Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Για κρεμουλες εγω εχω αρχισει απο τον πρωτο μηνα γιατι φοβομαι παρα πολυ τις ραγαδες. Στην αρχη εβαζα βαζελινη φυτικη και τωρα εχω παρει τη fissan mama και σιγουρα θα δοκιμασω και ο,τι αλλο υπαρχει. Α, και αμυγδαλελαιο απο το φαρμακειο. Προς το παρον ολα καλα αλλα φοβαμαι για πιο μετα που τσιτωνει η κοιλια.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι ! Ειναι μωρις αλλα ειλικρινα τα βλεπω κ τα θελω ολα ! Κ ενω ελεγα θα τα κλεισω τελος Φλεβαρη.....δεν παιζει ! Τα θελω ολα τωρα λεμε ! Κ επισης ελεγα την κουνια την θελω στο σπιτι τον Απριλη ! Ε ουτε αυτο παιζει ! Την θελω.....χτες στο σπιτι !!!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Θελω τα παντα ετοιμα ...μα πως θα κρατηθω????? Ουφ !

Αλλα θελω να βλεπω κ το δωματιο κ να το λιγουρευομαι επισης ! αχααχαχαχαχ!!!!!!!!

Οσο για τους εφιαλτες κ γω βλεπω συχνα ειναι απο τις ορμονες αλλα που κ που ονειρευομαι την μπεμπα μου !

Οπως σημερα ξυπνησα τοσο ομορφα...την ειδα στον υπνο μου ηταν μελαχρινη......τοσο μικρη......κ θηλαζα.......... Αχ κοριτσια θηλαζα........................ το σκεφτομαι κ θελω να κλαψω................................................................... τι ομορφο κ ζωντανο ονειρο.......................................................................................................

Κ τωρα επιστροφη στην πραγματικοτητα !

Αυριο μπαινω επισημως με βαση Πητ στον 5ο κ τα κιλα ειναι μονο 2 στο συνολο ευτυχως !

Αλλα εχει ανοιξει πολυ η ορεξη μου αυτες τις μερες !!! Κλαψ κλαψ !!!!!!

τι συγκινητικο μυνημα με εκανες να βουρκωσω...

εκτος απο την επιστροφη στην πραγματικοτητα:wink::wink:

Κοριτσια, συγγνωμη που δεν πολυμιλαω, αλλα ειμαι στη δουλεια και επικρατει πανικος σημερα γιατι εχουμε παρασταση και ειναι οι μαθητες μου μεσα στο αγχος και τις προβες..:roll:

Αχ, κι εγω ξετρελαινομαι με τα μωρουδιακα, ανυπομονω να του φτιαξω το κανονικο του δωματιο οταν μετακομισουμε με το καλο.

Επισης κι εγω τον ονειρευομαι τον μπεμπη και ανυπομονω να τον κρατησω αγκαλια μου. Σαν ονειρο μου φαινεται κι ομως το ξερετε οτι κοντευουμε;; Μερικες περασαμε τη μεση!! Τι ωραια!!

αληθεια πιστευετε οτι κοντευουμε, εμενα μου φαινεται βουνο..

αλλους 5 μηνες????

μινουλα εγω δεν βαζω κατι ακομα, θα ρωτησω τον γιατρο μου και την φαρμακοποιο και θα δω, πρεπει να αρχισουμε μου φαινεται..

Maria πιστευω οτι πρεπει γιατι αν και δεν εχω φουσκωσει και πολυ ωρες ωρες νιωθω να με τραβαει η κοιλιτσα μου.

Τιτινα, θα περιμενω να μου πεις ονομα, εχω και γω στο μυαλο μου την Frezyderm-Prevenstria, διαβασα και στο φορουμ οτι ειναι καλη αυτη.

wcBmp3.png

Ναι βρε Μαρακι μου κ γω να κλαψω θελω οταν φερνω την εικονα στο μυαλο μου.......ουφ !

Οσο για τις κρεμες για την ωρα εγω βαζω μια ενυδατικη απλη του κορρε κ αμυγδαλελαιο, αλλα απο τον αλλο μην αθα παρω κ γω της frezyderm mustella που μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ενυσχιμενη κ καλη !!!!!!!!!! Εχει βεβαια κ 28 ευρωπουλακια !

Διαφημίσεις

Μπορεις να παιρνεις καθε μηνα και απο κατι. Εγω ετσι λεω να κανω, γιατι και γω δεν κρατιεμαι. Απλα θελω να σιγουρευτω για το φυλο, μη παρω ροζακια και μας βγει κανας αντρακλας :mrgreen:. Πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι την β' επιπεδου.

Ε ναι ειναι και αυτο μια λυση ! Αλλα ετσι κ αλλιως ολο κ κατι θα παιρνω καθε μηνα για να μην πεσουν ολα μαζι !

Ωστοσο εμας ο γιατρος μας το εχει επιβεβαιωσει οτι ειναι κοριτσακι οποτε κ ηδη παιρνω κ ροζακια !!! χαχαχαχαχα

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ MΠΛΟΥΜΠΛΟΥ,

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Για ραγάδες στο γιο μου χρησιμοποιούσα http://www.pharmacy4u.gr/product_inf...oducts_id=8659 και δυστυχώς αρκετές φορές βαζελίνη, εκ των υστέρων διάβασα καί εδώ μέσα ότι δεν είναι ότι πιο αγνό.

Τώρα χρησιμοποιώ http://www.pharmacy4u.gr/product_inf...oducts_id=5049 είναι λαδάκι και απόρροφότα πολύ γρήγορα. Το αγοράζω απο σίτε εξωτερικού σας παραθέτω και αυτό το βλογκ που μόλις βρήκα http://shopping-mommy.blogspot.com/2...ne-weleda.html και να σας πω ότι έχω αγοράσει πράγματα από iherb και από bce-europe και επίσης έχω πάρει και αυτή εδώ http://www.nealsyardremedies.com/Mothers-Balm την οποία αγόρασα από αυτό το σιτε μαζί με άλλα καλυντικά αλλά έχει ακριβά μεταφορικά οπότε ανακάλυψα κάποια άλλα όπως αυτό http://www.bathandunwind.com/brands/neals-yard/το οποίο έχει και άλλες εταιρείες που μπορεί να θέλετε κάτι και οικονομικότερα μεταφορικά.

Άυτή είναι συμπαγής κρέμα, δεν απορροφάται όπως το λαδάκι είναι σαν τη φυτίνη, για να καταλάβετε, την βάζω πάντα βράδυ και από πάνω φοράω μπουζάκι πιο πρόχειρα, και το πρωί είναι μια χαρά. Και οι δύο είναι χωρίς παραμπένσ και όλα τα σχετικά, ότι πιο αγνό. Επίσης διαβάζω για το αμυγδαλελαιο και το σιτέλαιο, τα έχουν αναφέρει κορίτσια σε τοπιν στο παρεντσ.

Κορίτσια μου νομίζω ότι είναι αυτή της Frezyderm (με έκπτωση την πήρα 25 ευρώ). Αλλά επειδή έχω κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ραντεβού το απόγευμα για σίγουρα!!

Παιδιά εμένα η κοιλιά μου έχει τσιτώσει αρκετά...ή έτσι τη νιώθω?? Τη νιώθω τούρλα και ήδη έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι όταν ξαπλώνω...την νιώθω βαριά!

Τιτινακι κ γω μια απο τα ιδια.....το βραδυ δυσκολευομαι κ οταν τρωω τη νιωθω πολυ τσιτα !!!!! Καποιες φορες γινεται πιο πλαδαρη αλλα τις περισσοτερες ωρες ειναι σκληρη !

Ε απο δω κ περα ετσι θα ειναι !

Επισης μολις εκανα μια παραγγελια σε μαρσιπο απο εδω !

Ετσι για να καταλαβετε ποσο ανυπομονη ειμαι !!! χχαχαχαχαχαχααχ!!!!!

http://www.babywearing.gr/contact.htm

ο κωδικος που διαλεξα ειναι ring sling 1810 !!! που ειναι σαν τζην το χρωμα του για να το φοραει κ ο αντρας μου !!!! :D

Διαφημίσεις

Επισης μολις εκανα μια παραγγελια σε μαρσιπο απο εδω !

ο κωδικος που διαλεξα ειναι ring sling 1810 !!! που ειναι σαν τζην το χρωμα του για να το φοραει κ ο αντρας μου !!!! :D

Είσαι απίστευτη!!! Που να μη το λέγαμε και πριν λίγο..! Άρα πιστεύω πως κάλυψες το μήνα Ιανουάριο?? ε????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ !!! Δεν ειμαι σιγουρη οτι τον καλυψα !!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Αυριο εχει εξοδο στο πρατηριο του Περιστεριου ( www.motherbaby.gr) ε.......ολο κ κατι θα τσιμπησω κ απο κει !!!!!!!!!!!!!!! κλαψ !!!!!!!!!

Επισης μολις εκανα μια παραγγελια σε μαρσιπο απο εδω

αχ! πολυ ωραια Βιργινια, καλα ειπε η Τιτινα, τον καλυψες τον Ιανουαριο!!

εμενα του αντρα μου δεν του αρεσουν καθολου...

Αυριο εχει εξοδο στο πρατηριο του Περιστεριου ( www.motherbaby.gr) ε.......ολο κ κατι θα τσιμπησω κ απο κει !!!!!!!!!!!!!!! κλαψ !!!!!!!!!

μια φιλη περιμενει διδυμα ψωνισε απο εκει και με καθε αγορα σου κανουν δωρο ενα μαξιλαρι θηλασμου.

καλα ψωνια!!

ειμαι σιγουρη οτι κατι θα παρεις και απο κει..:D:D

Kαλά δεν σας προλαβαίνω, τι έχετε γράψει καλέ. Λοιπόν το pegperego τριο την έκδοση του 2008 έχω βέβαια, το βολευτήκαμε δεν μπορώ να πω, το κάθισμα του αυτοκινητου μέχρι 10 μηνών και το πορτ μπεμπέ την μέρα κοιμόταν μέσα μέχρι που σαράντισε και μετά για ένα τρίμηνο κάναμε τις βολτούλες μας και ο μικρος κοιμόταν, μετά βέβαια τέλος, ανυπομονώ να τα βγάλω για την μπουμπού τώρα.

Μπλουμπλου ερώτηση για σἐνα μιας και κάνεις αγορές από έξω..Τώρα είπες πως έκανες μια παραγγελία για ρουχαλάκια από Αμερική...ξέρεις πόσο στοιχίζουν τα μεταφορικά και από ποιο ποσό ή βάρος πληρώνουμε τελωνείο?? Γιατί έχω ξετρελλαθεί με babysupermall και θέλω να τα πάρω όλα!! Άε που έχω πάθει πλάκα και με τα έπιπλα που έχει και δεν έχω βρεί πουθενά παρόμοια στην Ελλάδα..!

Απο το babysupermallδεν έχω παραγγείλει ακόμα, θα το κάνω αφότου γυρίσουμε απο β' επιπέδου, να σιγουρέψουμε και το φύλο μην έχουμε τίποτε απρόοπτα, Θα πάρω την προίκα του κρεβατιού από εκεί κια αυτοκόλλητα, ότι έχει τέλος πάντων για διακόσμηση, μία κοπέλα απο το πάρεντσ που είχε παραγγείλει εδώ και πολύ καιρό βέβαια είχε πληρώσει τελωνείο αν θυμάμαι καλά, αλλά αν βάλεις ότι είνια για gift δηλαδή δώρο δεν στο πειράζουν και δεν πληρώνεις τίποτα. Τώρα το άλλο σάιτ που ανέφερα είναι αυτό www.carter's.com το οποιο όμως δεν στέλνει δυστηχώς Ελλάδα, όμως μένει Αμερική η μαμά της κουμπάρας μου οπότε παρήγγειλα και θα τα παραλάβει και θα μου τα στείλει. Είναι πολύ ωραία ποιότητα κια φοβερά σχέδια.

dYU4p3.png

Αχ ναι ολο και κατι θα παρω κ απο κει ! Χαχαχαχαχαχα!!!!!

Κοριτσακια μπηκα να σας πω καληνυχτουλα αυριο εχει ρεπο ο αντρας μου κ θα βολταρουμε ολο το πρωι σε μαγαζια κ καφετερειες !!!!!! χιχιχιιχ!! Πολλα φιλια !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...