Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τελευταία περίοδο 1/10/2011, β' επιπέδου ακόμη δεν προγραμματίσαμε, πάντως βλέπω αυτή η χρονιά είναι των γυναικών, πολύ κορίτσι βρε παιδί μου, αχ αυτοί οι αντρες πάλι θα έχουνε να διαλέγουνε ανάμεσα σε πολλές γυναίκες.

εχεις δικιο αυτοι οι αντρες θα την κανουν λαχειο.

βεβαια θα εχουνε πολλες φιλεναδες οι κορες μας!!

εμείς την κούνια ένα χρόνο την είχαμε μετά μπήκε σε κρεβατάκι, τον έπιανε κάτι όταν ξύπναγε κια έβλεπε κάγκελα, έτσι σωθήκαμε ηρέμησε το παιδί. Και αν χρειαστεί ξαπλώνουμε και εμείς μαζί τους και είμαστε μια χαρά.

Μπλουμπλου μου, το ιδιο προβλημα εχει μια φιλη μου.

Καθε βραδυ τα ιδια, ξυπναει και κλαει η μικρη και οταν την βαλει στο μονο κρεβατακι που εχει στο δωματιο, κοιμαται σαν πουλακι η κυρια!

Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες....ουφ

περαστικα στο αγορακι σου κατερινακι μου,

εγω μετραω 2 μερες χωρις εμετο και αναγουλα, μονο λιγο ξινιλα και καουρα το βραδυ.

κουραγιο!

Η μαμα μου δλδ που την χτυπησε αυτοκινητο......αλλα ευτυχως ειναι μονο καταγμα τελικα...βεβαια απο τις 4.30 ωρα τρεχουμε πριν λιγο γυρισαμε..απο τα νοσοκομεια αλλα δοξα το Θεο που το κακο ηταν μονο αυτο !

Ποναει βεβαια αλλα .... γλυτωσαμε τα χειροτερα

ελα ρε Βιργινακι τι παθατε στα καλα καθουμενα?

περαστικα στην μαμα σου!

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. .......ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010........MΠΕΜΠΑ.......31/1/11

2.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.........................ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/02/11

3.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010........ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ..................

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010........ΜΠΕΜΠΑ..................

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010...................................

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010...................................

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010..................................

9.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010......ΜΠΕΜΠΗΣ...............

10.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

11.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

12.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ........17/2/11

13.μινουλα…………….16/9/2010... 23/6/2011.... 07/12/20210.....ΜΠΕΜΠΑ.......15/2/11

14.liana………………....19/9/2010....26/6/2011.............................................. .........

15.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

16.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010.....ΜΠΕΜΠΑ.....24/02/11

17.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

18.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010...... ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

19.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

20.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

21.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

22.Mammyblue..........01/10/2010....30/06/2011.....????????.......ΜΠΕΜΠΑ................

23.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010...............................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου καλημέρα, είμαι στην δουλειά και βρήκα χρόνο.

Βιργινία μου περαστικούλια στην μανούλα σου.

Βερολίνα τώρα διάβασα μήνυμα σου πιο πίσω. Έχεις ζήσει εδώ, δεν είναι τέλεια; Γιατρό έχω τον Αυγουστάτο, είναι εξαιρετικός, όσο μόνο σαν γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος, γεννήσαμε μαζί στο Ολύμπιον.

Ζεις Αθήνα από ότι κατάλαβα. Οι γονείς σου μένουν μόνιμα Κεφαλονιά;

dYU4p3.png

Βιργινία, ευτυχώς που ήταν σχετικά ελαφρύ το ατύχημα! Ποπο, τι συμβαίνει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Λέω κι εγώ να πάω αύριο για την Αλφα τεστ. Εσύ έκανες και την Παπ-α ή κατευθείαν σε πήγε για την Άλφα;

Βρε κοριτσάκια, σας διαβάζω και βλέπω ότι ορισμένες έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά! Σας θαυμάζω! Είστε ηρωίδες! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα σφίξετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας! Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όσο τίποτα άλλο! Όσο για τα χρήματα, τι να πω, είναι μεν αναγκαία, χωρίς αυτά δεν κάνουμε, αλλά πάει στο καλό...

Σχετικά με τον εξοπλισμό και τα έπιπλα μπορώ κι εγώ να σας πω την γνώμη και την εμπειρία μου. Γενικά, οι τιμές των μωρουδιακών είναι τσιμπημένες, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς να τα αποφύγεις και αξίζει τον κόπο και σε άλλες όχι, ιδίως αν πρόκειται για θέματα ασφάλειας.

Για παράδειγμα. Οι κούνιες και οι αλλαξιέρες (ως έπιπλα) στα ελληνικά κυρίως καταστήματα αξίζουν μία περιουσία!!! Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για εκμετάλλευση. Πιστέψτε με, την κούνια θα την χρησιμοποιήσετε περί τον ενάμιση χρόνο, μετά τα μωρά δεν θέλουν πια και σκαρφαλώνουν. Δεν λέω να είναι καλή, να μην τρεμοπαίζει, αλλά όχι και 400 ευρώ για μια κούνια!!! Σημασία έχει το στρώμα. Να έχουμε καλό, και σκληρό όπως λένε και οι ειδικοί, από ότι έχω διαβάσει, στρώμα. Σχετικά με την αλλαξιέρα έπιπλο, εμένα δεν με βόλεψε τελικά μέσα στο παιδικό δωμάτιο. Την έβγαλα μετά από 2 μήνες και πήρα άλλη, μεταλλική και πλαστική για το μπάνιο. Το μωρό θέλει συνέχεια να το πλένεις και που να το μεταφέρεις με τα νερά και την πετσέτα στην αλλαξιέρα του δωματίου. Άσε που μετά δεν τους αρέσει να κάθονται εκεί πάνω. Ευτυχώς είχα πάρει μία αλλαξιέρα μόνο με 40 Ευρώ από ΙΚΕΑ και δεν είχα ξοδευτεί. Παρεμπιπτόντως ήταν και είναι και πολύ καλή!

Μπουκάλια δοκίμασα κι εγώ της Αvent και ήμουν ευχαριστημένη, καθώς προσαρμόζονταν και στο θήλαστρό της. Μετά ωστόσο πήρα της NUK και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Όσο για τα καρότσια. Πρέπει να είναι και αυτά καλά και ασφαλή, όπως και τα καθισματάκια αυτοκινήτου!!! Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα λιγουρέψει της Perperego και μου άρεσε αυτό το τριπλό σύστημα, ειδικά το ξαπλωτό καρότσι. Το θεωρούσα πολύ ρομαντικό και μου άρεσε που το μωρό σε κοίταγε. Ο άντρας μου, ωστόσο, που είχε ρωτήσει φίλους που είχαν μωρά επέμενε για το Maclaren το μεγάλο. Εμένα δεν μου άρεσε. Τελικά το πήρε παρά τη θέλησή μου και περιττό να σας πω ότι τώρα πλέον το συνιστώ και δεν το αλλάζω με τίποτα. Το Perperego, είναι μεγάλο και βαρύ καρότσι. Μην σκέφτεστε μόνο τις πρώτες μέρες. Σκεφτείτε μετά που το μωρό σας θα βαραίνει και θα βάζετε και τα ψώνια και θα πρέπει να το ανεβάζετε στα πεζοδρόμια και ανσανσερ. Εμένα το Maclaren παρά τρίχα χώρεσε στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου μας, έχουμε ένα μεσαίου μεγέθους προς μικρό αυτοκίνητο.

Κοριτσάκια, ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε! Δεν θέλω να επιβάλλω την γνώμη μου ή να κάνω διαφήμιση. Η κάθε μάρκα έχει, σίγουρα, τα δικά της πλεονεκτήματα. Σας λέω απλά, την τελείως προσωπική μου εμπειρία!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Bloublou μου, χάρηκα που μου απάντησες!

Αχ, μου "ξύνεις πληγές" με την Κεφαλλονιά. Οι γονείς μου ζουν μερικά διαστήματα εκεί, μερικά εδώ (μένουμε σε επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα). Είναι τέλειο μέρος να ζεις!!! Διορίστηκα εκεί, υπηρέτησα τρία χρόνια και μετά πήρα μετάθεση. Ήταν τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου! Ο σύζυγος, όμως, δεν μπορούσε με τίποτα να δουλέψει εκεί, παρά μόνο Αθήνα και αναγκαστικά έφυγα:(! Όσο για τον Αυγουστάτο, δεν έχω λόγια να πω! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τον εκτιμώ ως γιατρό, θα ερχόμουν και στη δεύτερη εγκυμοσύνη εκεί, αν μπορούσα! Βέβαια δεν γέννησα στο Ολύμπιο, αλλά σε δημόσιο στην Αθήνα, δεν μπορούσα να μείνω ένα μήνα στην Πάτρα. Σε παρακαλώ, πολύ να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα και τα σέβη μου!

Αχ, ελπίζω να τα πούμε στο νησί! Εγώ θα ήθελα να ανέβω και στο καρναβάλι, δεν ξέρω, βέβαια, αν θα μπορέσω στην κατάστασή μου, θα δούμε!

Χάρηκα πολύ!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Κορίτσια, να με συγχωρέσετε για τα μεγάλα post!

Κοιμάται ο μικρούλης μου και είπα να εκμεταλλευτώ το χρόνο! Συγχωρέστε μου επίσης και τον ενθουσιασμό με την Κεφαλλονιά, αλλά πως να το κάνουμε, είναι το νησάκι μας!

Αυτά για την ώρα, εύχομαι σε όλες μία ευχάριστη και ξεκούραστη ημέρα!

Φιλιά πολλά!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου !

Ευχαριστω πολυ για τη μανουλα !!!!

Βερολινα δεν εκανα καθολου παππ-α ! Κατευθειαν α-τεστ κ αυτο γιατι ο γιατρος μου το θεωρει πιο αξιοπιστο ! Αυριο θα ξερω τ ααποτελεσματα κ τρεμω ! Ωστοσο ειμαι 27 χρονων κ η αυχενικη βγηκε καλη...δεν ξερω αν αυτο με ηρεμει λιγο ......

Οσο για την γνωμη σου πολυ σημαντικη η πληροφορια ειδικα για το καροτσι κ καλα εκανες κ τα ειπες γιατι κ μεις ειμαστε ασχετες,....... κ στην τελικη οι πωλητριες να πουλησουν θα θελουν ενω οσο ακουμε γνωμες απο μανουλες μας βοηθαει για μια πιο καλη εικονα !

Κ μου αρεσε κ αυτο που ειπες για την αλλαξιερα αλλα εγω δυστυχως δεν εχω χωρο στο μπανιο για να τη βαλω εκει.....

Διαφημίσεις

Καλημερα, Βιργινια μου!

Βερολινα, πολυτιμες οι πληροφοριες σου!! Πραγματικα με το καροτσι εχω μπερδευτει πολυ, δεν ξερω τι να παρω.. Να ειναι και καλο και να μην κοστιζει μια περιουσια.. Οσο για την αλλαξιερα κι εγω θα ηθελα να την εχω μεσα στο μπανιο αλλα σε αυτο το σπιτι που ειμαστε τωρα δε χωραει..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα!Καλημερα!Καλημερα!!!! Τι μου κάνετε? 2 μερες δε προλαβα να μπω και γραψατε βιβλιο ολοκληρο!!!! Να ξεκινησω απο τα δικα μου νεα...πηγαμε στο γιατρο τη Δευτερα το απογευμα και τελικα ακυρη η κορη...εχουμε ΓΙΟ!!!! Μας εδειξε τα προσοντα του το καμαρι μας!!! Ειναι ολα μια χαρα! Ειναι 220γρ. και περιπου 18εκ. Πηρα τηλ. και στο γαια και εκλεισα για β' επιπεδου την Τεταρτη 16 Φεβρουαριου! Οι αιματολογικες μου βγηκαν και ειναι και αυτες μια χαρα! Ολα καλα δηλαδη και ειμαι πολυ χαρουμενη!

Κατα τα αλλα με συγκινησατε πολυ που εχετε ξεκινησει την ερευνα αγορας για μωρουδιακα!!!! Θελω και εγω....αλλα θα κανω υπομονη μεχρι και την β'επιπεδου! Εμεις δε θα φτιαξουμε ακομα παιδικο δωματιο, γιατι δεν εχουμε παιδικο δωματιο... θα βολευτουμε στην αρχη ολοι μαζι στην κρεβατοκαμαρα και αφου γεννησω θα ψαξουμε για νεο σπιτι! Νοικιαζουμε ενα σπιτι 80 τετραγωνικα και εχει μονο μια κρεβατοκαμαρα! Αλλα οταν το νοικιασαμε δεν ειχαμε αλλη επιλογη! Τι να κανουμε...αργοτερα η μετακομιση, και την βαριεμαι!!!!!!

Επισης χαιρομαι που βλεπω οτι θα φερουμε πολλαααα μωρακια στο κοσμο τον Ιουνιο!!!!! Καλωσηρθατε νεες μανουλες στο καφε μας!

Virgi περαστικα στη μανουλα σου και να προσεχουν με το μηχανακι γιατι υπαρχουν πολλοι βλακες οδηγοι στο δρομο!

Τελος, ενα μεγαλο μπραβο για τις γυναικες που δεν παρατησαν το ονειρο να αποκτησουν ενα μωρακι και παλεψαν μεχρι που το καταφεραν! Συγχαρητηρια κοριτσια!!!

Να ρωτησω... με τη δυσκοιλιοτητα πως τα πατε? Παιρνετε τιποτα? Εγω εχω θεμα... 1 φορα την εβδομαδα... και ο γιατρος λεει φρουτα και λαχανικα, αλλα και αυτα τιποτα δεν κανουν! Νομιζω οτι θα το ριξω σε κανα ειδικο φυτικο ροφημα...

Σας χαιρετω και σας φιλω γλυκα και παω να κλανω καμμια δουλεια στο σπιτι, γιατι το απογευμα περιμενουμε φιλους!

Υ.Γ. Αλλαξτε με στο πινακακι μας, ειπαμε μπεμπης και β' επιπεδου στισ 16/2!!! Ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα

Συγνώμη κορίτσια αλλά σήμερα δεν είναι καλή μέρα για εμένα οπότε να μην χαλάσω την ωραία παρέα σας. Τα λέμε αύριο.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Aggeliki83 έρχεται ο μπέμπης, τι αγόρι τι κορίτσι, γερά να γεννιούνται, έρωτες είναι όλα τους.

Μαμά τοπολίνα ελπίζω να είναι μόνο απο το τρέξιμο της δουλειάς και τίποτα άλλο.

Βερολίνα μου που δούλευες; Εγώ μένω στο Αργοστόλι, καταγωγή απο Ληξούρι αλλά 15 χρόνια τώρα είμαστε στην πρωτεύουσα. Ό Αυγουστάτος είναι απλά εξαιρετικός. Αν κατέβεις για καρναβάλι πολύ θα χαρώ να τα πούμε.

Όσο για τα καρότσια έχω της pegperego, όντως είναι βαρύ αλλά τότε δεν είχα ψάξει και ιδιαίτερα , το πληρώσαμε το τρίο 540 Ευρώ χοντρική, γιατί τότε είχε 699, τα πεθερικά μου το κάνανε δώρο, μετά το χρόνο πήρα το chicco lite way που είναι και για νεογέννητο και με βόλεψε πάρα πολύ, είνια πολύ ελαφρύ και χωράει παντού. Πάντως συμφωνώ με την Βερολίνα για το ΄maclauren, είναι πολύ ωραία καρότσια, ψάξτε λίγο στα ξένα σάιτ μήπως το βρείτε σε καλύτερη τιμή.

Άπό έπιπλα πήραμε μία κούνια μία αλλαξιέρα απο τα ΗΡΑ 600 και τα δύο. Εμένα η αλλαξιέρα με βόλεψε πάρα πολύ μέχρι 8 μηνών άλλαζα εκεί τον γιο μου.

dYU4p3.png

Καλημερα!Καλημερα!Καλημερα!!!! Τι μου κάνετε? 2 μερες δε προλαβα να μπω και γραψατε βιβλιο ολοκληρο!!!! Να ξεκινησω απο τα δικα μου νεα...πηγαμε στο γιατρο τη Δευτερα το απογευμα και τελικα ακυρη η κορη...εχουμε ΓΙΟ!!!! Μας εδειξε τα προσοντα του το καμαρι μας!!! Ειναι ολα μια χαρα! Ειναι 220γρ. και περιπου 18εκ. Πηρα τηλ. και στο γαια και εκλεισα για β' επιπεδου την Τεταρτη 16 Φεβρουαριου! Οι αιματολογικες μου βγηκαν και ειναι και αυτες μια χαρα! Ολα καλα δηλαδη και ειμαι πολυ χαρουμενη!

χα χα χα!!! Αντε με το καλό ο γιός!!!!!!!!γαια θα γεννήσεις; Και εγώ!!!!!! Την δευτέρα πάω στο γιατρό και εχω και εγώ την περιέργεια αν ακόμα θα είναι "κόρη" το σποράκι μου!:mrgreen::mrgreen:

Όσο για τα καροτσάκια, δεν πρόλαβα να διαβάσω τι γράφετε αλλά εγώ έχω τo pegperego UNO. Δύσκολο στη χρήση Το καλοκαίρι πήρα το maclaren και σώθηκα! Προσοχή κορίτσια στο τι θα διαλέξετε. Να είναι εύχρηστο και ας μην είναι το πιο εμφανίσιμο. Επιπλέον η δική μου συμβουλή: Προσοχή στο κρεβάτι. Να πάρετε κρεβάτι του οποίου τα κάγκελα ανεβοκατεβαίνουν. Εγώ είδα τη "ομορφία" και δεν έδωσα σημασία στο ότι τα κάγκελα είναι σταθερά. Αυτό με κούρασε απίστευτα, αφήστε που τώρα που μεγάλωσε ο μικρός φοβάμαι να μην πέσει!!!!

Ο μικρός μου καλύτερα σήμερα!

Σας φιλώ, και θα επανέλθω!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...