Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τιτινακι, μια χαρα ειναι τα 6 κιλα, ησουν και πολυ λιγα οταν ξεκινησες. Εγω σχεδον 10..:(:(:( Ελπιζω να μην παρω αλλα 10, βεβαια βλεπω οτι παιρνω πιο αργα απο οσο επαιρνα στην αρχη αλλα και παλι ειναι πολλα κιλα..:(:(:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι μου έχεις απολυτο δίκιο. Απλά εγώ στη ζυγαριά μου το μέγιστο που είχα δεί ποτέ ήταν το 58 και αυτό ήταν στα ανεβασμένα μου! Και τώρα που βλέπω 64 μου φαίνεται κάπως περίεργο!Δεν είναι όμως γκρίνια απλά παρατήρηση..έχω πεί αυτή τη φάση θα την ευχαριστηθώ όσο δεν πάει..πάντα με όριο βέβαια αλλα εντάξει!

Σε εσένα βέβαια (χωρίς να σε ξέρω) δεν πρέπει να φαίνονται τα κιλά που πήρες..καθότι γυμνασμένη και καλοδιατηρημένη..! Εγώ που έχω να γυμναστώ από το λύκειο (και να σου πω την μαύρη αλήθεια βαριέμαι πολύ τη γυμναστική) φοβάμαι για το μετά...όχι για το τώρα..!Δλδ πως θα είναι το σώμα μου μετά από την εγκυμοσύνη και αν θα καταφέρω να επανέλθω.

Επίσης μια φίλη (το έχω ξαναγράψει) έχει πάρει 16 κιλά στον 8ο αλλά πίστεψε με δεν φαίνονται από πουθενά παρά μόνο κοιλιά και στήθος..!Οπότε κάπως έτσι σε φαντάζομαι και εσένα!

Κατερινακι μου το ξερω οτι δεν πρεπει να ζυγιζομαι σε αλλες ζυγαριες και ευχομαι να κανει λαθος της θειας μου:wink::wink:

εγω δεν εχω στο σπιτι οποτε ζυγιζομαι μονο στον γιατρο.

ενταξει δεν πολυαγχωνομαι αλλα θελω να προσεξω λιγο.

Βεβαια εχω φαει αρκετο ψωμι τον τελευταιο καιρο.

Τιτινακι εσυ εισαι μια χαρουλα, ενταξει παιζει ρολο και το τσιγαρο, να ξερεις.

δεν βαριεσαι, τον αυγουστο θα ανοιξουμε τοπικ και θεμα "μανουλες Ιουνιου 2011-αδυνατισμα τωρα"

Τιτινα, ετσι μου λενε, οτι δε φαινεται, αλλα εγω που ξερω το σωμα μου, εκτος απο κοιλια και στηθος βλεπω λιγα μπουτακια και μπρατσακια που δεν ηταν ετσι πριν.. Εχει να πεσει τρεξιμο μετα..

16 κιλα στον 8ο; Εμενα με παραπανω με βλεπω στον 8ο..:(:(:(

Παντως και οι δυο ειστε αδυνατες οποτε μην αγχωνεστε, δε σας βλεπω να παιρνετε πολλα κιλα. Τα πρωτεια ειναι δικα μου σε αυτην την παρεα!! :lol:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα κοριτσακια, πως ειστε σημερα;

Εγω ξυπνησα με αναγουλες - κλασσικα- αλλα προς το παρον ειμαι λιγο καλυτερα. Σκεφτομαι απο το πρωι το μπεμπε μου, ποτε θα ερθει η ωρα να το πιασω στα χερια μου, και συγκινουμαι...:? Σας πιανουν και σας αυτα ή εγω αρχιζω και τρελαινομαι;;:rolleyes:

Οσο για τα κιλα μην αγχωνεστε πολυ, απλα καλο για σας ειναι να μην το παρακανετε. Ε, τωρα αν γινει και αυτο, μετα θα τα χασετε... Εγω λογω εμετων ειχα χασει 5 κιλα στην αρχη και δεν ταχω παρει ακομη ολα, οποτε ειμαι στα ιδια. Η αδερφη μου που ειναι εγκυος 3 εβδομαδες λιγοτερο απο μενα εχει παρει 5-6 κιλα και εχει αγχωθει...

Οσο για το καροτσι, θα ψαξω να σας βαλω το λινκ που ειχα βρει ενα πολυκαροτσι της chicco αν δεν κανω λαθος, με 400 ευρω (επισης αν δεν κανω λαθος). Απο σαιτ του εξωτερικου.

edit: Το βρηκα

http://www.pramworld.co.uk/category/87/Chicco_Prams_Pushchairs Ειναι 400 λιρες, βαλε και τα μεταφορικα, παει περιπου 500 ευρω.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα! Μαράκι έχεις δίκιο!! Αυτό το τόπικ πρέπει να ανοιχτεί σίγουρα!!!!

Κατερίνα μου μας βλέπω να φτιάχνουμε γκρουπάκι να μας κάνεις χορό!! Αφού βαριέμαι όλα τα άλλα ας χορέψουμε τουλάχιστον!!

Μίνα μου εννοείται πως υπάρχουν στιγμές που φαντάζομαι να ακούσω το πρώτο του κλάμα και να το πάρω στην αγκαλιά μου και τρελλαίνομαι!!!Αλλά υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω απόλυτα..νομίζω πως είναι κάτι το οποίο απλά το φαντάζομαι!!

Κοριτσάκια μου γλυκά μην ανησυχείτε για τα κιλά στην πλειοψηφία των γυναικών φεύγουν πολύ εύκολα μετά τη γέννα. Έχω φίλη η οποία στα μισά του έβδομου είχε πάρει 27 κιλά όπου και σταμάτησε να ζυγίζεται και στο εξάμηνο από τη γέννα τα έχασε αέρα. Εγώ πάλι στο Νικόλα βγήκα από το μαιευτήριο με + 3,5 κιλά από όταν μπήκα να γεννήσω.Καλό ε?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαρακι ! Ειναι μωρις αλλα ειλικρινα τα βλεπω κ τα θελω ολα ! Κ ενω ελεγα θα τα κλεισω τελος Φλεβαρη.....δεν παιζει ! Τα θελω ολα τωρα λεμε ! Κ επισης ελεγα την κουνια την θελω στο σπιτι τον Απριλη ! Ε ουτε αυτο παιζει ! Την θελω.....χτες στο σπιτι !!!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Θελω τα παντα ετοιμα ...μα πως θα κρατηθω????? Ουφ !

Αλλα θελω να βλεπω κ το δωματιο κ να το λιγουρευομαι επισης ! αχααχαχαχαχ!!!!!!!!

Οσο για τους εφιαλτες κ γω βλεπω συχνα ειναι απο τις ορμονες αλλα που κ που ονειρευομαι την μπεμπα μου !

Οπως σημερα ξυπνησα τοσο ομορφα...την ειδα στον υπνο μου ηταν μελαχρινη......τοσο μικρη......κ θηλαζα.......... Αχ κοριτσια θηλαζα........................ το σκεφτομαι κ θελω να κλαψω................................................................... τι ομορφο κ ζωντανο ονειρο.......................................................................................................

Κ τωρα επιστροφη στην πραγματικοτητα !

Αυριο μπαινω επισημως με βαση Πητ στον 5ο κ τα κιλα ειναι μονο 2 στο συνολο ευτυχως !

Αλλα εχει ανοιξει πολυ η ορεξη μου αυτες τις μερες !!! Κλαψ κλαψ !!!!!!

Βιργινία ακριβώς έτσι νιώθω και εγώ αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου και να τηρήσω το χρονοδιάγραμμα που είχα βάλει εξ αρχἠς! Δλδ δωμάτιο όχι πριν τέλος Απριλίου/αρχές Μαίου και αγορές από Μάιο και μετά!

Μπλουμπλου ερώτηση για σἐνα μιας και κάνεις αγορές από έξω..Τώρα είπες πως έκανες μια παραγγελία για ρουχαλάκια από Αμερική...ξέρεις πόσο στοιχίζουν τα μεταφορικά και από ποιο ποσό ή βάρος πληρώνουμε τελωνείο?? Γιατί έχω ξετρελλαθεί με babysupermall και θέλω να τα πάρω όλα!! Άε που έχω πάθει πλάκα και με τα έπιπλα που έχει και δεν έχω βρεί πουθενά παρόμοια στην Ελλάδα..!

Αχ Τιτινακι μου αδυνατον να κρατηθω ! Με ξερω !

Ασε που δεν με αφηνει κ η μαμα μου να κρατηθω ! Εκεινη ειναι πιο τρελλη απο μενα !

Αχ με βλεπω να τα εχω ολα ετοιμα το Μαρτη !!! Κλαψ κλαψ !!!!!!

Κ αντε μετα να περιμενω να περασει ο καιρος !!! Αππαπαπααππα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Τιτινακι μου αδυνατον να κρατηθω ! Με ξερω !

Ασε που δεν με αφηνει κ η μαμα μου να κρατηθω ! Εκεινη ειναι πιο τρελλη απο μενα !

Αχ με βλεπω να τα εχω ολα ετοιμα το Μαρτη !!! Κλαψ κλαψ !!!!!!

Κ αντε μετα να περιμενω να περασει ο καιρος !!! Αππαπαπααππα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεις να παιρνεις καθε μηνα και απο κατι. Εγω ετσι λεω να κανω, γιατι και γω δεν κρατιεμαι. Απλα θελω να σιγουρευτω για το φυλο, μη παρω ροζακια και μας βγει κανας αντρακλας :mrgreen:. Πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι την β' επιπεδου.

wcBmp3.png

Κοριτσια, συγγνωμη που δεν πολυμιλαω, αλλα ειμαι στη δουλεια και επικρατει πανικος σημερα γιατι εχουμε παρασταση και ειναι οι μαθητες μου μεσα στο αγχος και τις προβες..:roll:

Αχ, κι εγω ξετρελαινομαι με τα μωρουδιακα, ανυπομονω να του φτιαξω το κανονικο του δωματιο οταν μετακομισουμε με το καλο.

Επισης κι εγω τον ονειρευομαι τον μπεμπη και ανυπομονω να τον κρατησω αγκαλια μου. Σαν ονειρο μου φαινεται κι ομως το ξερετε οτι κοντευουμε;; Μερικες περασαμε τη μεση!! Τι ωραια!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ὀντως δεν έμεινε τόσο πολύ!! Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός..και ας φαινότανε βουνό στην αρχή!!

Αυτή η ιδέα με το να παίρνουμε από κάτι κάθε μήνα είναι πολύ καλή!! Και συγκρατημένα πράγματα και σου φεύγει έτσι κάπως το μικρόβιο της υπερκατανάλωσης.

Σίγουρα και εγώ θα περιμένω μέχρι β'επιπέδου γιατί ήδη είχαμε αλλαγή φύλου..οπότε δεν κάνω τπτ απολύτως εάν δεν σιγουρευτώ!!!

Ὀντως δεν έμεινε τόσο πολύ!! Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός..και ας φαινότανε βουνό στην αρχή!!

Αυτή η ιδέα με το να παίρνουμε από κάτι κάθε μήνα είναι πολύ καλή!! Και συγκρατημένα πράγματα και σου φεύγει έτσι κάπως το μικρόβιο της υπερκατανάλωσης.

Σίγουρα και εγώ θα περιμένω μέχρι β'επιπέδου γιατί ήδη είχαμε αλλαγή φύλου..οπότε δεν κάνω τπτ απολύτως εάν δεν σιγουρευτώ!!!

Ετσι λεω, αλλωστε τα βασικα οπως επιπλα ή καροτσι συνηθως τα παιρνουμε ψιλοουδετερα, ειδικα αν ειναι και το πρωτο μας μπεμπε. Δλδ δεν νομιζω να παρω ροζ καροτσι ή ροζ κουνια. Δεν ξερω, ετσι σκεφτομαι προς το παρον, απλα τωρα που εχω χρονο και ειμαι καπως καλυτερα, χαζευω στο ιντερνετ για αγορες και εχουν παρει τα μυαλα μου αερα!!

Και κατι αλλο, λεω να αρχισω να βαζω κρεμουλες στην κοιλια για ελαστικοτητα και για τις ραγαδες. Εχετε κατι να προτεινετε; Εχετε αρχισει εσεις να βαζετε;

wcBmp3.png

Μίνα μου εννοείται πως όλα τα βασικά θα τα πάρω ουδέτερο χρώμα..!

Κρέμα έχω αρχίσει ήδη και βάζω εδώ και 3 εβδομάδες..!Βασικά εγώ έχω και σοβαρό πρόβλημα με ραγάδες από μικρἠ και δεν το ριψοκινδυνεύω! Με το που ένιωσα την πρώτη φαγουρίτσα ξεκίνησα. Στην αρχή πήρα τη Fissan mama νομίζω αλλά δεν ξετρελλαθηκα ο φαρμακοποιός μου πρότεινε μια άλλη, που λέει πως είναι πάρα πολύ καλή..! Εννοείται βέβαια πως δεν θυμάμαι ποια είναι (τη φοράω εδώ και 3 μέρες) αλλά όταν πάω σπίτι θα σου το γράψω!Άσχετο αλλά μυρίζει και φανταστικά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...