Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εγω θελω με το baby mickey!! Αχ, κριμα που το εχασα.

δεν ειχε μαζι της τσαντα με τα μωρακια του disney!

μην σε ταραζω:D:D:D μεσημεριατικα!!!

ειχε με κορωνες και πολυ μοντερνα σχεδια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου, μη φοβασαι, ειναι μια χαρα η καραμελενια σου!! Ολα θα πανε τελεια!! Δεν εχουν σχεση οι εμετοι και οι αναγουλες με το μωρο. Καταλαβαινω το αγχος σου, αλλα προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη, ολα μια χαρα ειναι ως τωρα και ετσι θα συνεχισουν μεχρι να την παρεις αγκαλιτσα!!:D

Καλημερα, μπλουμπλου!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Εγω τρεμω καθε βδομαδα που μπαινει..κ σκεφτομαι..... κ αν γινει κατι κακο τωρα ? τι πιθανοτητες εχω κ μπλα μπλα μπλα !!!

Κ το χειροτερο που σκεφτομαι ειναι οταν με ποναει η κοιλια μου που μπορει να ειναι κ το εντερο δεν ξερω.....κ σκεφτομαι οτι ειναι σημαδι αποβολης !

Φρικη ρε γαμωτο !!! πως θα το ξεπερασω?

Εγω τρεμω καθε βδομαδα που μπαινει..κ σκεφτομαι..... κ αν γινει κατι κακο τωρα ? τι πιθανοτητες εχω κ μπλα μπλα μπλα !!!

Κ το χειροτερο που σκεφτομαι ειναι οταν με ποναει η κοιλια μου που μπορει να ειναι κ το εντερο δεν ξερω.....κ σκεφτομαι οτι ειναι σημαδι αποβολης !

Φρικη ρε γαμωτο !!! πως θα το ξεπερασω?

ελα Βιργινακι, η κοιλια μας ποναει γιατι μεγαλωνει η μητρα μας!!!

πραγματικα παντως πολυ αγχος και φοβος κοριτσια.

αλλα να σκεφτομαστε θετικα!!

λοιπον αφηνω λιγο την παρεα μας γιατι παω να παρω ντοματες να κανω γεμιστα, τα σκεφτομαι μια βδομαδα τωρα!!

φιλια!

Μπλουμπλου μου, φιλακια, καλα εισαι???

Αχ, θα μας φαει αυτο το αγχος!! Αυτο με τον πονο στην κοιλια το φοβαμαι κι εγω, αλλα ειναι το εντερο οταν θελουμε να παμε τουαλετα..:tongue:

Εγω τωρα φοβαμαι γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν εχω νιωσει τον μπεμπη σημερα..

Κατι εχω νιωσει αλλα δεν ειμαι σιγουρη παντα οτι ειναι αυτος.. :(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να ειναι ετσι !

Κατερινακι αυτο εχω παθει κ γω σημερα !

Κατι ενοιωσα πριν λιγο αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα !

Κ χτες το βραδυ παλι ειχα να την νιωσω πολυ ωρα...αναγκαστικα ταρακουνουσα λιγο την κοιλια μου...κ καταφερα να την ακουσω μετα απο αρκετη ωρα κ συγκεντρωση !!!1 χαχαχααχ!!!!!

Αχ θελω να την νιωθω 24 ωρες το 24ωρο ! γινεται?

Καλημέρα και απο μενα!!! Τι κανετε? Εγω μια χαρουλα! Κι αλλος μπεμπης προστεθηκε στον πινακα!!!! Τι ωραια!!!! Αχ! ποτε θα περασει ο καιρος να εχουμε τα μωρακια μας!!!!! Χαζευα λιγο τα καροτσια και ψιλομπερδευτηκα! Εσεις προς τα που κλεινετε? Στα 3 σε 1 ή σε ενα κανονικο καροτσι? Εγω σκεφτομουν μηπως το 3 σε 1 ειναι υπερβολη και βαρυ. Τι ωραια να ανησυχουμε μονο για αυτα...! Φιλακια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κι εγω!!!!!!!!!! Αλλα νομιζω παντως πως τις περισσοτερες ωρες κοιμουνται τα μωρακια μας!!

Ασε, συνεχεια σκεφτομαι να παω για υπερηχο.. Το επομενο ραντεβου ειναι στις 3 του μηνος.. πολυ μακρια..:?

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ναι βρε Κατερινα κοιμουνται αλλα χαθηκε ο κοσμος να ξυπναμε ανα 10λεπτο κ να μας δινουν σημα???? χαχαχαχαχαχ!!!!

Τον υπερηχο τον σκεφτομαι συνεχεια μακαρι να τον ειχα κ σπιτι μου !Προγραμματισμενος ειναι κατευθειαν στη β επιπεδου στις 24/2 αλλα επειδη ληγει η αδεια θα παω 5-6 του μηνα κ θ ακανω κ εναν υπερηχο κ εκει !!! χχααχαχαχ!!!! Ευτυχως που δεν συμβαδιζει η αδεια με τα κανονικα ραντεβου κ ετσι τη βλεπω κ ενδιαμεσα !!

Αγγελικουλα μου εγω θα παρω το απλο καροτσι γιατι τα αλλα τα εχτρα που εχει θα μου τα δωσει η κουνιαδα μου οποτε δεν υπαρχει λογος να τα πληρωσω !

Αν ομως δεν τα εχεις κ ειναι στο προγραμμα να τα παρεις πιστευω αξιζει το πολυκαροτσι !Αλλα θελει ψαξιμο !

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα !!! Ελα ζηλευω ! Εγω ακομα κ τωρα νιωθω αυτα τα γαργαλητα αλλα δεν ειμαι σιγουρη ! κλαψ κλαψ ! Πες στο μπεμπη σου να μιλησει λιγο στη μπεμπα μου !!!! χααχαχαχαχαχ!!!!!

ναι βρε πηγαινω καθε 5 του μηνα για να μου κανει υπερηχο κ να προτεινει την αδεια μου πριν περασω απο το Ικα, κ καθε 15-20 του μηνα μου προγραμματιζει την κανονικη επισκεψη !!!! Ετσι εχω παντα εναν παραπανο υπερηχο !!!

Τα λεω μπερδεμενα ?

Ναι ετσι βγαινει μεχρι στιγμης στο περιπου !

Αχ αυτα τα γαργαλητα ! Θελω να γινουν δυνατες κλωτσιες !

Εχω νιωσει 3-4 φορες ετσι χτυπηματα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η μπεμπα !!!!!!

Ασχετη ερωτηση ....μη γελασεις !

Το βραδυ στο κρεββατι στριφογυρναω σαν κατσικι στη σουβλα....υπαρχει περιπτωση να τυλιγεται ο ομφαλιος λορος απο αυτο το λογο ?????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...