Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερούδια...ή μάλλον καλό βράδυ..!

Κατερινιώ είναι καταπληκτικά τα σχέδια για τους τοίχους...και έχεις δίκιο και για τον μικρό πρίγκηπα..!! Πάρε ιδέες και άρχισε να ετοιμάζεσαι..!

Βιργινία μου που να το συνειδητοποιήσεις κιόλας......!!!!Έχω περιέργεια να δώ ποια θα είναι η επόμενη αγορά σου..!!!!:o:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαράκι!! Εδώ είσαι?? Καλά είμαι...περίπου!

Βασικά χθες βγήκαμε για τη γιορτή του αντρούλη αλλά μάλλον το μωρό δεν είναι έτοιμο για τέτοια..! Γυρίσαμε στις 5.30 το πρωί αλλά δεν είναι εκεί το θέμα..! Το πρόβλημα είνα πως επειδή προσπάθησα να χορέψω (το αποτέλεσμα δεν θέλεις να το ξέρεις) κλπ κλπ σήμερα είμαι σαν κινούμενο ζόμπι..!! Εδώ και καμιά ώρα έχω αρχίσει να ξυπνάω..!

Εσύ πως είσαι σήμερα??? Καλύτερα??

καλα τι γιορτη ηταν χτες? να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

αν καταλαβα απλα εισαι ψιλοχαλια, το μπεμπε ειναι καλα ετσι??

αντε γιατι τρομαξα...

εγω καλα ειμαι, ειχα παλι εμετο το πρωι, με μονο δυο γουλιες κακαο που ηπια.

αντε να δω ποτε θα περασουν!

λοιπον κοριτσακι σε βλεπω αυριο να εισαι ολη μερα ξαπλα και να ξεκουραζεις τον μικρο σου ανθρωπακι.

Παντως εντελως φιλικα και χωρις ιχνος επικρισης θα σου ελεγα να εισαι πιο προσεκτικη, φυλαγε τα ρουχα σου, καλυτερα...

λοιπον κοριτσακι μου, σε αφηνω, παμε για υπνακο με τον αντρουλη και την μπεμπα!!!

καληνυχτα και καλη ξεκουραση!

Μαράκι Θανάσης...και το κάναμε χθες καθότι δεν είχα αντοχή για τόσα άτομα στο σπίτι..!

Εννοείται πως πρέπει να προσέχω, αυτό έκανα και τόσο καιρό αλλά χθες δεν ξέρω ποιο μικροβιάκι μπήκε μέσα μου...! Αύριο δουλειά κανονικά αλλά δεν πειράζει...ξεκουράστηκα σήμερα αρκετά!!

Πάλι εμετό???ε, όχι...!! υπομονή (όση σου έχει μείνει...) αλλά μάλλον η μπουμπού έρχεται για να σας χαρίσει ΜΕΓΑΛΕΣ & ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ στιγμές ευτυχίας..έτσι θα ξεχάσεις όλα όσα πέρασες μέχρι τώρα!!!

Καλό βραδάκι και όνειρα γλυκά και στους 3 σας!! Κυρίως στο μικρό, γλυκό κερασάκι.!!

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφιες!!!!

τι κανετε??καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

τι καλα κατερινα που θα πατε γιατρο!!!

κ γω την ιδια απορια εχω μεχρι την επομενη φορα εαν η μικρη θα συνεχισει να ειναι μικρη η' αλλαξει σε μικρος....χιχιχι....πλακα θα εχει παντως

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα ομορφιες!!!!

τι κανετε??καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

τι καλα κατερινα που θα πατε γιατρο!!!

κ γω την ιδια απορια εχω μεχρι την επομενη φορα εαν η μικρη θα συνεχισει να ειναι μικρη η' αλλαξει σε μικρος....χιχιχι....πλακα θα εχει παντως

Εχει πλάκα πραγματι. Θέλω να είναι κοριτσάκι για να τα ζευγαρώσω τα κουκλιά μου, αλλά αν μου πει αγορι, είμαι απόλυτα έτοιμη!!!:P:p Γερα να είναι, τίποτε άλλο!!!

Η κοιλιτσα πως πάει με τα διδυμάκια;; Μεγάλωσε??

cEyXp3.png

q61sp3.png

ναι μωρε γερα μωρακια να εχουμε κ το μας νοιαζει αν κατουρανε ορθια η καθιστα...χιχιχι

ναι η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει...

θα βαλω αργοτερα μια φωτο σας το υποσχομαι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε γερα μωρακια να εχουμε κ το μας νοιαζει αν κατουρανε ορθια η καθιστα...χιχιχι

ναι η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει...

θα βαλω αργοτερα μια φωτο σας το υποσχομαι

αχ ναι!!! Τι ωραία. Ξέρεις, όταν έκανα χοριακή την πρώτη φορά βγήκε 310 και μια βδομάδα αργοτερα 10100! Ολοι μου λέγανε "διδυμα". Αχ τα είχα παιξει. ξαφνικά με 3 παιδιά????? Αλλά μάλλον όλα γίνονται, ε?? θεωρώ ηρωίδες τις μαμάδες με δίδυμα! Τις θαυμάζω!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κ γω ετσι θα σου ελεγα με τοσο υψηλη χοριακη...χιχιχι

τις θαυμαζεις εεε???

ωχ τι με περιμενει....τα σκεφτομαι πολλες φορες(αν κ δεν θελω να προτρεχω)

κ πελαγωνω πολλες φορες αλλα πιστευω πως θα βρουμε εναν ρυθμο

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Ναι βρε, θα τα καταφέρεις.Αλλοίμονο! Απλά έχει λιγάκι περισσότερο τρέξιμο. Αν τα μωράκια είναι ήσυχα τοτε δεν θα εχεις μαγάλο θέμα. Το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι ότι τα"δύσκολα" είναι τους πρώτους 2-3 ,ήνες μέχρει να μπουνε όλα σε σειρα! Μέτα, μεγαλώνουν και αυτά και τα πράγματα καλυτερεύουν!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα μανουλιτσες !!!!!!

Πως ειστε ?

Τιτινακι....μη με κοροιδευεις !!! χαχαχαχχαχαχαχα!!!! Δεν θα παρω τιποτ αλλο ! Το υποσχομαι !!!! χαχααχαχαχαχαχχαχαχ!!!!!! Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου ! Αχ μου εχει λειψειπολυ ο χορος ! Καμια φορα βαζω εδω σπιτι δυνατα μουσικη κ αρχιζω κ κουνιεμαι αλλα εχω τον αντρα μου που φωναζει ! Ο ξενερωτος !!!! ααχαχχααχαχχαχα!!!!!

Κατερινακι περιμενουμε νεα απο το νινι σημερα !

Οχι κ σπορακι 20 εβδομαδων ! Ολοκληρα παιδια ειναι !!!!! :P

Μαριλου τι κανουν τα διδυμακια σου? Τα νιωθεις ?

Καλα εγω 2-3 μερες δεν ενιωθα πολλα πολλα κ ειχα ξενερωσει ! Εφερε κατι παστουλες ο αντρας μου σοκολατενιες να φαμε το απογευματακι κ μιλαμε εγινε παρτυ εκει μεσα μετα ! Φοβερο απο τωρα να νιωθεις το νινι !

Κ το πρωι παλι καποια στιγμη ξαπλωμενη που ημουν αρχισα να νιωθω την κοιλια μου καπως κ ενω ηταν μαλακη...ξαφνικα λες κ μετακινηθηκε κ πηγε ολο απο αριστερα το ενιωθα κανονικα κ πιανω την κοιλια κ ηταν σκληρη εκει μετα ...φοβερο..... κ απο δεξια πιεζα κ εμπαινε ολο το χερι μεσα !!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλημερα, κοριτσια!! Πως ειστε σημερα; Εγω μια χαρα, αν και εβλεπα εφιαλτες το βραδυ..:(

Τιτινακι, να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

Κατερινα μου, για να δουμε, λες να αυξηθουν οι αντρες της παρεας;

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...