Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

να σου πω την αληθεια μου δεν με φοβιζει ακομα αυτο...

μου φαινεται ακομα απιστευτο ολο αυτο που μου συμβαινει...

προσπαθω πολυ να μην ειμαι αγχωμενη γιατι για μενα οι δυσκολοι μηνες δεν εχουν ερθει ακομα...βλεπεις εχω ανεπαρκεια τραχηλου κ δεν με αφηνει να χαλαρωσω καθολου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα virgi....μεγια κιολας τα νεα σας πραγματακια..

ειδες υπεροχο αισθημα αυτο που νιωθεις??

ναι τα ψιλοκαταλαβαινω αλλα μην φανταστεις πολυ τρελα πραγματα

καλως κ το αλλο μας το κατερινακι...

αχ αυτοι οι εφιαλτες...ειναι λογικο παντως

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα βιργινακι μου!!!!

καλοριζικα τα πραγματακια της μικρης και με το καλο να τα χαρει το μπουμπουκι σου!!!

καλα ειμουν σιγουρη οτι θα εισουν η πρωτη που θα εκλεινες προικα:P:p:p

να δω τωρα τι θα κανεις μεχρι τον ιουνιο!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Οχι την προικα την αφησα για το τελος !!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχαχαχαχαχ!!!!

Κοιτα να δεις ! Λεω εγω τωρα !

Ε Τελη του μηνα ειναι θα αραξω για την ωρα...αρχες του αλλου θα βγω να ψαχτω για κουρτινες που να εχουν τα baby looney tunes που υποψιαζομαι θα δυσκολευτω να τα βρω........ κ σε τι χρωματισμους....μετα θα βγω ξανα στη γυρα για χρωματα δωματιου.....κουρτινοξυλα διακοσμητικα........ κτλ κλτ ζωγραφικη στον τοιχο πιθανον.... ε καπως ετσι θα με παει μεχρι τον Μαρτη...κ μετα θα ξεκινησουν αρχες Απριλη σε χαλαρους ρυθμους το καθαρισμα το βαψιμο κ μπλα μπλα μπλα εκ καπου τελος του απριλη θα ερθουν τα επιπλακια...θα στηθουν κ μετα εγω μεχρι να γεννησω θα κοιμαμαι εκει χααχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραιο το προγραμμα ε ???????????????

Μινουλα με γεια τον υπνοσακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσαρες μου, ειμουν διπλα στο parents και διαβαζα τα νεα των κοριτσιων εκει.

Μαριλου μου, θελουμε φωτο!!!

katerina_s τι κανεις? εγω καλα ειμαι, οκ ξυπνησα σημερα αλλα βαριεμαι πολυ και μου φαινεται οτι νυσταζω πολυ!

απο αναγουλες καλα ξυπνησα.

Σημερα θα παω για καρδιολογικο ελεγχο και τελος της εβδομαδας θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο μου να παμε επισκεψη και να κανονισουμε και την ημερομηνια για Β' επιπεδου.

Βιργινια, τι θα ψωνισουμε σημερα? Α! ξεχασα ειναι κλειστα τα μαγαζια;);)

katerinars και εγω βλεπω εφιαλτες:evil:, αντε εγω θελω να ονειρευομαι την καραμελιτσα μου!!!!

καναμε με τον αντρουλη ιντερνετικη ερευνα αγορας γαι καροτσι χτες, θα σας βαλω λινκ με αυτα που μου αρεσαν.

Μαριλου μου απο δω κ περα τωρα θα περιμενουμε τα εντονα χτυπηματακια τους !!!!

Μη φοβασαι βρε καθολου αφου εκανες περιδεση...εισαι καλλυμενη........

Γεια σου κατερινακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βιργινακι μου με καλυψες με τον προγραμμα σου!

βρε μηπως εμεις που δεν εχουμε κλεισει ακομα δεν θα προλαβουμε?????

κοιτα να δεις που εμεις θα τρεχουμε και εσυ θα εισαι πολυ χαλαρη...

παντως εγω ειμαι πολυ αναποφασιστη, πως θα διαλεξω χρωματα και κουρτινες και προικα μωρου??

κοριτσαρες μου, ειμουν διπλα στο parents και διαβαζα τα νεα των κοριτσιων εκει.

Μαριλου μου, θελουμε φωτο!!!

katerina_s τι κανεις? εγω καλα ειμαι, οκ ξυπνησα σημερα αλλα βαριεμαι πολυ και μου φαινεται οτι νυσταζω πολυ!

απο αναγουλες καλα ξυπνησα.

Σημερα θα παω για καρδιολογικο ελεγχο και τελος της εβδομαδας θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο μου να παμε επισκεψη και να κανονισουμε και την ημερομηνια για Β' επιπεδου.

Βιργινια, τι θα ψωνισουμε σημερα? Α! ξεχασα ειναι κλειστα τα μαγαζια;);)katerinars και εγω βλεπω εφιαλτες:evil:, αντε εγω θελω να ονειρευομαι την καραμελιτσα μου!!!!

καναμε με τον αντρουλη ιντερνετικη ερευνα αγορας γαι καροτσι χτες, θα σας βαλω λινκ με αυτα που μου αρεσαν.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ αυτοι οι εφιαλτες...υποπονη ειναι απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης !!!1

Μαρακι μου γιατι θα δεις καρδιολογο? Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι αν εχεις αναφερει κατι....:oops:

ΚΟιτας για καροτσακι ε ?

Εγω εκλεισα ενα πιστο αντιγραφο της Περεγκο απο το μαγαζι με τα επιπλα που αγορασα φαντασου εβαλε τα εξαρτηματα-θεσεις της περεγκο στο αλλο κ εκαναν ! Κ το πηρα το απλο 245 ευρω ! Αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα κατασταλαξω σε αυτο...ισως παρω περεγκο στο τελος το οποιο κ εκει ειχε 370 ευρω !

αχαχαχαχχαχχα Μαρακι αυτο θα δειξει στο τελος ! Εσεις θα ειστε κουρασμενες με τη γλωσσα εξω κ γω θα καθομαι? Η το αναποδο? Για να δουμε ! χιχιχιχιχι!!!!

Καλα κ γω πολυ αναποφασιστη ειμαι φαντασου οτι θελω να ξαναπαω στο μαγαζι κ να κανω καποιες αλλαγες κ στην κουνια ! χαχαχα!!!!! ΕΙμαι τρελλη το ξερω !

Παντως γι αυτο θελει ψαξιμο μωρε....εχω κατι στο μυαλο μου στο συνολο αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι μεχρι τοτε θα εχω κατασταλαξει σε αυτο.....για να δουμε !

Υπομονη κ θα τα καταφερουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενατο θεμα με τις αγορες ειλικρινα δεν με πολυκαιει...

με το που ειμαι στα μεσα προς τελη του 7ου θα ξεκινησω να παιρνα καποια πραγματα...

δεν λεω κοιταω στο ιντερνετ καποιες φορες διαφορα αλλα μεχρι εκει...

φοβαμαι βρε κοριτσια γι''αυτο...

βιργινακι για βαλε μας το καροτσι να το δουμε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ενα τυπικο ελεγχο μου ζητησε ο γυναικολογος μου.

τις βαζει ολες να κανουν.

απλα καρδιογραφημα και πιεση σου παιρνουν.

Καροτσι και εμεις το περεγκο μας αρεσει και ενα inglesina φανταστικο αλλα πολυ ακριβο.

αποφασισαμε προς το παρον να παρουμε 3σε1 για να τα εχουμε ολα σετ και σκεφτηκα οτι τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο-Οκτωβριο, θα την βγαζουμε βολτουλα, μικρη θα ειναι ακομα, καλυτερα να ειναι στην καλαθουνα και να ειναι ξαπλωμενη οριζοντια για να κοιμαται και οχι καθιστη στο καθισματακι.

Επισης, εμενα δεν χωραει η κουνια στο δωματιο μου και δεν θελω να την βαλω και εκει, οποτε αν χρειαστει να κοιμαται μαζι μας, θα την εχουμε στην καλαθουνα αν θελει και η μπεμπα!

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/trio-zippy-system-free-iaa-oeaaeaaou-ardesia-inglesina.html αυτο ειναι το ενα, το οποιο κοιταει και μαμα και δρομο. αλλα κοιτα τιμη, στα μαγαζια θα κανει απο χιλιαρικο, καλα αυτο θα το δουμε, εγω θελω να τα δω καια πο κοντα, να δω το βαρος τον ογκο, το κλεσιμο.

και το αλλο

http://www.ebaby.gr/peg-perego/trio-pliko-p3-on-track-modular-peg-perego.html

σε αυτα τα χρωματα.

τι λετε?

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια μου το ακριβο δε μου πολυαρεσε...

χωρις να θελω να σε επειρεασω δεν σου αρεσουν λιγο πιο εντονα χρωματακια??

το βραδυ να την εχεις μαζι σου σε καλαθουνα που θα την στηριζεις σε βαση..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλου μου σε καταλαβαινω, αλλα αυτα τα ψωνια θα ειναι τα ωραιοτερα της ζωης μας! πρεπει να τα απολαυσουμε.

και εμενα ο αντρας μου θελει να τα κλεισουμε μεσα στον φλεβαρη και λογω εκπτωσεων αλλα εγω λεω πρωτα η Β' επιπεδου και μετα.

Βιργινακι το ξερω πως ειναι δυσκολη η επιλογη αλλα εγω θελω να την απολαυσω, θα αργησω να διαλεξω δωματιο και τετοια, θελω να ψαξω πολυ!!!!

να το ευχαριστηθω:tongue::tongue:

Μαρακι ειδα στο Λητω τα inglesina αλλα κ η κοπελα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα τα περεγκο ! Αλλα ειναι πιο βαρια ομως !

Βασικα μου τονισαν οτι ειναι βαρια λογο του οτι κοιτανε τα μωρα κ στη μαμα !

Υπαρχει εχτρα μηχανισμος για να γυρνανε κ αυτο ειναι που τα κανει πιο βαρια !

Θα προσπαθησω να σας βαλω αυτο που εκλεισα ( χωρις να ειμαι αποφασισμενη οτι θα το παρω ομως )

εμενα μου αρεσει πολυ το ακριβο, κυριως επειδη γυρναει και προς τα εμενα.

την καλαθουνα ναι σε βαση λεω να την βαλω.

αυτο που ειπες για τα χρωματα,

δεν μου αρεσουν καθολου τα σκουρα, το πορτοκαλι και το πρασινο το οποιο μου αρεσει παρα πολυ αλλα μου κανει αγοριστικο.

αρα τι μενει? το κοκκινο, το οποιο μου αρεσει αλλα δεν αρεσει του αντρουλη.

και επειδη παντα ειχα μια αδυναμια στα ουδετερα χρωματα , λεω μηπως καταληξω στα μπεζ.

θα τα δω και απο κοντα και θα δουμε, ειπαμε αναποφασιστη!!!

να φανταστεις μου αρεσουν πολυ τα λευκα και τα μπεζ και φοβαμαι μηπως κανω και το δωματιο πολυ ουδετερο αλλα δεν νομιζω, θα βαλω και πινελιες (μικρες) απο εντονα χρωματα!

Μαρακι ειδα στο Λητω τα inglesina αλλα κ η κοπελα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα τα περεγκο ! Αλλα ειναι πιο βαρια ομως !

Βασικα μου τονισαν οτι ειναι βαρια λογο του οτι κοιτανε τα μωρα κ στη μαμα !

Υπαρχει εχτρα μηχανισμος για να γυρνανε κ αυτο ειναι που τα κανει πιο βαρια

αυτο το perego, δεν γυρναει το κυριως σωμα στην μαμα, ειναι βαρυ ομως, το εχουν κατι φιλοι μας και το εχω δοκιμασει πολλες φορες.

βαλε μας και το δικο σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...