Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαράκι μου μας βρήκε και τους 2 πάρα πολύ καλά! Έκανε όλες τις κατάλληλες μετρήσεις και όλα καλά! Οι εξετάσεις οι δικές μου πολύ καλές και απλά μου έδωσε ασβέστιο+βιταμίνη D & σίδηρο αλλά μου είπε πως είναι πολύ ελαφριά!

Δεν ξέρω να σας πώ ακριβώς πόσο είμαστε γιατί μπερδεύτηκα με τόσες μετρήσεις αλλά είμαστε περίπου 14εκ., 280γρ και έχουμε 143 χτύπους (για τους χτύπους μόνο είμαι σίγουρη).

πολυ ωραια τα νεα σας, βρε μεγαλωσατε!!!

ασε με τις αναγουλες κανω μονο υπομονη, θα περασουν!!

Καλη προβολη στην ταινια, φιλια!!!

Μωρε, λογικα σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα, δεν μπορει, που θα παει.. Η καραμελιτσα σου κανει ναζια, ε;

Εγω τον μικρο τον καταλαβαινω πιο εντονα τωρα αλλα κυριως τα πρωινα.

Κατα τα αλλα καλα ειμαι, εκτος απο κατι μεταπτωσεις στη διαθεση μου..:rolleyes:

ενταξει καλυτερα ειμαι τον τελευταιο καιρο, τρωω καλυτερα και δεν κανω πολλους εμετους αλλα να καποιες ωρες ειμαι σκ@τα!

δεν σου λεω για την διαθεση μου,

αστα να πανε, αυτο το αγχος θα επρεπε να μην υπαρχει στον πλανητη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, συμφωνω.. Και αγχος αλλα και μεταπτωσεις, στα καλα καθουμενα μπορει να αρχισω να κλαιω, χωρις να ειμαι στεναχωρημενη.:confused: Ορμονες.

Ασχετο, μου εχει λειψει το κρασακι και ι κοκα κολα, χαχα. Αλλα δεν πειραζει!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

εγω κρασακι πινω.

μια-δυο φορες την εβδομαδα απο ενα ποτηρακι.

δεν μου εχει πει οχι ο γιατρος.

κοκα-κολα την εχω κοψει εδω και 3 χρονια. πινω πολυ σπανια καμια γουλια απο τον αντρουλη, τωρα καθολου φυσικα.

Κατερινακι μου σε αφηνω σιγα σιγα, θα παω να ξαπλωσω.

τα λεμε το πρωι!

καληνυχτα!

Καλημέρα!!!

Και άλλο αγοράκι;; Μπράβο! Αντε με το καλό. Μας βλέπω να το αλλάζουμε το πινακάκι σς μπλέ σιγά σιγά!!! (Βρε μπας και έχω και εγώ αγόρι πάλι;;;)

Εγώ κοριτσάκια μου χθές ήμουν πολύ χάλια. Υπέφερα πραγματικά. Σήμερα είμαι καλύτερα. Μα που θα πάει βρε κορίτσια η κατάσταση αυτή;;; ε;;

Εγώ έχω αυτό το καρότσι http://www.babygearexpo.com/ProductDetails.asp?ProductCode=PEGUNOSOP&click=71

Όπως σας είπα να μεν μου ήταν βολικό γιατί δεν ήθελα 3 σε 1(με αυτό βλέπεις και το μωρό) αλλά βαρύ πολύ, και όταν έβλεπα το μωρό, οι ρόδες οι μπροστινές ήταν πολύ μικρες να αντέξουν το βάρος του καροτσιου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ανεβάσω ούτε σε πεζοδρόμιο.... Τώρα έχω αυτό http://www.babydealz.com/20maqucobrsk.html?zmam=7345736&zmas=1&zmac=4&zmap=W0808033 και σώθηκα!!! Βέβαια δεν είναι για χειμώνα αν το μωρό ειναι μικρό. Είναι "καλοκαιρινό" καροτσάκι!

Αυτά για την ωρα. Σας φιλώ και σας καλημερίζω(κάποια κορίτσια χάθηκαν..Η εύα , η τζίνα..που είναι αυτές;;)

Α! Κορίτσια κάποιες από εμάς και σιγά σιγά όλες φτάσαμε αισίως στη μέση της εγκυμοσύνης μας!!! Το φαντάζεστε;; Καλέ ο καιρός περνάει τοοοοοοσο γρήγορα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια !

Τιτινακι βγηκε αντρας τελικα ? χαχαχαχαχα!!!!!!!! Αυτα ειναι !

Μια χαρα οι μετρησεις σου για το βαρος αν εχεις προχειρα τα χαρτια θα ηθελα να το ξανακοιταξεις απλα κ μονο απο δικη μου περιεργεια γιατι εγω στις 17w+1d ηταν 206γρ. κ μου ελεγαν οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο κ τετοια !( οχι ο γιατρος μου)..οποτε μου κανει εντυπωση το βαρος του ! Οταν δεν θα σου ειναι κοπος τσεκαρε το !

Κοριτσακια μη μιλατε για αγχος....... εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του...γκρρρρρρ !!! χαχαχαχα!!!!!

Κ ναι ειναι τοσο ομορφο που φτανουμε στα μισα της εγκυμοσυνης !!!

Οι σκεψεις μου ειναι οι εξης...

Απο τη μια θελω να περασει πολυ αργα η εγκυμοσυνη μου..για να χαρω οσο πιο πολυ γινεται την μπεμπα μεσα μου μιας κ ειναι μοναδικο κ ιδιαιτερο συναισθημα....αλλα απο την αλλη λογο αγχους θελω να περασει στο αψε σβησε αυτος ο χρονος.....κ να την κρατησω επιτελους στην αγκαλια μου.....

Ειμαι πολυ σταθερη στις σκεψεις μου ε?? χιχιχιχιχι!!!!!!!!!

Εγώ κοριτσάκια μου χθές ήμουν πολύ χάλια. Υπέφερα πραγματικά. Σήμερα είμαι καλύτερα. Μα που θα πάει βρε κορίτσια η κατάσταση αυτή;;; ε;;

Αυτά για την ωρα. Σας φιλώ και σας καλημερίζω(κάποια κορίτσια χάθηκαν..Η εύα , η τζίνα..που είναι αυτές;;)

Α! Κορίτσια κάποιες από εμάς και σιγά σιγά όλες φτάσαμε αισίως στη μέση της εγκυμοσύνης μας!!! Το φαντάζεστε;; Καλέ ο καιρός περνάει τοοοοοοσο γρήγορα!

Κατερινακι μου, χαλια εισαι και εσυ? και εγω σημερα παλι εκανα εμετο και το βραδυ κοιμηθηκα με καουρα, καλα, καθε βραδυ κοιμαμαι με καουρα:mrgreen::mrgreen:

πολυ ωραια τα καροτσακια σου, και τα δυο μου αρεσουν, ασε θα μπερδεψουμε τα μπουτια μας, εγω ειμαι πολυ αναποφασιστη, πως θα διαλεξω????

κοντεουμε στα μισα ε??καλα καταπληκτικο!!

Κοριτσακια μη μιλατε για αγχος....... εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του...γκρρρρρρ !!! χαχαχαχα!!!!!

Κ ναι ειναι τοσο ομορφο που φτανουμε στα μισα της εγκυμοσυνης !!!

Οι σκεψεις μου ειναι οι εξης...

Απο τη μια θελω να περασει πολυ αργα η εγκυμοσυνη μου..για να χαρω οσο πιο πολυ γινεται την μπεμπα μεσα μου μιας κ ειναι μοναδικο κ ιδιαιτερο συναισθημα....αλλα απο την αλλη λογο αγχους θελω να περασει στο αψε σβησε αυτος ο χρονος.....κ να την κρατησω επιτελους στην αγκαλια μου.....

Ειμαι πολυ σταθερη στις σκεψεις μου ε?? χιχιχιχιχι!!!!!!!!!

Βιργινακι με κανεις να γελαω, ωραια τα λες γαι τον χρονο!!

εγω θελω να περασει, φοβαμαι μην παθω κατι κακο και γι'αυτο θελω να περασει γρηγορα ν απαρουμε τα μωρακια αγκαλιτσα!!!

καλα για το αγχος αστα:evil::evil::evil:

Καλημερα, κοριτσια.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω μια χαρα ειμαι, μελετω αυτα που λετε για τα καροτσακια για να αποφασισω ποιο να παρω..:rolleyes:

Πολλα φιλια!!

Κατερινακι μου, καλα εισαι?

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι, μαρια μου. Βλεπω οτι εσυ και η κατερινα δεν ειστε παλι καλα.. Αχ, περαστικα, βρε κοριτσακια, σας ταλαιπωρει πολυ αυτο το θεμα.. Αλλα χαλαλι στα μπεμπακια!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

ειχε ενα πολυ ωραιο θεμα για χειροποιητες τσαντες για τις βολτες των μωρων.

ποια μανουλα εγραψε οτι θελει να παρει μια με τα μωρακια του dinsey?

http://blog.eimaimama.gr/ αυτο ειναι το μπλογκ της αλλα δεν λεει καπου για τις τσαντες.

Καλα ειμαι, μαρια μου. Βλεπω οτι εσυ και η κατερινα δεν ειστε παλι καλα.. Αχ, περαστικα, βρε κοριτσακια, σας ταλαιπωρει πολυ αυτο το θεμα.. Αλλα χαλαλι στα μπεμπακια!!

μωρε αν ειναι η καραμελιτσα καλα δεν με νοιαζουν καθολου οι εμετοι αλλα να με πιανει και φοβος, μην και παθω κατι ή ειναι σιγουρα καλα το μωρο?

δεν θελω να σας στεναχωρω αλλα φοβαμαι πολυ ρε κοριτσια...

Koριτσάκια καλημέρα και από μένα, είμαι δουλειά μπήκα να πω ένα γεια.

Καλά τι αλλαγές είναι αυτές στο φύλο, στις 26 λες να μου πει και εμένα αγόρι και στάμπα κοιτάζω τα λιλά;

Τι έχει το ΜΕΓΚΑ;

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...