Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε; Αυτες τιε μερες δεν ημουν πολυ καλα, ξαναγυρισαν οι εμετοι-πανω που ελεγα οτι τελειωσα με αυτους. 2 μερες χαλια μαυρα, ουτε να μιλησω δεν μπορουσα. Μονο να κοιμαμαι ηθελα για να μην κανω εμετο....:(. Σημερα λεω λιγο καλυτερα, αλλα εχουμε μελλον μπροστα μας!

Μαρια - Ελπιδα ειπες για γεμιστα και μου μυρισανε χαχαχα, θα πω στην πεθερα μου να μου κανει :D!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα!! Οχι, γιατι ακομα τα μωρακια ειναι πολυ μικρα οποτε δεν μπορουν να μπερδευτουν στο λωρο. Αλλα κι εσυ προσπαθησε να κανεις πιο μαλακες κινησεις. Κι εγω εχω αυτο το προβλημα, ειμαι πολυ νευροσπαστη και αποτομη στις κινησεις μου, αλλα το σκεφτομαι συνεχεια να ειμαι πιο ηρεμη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ξερεις τι γινεται? ειναι που πιανομαι στο ενα πλευρο κ μετα απο λιγο θελω να αλλαξω !!!!!

Ε αυτο μπορει να γινεται ομως ολο το βραδυ ! Σχετικα ηρεμα το αλλαζω το πλευρο για την ωρα......... χαχαχαα!!! Για μετα δεν παιρνω κ ορκο που θα μεποδιζει πιο πολυ το βαρος κ η κοιλιτσα !!

Γεια σου Μινουλα ! Ωχ ! Ηρθαν παλι ? μα ειναι δυνατον να σταματανε κ να ξαναρχονται???? Τι να πω υπομονη κοριτσακι μου !!!!!!!!!

Εγω κοιμομουν μπρουμητα παντα και τωρα δε βολευομαι πολυ στο πλαι και πιανομαι κι εγω και συνεχεια αλλαζω.. Ασε που σηκωνομαι και δυο τρεις φορες για τουαλετα.

Γεια σου, μινουλα, περαστικα και σε εσενα!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα και απο μενα!!! Τι κανετε? Εγω μια χαρουλα! Κι αλλος μπεμπης προστεθηκε στον πινακα!!!! Τι ωραια!!!! Αχ! ποτε θα περασει ο καιρος να εχουμε τα μωρακια μας!!!!! Χαζευα λιγο τα καροτσια και ψιλομπερδευτηκα! Εσεις προς τα που κλεινετε? Στα 3 σε 1 ή σε ενα κανονικο καροτσι? Εγω σκεφτομουν μηπως το 3 σε 1 ειναι υπερβολη και βαρυ. Τι ωραια να ανησυχουμε μονο για αυτα...! Φιλακια!

Αγγελικουλα μου, τι κανεις?

αχ δεν το φανταζομουν οτι θα εχεουμε αγχος για καροτσακια και κουνιες!!

τι καλα!!!

Ναι βρε Κατερινα κοιμουνται αλλα χαθηκε ο κοσμος να ξυπναμε ανα 10λεπτο κ να μας δινουν σημα???? χαχαχαχαχαχ!!!!

Τον υπερηχο τον σκεφτομαι συνεχεια μακαρι να τον ειχα κ σπιτι μου !Προγραμματισμενος ειναι κατευθειαν στη β επιπεδου στις 24/2 αλλα επειδη ληγει η αδεια θα παω 5-6 του μηνα κ θ ακανω κ εναν υπερηχο κ εκει !!! χχααχαχαχ!!!! Ευτυχως που δεν συμβαδιζει η αδεια με τα κανονικα ραντεβου κ ετσι τη βλεπω κ ενδιαμεσα !!

Βιργινια,και εγω θελω υπερηχο στον σπιτι, αφου μου το ειπε ο γιατρος την προηγουμενη φορα "να σου στειλω εναν στο σπιτι?"

εγω πηγαινω καθε 6-8 του μηνα στον γιατρο και για εξεταση και γαι αδεια.

εισαι τυχερη πολυ που πας δυο φορες!!!

Διαφημίσεις

Ασχετη ερωτηση ....μη γελασεις !

Το βραδυ στο κρεββατι στριφογυρναω σαν κατσικι στη σουβλα....υπαρχει περιπτωση να τυλιγεται ο ομφαλιος λορος απο αυτο το λογο ?????????????

κοριτσια και εγω τα ιδια τραβαω, κοιμομουν παντα μπρουμητα και τωρα δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω στο πλαι.

για τον λωρο δεν πιστευω να μπερδευεται, αλλο αγχος και αυτο τωρα!!!

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε; Αυτες τιε μερες δεν ημουν πολυ καλα, ξαναγυρισαν οι εμετοι-πανω που ελεγα οτι τελειωσα με αυτους. 2 μερες χαλια μαυρα, ουτε να μιλησω δεν μπορουσα. Μονο να κοιμαμαι ηθελα για να μην κανω εμετο....:(. Σημερα λεω λιγο καλυτερα, αλλα εχουμε μελλον μπροστα μας!

Μαρια - Ελπιδα ειπες για γεμιστα και μου μυρισανε χαχαχα, θα πω στην πεθερα μου να μου κανει :D!

Μινουλα μου, σε νιωθω απολυτα και σε καταλαβαινω...

κανε υπομονη κοπελα μου..

το μωρουλι σου??

Εγω τρεμω καθε βδομαδα που μπαινει..κ σκεφτομαι..... κ αν γινει κατι κακο τωρα ? τι πιθανοτητες εχω κ μπλα μπλα μπλα !!!

Κ το χειροτερο που σκεφτομαι ειναι οταν με ποναει η κοιλια μου που μπορει να ειναι κ το εντερο δεν ξερω.....κ σκεφτομαι οτι ειναι σημαδι αποβολης !

Φρικη ρε γαμωτο !!! πως θα το ξεπερασω?

Ασε τις κακιές σκέψεις! Απαγορεύονται! Ασε που ο κίνδυνος πλέον έχει μειωθεί!!!!

Ναι ετσι βγαινει μεχρι στιγμης στο περιπου !

Αχ αυτα τα γαργαλητα ! Θελω να γινουν δυνατες κλωτσιες !

Εχω νιωσει 3-4 φορες ετσι χτυπηματα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η μπεμπα !!!!!!

Ασχετη ερωτηση ....μη γελασεις !

Το βραδυ στο κρεββατι στριφογυρναω σαν κατσικι στη σουβλα....υπαρχει περιπτωση να τυλιγεται ο ομφαλιος λορος απο αυτο το λογο ?????????????

Οχι καλέ, μη φοβάσαι. Ακόμα είναι μικρόυλι! Ασε που δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό!!

Όσο για τα καροτσάκια θα σας πω το εξής: Αν έχετε κάθισμα αυτοκινήτου που μπορείτε να τα πάρετε από κάποιον άλλο, μην πάρετε 3 σε 1. Γιατι δίνεις λεφτά, και παιρνεις και κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο θα το χρησιμοποιήσεις μέχρι 9 μηνών. Επιπλέον το πορτ μπεμπε ειναι πραγματικά γαι 2-3 μήνες. Αρα αν μπορείτε να τα παρετε από κάποια φίλη καλλως. Αλλιώς το 3 σε 1 είναι ιδανικο και οικονομικότερο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ειδες τι ρωταω βρε Μαρακι κ γω ? Αλλα δεν θελω να σας προσθεσω εσας κ αλλο αγχος ! Ας το κρατησω εγω μονο !! χαχαχααχαχ!!!!!

Οσο για τον υπερηχο μου το ειχε πει κ μενα ο γιατρος μου πως αμα μπορουσες λεει εσυ θα ειχες σπιτι σου υπερηχο ! Κ του λεω εννοειται !

Εβαλε τα γελια κ μου λεει κ μενα ποτε θα με εβλεπες ?????

χαχχαχαχαα!!! (αλλα δεν μου παιρνει λεφτα οπως εχω πει οποτε δεν το ελεγε γι αυτο !! χαχαχαχαχα)

κοριτσια και εγω τα ιδια τραβαω, κοιμομουν παντα μπρουμητα και τωρα δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω στο πλαι.

για τον λωρο δεν πιστευω να μπερδευεται, αλλο αγχος και αυτο τωρα!!!

Μινουλα μου, σε νιωθω απολυτα και σε καταλαβαινω...

κανε υπομονη κοπελα μου..

το μωρουλι σου??

Το μωρουλι μου καλα ειναι το χρυσο μου, παιδευει τη μαμα του απο τωρα!!

Ανυπομονω να παω να το ξαναδω στις 15/2. Μου ελειψε!!

Κοριτσια αν βρειτε καροτσια να βαλετε το λινκ εδω να παρουμε ιδεα και οι υπολοιπες. Και γω εχω μπερδευτει, δεν ξερω τι να παρω, τι ειναι καλυτερο για το νεογενητο. Μαλλον για 3 σε 1 προσανατολιζομαι, θα το ψαξω λιγο.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα

Σας ευχαριστώ πολύ για τις θετικές σας σκέψεις εχθές ήταν μία από τις πολύ δύσκολες μέρες λόγο αναδουλειάς και όσο και άν έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη με παίρνει από κάτω κυρίως για τα παιδιά και για το μωράκι κάποια στιγμή όταν σκέφτομαι τις υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα δεν κρατιέμαι. Ας είναι καλά ο αντρούλης μου που πάντα στα δύσκολα είναι βράχος.

Σήμερα πάντως είμαι λίγο καλύτερα πήγα και για ένα καφέ το πρωί με μια φίλη μου και κάπως ξέφυγα. Βέβαια τη μεγαλύτερη βοήθεια την έχω από εσάς με τις ομορφότερες κουβέντες για τα ζουζούνια μας.

Για να συμετάσχω και εγώ στο θέμα σας εγώ καρότσι είχα πάρει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=51&la=1&itmConID=101 σε μπλε χρώμα το οποίο έχει επίσης το port bebe το οποίο προσαρμόζεται στο καρότσι και είναι καθισματάκι αυτοκινήτου μέχρι 9 μηνών, port bebe όπου άνετα το κοιμίζεις μέχρι να σαραντήσει(τον Μάξιμο τον κοίμησα εκεί για δύο εβδομάδες μετά το μαιευτήριο που ήμασταν Αθήνα) και το οποίο προσαρμόζεται στο καρότσι με το πρόσωπο του μωρού να σε κοιτάει, και relax για το σπίτι. Το μειονέκτημα του είναι πώς όταν κλείνει πιάνει όλο το πορτ μπαγκάζ από το Yaris μου αλλά σκυλί. Γι αυτό αναγκάστηκα πέρισυ το καλοκαίρι και αγόρασα ένα ομπρέλα το οποίο πιάνει το μισό το μισό πορτ μπαγκαζ. Και καθισματάκι αυτοκινήτου πήρα αυτό τις εικόνας το οποίο είναι από 9-25 kg και το οποίο είναι επίσης σκυλί από τον Αύγουστο του 2005 στό αυτοκίνητο του μπαμπά μας και σεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

http://www.casualplay.com/products/view/38 για πλήρης παρουσίαση του καροτσιου και πορτ μπεμπε

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

https://www.pingpong-online.de/osc/

από αυτό το Site πήρε το καλοκαιρινο καροτσάκι και το κάθισμα αυτοκινήτου. Πολύ καλες τιμές και η παράδοση στο σπίτι μονο με 6 ευρο

mamatopolina Και εγώ χαλιέμαι απίστευτα απο τη δουλειά. Τις τελευταίες μέρες η μια ανατροπή πίσω από την άλλη. Αστα. Αλλά κουκλιτσα μου ας μην τα αφήνουμε να μας επηρεάζουν....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Σταθερή στο ραντεβού μου...τακτοποιώ τη δουλειά και μπαίνω!!

Βιργινία μου θα πάω σπίτι που έχω τον υπέρηχο και θα δώ προσεκτικά τις μετρήσεις να σου τις πώ!

Κορίτσια για καρότσια αλλά και άλλα πράγματα βρήκα αυτό το site το οποίο έχει πολύ καλές τιμές. Εγώ προς το παρόν έχω ψαχτεί πολύ για το καρότσι Pegperego 3σε1 και εδώ το βρήκα πιο φθηνά από οπουδήποτε αλλού και είναι και ελληνικό παρακαλώ! Συγκεκριμένα εγώ προσανατολίζομαι στα σχέδια στο τέλος της 2ης σελίδας και στην αρχή της δεύτερης!

Βέβαια με έχετε προβληματίσει λίγο με το βάρος και όλες τις λεπτομέρειες μας είπατε αλλά έχω λίγο χρόνο να το σκεφτώ!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Σταθερή στο ραντεβού μου...τακτοποιώ τη δουλειά και μπαίνω!!

Βιργινία μου θα πάω σπίτι που έχω τον υπέρηχο και θα δώ προσεκτικά τις μετρήσεις να σου τις πώ!

Κορίτσια για καρότσια αλλά και άλλα πράγματα βρήκα αυτό το site το οποίο έχει πολύ καλές τιμές. Εγώ προς το παρόν έχω ψαχτεί πολύ για το καρότσι Pegperego 3σε1 και εδώ το βρήκα πιο φθηνά από οπουδήποτε αλλού και είναι και ελληνικό παρακαλώ! Συγκεκριμένα εγώ προσανατολίζομαι στα σχέδια στο τέλος της 2ης σελίδας και στην αρχή της δεύτερης!

Βέβαια με έχετε προβληματίσει λίγο με το βάρος και όλες τις λεπτομέρειες μας είπατε αλλά έχω λίγο χρόνο να το σκεφτώ!

Τιτινα37 ποιο καροτσι λες; Μπορεις να βαλεις λινκ;

Εγω ελεγα να παρω 3 σε 1 της chicco ή maclaren απο εξωτερικο, ειδα κατι σελιδες αλλα ακομη βεβαια δεν ειμαι για τιποτα σιγουρη. Μηπως ειναι καλυτερα να παρω μονο καροτσι και για καθισμα αυτοκινητου να δω ξεχωριστα; Αχ, εχω καταμπερδευτει!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...