιο ακριβα ?

Μαρακι κ τα περεγκο τα απλα κ αυτα πεφτουν ξαπλωτα τελειως ομως..... εχουν 4 θεσεις αν θυμαμαι καλα !

ναι πεφτουν τα περεκγο απλα οταν ειναι πολυ μωρουλια ειναι σαν να χανονται μεσα στο καροτσι.

ολα αυτα τα εχω δει στο φιλικο μας ζευγαρι και το εχω ζησει το περεγκο.

τα μακλαρεν για διδυμακια ειναι οικονομικα, εγραψα κατι αλλο? συγνωμη..

Να ρωτησω, αυτο το καροτσι

Trio Pliko P3 On Track Modular - Peg Perego που εβαλες Μαρακι μου απο το site ebaby περιλαμβανει ολο το σετ? Το 3 σε 1? Γιατι λεει οτι εχει μονο 384?! Και εγω τα εβρισκα γυρω στα 600?... Η' καταλαβα κατι λάθος? Φιλακια!

γεια σου Αγγελικουλα,

τι κανεις? ολα καλα??

και στο e-baby κανει τοσο, καλα καταλαβες.

και στα μαγαζια κανει 600?.

το εχουν παραγγειλει καιοι φιλοι μου απο εκει.

Η θέση του εμβρύου

shutterstock_50685715_200_144.jpg

Βαθμολογία κοινού

:70%

09/10/2009

Συνεργάστηκε ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας

[email protected]

Η εγκυμοσύνη ξεκινά! Από τώρα και για τους επόμενους 9 μήνες το σώμα θα αρχίσει να αλλάζει αφού μέσα του αρχίζει να αναπτύσσεται μια καινούργια ζωή. Αλήθεια, τι γίνεται εκεί μέσα; Τι αλλαγές παρατηρούνται από τον πρώτο μήνα και πώς διαμορφώνονται όσο η εγκυμοσύνη προχωρά;

1ος Μήνας: Στο τέλος του πρώτου μήνα το έμβρυο είναι περίπου 4 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις ένα γραμμάριο. Έχουν αρχίσει να σχηματίζονται το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός του καθώς και οι πλευρές του. Τη δεύτερη εβδομάδα δε έχει σχηματιστεί ο νωτιαίος μυελός. Η καρδιά του υπάρχει από την τρίτη κιόλας εβδομάδα και έχει αρχίσει να χτυπάει κανονικά.

2ος Μήνας: Το έμβρυο έχει πάρει τη θέση του στη μέση περίπου του πλακούντα. Το μήκος του είναι 2,5 εκατοστά και ζυγίζει 3 γραμμάρια. Το σώμα του αρχίζει σιγά – σιγά να ισιώνει και να μακραίνει. Το πρόσωπό του σχηματίζεται και είναι ορατά τα μάτια και η μύτη. Τα εσωτερικά του όργανα έχουν ολοκληρωθεί όλα.

3ος Μήνας: Το έμβρυο στον τρίτο μήνα έχει σχηματιστεί εντελώς. Από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να μεγαλώνει. Από τον μήνα αυτό το έμβρυο αρχίζει να κάνει βόλτες στο αμνιακό υγρό. Για το λόγο αυτό το έμβρυο δεν έχει μια συγκεκριμένη θέση. Πλέον ζυγίζει 48 γραμμάρια και είναι 9 εκατοστά.

4ος Μήνας: Το έμβρυο συνεχίζει να «κολυμπά» μέσα στο αμνιακό υγρό. Τώρα πια έχει αρχίσει να μοιάζει σαν μικρό ανθρωπάκι. Αν και οι κινήσεις του δεν είναι έντονες υπάρχει περίπτωση να γίνουν αισθητές. Το βάρος του είναι 180 γραμμάρια και το ύψος του περίπου 13 εκατοστά.

5ος Μήνας: Το έμβρυο δεν έχει ακόμα σταθερή θέση. Το νευρικό του σύστημα έχει αναπτυχθεί πλήρως κάτι που του επιτρέπει να ελέγχει τις κινήσεις του και να κινείται πιο συχνά από εδώ και από εκεί. Το βάρος του είναι στο μισό κιλό και το ύψος του κοντεύει τα 20 εκατοστά. Το μήνα αυτό το έμβρυο μπορεί να ακούσει τους ήχους που προέρχονται τόσο έξω από την μήτρα όσο και μέσα από αυτή. Τραγουδάμε άφοβα!

6ος Μήνας: Το έμβρυο συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται. Όσο πάει γεμίζει όλο και περισσότερο τη μήτρα και παίρνει μια θέση. Μην ξεχνάμε ότι πια ζυγίζει 1 ολόκληρο κιλό και έχει φτάσει τα 25 εκατοστά.

7ος Μήνας: Οι κινήσεις του εμβρύου όσο πάνε και ελαττώνονται μιας και το ύψος του είναι στα 28 εκατοστά και ζυγίζει 1,5 κιλό. Το έμβρυο που έχει πάρει κανονική μορφή νεογέννητου έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται όλο το χώρο που του προσφέρετε.

8ος Μήνας: Καθώς το έμβρυο όσο πάει και μεγαλώνει και έχει φτάσει αισίως τα 2,5 κιλά και τα 32 εκατοστά δυσκολεύεται να βρει μια θέση. Έτσι λοιπόν, το σώμα του είναι κουλουριασμένο.

9ος Μήνας: Το έμβρυο έχει πάρει τη θέση του για τη γέννα, έχει δηλαδή γυρίσει ανάποδα και προς τα κάτω.

Δίδυμη κύηση-Τι αλλάζει

Στα δίδυμα πως γίνεται ο καθορισμός της τελικής τους θέσης;

Στη δίδυμη κύηση ο καθορισμός της θέσης των εμβρύων είναι δυσκολότερο να γίνει με την κοιλιακή ψηλάφιση και την κολπική εξέταση επειδή ο χώρος μέσα στη μήτρα είναι πολύ περισσότερο περιορισμένος συγκριτικά με μια μονήρη εγκυμοσύνη. Έτσι χρησιμοποιείται η υπερηχογραφική εξέταση που πολύ πιο εύκολα θα καθορίσει τη θέση των δυο εμβρύων καθώς και το σχήμα τους.

Τι γίνεται όταν το έμβρυο δεν έχει πάρει την απαιτούμενη θέση στο προβλεπόμενο διάστημα;

Στις περισσότρες περιπτώσεις μιλάμε για θέση του εμβρύου στο τρίτο τρίμηνο και όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία τοκετού. Η θέση του εμβρύου στην μήτρα είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το είδος του τοκετού (φυσιολογικός ή καισαρική τομή) καθώς και το πόσο εύκολος ή γρήγορος μπορεί να είναι ο τοκετός. Για παράδειγμα αν ένα έμβρυο είναι όπως λέμε «ψηλά» στην μήτρα μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν τον τοκετό δηλαδή δεν έχει προχωρήσει βαθιά στη λεκάνη της μητέρας του τότε ο τοκετός ενδέχεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ή να καταλήξει σε καισαρική τομή. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν το έμβρυο έχει θέση με τα πόδια προς τα κάτω (ισχιακή προβολή) ή αντί να βρίσκεται κατά μήκος της μήτρας να είναι ξαπλωμένο κατά το πλάτος (εγκάρσιο σχήμα). Στην περίπτωση αυτό το είδος τοκετού που θα επιλεγεί είναι η καισαρική τομή.

Τυχόν «λάθος» θέση, σε οποιαδήποτε εβδομάδα της κύησης, μπορεί να δηλώνει κάποιο πρόβλημα του εμβρύου;

Η θέση του εμβρύου δεν είναι συνήθως ενδεικτική της ανάπτυξής του. Δεν σημαίνιε ότι όταν ένα έμβρυο αναπτύσσεται καλά θα πάρει και τη σωστή θέση. Για παράδειγμα ένα έμβρυο που στον τελευταίο μήνα της κύησης έρχεται με τα πόδια προς τα κάτω αντί για το κεφάλι δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί απλά να βολεύεται σε αυτή τη θέση γιατί η λεκάνη της μητέρας είναι στενή για το συγκεκριμένο έμβρυο και έτσι να μη χωράει το κεφάλι που είναι το μεγαλύτερο και πιο σκληρό τμήμα του εμβρύου. Επίσης το έμβρυο μπορεί να δυσκολεύεται να πάρει την κατάλληλη θέση από τυχόν ινομυώματα στη μήτρα της μητέρας του. Μια «λάθος» θέση μας ενδιαφέρει περισσότερο στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης οπότε γίνεται και η εμφύτευση του εμβρύου. Για παράδειγμα ένα έμβρυο που προσκολλάται και εμφυτεύεται χαμηλά στη μήτρα της μητέρας του, αυξάνει την πιθανότητα για αιμορραγία και αποβολή πράγμα που, αν είναι να συμβεί, θα γίνει στην αρχή της εγκυμοσύνης συνήθως.

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου, τι κανεις?

ασε ή εγω ειμαι αναισθητη και δεν καταλαβαινω τιποτα ή η καραμελιτσα κοιμαται ολη μερα!!

πιανω κατι σκληρο καποιες φορες αλλα δεν κουνιεται.

Βεβαια και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα και να περιμενω να μπω στον πεμπτο.

και οι περισσοτεροι γυρω μου το ιδιο μου λενε.

να σου και το αλλο οταν το ακουσω θα εχω περισσοτερο αγχος καθε μερα,

θα περιμενω καθε λεπτο και θα τρελαινομαι!!!

αχ! παει δεν ειμαι καλα...

γιατι εχω και εναν αντρα που δεν του αρεσουν καθολου!

να σου πω ομως οτι εκτος οτι τα βρισκω εξαιρετικα γουστοζικα και ευκολοχρηστα μαλλον προτιμω τα 3σε1 λογω πρακτικοτητας, ολα μαζι σε ενα σκελετο το βρισκω πιο βολικο.

αλλα απο ομορφια θα πριτιμουσα ενα ροζ-καφε μακλαρεν για την καραμελιτσα!!!

και καλα θα κανεις!!!!

ναι πεφτουν τα περεκγο απλα οταν ειναι πολυ μωρουλια ειναι σαν να χανονται μεσα στο καροτσι.

ολα αυτα τα εχω δει στο φιλικο μας ζευγαρι και το εχω ζησει το περεγκο.

τα μακλαρεν για διδυμακια ειναι οικονομικα, εγραψα κατι αλλο? συγνωμη..

γεια σου Αγγελικουλα,

τι κανεις? ολα καλα??

και στο e-baby κανει τοσο, καλα καταλαβες.

και στα μαγαζια κανει 600?.

το εχουν παραγγειλει καιοι φιλοι μου απο εκει.

Ολα καλα!!! Καλα επαθα σοκ απο τις τιμες! Το παρελαβαν οι φιλοι σου? Ειναι ολα καλα? Καλα ε, οσο ψαχνεις βρισκεις.... Φιλακια σε ολους σας!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερουδια!!

Τι κανετε; Βλεπω πιασατε την καροτσοσυζητηση!! Μαρια και γω αυτα τα 2 ειχα δει απο ebaby, και μαλιστα το περεγκο, και στο ιδιο χρωμα!! Αν ειναι το 3 σε 1 ειναι πολυ καλη η τιμη που το δινουν.

Πραγματικα εχω καταμπερδευτει... Και ο αντρας μου δεν βοηθαει, δεν ξερει απο αυτα και μου λεει οτι θες εσυ..

wcBmp3.png

Ολα καλα!!! Καλα επαθα σοκ απο τις τιμες! Το παρελαβαν οι φιλοι σου? Ειναι ολα καλα? Καλα ε, οσο ψαχνεις βρισκεις.... Φιλακια σε ολους σας!!!!!

το παρελαβαν και μαλιστα επειδη ηταν σε αντικατασταση το μοντελο και καθυστερησε λιγακι τους εστειλαν το καινουριο χρωμα στην παλια τιμη.

Καλημερουδια!!

Τι κανετε; Βλεπω πιασατε την καροτσοσυζητηση!! Μαρια και γω αυτα τα 2 ειχα δει απο ebaby, και μαλιστα το περεγκο, και στο ιδιο χρωμα!! Αν ειναι το 3 σε 1 ειναι πολυ καλη η τιμη που το δινουν.

Πραγματικα εχω καταμπερδευτει... Και ο αντρας μου δεν βοηθαει, δεν ξερει απο αυτα και μου λεει οτι θες εσυ..

Μινουλα μου, ειναι σε πολυ καλη τιμη το περεγκο αλλα βλεπω και οτι γραφει πως δεν εχει αποθεμα και ανυσηχω μηπως καταργηθηκε, θα δουμε.

παντως το χρωματακι μου αρεσει και εμενα πολυ, ολο σκουρα καροτσια βλεπω γυρω μου, τα βαριεμαι!

εμενα ευτυχως θελει να εχει αποψη και το ψαχνουμε μαζι το θεμα..

Κατερινακι μου, τι κανεις?

ασε ή εγω ειμαι αναισθητη και δεν καταλαβαινω τιποτα ή η καραμελιτσα κοιμαται ολη μερα!!

πιανω κατι σκληρο καποιες φορες αλλα δεν κουνιεται.

Βεβαια και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα και να περιμενω να μπω στον πεμπτο.

και οι περισσοτεροι γυρω μου το ιδιο μου λενε.

να σου και το αλλο οταν το ακουσω θα εχω περισσοτερο αγχος καθε μερα,

θα περιμενω καθε λεπτο και θα τρελαινομαι!!!

αχ! παει δεν ειμαι καλα...

:P από μέρα σε μέρα θα την καταλάβεις! Και θα τρελαθεις! Από εκεί και πέρα θα την ακούς κάθε μέρα. Κανε το εξης: Πήγαινε σε μια κομμωδία(θέατρο-σιμνεμα) και χαλάρωσε και ΓΕΛΑ! Να δεις για το πότε θα ακούσεις την καραμελίτσα σου!!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα από τη μουλιασμένη Λευκάδα (έχει από την Παρασκευή που βρέχει ασταμάτητα). κοριτσάκια μου επιτέλους το άκουσα και εγώ το bebe το Σάββατο το μεσημέρι που ξάπλωσα για τον καθιερωμένο μεσημεριανό υπνάκο.Πάντως σε σχέση με τα άλλα δύο που τα κατάλαβα γύρω στην αυχενική τούτο άργησε να δώσει σημεία ζωής (μπάς και μου βγεί πιο ήσυχο?).

Βιργινάκι καλορίζικα τα επιπλάκια σας

Και όντας τριτομανούλα και από θέμα καροτσιού και επίπλων είμαι σχετικά καλυμμένη εγώ θα βάλω άλλο θέμα στην κουβέντα ........... Όνομα έχετε σκεφτεί????

Κατερινάκι καλή επιτυχία.

Φιλιά πολλά από εμένα πάω να ταίσω τους άντρες μου!!!!!!!!

Τα λέμε αύριο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημέρα και καλή εβδομάδα από τη μουλιασμένη Λευκάδα (έχει από την Παρασκευή που βρέχει ασταμάτητα). κοριτσάκια μου επιτέλους το άκουσα και εγώ το bebe το Σάββατο το μεσημέρι που ξάπλωσα για τον καθιερωμένο μεσημεριανό υπνάκο.Πάντως σε σχέση με τα άλλα δύο που τα κατάλαβα γύρω στην αυχενική τούτο άργησε να δώσει σημεία ζωής (μπάς και μου βγεί πιο ήσυχο?).

Βιργινάκι καλορίζικα τα επιπλάκια σας

Και όντας τριτομανούλα και από θέμα καροτσιού και επίπλων είμαι σχετικά καλυμμένη εγώ θα βάλω άλλο θέμα στην κουβέντα ........... Όνομα έχετε σκεφτεί????

Τα λέμε αύριο.

Καλημερα απο τη συννεφιασμενη Αθηνα!

Ονοματα ειχαμε σκεφτει πριν μεινω εγκυος :D. Αν ειναι κοριτσακι Χριστινα (απο γιαγια - πεθερα) και αν ειναι αγορακι Γρηγορης (απο τον αδερφο μου που δεν ειναι πια μαζι μας).

wcBmp3.png

Όνομα έχετε σκεφτεί????

Τα λέμε αύριο.

εμεις ειχαμε αποφασισει για ονομα στην περιπτωση που θα ηταν αγορι.

και αν κανουμε αγορακι το επομενο θα το πουμε Στεφανο (πεθερος)

τωρα για κοριτσι εχουμε ενα θεμα, δεν μας αρεσουν των μαμαδων

Ευσταθια η μαμα μου και Ελενη η πεθερα μου. Ακομα δεν το εχουμε συζητησει.

σκεφτομαι καποιο ουδετερο αλλα δεν θελω να τις στεναχωρησω..

θα δουμε!

:P από μέρα σε μέρα θα την καταλάβεις! Και θα τρελαθεις! Από εκεί και πέρα θα την ακούς κάθε μέρα. Κανε το εξης: Πήγαινε σε μια κομμωδία(θέατρο-σιμνεμα) και χαλάρωσε και ΓΕΛΑ! Να δεις για το πότε θα ακούσεις την καραμελίτσα σου!!!!!:tongue:

ειναι και αυτο μια λυση, θα το κανω!!

Να μαι παλι ! Ειχε ερθει ο μπαμπας (εφερε το κηθημερινο ταπερακι χαχαχαχα) κ μολις που εφυγε !

Κ κοιταζω λοιπον στο ebaby κ γω αλλα δεν μου βγαζει ποικιλια προιοντων κ παω να κανω εγγραφη αλλα δεν την κανει !

Επισης ειδα το καροτσι της περεγκο που θελω κ βλεπω οτι εχει 307 ευρω !

Αν ειναι ετσι θα ακυρωσω το καροτσι απο το μαγαζι που εκλεισα κ θα το παραγγειλω απο το site !

Alla ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης- ξερουμε ? Πληρωνεις στανταρ το ποσο που λεει η ειναι τιποτα αλλο κ δεν το βλεπω ????

Μαρακι ωραιο αυτο που μας εβαλες !

Τωρα ακομα κολυμπανες τα ψυχουλακια μας !

Γεια σου μαματοπολινα !

Εμεις το θεμω των ονοματων το ειχαμε αποφασισει...................απο πριν παντρευτουμε !!! χαχαχαχαχαχα!!!!

ΕΤσι λοιπον αν ηταν αγορι θα επαιρνε του πεθερου μου (Παναγιωτης) κ αφου ειναι κοριτσι θα δωσω το ονομα του μπαμπα μου πολυ του εχω αδυναμια τρελλη κ πολυ μου αρεσει (Βασιλικη .... θα την φωναζουμε ισως κ ΄Βασιλεία......η αλλιως Βασιλισσα ! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!)

παω να κανω εγγραφη αλλα δεν την κανει !

Επισης ειδα το καροτσι της περεγκο που θελω κ βλεπω οτι εχει 307 ευρω !

Αν ειναι ετσι θα ακυρωσω το καροτσι απο το μαγαζι που εκλεισα κ θα το παραγγειλω απο το site !

Alla ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης- ξερουμε ? Πληρωνεις στανταρ το ποσο που λεει η ειναι τιποτα αλλο κ δεν το βλεπω ????

ΕΤσι λοιπον αν ηταν αγορι θα επαιρνε του πεθερου μου (Παναγιωτης) κ αφου ειναι κοριτσι θα δωσω το ονομα του μπαμπα μου πολυ του εχω αδυναμια τρελλη κ πολυ μου αρεσει (Βασιλικη .... θα την φωναζουμε ισως κ ΄Βασιλεία......η αλλιως Βασιλισσα ! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!)

Βιργινακι, τα μεταφορικα ειναι οσα λεει το σαιτ, δεν πληρωνεις κατι αλλο.

πηρα τωρα την τον φιλο που πηρε απο εκει και τον ρωτησα.

για εγγραφη δεν ξερω πως γινεται.

Πολυ ωραιο το Βασιλικη και το Βασιλεια αλλα μην το κοψετε και την λετε Βασω!!

επισης μπορεις να κανεις και βαπτιση με στολισμο βασιλικους, (ενταξει το πηγα μακρια αλλα μου αρεσουν οι βασιλικοι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...