Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα

Titina απίστευτο site το babysupermall ειδικά τα έπιπλα super (τέτοια ακριβώς θέλω και εγώ) αλλά δυστυχώς δεν τα στέλνουν στο Ελλάντα.

Εύχομαι σε όλες κααααααααλόοοοοοο Σ/Κ. Τα λέμε Δευτέρα.

Φιλάκια πολλά

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλησπερα μανουλιτσες !!!!!!!! Τι κανετε ?

Γυρνατε σημερα φανταζομαι ε?????

Λοιπον κοριτσια εγω μολις γυρισα απο το πρωι ....... κ ναι το ομολογω ! ΘΕΛΩ ΞΥΛΟ !

Σωστο-λαθος....... δεν ξερω αλλα πηγαμε σε μαγαζι για να δουμε απλως.....και οπως τα ειδα τα επιπλα τα ηθελα ΟΛΑ !!! Ολα ομως !

Τελος παντων...καταληξαμε μετα απο πολυ ωρα....... κ ναι τα εκλεισα τα επιπλα της μπεμπουλας !!!!!!! Αχ........... ευχομαι να πανε ολα καλα............... αλλα δεν αντεχα τα εβλεπα κ μου ετρεχαν τα σαλια σας λεω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι κλεισαμε κουνια που τελικα γινεται κρεββατι ,στρωμα,αλλαξιερα κ καροτσι !! Ναι !

Απο τιμη...1120 μας πηγαν κ εκκρεμει να δω κ προικα ! Ε την αφησα για αργοτερα αυτη ! χααχαχαχαχ!!!!

Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ τα ηθελα ολα !!!

Κ για ζωγραφικη εβαλα τα baby looney tunes !!! Τρελλα ειναι λεμε !!!!!!!!!!! Αυτα αρεσαν του μπαμπα κ οσες ζωγραφιες κ αν ειδαμε δεν ηθελα να του χαλασω το χατηρι !!!!

Ετσι μαλλον αυτο θα το ζωγραφισουμε κ στον τοιχο μας !!!!!! χιχιχιχι!!!!!!!!!

Τωρα απο δω κ περα οικονομια στο φουλ ! Δεν παιρνω τιποτα απο ρουχα θα τα αφησω για το Πασχα κ μετα ! Κ βλεπουμε !

Μη με μαλωσετε κλαψ κλαψ κλαψ ! Σας λεω δεν μπορουσα να φυγω αν δεν τα εκλεινα !

Κ το κακο ειναι οτι κ ο αντρας μου δεν μπορεσε να συγκρατηθει !!! χαχαχαχαχαχααχχα!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας παλι, κοριτσια!!

Βιργινια μου, με γεια τα επιπλακια της μπουμπους!! Καλα κανατε και τα πηρατε, με το καλο να τα χαρει το κοριτσακι σας!!:D

Φιλακια πολλα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κουκλίτσες μου καλησπερα!

Τι κάνετε;;; ειστε καλά;; εγώ σήμερα αρκετα καλά! δεν έχω και πολλες καούρες οπότε νιώθω τέλεια!

virgi, με το καλο τα επιπλάκια! Αντε βρε έκανες την αρχή!!!

Τι καλά νέα εχουμε;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερούδια!! Βασικά μπήκα να πώ μια καλησπέρα και να δώσω το όνομα της κρέμας που το χρωστάω!! Η κρέμα είναι η Prevenstria της Frezyderm..πέσατε μέσα! Κορίτσια την συστήνω ανεπιφύλακτα! Τη νιώθω αρκετά ενυδατική και έχει υπέροχο άρωμα!!

Κορίτσια και εμείς για ζωγραφική μάλλον έχουμε καταλήξει σε αυτό το σχέδιο..όπως σας έχω ξαναπεί επιλογή του αντρούλη..!

http://www.facebook.com/search.php?q=Makris&init=quick&tas=search_preload#!/album.php?aid=588281&id=185697785044

Βιργινία μου καλορίζικα!! Γιατί ήμουνα σίγουρη για το αποτέλεσμα της βόλτας σου??????;)

Μπλουμπλου ευχαριστώ για τις πληροφορίες..αν και θα ξαναρωτήσω όταν έρθει η ώρα!

Καλησπερούδια!! Βασικά μπήκα να πώ μια καλησπέρα και να δώσω το όνομα της κρέμας που το χρωστάω!! Η κρέμα είναι η Prevenstria της Frezyderm..πέσατε μέσα! Κορίτσια την συστήνω ανεπιφύλακτα! Τη νιώθω αρκετά ενυδατική και έχει υπέροχο άρωμα!!

Αυτή έχω και εγώ! Μου αρέσει πολύ.:D Νομίζω το είχα αναφέρει,:rolleyes: ή τουλάχιστον ήθελα!!!:P:wink:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχαχαχ Τιτινακι.................κλαψ κλαψ υποσχομαι δεν θα το ξανακανω !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακια με το καλο ολες μας να ξεκινησουμε ! Ειναι ομορφα να ψωνιζεις για το παιδι σου....αλλα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα .που θα παει !

Μπηκα να πω καληνυχτουλα κ θα τα πουμε το πρωι !

Αν καταφερω θα σας βαλω κ φωτο με το σχεδιο που διαλεξα !

Φιλακια γλυκουλες μου !

Καλημερα κοριτσακια!

Βιργινια με γεια τα επιπλα της μικρης! Αντε, να παιρνουμε και μεις σειρα σιγα σιγα! (λεω τον φεβρουαριο να παρουμε το καροτσι, μηπως και πετυχουμε και καλυτερες τιμες λογω εκπτωσεων).

Εγω χτες εκανα την πρωτη αγορα στο μπεμπε, του πηρα υπνοσακο (εντελως χαζο, το ξερω, αλλα ειχα σκασει ηθελα να αγορασω κατι χαχαχα)

Βιργινια και γω αυτη παρηγγειλα τελικα, λιγο τσιμπημενη η τιμη της αλλα θελω ναναι καλη.

Σημερα θα παμε για κινεζικο (εχω να βγω παρα πολυ καιρο-λογω εμετων δεν μπορουσα) και ειμαι πολυ χαρουμενη!!:D

wcBmp3.png

Μινουλα μου, καλημερα ωραιος ο υπνοσακος? μεγια του!

και εγω θελω να παρω κατι στον μωρακι μου

Καλησπερα μανουλιτσες !!!!!!!! Τι κανετε ?

Γυρνατε σημερα φανταζομαι ε?????

Λοιπον κοριτσια εγω μολις γυρισα απο το πρωι ....... κ ναι το ομολογω ! ΘΕΛΩ ΞΥΛΟ !

Ετσι κλεισαμε κουνια που τελικα γινεται κρεββατι ,στρωμα,αλλαξιερα κ καροτσι !! Ναι !

Απο τιμη...1120 μας πηγαν κ εκκρεμει να δω κ προικα ! Ε την αφησα για αργοτερα αυτη ! χααχαχαχαχ!!!!

Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ τα ηθελα ολα !!!

Κ για ζωγραφικη εβαλα τα baby looney tunes !!! Τρελλα ειναι λεμε !!!!!!!!!!! Αυτα αρεσαν του μπαμπα κ οσες ζωγραφιες κ αν ειδαμε δεν ηθελα να του χαλασω το χατηρι !!!!

Ετσι μαλλον αυτο θα το ζωγραφισουμε κ στον τοιχο μας !!!!!! χιχιχιχι!!!!!!!!!

Τωρα απο δω κ περα οικονομια στο φουλ ! Δεν παιρνω τιποτα απο ρουχα θα τα αφησω για το Πασχα κ μετα ! Κ βλεπουμε !

Μη με μαλωσετε κλαψ κλαψ κλαψ ! Σας λεω δεν μπορουσα να φυγω αν δεν τα εκλεινα !

Κ το κακο ειναι οτι κ ο αντρας μου δεν μπορεσε να συγκρατηθει !!! χαχαχαχαχαχααχχα!!!!!

καλημερα βιργινακι μου!!!!

καλοριζικα τα πραγματακια της μικρης και με το καλο να τα χαρει το μπουμπουκι σου!!!

καλα ειμουν σιγουρη οτι θα εισουν η πρωτη που θα εκλεινες προικα:P:p:p

να δω τωρα τι θα κανεις μεχρι τον ιουνιο!

Η κρέμα είναι η Prevenstria της Frezyderm..πέσατε μέσα! Κορίτσια την συστήνω ανεπιφύλακτα! Τη νιώθω αρκετά ενυδατική και έχει υπέροχο άρωμα!!

Τιτινακι, πολυ ωραιο το σχεδιο,μου αρεσει,

μαλλον και εγω αυτην την κρεμα θα παρω.

Μου αρεσουν και αυτα με τον μικρο πριγκηπα πολυ!!

με χτυπας εκει που ποναει!!!

ο μοναδικος καημος μου που δεν εχω αγορι.

δεν πειραζει η καραμελιτσα μου να ειναι καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...